Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

تارت شلیل و آلبالو ( Nectarine and Cherry Tart )

تا قصل این خوشمزه ها تموم نشده یه رسپی عالی بذارم، البته آلبالو کم شده اما هست از فریزی هم میشه استفاده کرد

هم کم شیرینه و هم راحت! طعم ترش آلبالو هم که توی شیرینیه بیس کم نظیره! دیگه مجاب شدین آیا؟!

 

مواد لازم:

روغن مایع 80 گرم

کره 40 گرم

پودر شکر 100 گرم

تخم مرغ 2 عدد

وانیل 2/1 قاشق چایخوری

ماست 2 قاشق غذاخوری

آرد 140 گرم

بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

شلیل 2 عدد یزرگ

آلبالو هسته گرفته مقداری

 

آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم

قالب کمربندی به قطر 23 تا 28 سانتی که من نون نازکتری میخواستم و 28 انتخاب کردم رو برمیداریم و کفش کاغذ میندازیم و روی کاغذ و دیواره ها رو با کره چرب میکنیم

آلبالو ها رو هسته میگیریم

شلیل رو هم برش های خلالی میدیم

فر رو روی 175 درجه میذاریم گرم بشه

کره و روغن و شکر رو میزنیم تا سبک و کرمی بشه، تخم مرغ ها رو دونه دونه با وانیل اضافه میکنیم میزنیم، بعد نوبت ماست میشه و خوب یکدست که شد آرد رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن میزنیم و میریزیم توی قالب! یه لایه ی نازکی میشه که اشکالی نداره خوب صافش میکنیم

دورتا دور برش های شلیل رو میچینیم و وسط آلبالوها رو میریزیم تقریبا 40 تا دونه!

میذاریم توی فر ببرای 25 تا 30 دقیقه! تا زمانی که دورش و روش طلایی بشه

از فر میاریم بیرون خنک که شد میذاریمش توی ظرف فر!

برای 5 تا 6 نفر مناسبه و با چای خیلی خوبه!

نوش جان

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما  >> تستر       Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٥/۳٠ ساعت ٧:۱۱ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک پنیر و پرتقال

خب دیگه نوبتی ام که باشه نوبت منه که پست بذارم. هی هر روز میام آپ کنم این دوس جونی نمیذارهنیشخند دوس جونی سعی کن یه کم رو اخلاقت کار کنی Console.................................عاشقتمFor You

مواد لازم:

کره خرد شرد شده 185 گرم ( به دمای محیط رسیده ) یا 100 گرم کره و 1/2 پیمانه روغن مایع

پنیرخامه ای 100 گرم

شکر 270 گرم یا 1 و 1/3 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

رنده پوست پرتقال 2 ق مرباخوری

آرد 270 گرم یا 2 و 1/4 پیمانه

بکینگ پودر 1.5 ق مرباخوری

طرز تهیه:( نیگا چه عشوه ای میامزبان)

فر رو روشن میکنیم و روی 180درجه تنظیم می کنیم.آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و 3بار الک می کنیم و میذاریم کنار

اول کره و شکر و رنده پوست پرتقال رو با همزن خوب می زنیم تا سبک بشه.تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم و هر بار به مدت 1 دقیقه هم میزنیم.خب تو این مرحله پنیر خامه ای رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم . حالا مخلوط آرد رو تو 2 مرحله اضافه میکنیم.بینش هم آب اون پرتقالی که پوستشو رنده کردیم اضافه می کنیم ترجیحا.مخلوط رو با ویسک به آرومی هم میزنیم تا خوب مخلول بشه و میریزیم توی قالب و تو ی فر میذاریم به مدت 1 ساعت.

خب کیک خوش عطر و طعممون آماده ست.بفرمایین نوش جان

واقعا که عطرش آدمو مست می کنهFlower

تستراعظم نوشت: دوس جونی گلم ببخشید که همه بار این وبلاگو گذاشتم رو دوش تو. قول میدم دیگه اینقد غیبم نزنهI'm Sorry

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٥/٢٦ ساعت ٥:٤۸ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


چیکن پارمیجیانا ( chicken parmigiana )

اینم یه پست مخصوص جهت 1000 تایی شدنمون :) خیلی خوشحالیم که این همه همراه داریم هم من هم دوستم که پست بعدی با اونه!

 

یه غذای سریع و فوق العاده خوشمزه! این غذا ایتالیاییه و بی نظیر!

 

مواد لازم:

2/1 سینه مرغ

نمک

پاپریکا

تخم مرغ 1 عدد

شیر 1 قاشق

آرد سفید

آرد سوخاری

پنیر موتزارلا + پارمزان  70 گرم

 

مواد سس:

گوجه فرنگی پوره شده 2 عدد

سیر 1 حبه

نصف قاشق اوریگانو

ریحان تازه یه مشت خورد شده

آب نصف لیوان

عصاره مرغ 3/1

پاپریکا

کره 1 قاشق

 

اول سینه مرغ رو با چاقو نصف میکنیم، سطح صافش رو روی تخته میگذاریم و یک دستمون رو روی مرغ میگذاریم و با دست دیگه با چاقو برش افقی میدیم

بعد بهش نمک و پاپریکا میزنیم من کمی لیمو فلفلی هم زدم میذاریم یه نیم ساعت یخچال! البته مثه من زیاد پاپریکا نزنین تا روش تیره نشه خیلی!

برای سس کره رو توی تابه داغ ریخته و سیر رو خیلی کم اضافه میکنیم بعد پوره ی گوجه + اوریگانو + آب + عصاره + پاپریکا رو اضافه میکنیم و میذاریم غلیظ بشه و  در
آخر ریحان رو اضافه میکنیم و بعد از دو جوش و نرم شدن ریحان از روی حرارت برمیداریم

آرد سفید و آرد سوخاری رو توی بشقاب جداگانه میریزیم

تخم مرغ و شیر و کمی بازم لیمو فلفلی رو با چنگال میزنیم تا کمی روون بشه

یه پیرکس رو هم چرب میکنیم و میذاریم کنار!

تابه ی گریل رو میذاریم روی حرارت تا گرم بشه

فر رو روی 180 درجه میذاریم تا گرم بشه

سینه ی مرغ ها رو اول توی آرد سفید میزنیم و بعد توی تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری کاور میکنیم

تابه رو با قلمو کمی چرب میکنیم و مرغا رو توش میذاریم تا شنیتسلمون آماده بشه! شینتسلای آماده رو میذاریم توی پیرکس! روش 2 قاشق از سسمون رو میدیم

روی سس رو از مخلوط پنیر ها که بهتره پارمزانش بیشتر باشه میدیم و پیرکس رو میذاریم توی فر تا پنیرش آب بشه!

همین که پنیر آب شد و پارمزان ها کمی طلایی شدن از فر درمیاریم و توی ظرف سرو میذاریم و با دورچین دلخواه سرو میکنیم

 

من برای دورچین سیب زمینی رو خلالی کردم و با 1 قاشق روغن و نمک و فلفل خوب مخلوط کردم ریختم توی بشقاب که یه لایه بشه نه روی هم! رفت تو ماکروویو با گریل و ماکرو تقریبا 20 دقیقه مان میخواد البته این وسط 2 بار این رو اون رو شدن تا کامل بپزن!

بعد از آماده شدن با 2 قاشق سس پستوی خوشمزه مخلوط کردم و کنار چیکن پارمیجیانا سرو شد و البته با همراهی خیار شور! من کمی از سس رو زیر چیکن ریختم!

بینهایت غذای خوشمزه ایه!

* ادویه ی این دستور پاپریکاس که خیلی مهمه اگه آماده شو نیافتید این جا برین: تهیه ی پاپریکا

* این غذا در کنار اسپاگتی هم بی نظیره!

* اگه ماکرویو نداشتین سیب زمینی ها رو بریزین توی پیرکس و روش کاور بکشین و بذارین فر یکم که پخت کاورشو بردارین تا کریسپی بشه!

* سس پستو رو هم از اینجا آماده کنین و بذارین فریز برای مبادا : سس پستو

 

برید و بپزید و زندگی کنید!

ما رو هم دعا کنین :) مرسی از همراهیتون

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر      Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٥/۱٩ ساعت ۱٠:٠۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کاپ کیک میکس ( Mix Cupcake )

اینم یه کاپ کیک برای سفره های افطار! طعم کم شیرین و آجیلی این کاپ کیک با چای خیلی دلچسبه!

 

مواد لازم برای 20 عدد کاپ کیک:

کره 100 گرم

شکر سفید نصف پیمانه

شکر قهوه ای نصف پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

وانیل 4/1 قاشق چایخوری

شیر نصف پیمانه

آرد 2 پیمانه

بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

مخلوط آجیل 80 گرم ( بادام هندی، فندق، بادام، پسته و گردو )

پودر نارگیل 3 قاشق سوپخوری

 

فر رو روی 180 درجه تنظیم میکنیم

توی قالب کاپ کیک رو کپسول میذاریم

آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم

کره و شکر قهوه ای و شکر سفید رو کمی میزنیم تا سبک بشه، تخم مرغ ها رو با وانیل دونه دونه اضافه میکنیم و هم میزنیم

نصف آرد رو اضافه میکنیم و بعد شیر یکدست که شد بقیه ی آرد رو میریزیم فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم و در آخر پودر نارگیل و پودر آجیل ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و توی کپسول ها رو تا دوسوم پر میکنیم و میذاریم توی فر برای 20 دقیقه البته این دیگه حدودیه و به فر بستگی داره!

به خاطر وجود شکر قهوه ای و کره و وانیل خیلی عطر خوبی پیدا میکنه! همچنین بافتش هم خیلی نرم و خوبه!

میتونین به مقدار شکر اضافه کنین البته کم شیرینه و خیلی دلچسب! میشه فقط از یه نوع مغز استفاده کرد اما ترکیبش خیلی خوشمزه میشه

سر سفره هاتون ما رو هم دعا کنین

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر     Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٥/۱٧ ساعت ۱٢:٤٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


پاستا با سس اسفناج و خامه ( spinach and cream pasta )

دیگه نوبت پاستا شده :) یه غذای سریع و بی اندازه خوشمزه! البته از نظر ما خانواده ی اسپاگتیا! و خیلی هم مقوی!

 

مواد لازم:

پاستا 1 بسته

پیاز 1 عدد

سیر 3 حبه

اسفناج زیاد! ( خورد شده )

خامه 100 گرم

آویشن و نمک و فلفل

پارمزان زیاد!!!!!

 

توی مقدار کمی روغن پیاز ریز شده رو اضافه میکنیم کمی که سبک شد و شفاف سیر ریز شده و اسفناج رو اضافه میکنیم و میذاریم اسفناج آب بندازه و بپزه!

پاستا رو توی آب جوش و نمک و روغن می ریزیم تا بپزه و بعد آبکش میکنیم و کمی بهش روغن میزنیم

آب اسفناج که تموم شد و خامه و آویشن و نمک و فلفل و پارمزان رو اضافه میکنیم و همچنین پاستا رو مخلوط میکنیم روی شعله ی زیاد چند دقیقه بمونه و بعد سرو میکنیم

سریع و خوشمزه!

 

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر    Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٥/۱٤ ساعت ۱٠:٥۳ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


فرنی با نان تست

یه افطاریه خوشمزه ی دیگه که هم شیرین باشه و هم مقوی! و البته یه جور سرو فرنی که تکراری نباشه و خستمون نکنه!

من برای 2نفر ساختمش! در واقع یه جور پودینگ نان هستش که پختن نداره!

 

مواد لازم

فرنی آماده شده و خنک 1.5 لیوان >> از هر رسیپی میتونین استفاده کنین که یکیش از اینجاس >> دو نوع فرنی

نان تست 6 عدد

شکلات چیپسی بی نظیر

گردو یا هر مغز دلخواه

شربت رقیق یا کمی شیر شیرین شده

 

دور نان تست رو که برشته شده اس جدا میکنیم

کف قالب رو یه نایلکس میندازیم و نون ها رو کیپ هم میچینیم تا درزی باز نمونه، نون ها رو با شربت رقیق خیس میکنیم

نصف فرنی آماده ی خنک شده رو میریزیم روش و صاف میکنیم، روش گردو و شکلات چیپسی ریخته

ردیف دوم نون ها رو روش میذاریم و باز هم مرطوب کردن و بعد هم فرنی و در آخر هم شکلات و گردو!

قالب رو میذاریم 2 ساعت یخچال تا خوب ببنده و قابل برش زدن باشه

وقتی خوب بسته شد به راحتی برش زده و سرو میکنیم

 

* چون دسر شیرینیه برای افطار خیلی خوبه! و بهتره فرنی رو خیلی شیرین نکنید

* وقتی فرنی رو آماده کردین بریزین توی یه کاسه و روشو با یه نایلکس بپوشونین جوری که نایلکس به سطح فرنی بچسبه تا رویه نبنده!

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر   Tosterr

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٥/۱۱ ساعت ۱:٠٤ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


شیر برنج

بعد از یه مدت بازم اومدیم من که همش از این افطاری به اون افطاری بودم!!! دوست جونمم که نیست مثه همیشه!!!!!!

یه افطاری آسون گذاشتم تا زودی غذاهای خوب خوب بذارم

شیر برنج و انواع فرنی خیلی برای افطار مناسب هستن!

 

مواد لازم:

برنج 3/2 پیمانه

آب 2.5 پیمانه

شیر 3.5 پیمانه

نمک نوک قاشق چایخوری

کره 25 گرم

زعفران مقداری ( دلخواه )

گلاب نصف استکاه

پودر هل 4/1 قاشق چایخوری

شکر به دلخواه

 

شب قبل یا حداقل 3 ساعت قبل برنج رو توی آب خیس میکنیم، ترجیحا برنج نیم دونه و ایرانی باشه تا عطر بی نظیری به شیر برنج بده!

آب برنج رو خالی میکنیم و برنج و آب و نمک رو میذاریم روی شعله ی زیاد! وقتی جوشید شعله رو متوسط میکنیم تا برنج خوب بپزه و وا بره! وقتی آبش تقریبا کشیده شد و برنج خوب وا رفت کره و شیر و هل رو اضافه میکنیم  و میذاریم بپزه!

معمولا شیر برنج رو با مربا سرو میکنن و توش شکر نمیریزن اما من با شکر دوست دارم

اگه خواستین تو این مرحله شکر رو هم اضافه میکنین

من کمی با میکسر زدم تا دونه ی برنج خوب باز بشه اگه دوست داشتین این کارو بکنین

بالا سرش باشین تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شد تقریبا مثه ماست شل! گلاب رو اضافه میکنیم و بعد از 2 جوش از روی حرارت برمیداریم و آماده است

اگه دو رنگ خواستین نصفش میکنیم و کمی زعفران حل شده ی غلیظ اضافه میکنیم

برای اینکه راه راه باشه وسط ظرف سرو یه ملاقه سفید میریزیم و وسطش یه ملاقه زعفرونی و همین طور تا آخر!

روی شیر برنج رو با دارچین یا انواع مغز و گل سرخ تزیین میکنیم

روزه هاتون قبول دوستان! مارو هم دعا کنین :)

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر  Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٥/٩ ساعت ۸:٥۳ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کباب تابه ای مرغ

توی این ماه هرچی غذا سریعتر باشه بهتره! این کباب هم خوشمزه میشه و هم اینکه سریعه و پای گاز ایستادن نداره!

 

مواد لازم:

سینه ی مرغ 1 عدد بدون استخوان

پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد

سیر 2 حبه

کره 10 گرم

زعفران غلیظ 2 قاشق

تخم گشنیز و نمک و فلفل و پودر زنجبیل به دلخواه

 

خیلی راحت سینه ی مرغ بدون استخوان رو چند تکه میکنیم و با پیاز و سیر و کره و زعفران و ادویه ها داخل غذاساز میریزیم خوب مخلوط میکنیم

این کباب احتیاجی به تخم مرغ نداره برای انسجام! و روی طعمشم تاثیر میذاره

کره رو میشه حذف کرد اما این مقدار لطیفش میکنه

اگه غذاساز نبود مرغ رو چرخ کنین یا گوشت مرغ چرخ شده تهیه کنین و با بقیه ی مواد خوب ورز بدین! اما اگه مثه من مچ قوی ای ندارین غذاساز یه همکار خوبه!!!

کف تابه اگه گریل و چدنی باشه بهتره با کمی روغن مایع چرب میکنیم و کباب رو پهن میکنیم و روی شعله ی متوسط میذاریم

کمی که خودشو گرفت برشای بلند میزنیم و روش چند تکه کره میذاریم

وقتی سرخ شد برش میگردونیم تا طرف دیگه ش هم طلایی بشه

 در کنار گوجه سرخ شده و برنج زعفرانی نوش جان کنید

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٥/۱ ساعت ۱٢:٥٥ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()