Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

بنوفی ترایفل ( Banoffee triffle )

اینم  یه رسیپی دیگه با دلسه دلچه عزیز! یه نوع ترایفل معمولی قبلا تو وبمون گذاشتم و یه نوع هم ترایفل رژیمی اینم میشه سومیش!

بسیار خوشمزه!!! و بسی پر کالری! بهتره ناهار نخورین یا سالاد بخورین! چون خیلی خومشزه و سنگینه!

البته بازم جهت تپل سازی شما چون من رژیم دارم و این هم آرشیوی!

 

مواد لازم:

کیک شکلاتی

دولسه دلچه نصف قوطی

موز یک عدد بزرگ

پودینگ وانیلی 1 پیمانه

شیر شیرین شده چند قاشق

 

برای کیکش توی تگ شکلات یا کیک برین انواع کیک شکلاتی یا حتی کاپ کیک هست که میتونین استفاده کنین

اول کیک شکلاتی رو مربعی خورد میکنیم، دوتا لیوان خوشگل رو برمیداریم تو هر کدوم یه ردیف کیک میذاریم روی کیک ها رو با شیر مرطوب میکنیم دو قاشق پودینگ وانیلی میریزیم، روش حلقه های موزی رو میچینیم و در آخر دلسه دلچه میریزیم و یه بار دیگه این لایه رو تکرار میکنیم، البته میشه ظرف کوچیک برداشت و از هر کدوم یک ردیف گذاشت!

برای دو تا سه ساعت بذارین توی یخچال تا مزه ها خوب به هم برن!

اگه دلسه دوست داشته باشین طعم این ترایفل براتون رویایی هستش

نوش جان :)

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۱٠/٢٩ ساعت ۸:٤٧ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سیب زمینی تنوری آکاردئونی ( Accordion potatoes )

امروز یه پیش غذای خوشمزه داریم که میشه کنار انواع استیک یا شنیتسل سرو کرد و یه غذای کامل داشت! یه دورچین شیک و بسیار خوشمزه! کلا من سیب زمینی سرخ کرده توی روغن زیاد درست نمیکنم اما عاشق انواع سیب زمینی تنوری هستم!

این یه مدلشه و طعم فوق العاده ای داره! البته خیلی ساده که مدلا و طعمای دیگه اش رو بعدا میذارم!

 

مواد لازم:

سیب زمینی

سیر

آویشن

رزماری

نمک

فلفل سیاه

کره یا روغن زیتون

 

سیب زمینی برای این مدل باید درشت و یکدست باشه و تقریبا بیضی باشه! از وسط نصفش میکنیم! دو طرفش سیخ چوبی میذاریم. میشه پوستش رو نگرفت اما من میگیرم چون اورگانیک نیست و خطری!

با چاقو خیلی نازک برش میدیم، سیخ های چوبی نمیذارن تا انتها کات بشه! در نتیجه بهم وصل میمونن!

خیلی آروم لاشون رو باز میکنیم، اگه سیر دوست دارین لا به لاش سیر بذارین هر تعداد که دوست دارین، نمک و فلفل سیاه بپاشین! رزماری و آویشن رو هم اضاف کنین!

حالا روغن زیتون یا کره رو روش بدین با قاشق نازک بریزین تا توی همه ی قاچا بره! و بعدا تردتر بشه!

میذاریم توی فر از قبل با دمای 180 درجه گرم شده تا 1 ساعت بپزه! البته به درشتی و جنس سیب زمینی بستگی داره!

با نوک چاقو ته سیب زمینی رو امتحان میکنیم اگه نرم بود و پخته بود میاریم بیرون!

 

در کنار غذای گوشتی اصلی سرو میکنیم، یا با سس کچاپ برای یه شام خوشمزه!

 

یامی! خوش بگذره!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۱٠/٢٦ ساعت ۸:۱٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سینه مرغ تنوری با مارمالاد پرتقال

سینه مرغ تنوری با مارمالاد پرتقال

Baked chicken breast with orange marmalade

این غذا برای روزایی هستش که وقت کم دارین و احتیاج به یه غذای خوب دارین! سریع آماده میشه و احتیاج به مری نید کردن مرغ نیست چون با مارمالاد پرتقال یه طعم بی نظیر میگیره!

اگه مارمالاد رو داشته باشید خیلی راحت میتونین این غذا رو آماده کنین! مارمالاد پرتقال  رو هم که قبلا گذاشتم و الانم فصلشه تا پرتقالای خوش بو و خوش طعم رو ازشون مارمالاد تهیه کنین!

 

مواد لازم:

سینه مرغ نصفی!

مارمالاد پرتقال نصف فنجون

روغن زیتون 2 قاشق

ادویه لیمو فلفلی

نمک

 

یه فویل رو چرب میکنیم و سینه مرغ رو وسطش میذاریم، روی مرغ رو چندتا برش عرضی عمیق میزنیم تا به پخت سریعش کمک کنه!

ادویه لیمو فلفلی رو حسابی روی مرغ میپاچیم و کمی با دست به خورد مرغ میدیم، چون این ادویه نمکیه اگه نیاز بود نمک استفاده میکنیم

با برس به همه جای مرغ مارمالاد پرتقال رو میمالیم و اضافیش رو با قاشق روی مرغ میذاریم نگران نشید شیرین نمیشه خیلی! در نهایت همه اش جذبش میشه!

روی مارمالاد رو روغن زیتون میدیم و فویل رو میپیچیم و توی ظرف پیرکس میذاریم

میتونیم کناره ی ظرف رو از سیب زمینی استفاده کنیم که یه غذای کامل داشته باشیم!

تقریبا 1 ساعت زمان میدیم بپزه! پانزده دقیقه ی اخر روی فویل رو باز میکنیم تا اگه آبی از مرغ جمع شده تبخیر بشه و روی مرغ برشته بشه! البته این زمان ها به سایز و نوع مرغ هم بستگی داره!

اگه کمی از عصاره ی مرغ و مارمالاد از فویل خارج شد و به سیب زمینی ها خورد نگران نشین که یه سیب  زمینی بی نظیر هم گیرتون اومده! یه پست جدا درمورد سیب زمینی خواهم داشت که دیگه سراغ سرخ کردن سیب زمینی نمیرید!

وقتی برشته شد و از فر خارج کردین دیگه از مارمالاد چیزی نمونده و همه اش جذب مرغ بی نظیرتون شده!

 

رنگ و بوی این غذا عالیه! حتما امتحان کنین :)

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۱٠/٢٠ ساعت ۱۱:۱۳ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


تولد 3 سالگی تستری و کیک شکلاتی ( Chocolate Cake )

اینم بهترین کیک شکلات برای تولد وبلاگ عزیزمون! گرچه دوستم فعلا انصراف داده اما اینجا مال دوتاییمونه! 3ساله که توش مینویسیم چقدر زود گذشت!

مرسی از شماها که بودین و اینجا موندگار شدین :)

 

بریم سراغ کیک نازنین شکلاتی بسیوووووور پر کالری و البته آرشیوی! این کیک بافتش خیلی نرم و لطیفه و کمی ته مزه ی تلخ شکلاتی و با رویه ی گاناش میتونین باهاش به اوج برسین!

دیگه تا حالا معلوم شده که شکلات خیلی دوست دارم و کیکی شکلاتی رو نیز هم! توی وبمون کیک شکلاتی زیاد داریم اما این توشون یه چیز دیگه است و البته این یکی کیک شکلاتی که لینکش هست! این دو فعلا هم رده هستن!

 

مواد لازم

کره 150گرم

روغن مایع 30 گرم

شکر 350 گرم

تخم مرغ 3 عدد

وانیل 4/1 قاشق چایخوری

شیر 280 میلی لیتر

آرد 300 گرم

پودر کاکائو 90 گرم

جوش شیرین نصف قاشق چایخوری

بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

نمک 8/1 قاشق چایخوری

 

فر روی 185 درجه گرم میشه

آرد بیکینگ پودر جوش شیرین نمک و پودر کاکائو رو 3 بار الک میکنیم

قالب این کیک کمربندی به قطر 28 سانتی متر هستش که با کره چرب میکنیم و کفش کاغذ روغنی میندازیم!

کره و شکر و روغن رو خوب با همزن میزنیم تا سبک و کرمی بشه! بعد وانیل و تخم مرغها رو دونه دونه میریزیم و بینش 1 دقیقه خوب هم میزنیم

یک سوم از آرد رو میریزم و یکدست که شد نصف شیر رو اضافه میکنیم و دوباره نصف دیگه ای از آرد و تا شیر و آرد تموم بشه!

مایه ی کیک رو میریزیم توی قالب و میره تو فر! زمانش بستگی داره اما برای من 40 دقیقه زمان برد!

بعد از پخت 10دقیقه توی قالب روی پنجره سیمی بمونه تا خنک بشه! بعد از قالب در میاریم و روی پنجره ی سیمی میذاریم تا خوب خنک بشه!

 

میتونین همین طوری سروش کنین که خوشمزه اس! میشه با خامه هم سروش کرد!

من از گاناش شکلاتی استفاده کردم، نسبت مساوی از خامه و شکلات رو ذوب میکنیم خنک که شد روی کیک میدیم!

 

هـــــــــــوم! خیلی کیک عالی ای هستش نوش جان

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۱٠/۱٤ ساعت ۱٠:٠٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


اسپاگتی با لبو! ( Spaghetti with beet )

اینم یه سس جدید و بسیااااااار خوشمزه! البته اگه طرفدار لبو و طعم شیرینش باشین!

این اسپاگتی خیلی سبکه و به نظرم موقع رژیم گرفتن خیلی خوبه!

این یه مدلشه و خیلی آسون اگه شد بازم با لبو غذا خواهیم داشت!

مواد لازم:

اسپاگتی 350 گرم

لبو پخته شده 3 عدد

پیاز قرمز 2 عدد

سیر 2 حبه

رزماری خورد نشده 1 قاشق مرباخوری

شیر پر چرب یا پنیر خامه یا ماست کیسه ای یا خامه 1 فنجون

روغن زیتون 3 قاشق

نمک و فلفل سیاه

 

اول باید لبو ها رو پخته باشین حالا چه توی آب چه توی فویل و توی فر!

پیاز ها رو که خورد کردیم توی روغن زیتون تفت میدیم با حرارت کم که سبک بشه! سیر رو هم ریز خورد میکنیم و چند ثانیه تفت میدیم رزماری خورد شده و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم

لبو ها رو با مخلوط پیاز و سیر میکس میکنیم و در آخر شیر رو اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم

من برای رژیمی شدنش از شیر استفاده کردم شما میتونین از گزینه های دیگه استفاده کنین!

مخلوط میکس شده رو میریزیم توی تابه!

اسپاگتی رو توی آب جوش و نمک و روغن میریزیم تا بپزه! وقتی مغزشم پخت نصف فنجون از آب پاستا رو برمیداریم و آبکش میکنیم!

من برای اینکه کمی نشاسته اش بره کمی آب سرد میگیرم و 1 قاشق روغن زیتون میزنم بهش!

تابه ی میکس شده رو میذاریم روی حرارت و آب اسپاگتی رو اضافه میکنیم وقتی جوش اومد! اسپاگتی رو اضافه میکنیم و هم میزنیم روی حرارت بالا و وقتی سس به اسپاگتی چسبید و داغ شد! توی ظرف میکشیم!

میتونین برای روش کمی پارمزان استفاده کنین که خوشمزه میشه!

رنگ این پاستا عالیه و برای کوچولوها فوق العاده است! یا بزرگترایی مثل من! :)

هـــــوم خوش بگذره!!!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۱٠/۱٠ ساعت ۱۱:۳٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


اسپاگتی با لبو! ( Spaghetti with beet )

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۱٠/۱٠ ساعت ۱۱:۱٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


دمی نخود فرنگی و هویج ( Rice with peas and carrots )

یه دمی ساده و خوشمزه و سریع! و البته سبک اما اگه خواستین میتونین کنارش مرغ هم سرو کنین!

به نظرم خودش با ترشی عالیه! رژیمی و گیاهی هم هست تازه! فکر میکنم این دمی برای هند باشه!

 

مواد لازم:

نخود فرنگی 1 قوطی

هویج 3 عدد

برنج 2 پیمانه

پیاز 1 عدد

فلفل چیلی 1 عدد

زعفران آب کرده

نمک و فلفل

کره 1 قاشق

روغن نصف قاشق

 

پیاز رو که ریز خورد کردیم میریزیم توی روغن و کره تا سبک بشه! بعد هویج ریز خورد شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و نخود فرنگی کنسروی رو که آبکش کردیم و چیلی خیلی ریز خورد شده رو اضافه میکنیم

برنج رو با مقدار آبی که برای دمی نیاز داره اضافه میکنیم که اکثرا 2 پیمانه اضافه احتیاج داره! زعفران و نمک و فلفل رو میریزیم

میذاریم تا با در باز بجوشه و برنج بپزه! آبش که کشیده شد دم کنی میذاریم و حرارت رو کم میکنیم تا 20 دقیقه دم بکشه!

 

با سبزی خوردن و ترشی یا ماست سرو کنین و نوش جان :)

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۱٠/٧ ساعت ۱:٤٩ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کتلت

هوم! یه غذای سنتی و خوشمزه! مخصوصا اگه سبزی خوردن و ترشی همراهش کنی و صد البته نون سنگک!

کتلت جزو غذاهاییه که رسیپی های مختلفی داره و یه جور مال هر خونه ای طعمش فرق داره! این اما ساده ترینشه!

 

مواد لازم

گوشت چرخ شده 300 گرم

سیب زمینی 2 عدد

پیاز کوچک 1 عدد

سیر 2حبه

تخم مرغ 1 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه

آرد سوخاری

 

سیب زمینی ها رو آبپز میکنیم و پوست میکنیم ترجیحا 1 ساعت قبلتر که سیب زمینی خوب خنک شده باشه!

پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو میگیریم، سیر رو هم رنده میکنیم

سیب زمینی ها رو هم رنده میکنیم

گوشت رو با همه ی مواد توی کاسه ی زرگی میریزیم و ورزشون میدیم! گه تخم مرغتون درشته اول نصفش رو اضافه کنین اگه احتیاج داشت با قاشق چایخوری بهش اضافه کنین!

هیچ وقت تخم مرغ زیاد نزنین که مجبور باشین آرد استفاده کنین تا کیفیتش نیاد پایین!

حاالا تابه رو میذاریم داغ بشه! روغن سرخ کردنی رو اضافه میکنیم

از مایه برمیداریم و سعی میکنیم شبیه اشک بشه! که شکل سنتی اش حفظ بشه! البته قالب هاشم هست که من نداشتم، بعد توی آرد سوخاری میزنیم که هم کرانچی بشه هم روغن کمتری بکشه! روی حرارت ملایم سرخشون میکنیم تا مغز کتلت هم بپزه! بعد روی دستمال آشپزخونه میذاریم تا روغنش بره!

 

با ترشی بخورین و خوشحال باشین! :)

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۱٠/٥ ساعت ۱۱:٠۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سوپ اسپاگتی و میتبال ( Spaghetti and Meatball Soup )

بعد اون همه جینگولیای یلدایی یه چیز سبک خوشمزه و سوپی خیلی میچسبه! مخصوصا اگه رژیم داشته باشین و حسابی عذاب وجدان! حالا اگه توی سوپتون اسپاگتی باشه که دیگه هــــــوم!!!

هوا هم که سرده و غذاهای سوپی و آشی طرفدار داره!

 

مواد لازم:

گوشت چرخ شده 200 گرم

رزماری خشک 1 قاشق سوپخوری

پاپریکا نصف قاشق چایخوری

پودر خردل یک چهارم قاشق چایخوری

آویشن و نمک و لیمو فلفلی

تخم مرغ نصف یک عدد

آرد سوخاری 1 قاشق چایخوری

 

پیاز 1 عدد

رب گوجه 1 قاشق پر

گوجه پوره شده 1 لیوان

اسپاگتی 150 گرم

لیمو فلفلی و پاپریکا

پنیر فتا 30 گرم

استاک گوشت یک عدد

سرکه بالزامیک و کمی شکر

آب 1.5 لیوان

 

اول میتبال ها رو درست میکنیم، گوشت و تمام ادویه ها و نصف تخم مرغ و آرد سوخاری رو میریزیم و کمی ورز میدیم! خیلی نه که سفت نشن!

توی یه ظرف یک قاشق روغن سرخ کردنی میریزیم و میت بال ها رو تفت میدیم، بعد روی دستمال آشپزخونه میذاریم تا روغنش گرفته بشه!

توی قابلمه پیاز رو که ریز خورد کردیم تفت میدیم تا سبک بشه!

رب و لیمو فلفلی و پاپریکا رو میریزیم! استاک گوشت و پوره ی گوجه و آب رو اضافه میکنیم تا 15 دقیقه با شعله ی ملایم بجوشه! میت بال ها رو اضافه میکنیم بعلاوه ی اسپاگتی که 3 قسمت کردیم! پنیر رنده شده رو هم میریزیم و میذاریم وقتی کامل اسپاگتی پخت و نرم شد، با بالزامیک و شکر کمی چاشنیشو میزون میکنیم و اگه نمک خواست که نمیخواد میزنیم!

توی دوتا کاسه ی بزرگ سرو میکنیم و با میپریم توش از گرسنگی!

عطر رزماری خیلی عالیه توی میتبال! یه عطر و طعم جدیدی داره!

نوش جان :)

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۱٠/٢ ساعت ٦:٥٩ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()