Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

بلوندی شکلاتی ( Chocolate Chips Blondie )

این کیک های اسلایسی یه مدل براونی هستن که شکلات و پودر کاکائو نداره اما به جاش شکر قهوه ای داره! بهمین خاطر هم بهش میگن بلوندی!

طعم خوبش هم به خاطر ترکیب شکر قهوه ای و کره هستش! میشه انواع مغز یا شکلات رو هم بهش اضافه کرد! که تو این رسیپی گردو با شکلات چیپسی اضافه شده!

 

مواد لازم:

کره 140 گرم

شکر قهوه ای تیره 100 گرم

شکر معمولی 100 گرم

تخم مرغ 2 عدد

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

آرد 210 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چانخوری

نمک 1 پینچ

شکلات چیپسی 100 گرم

گردو خورد شده 100 گرم

 

فر رو روی 175 درجه سانتی گراد میذاریم تا گرم بشه

قالب 23 سانتی رو چرب میکنیم و کفش کاغذ میندازیم طوری که از دوطرف بیاد بالا!

آرد + بیکینگ پودر + نمک رو سه بار الک میکنیم

کره و شکر قهوه ای و معمولی رو با همزن میزنیم تا کش دار بشه! حدودا 2 تا 3 دقیقه! بعد تخم مرغ ها و وانیل رو میریزیم و میزنیم تا یکدست بشه!

مخلوط آردی رو اضافه میکنیم و در آخر گردو و شکلات!

توی قالب میریزیم و صافش میکنیم

مثل براونی مایه ی کیک سفت هستش!

برای 40 دقیقه میذاریم توی فر! بیشتر نذارین که خشک میشه! کلا بلوندی یا براونی رو خودتون باید دستتون بیاد چه میزان توی فر باشه تا خشک نشه!

 

با یه فنجون چای نوش جان!

 

* به جای شکر تیره و معمولی میشه 200 گرم شکر قهوه ای روشن استفاده کرد!

* من قالبم بزرگتر بود و نازک شد اما 23 سانت خیلی خوبه!

* بعد از پختن خنک که شد توی قالب برش میخوره و بعد سرو میشه

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۳/۳٠ ساعت ٧:٤٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


اسنک بادمجان و سویا

ساندویچ و اسنک توی این فصل! با این گرما خیلی خوبه

مخصوصا که گیاهی و سبک باشه! سویا رو من به شخصه نمیتونم همیشه بخورم و باید خیلی خوب مزه دار بشه!

این اسنک خیلی خوشمزه اس!

 

مواد لازم:

بادمجان 2 عدد

سویا 50 گرم خشک

پیاز 1عدد

سیر 2 حبه

گوجه فرنگی رنده شده 1 عدد

کچاپ 2 قاشق

رب گوجه 1 قاشق

جعفری خورد شده 2 قاشق

نمک و فلفل و اوریگانو و ادویه دلخواه

پنیر تست

نان تست

 

سویا روتوی آب سرد 1 ساعت خیس کنین

بادمجان ها رو مکعبی خورد کنین و توی آب نمک بریزین 1 ساعت بمونه

سویا و بادمجون رو آبکش کنین تا آبشون بره!

بادمجونا رو کمی تفت بدین با روغن کم!!! اگه از تابه گریل استفاده کنین راحت تره! بادمجونا رو دربیارین پیاز رو بریزین و کمی سبک که شد سویا و سیر رنده شده رو اضافه کنین کمی که تفت خوردن و روغن کشیده شد رب گوجه و گوجه رنده شده و سس کچاپ و ادویه رو اضافه کنین

بادمجونا و جعفری رو هم بریزین و نصف استکان آب اضافه کنین تا خوب بپزن و طعما به خورد سویا بره!

آبش که کامل جمع شد از روی حرارت بردارین و بذارین کمی سرد بشه!

دستگاه ساندویچ میکرتون رو روشن کنین تا داغ بشه!

یه عدد نون تست رو روی تخته بذارین از مواد روش بذارین، یه ورق پنیر هم روش و در آخر یه نون تست دیگه! روی پنیر میتونین کمی اوریگانو بپاشین

ساندویچ رو بذارین توی دستگاه برای 3 تا 5 دقیقه تا برشته بشه!

برای اینکه نونتون طلایی بشه میتونین با قلمو به میکر کره بمالین اما من توصیه میکنم نون جو یا 4 قله استفاده کنین هم خومشزه و سالمتره! هم دیگه کره حذف میشه!

حالا کسایی که میکر ندارن! میتونن همینطوری ساندویچ رو درست کنن اما دیگه نون بالایی رو نذارن پنیر رو که گذاشت بذارن توی فر داغ تا پنیر آب بشه، یا زیر گریل فر! زیاد نمونه که نون خشک نشه!

 

هم کلی ساندویچ دارین هم کلی سلامتی!

با سس خردل و کچاپ عالیه!

نوش جان

 

* برای ساندویچ میکر همیشه از قبل دستگاه رو گرم کنین!

* لای نون خیلی مواد نذارین تا از کنار اسنک بیرون نزنه! 

* برای اسنک ها و ساندویچ ها از پنیر تست، گودا، بلوچیز استفاده بشه بهتره چون سریع آب نمیشن و از ساندویچ بیرون نمیریزن! اگه از پنیر پیتزا هم استفاده کردین ترجیحا ورقه ای بهتره!

* این اسنک بدون پنیر هم خیلی خوشمزه اس!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۳/٢٧ ساعت ۸:٢٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


صندل کدو سبز

این پست یه غذای فوق العاده و خوشمزه است! باور کنین!!!

من خودم کدو سبز خیلی دوست ندارم اما این روش پخت خیلی خوبه و به نظرم خیلی خوشمزه! و کمی رژیمی!!!

 

کدو سبز 4 عدد قد بلند و خوشگل

پیاز 1 عدد

گوشت خورشتی 200 گرم

سیر 1 حبه

گوجه پوره شده 2 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق

سبزی معطر کمی

زردچوبه و نمک و لمون پپر

پنیر فتا به اندازه یه قوطی کبریت!!!

پنیر پیتزا و پنیر پارمزان

 

گوشت خورشتی رو با کمی آب و سیر و پیاز و برگ بو میذاریم بپزه! میشه این کار رو نکرد و گوشت چرخ شده ریخت اما با گوشت پخته و ریش شده طعمش خیلی بهتر میشه!

فر رو روی 180 میذاریم گرم بشه

کدو سبز ها رو از وسط نصف میکنیم و با قاشق چایخوری توشو آروم خالی میکنیم تا گود بشه! کف ظرف رو چرب میکنیم، با قلمو کدو سبزها رو هم چرب میکنیم و کف ظرف میچینیم طوری که پوسته ی کدو رو باشه!

میذاریم 10 دقیقه توی فر تا برشته بشه!

گوشتای کدو رو هم که درآوردیم خورد میکنیم

پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوشت ریش شده و سیر رنده شده و کدوهای ریز شده رو اضافه میکنیم ادویه ها و رب گوجه رو میریزیم و تفت میدیم، پوره گوجه و سبزی معطر رو میریزیم! من کمی ریحون خورد شده و جعفری ریختم!

میذاریم تا آبش کامل کشیده بشه بعد پنیر فتا و 2 قاشق پنیر پیتزا اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم

توی کدوها که کمی خنک شدن رو با مایه پر میکنیم و روش پنیر پیتزا و پنیر پارمزان میریزیم

میره تو فر تا روی پنیر طلایی بشه!

طعمش خیلی عالیه!!! امتحان کنین مشتریش میشین :)

دوست جونیا پیج ما تو فیس*بوک رو یادتون نره : تستر Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۳/٢٢ ساعت ۸:٥٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


مارمالاد توت فرنگی ( Strawberry marmalade )

پارسال شربت و مربای توت فرنگی رو توی پست " توت فرنگی " گذاشتیم، اینم مارمالاد توت فرنگی که برای شیرینی و کیک میشه استفاده کرد یا حتی برای صبحونه عالیه!

دوست جونیا پیج ما تو فیس*بوک رو ببینین : تستر Tosterr

 

 

توت فرنگی 1 کیلو گرم

شکر 850 گرم

پودر ژلاتین 2 قاشق مرباخوری

آب جوش 4/1 پیمانه

 

توت فرنگی رو که خوب شستیم خورد میکنیم، توی قابلمه ی تفلون یا پیرکس لا به لا با شکر میریزیم و یک شب میذاریم توی یخچال!

بعد میذاریم روی حرارت متوسط 5 دقیقه که گذشت و شکر حل شد برش میداریم و توت فرنگی رو پوره میکنیم

دوباره میره روی حرارت تقریبا 20 دقیقه روی حرارت متوسط باشه، کف روشو مرتب بر میداریم

پودر ژلاتین رو روی آب میپاشیم و وقتی اسفنجی شد به روش بن ماری ذوبش میکنیم و به مارمالاد اضافه میکنیم ، بعد از چند جوش خاموش میکنیم

وقتی سرد شد مثله سفیده ی تخم مرغ کمی شلتر میشه! توی شیشه های استریل میریزیم و میذاریم یخچال! بعدا سفت تر هم میشه!

میشه اضافه شو ریخت توی شیشه و گذاشت فریزر!

 

 

خیلی رنگ و طعم عالی ای داره!

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۳/٢٠ ساعت ٧:٢٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


دسر توت فرنگی 2 ( Strawberry dessert )

این دسر، یه دسر ژلاتینه ی ساده و خوشمزه اس! سعی میکنم که توی دسر خامه رو اگه بشه حذف کنم! تا کالریش خیلی بالا نره! البته که به پای دسر دوست جونیم نمیرسه! :)

توت فرنگی 100 گرم

شیر 1.5 پیمانه

نشاسته ی ذرت 2 قاشق غذاخوری

شکر 5 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری

رنگ قرمز خوراکی

پودر ژله 2/1 بسته برای تزیین

 

قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب میکنیم و میذاریم فریزر!

شیر و شکر و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه! ژلاتین رو روی 4 قاشق آب سرد میپاشیم و اسفنجی که شد میذاریم توی ماکرو یا روی بخار آب تا مایع شفافی بشه!

توت فرنگی رو هم پوره میکنیم

پوره توت فرنگی و ژلاتین رو به شیر که کمی از حرارت افتاده اضافه میکنیم و هم میزنیم اگه رنگش رو بیشتر دوست داشتین 2 قطره رنگ خوراکی اضافه کنین

درون قالب میریزیم و برای 4 ساعت میذاریم یخچال تا ببنده!

پودر ژله توت فرنگی رو هم مثل دستورش درست میکنیم

ظرف سرومون رو با آب سرد کمی مرطوب میکنیم، دور ژله رو از قالب آزاد میکنیم و با دست یه کوچولو به دورش هوا میدیم جوری که کمی از سطح جدا بشه!

توی آب ولرم زده و توی ظرف سرو برمیگردونیم

اطراف دسر رو با ژله تزیین کنیم

 

به همین راحتی یه دسر خومشزه ی فصل داریم هورا

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۳/۱٧ ساعت ۱٠:۱۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


دسر توت فرنگی

این یه دسر ساده ست.البته میدونم که یه کمی دیر شده و توت فرنگی کم پیدا شده. ولی چون رسیپی ش از خودمه خواستم ثبتش کنم.

مواد لازم:

توت فرنگی 300 گرم

خامه 200 گرم

شیر 1 پیمانه

پودر قند 4 قاشق سوپخوری پر

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری پر

 

 

طرز تهیه شم خیلی آسونه.

اول ژلاتین رو تو 1 استکان آب سرد به روش بن ماری آب می کنیم و میذاریم تا خنک بشه. توت فرنگیها رو تو غذاساز پوره می کنیم بعد خامه و شیر و پودر قند رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم.در آخر ژلاتین آب شده رو اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم  و میریزیم توی ظرف مورد نظرمون و میذاریم یخچال. 2 الی 3 ساعت صبر می کنیم و بعد نوش جان میکنیم. من با ژله سرو کردم که واسه 8 نفر کافی بود وگرنه برای 6 نفر کافیه فک کنم. حیف که عکس خوبی ندارم ازش. وسط مهمونی هول هولکی عکس گرفتم.اگه باز درست کردم عکس می گیرم و پیوست می کنم

دسر توت فرنگی

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۳/۱۳ ساعت ۳:۳٦ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


خورشت کنگر ( Artichoke Stew )

خورشت کنگر یه خورشت بهاره هستش! تا فصلش هست دست به کار شین

کنگر رو باید خوب تمیز کرد و تیغاشو گرفت یا!!! یا از خونه ی مامان یه بسته تمیز و خورد کرده آورد!

 

مواد لازم:

گوشت 250 گرم

کنگر پاک کرده و خورد شده 1.5 لیوان ( چشمی )

سبزی ( نعناع و جعفری ) 200 گرم

پیاز 1 عدد

زعفران آب کرده مقداری

زردچوبه و نمک و فلفل و روغن

آبلیمو یا گرد لیمو عمانی

 

اول پیاز رو نگینی میکنیم و به روغن توی قابلمه اضافه میکنیم و کمی که سبک شد گوشت رو باهاش سرخ میکنیم، زردچوبه و فلفل رو اضافه میکنیم و در آخر آب رو میریزیم تا گوشت نیم پز بشه!

سبزی رو کمی سرخ میکنیم تا عطرش بلند شه!

کنگر رو هم سرخ میکنیم

گوشت که نیم پز شد سبزی و کنگر رو اضافه میکنیم تا بپزه و جا بیوفته!

15 دقیقه ی آخر زعفران و گرد لیمو عمانی رو میریزیم، نمک و فلفل خورشت رو میزون میکنیم

خورشت حاضره با پلو میتونیم سروش کنیم!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۳/٩ ساعت ۸:۱٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


نوشیدنی آلبالویی عسلی ( Honey Cherry drink )

 نوشیدنی آلبالویی از رو دست شادی جونی! بسیار خوشمزه!! شدیدا توصیه میشود!

فقط من یه کوچولو عوضش کردم از رو تنبلونگی!!!

 

 

آلبالو 1.5 پیمانه هسته گرفته

شیر 2 پیمانه

عسل 2 قاشق

شکر 3 قاشق

یخ 4 قالب

 

آلبالو و شکر رو مخلوط کردم گذاشتم آب بندازه، بعد با همه ی مواد ریختم تو مخلوط کن و به به آماده است! حالا چرا روش کف خوشگل نداره؟! چون درست کردم رفت تو یخچال و بعد سرو شد!

یه نوشیرنی غلیظ و خوشمزه! دست شادی جونی درد نکنه قلب

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۳/٧ ساعت ۸:٠۳ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()