Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

حلوای شیر

اینم اولین دستور برای ماه رمضون! یادتون نره دعامون کنین :)

 

توی وبلاگ از سالای قبل یه سری چیزا توی " سفره ی افطار "هست که برای ماه رمضون خوبه و فقط یادآوری میکنم :

 

حلوای سه آرد مجلسی  ،   کشک بادمجون  ،   حلوای هویج   ،   توپک هویج  

شله زرد   ،   هلیم   ،   دو نوع فرنی   ،   توپک خرمایی    ،    حلوای شکلاتی

کرپ سوزت   ،    بامیه    ،   حلوای ساده

 

این یه مدل ساده از حلوای شیر هستش ، ایشالله مدلای دیگه رو هم میذاریم

 

مواد لازم:

شیر 1 پیمانه

آرد 250 گرم

مخلوط روغن مایع و کره 130 تا 150 گرم

شکر 1 پیمانه

زعفران ساییده 2/1 قاشق چایخوری

 

شیر و شکر رو میذاریم روی حرارت متوسط تا فقط شکر حل بشه! بعد برداشته و زعفران رو توش میریزیم و کنار میذاریم

آرد رو تفت میدیم تا بوی خامیش بره اما خیلی تغییر رنگ نده چون یه حلوای زعفرانی خوشرنگ میخوایم

آرد رو الک میکنیم تا گلوله نمونه توش، روغن و کره رو اضافه میکنیم

روی حرارت متوسط در حال هم زدن تو دو مرحله شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا از قابلمه جدا بشه

توی ظرف سرو ریخته و با بادام یا پسته تزیین میکنیم

ماندگاری این حلوا کم هستش چون شیر داره و باید زود مصرف بشه

این مقدار مواد این حلوا رو توی بشقاب بزرگ داد

 

ماه رمضون ما رو یادتون نره :)

 

* صفحه ی فیس*بوک ما  >> تستر  Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٤/٢۸ ساعت ۸:٢٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


مارمالاد گیلاس ( Cherry marmalade )

خیلی وقتا گیلاس رو دست آدم میمونه و این یه راه خوبه استفاده شه! روی کیک ها و روی تست برای صبحونه عالیه! خیلی ام آسونه، لای کیک و رولت هم طعم خوبی داره

 

گیلاس 700 گرم

شکر 600 گرم

پودر ژلاتین 1.5 قاشق مرباخوری

آب 4/1 لیوان

وانیل کمی

 

شب قبل گیلاسا رو هسته میگیریم و لا به لاش شکر میریزیم و میذاریم یخچال!

فرداش وقتی آب انداخت میذاریم روی حرارت تند که شکر سریع حل بشه! بعد از روی حرارت برمیداریم و میکسش میکنیم و دوباره روی حرارت 20دقیقه میذاریم تا قوام بیاد!

پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم توی ماکروویو یا بخار آب تا شفاف بشه!

5 دقیقه ی آخر وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم

وقتی خنک شد توی شیشه میریزیم

رنگش خیلی خوشگله مخصوصا اگه از گیلاسای سیاه استفاده کنین

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٤/۱٧ ساعت ۸:٢٤ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


شارلوت موس آلبالو ( Sour cherry mousse charlotte )

یه دسر تابستونی و خوشگل! زیاد سخت نیست البته اگه کیکش رو داشته باشین :) شارلوت به دسرایی با بیس کیک و فیلینگهایی مثل انواع کرم ها، انواع ژله، موس ها و ... گفته میشه

طعم های مختلفی هم میشه ازش داشت! تنوع زیاد داره! و خودش خیلی شکیل هستش!

 

مواد لازم شارلوت:

کیک

موس آلبالو

ژله آلبالو

آلبالو

 

برای کیک من کیک وانیلی کره ای رو از این پست >> کیک کره ایی وانیلی ( Vanilla butter cake )  انتخاب کردم که خیلی خوشمزه اس و خوب هم برش میخوره! میتونین درستش کنین و لای کاغذ روغنی بپیچین و بعد توی زیپ لاک بذارین وبعد توی فریزر نگه دارین و هر وقت خواستین استفاده کنین!

 

مواد لازم موس آلبالو:

آلبالو تازه هسته گرفته 1 پیمانه

خامه 200 میلی لیتر

شکر 8 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین 1.5 قاشق سوپخوری

آب 4/1 پیمانه

شیر 1 پیمانه

 

شیر رو گرم میکنیم و شکر رو توش حل میکنیم

ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم روی بخار آب تا شفاف بشه

آلبالو ها رو پوره میکنیم و از صافی رد میکنیم تا پوسته هاش جدا بشه! وقتی شیر و ژلاتین خنک شدن به آلبالو اضافه میشه، خامه رو هم اشافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم مواد رو میذاریم یخچال تا غلظتش به حالت سفیده تخم مرغ دربیاد

 

ژله ی آلبالو رو هم طبق دستورش درست میکنیم فقط یه کوچولو آب کمتر بریزین!

 

ظرف سرومون رو برمیداریم با کاتر گرد از کیک میبریم و میذاریم توی بشقاب به اندازه ی دورش طلق اندازه گرفته و میبریم بعد با قلمو چربش میکنیم دور کیک فیکس میکنیم و منگنه میکنیم

کیک رو با کمی شیر مرطوب میکنیم، حالا روی کیک از مایه ی موس میریزیم و میذاریم یخچال!

وقتی تقریبا بسته بود اما سطح روش چسبناک بود چندتا آلبالو انداخته و روش ژله ی نیم بند رو میریزیم و میذاریم یخچال برای 3 ساعت تا خوب ببنده!

 

دسر خوشگل ما آماده است نوش جان

 * بافت این موس خیلی عالیه و نرمه! میشه شارلوتش نکرد و خودش رو ریخت توی قالب! خیلی خوب فرم میگیره و میشه برش گردوند!

 

* صفحه ی فیس*بوک ما  >> تستر  Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٤/۱٢ ساعت ٧:٥٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


اسموتی هلو ( Peach smoothie )

در مورد اسموتی ها باید بگم به مخلوط پوره ی میوه + پوره یخ + ماست یا شیر گفته میشه که یا نوشیدنی خیلی غلیظی هست و با نی خورده میشه یا یخ زده و با قاشق سرو میشه!

تو مورد نوشیدنی، غلیظ هستش و بسیار لطیف! طعم ها و مزه های خیلی زیادی میشه باهاش درست کرد و برای تابستون خیلی دلچسب هست!

 

مواد لازم دو لیوان بزرگ اسموتی هلو:

4 عدد هلوی متوسط

1 عدد پرتقال

1 لیوان شیر

4 قالب مکعبی یخ

2 قاشق عسل

 

هلو ها رو خورد میکنیم و میذاریم فریزر تا حسابی یخی بشن! تا یخ کمتری استفاده بشه و طعم اصلی باقی بمونه آب پرتقال رو میگیریم!

حالا همه ی مواد رو میریزیم توی مخلوط کن و روشنش میکنیم با چند پالس یه اسموتی عالی داریم! به همین راحتی :)

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٤/٧ ساعت ۱٠:٤۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


ترین بادمجان ( Eggplant Terrine )

یه غذای شیک و مجلسی و البته خوشمزه!

ترین ها جزو اردورها هستن اما به نظر من که یه غذای کامل هستش!

توی قالبهای ترین که شبیه لوف هست یعنی مستطیلی پخته میشن! بسته به نوع ترین با اون ماده دورتادور پوشش داده میشه و مواد داخلی لایه لایه ریخته میشه!

مربوط به آشپزخونه ی فرانسوی میشه! مدل سنتیش با پنیر های مختلف و لایه های فلفل دلمه ای رنگی درست میشه که به زودی اون رو هم میذارم! 

گرم یا سرد سرو میشن! و بعضی وقتا برای حفظ شکل اگه یخچالی باشن پودر ژلاتین استفاده میشه!

 

مواد لازم

بادمجان بسته به اندازه ی قالب 5 عدد بلند و کشیده!

سیب زمینی آب پز شده 2 عدد

20 گرم کره

نصف فنجون شیر

فلفل دلمه ای 1 عدد

گوجه فرنگی 1 عدد

هویج پخته 1عدد

مایه ی گوشتی اسپاگتی 1 لیوان ( 250 گرم گوشت چرخ شده + 1 عدد پیاز + 2 حبه سیر + 2قاشق رب گوجه + آویشن +  نمک و فلفل )

 

بادمجونا رو از قد برش های نازک میزنیم و با قلمو روغن میمالیم و میذاریم توی فر تا کمی برشته بشن!

سیب زمینی های پخته رو با کره و شیر گرم و نمک و فلفل پوره میکنیم

مایه ی گوشتی رو هم آماده میکنیم

فلفل دلمه ای و هویج  رو هم خلالی برش میدیم، گوجه فرنگی رو هم هسته میگیریم و خلالی برش میدیم

قالب رو چرب میکنیم

دور تا دور قالب رو بادمجون میچینیم طوری که یکم همدیگه رو بپوشونن!

پوره ی سیب زمینی رو روش کامل پهن میکنیم

مایه ی اسپاگتی رو روی سیب زمینی پخش میکنیم

فلفل و گوجه و هویج رو هم یکی درمیون روش میچینیم

حالا بادمجونا رو روی مواد برمیگردونیم تا مواد پوشیده بشه!

روی ظرف رو فویل میکشیم

قالب رو برای 30 دقیقه میذاریم توی فر! میاریم بیرون و فویل رو برمیداریم و 5 دقیقه دیگه میذاریم توی فر!

بعد از کمی خنک شدن راحت توی ظرف برمگردونیم!

این غذا خیلی خوشمزه اس!

 

* میشه برای اینکه کامل گیاهی باشه از سویا و قارچ توی مایه استفاده بشه!

* زمانی این غذا رو درست کنین که مایه ی اسپاگتی زیادی داشته باشین! :)

* با سس گوجه و خردل عالیه!

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٤/٥ ساعت ٧:٠۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


ترایفل توت فرنگی ( Strawberry Trifle )

قبلا توی این پست در مورد ترایفل گفته بودم! این دسر خیلی ساده و سریعه و خیلی خوشمزه!

توی این ترایفل از بیسکوییت جای کیک استفاده کردم که یه مدل ایتالیایی از ترایفل هستش!

میدونم برای توت فرنگی یه کوچولو دیره اما هست یا میشه از میوه های دیگه استفاده کرد مثه هلو یا مخلوط میوه ها!

 

توت فرنگی

کرم کاستارد

خامه ی فرم گرفته

بیسکوییت

 

کرم کاستارد:

شیر 2 پیمانه

پودر کاستارد 3 قاشق

شکر 5 قاشق

 

اول 4/1 پیمانه از شیر رو برمیداریم و باقیشو میریزیم توی قابلمه همراه شکر میذاریم روی حرارت تا بجوشه، شیر باقیمونده رو با پودر کاستارد مخلوط میکنیم تا حل بشه!

وقتی شیر جوشید حرارت رو کم میکنیم و شیر و کاستارد رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم اونقدر روی حرارت هم میخوره تا مثله فرنی سقت بشه!

روش یه نایلون فریزر میکشیم تا رویه نبنده و خنک بشه!

بیسکویتا رو میریزیم توی زیپ لاک و میکوبیمشون!!! تا همشونو خورد و خمیر کنیم!!!

3 تا از توت فرنگی ا رو اسلایسای باریک میکنیم و بقیه شونو خورد میکنیم

جام شیشه ای خوشگل برمیداریم 1 قاشق از بیسکوییتا رو میریزیم کفشون و از اسلایسای توت فرنگی به دیواره ی جام میچسبونیم

یه کوچولو هم از توت فرنگیای خورد شده میریزیم روی بیسکوییتا! بعد کاستارد رو اضافه میکنیم تا کامل توت فرنگیای دیواره برن زیر کاستارد!

اگه خامه دوست داشتین اینجا اشافه میشه که من برای کم کردن کالری نریختم!

دوباره یه لایه بیسکوییت و روشم توت خورد شده و در آخر تا لبه ی جام رو پر ا کاستارد میکنیم

روشو میشه با خامه و توت فرنگی تزیین کرد که من فقط از توت فرنگی اسلایسی استفاده کردم

میره برای 7 تا 8 ساعت توی یخچال تا خوب سرد و خوشمزه بشه!

 

یه دسر آسون و تابستونی و شیک! و واقعا خوشمزه!!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٤/٢ ساعت ۱٠:۳٠ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()