Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

استیک پرتقالی با سس پرتقال

این پست یه غذای سالم و خوشمزه داریم و به نظر من خیلی سریع! فقط یه چند تا نکته رو رعایت کنین یه استیک خوب و آبدار دارین

 

مواد لازم:

2 عدد گوشت راسته برای استیک هر کدوم 150 گرم

پیاز خلالی خورد شده 1 عدد

آب پرتقال 1 لیوان

نمک و فلفل روغن

 

استیک ها رو میذاریم لای دو تا پلاستیک و با لبه کلفت کارد میکوبیم تا نازک بشه فقط دقت میکنیم تا پاره نشه!گ

پیاز ها رو کف ظرف میچینیم و استیک ها و روش قرار میدیم! روی استیک نمک و فلفل میپاچیم و آب پرتقال و 1 قاشق روغن رو مخلوط میکنیم و روی گوشت میریزیم و نصف روز میذاریمش یخچال تا خوب مزه دار بشه!

تابه ی گریل رو میذاریم روی حرارت تا خوب داغ بشه، یه قاشق روغن میریزیم و گوشت ها رو میذاریم روی گریل تا خوب برشته بشه هر طرف 4 دقیقه کافیه چون نازکه! زیاد نذارین روی حرارت یا حرارت رو پایین نیارین تا خوب بپزه و در ضمن آبدار باشه

 

 

سس پرتقال:

1 قاشق پیاز رنده

1 قاشق روغن تفت

2 قاشق آرد ذرت

1.5 پیمانه آب پرتقال + پالپ نصف پرتقال!

1 قاشق کره

زعفران و نمک و فلفل و آب لیمو

 

توی 1 قاشق روغن پیاز رنده شده رو میریزیم و تفت میدیم تا سبک بشه اما طلایی نشه! آرد ذرت رو اضافه میکنیم و بازم یه کوچولو تفت میدیم

آب پرتقال و نمک و فلفل و آبلیمو و کمی زعفران رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ و یکدست بشه! در آخر کره رو میریزیم و بعد از 2 دقیقه از روی حرارت برمیداریم

سس خوشمزه آماده است و کنار استیک سرو میکنیم

 

دورچین بشقابمون هویج و سیب زمینی تنوری شده و گل کلم های سوخاری + سالاد والدورف که به زودی دستورشو میذارم

 

امیدوارم لذت ببرین از این غذای سریع و خوشمزه!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۱/٢۱ ساعت ۸:۳٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک تولد

سال نوی همگی مبارکککککککککککک.من نمیدونم این دوس جونی کجاست نمی آپه همش من باید آپ کنمابرو....whistling

حالا درسته دیر به دیر میام ولی میخوام یه کیک خوشمزززه یادتون بدم که انگشتاتونم باهاش بخورین به به به

این کیک رو واسه تولد همسریم پختم اونم 2بار.یکبار واسه خانواده همسری

یکبارم واسه خانواده خودم

.همگی عاشقش شدن.به نظر خودمم این بهترین کیک تری بود که تا حالا درست کردم

مواد لازم برای کیک اسفنجی وانیلی:

تخم مرغ 5 عدد

آرد 5 قاشق سوپخوری نسبتا سر پر

شکر 5 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

 

مود لازم برای کیک اسفنجی شکلاتی:

تخم مرغ 5 عدد

آرد 4 قاشق سوپخوری نسبتا سر پر

شکر 5 قاشق غذاخوری پر

پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری پر

 

مواد لازم برای کرم کیک:

خامه فرم گرفته شیرین 400 گرم

پنیر خامه ای بدون نمک ترجیحا ماسکاپونه   150گرم

پودر ژلاتین 3 قاشق مربا خوری

شکلات تخته ای 250 تا 300 گرم به دلخواه ( اگه 50 گرم اضافه شو از نوتلا استفاده کنین که عالی میشه)

پودر قند 2 قاشق سوپخوری

 

مواد برای بین کیک:

موز بزرگ 1 عدد

گردو به مقدار دلخواه

شیرکاکائو برای مرطوب کردن کیک شکلاتی

آب هر کنسروی که دوس دارین برای مرطوب کردن کیک سفیدمون. من از کنسرو آلوئه ورا استفاده کردم که خیلی خوش طعم شد

 

 طرز تهیه کیک اسفنجی:

خب اول فرمون رو روی 190 درجه تنظیم می کنیم.آرد و بکینگ پودر رو هم مخلوط و الک میکنیم زرده و سفیده تخم مرغ هارو جدا می کنیم. شکر رو با زرده مخلوط می کنیم و 2 الی 3 دقیقه با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه.وانیل رو هم اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم. حالا با همزن تمیز سفیده رو میزنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه.خب حالا آروم سفیده رو با زرده مخلوط میکنیم. خیلی نباید هم بزنیم که پفش نخوابه.نوبت اضافه کردن آرده.تو 2 مرحله اضافه می کنیم خیلی آروم مخلوط می کنیم.مایه رو میریزیم تو قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی کردیم و میذاریم تو فر.مال من که نیم ساعته پخت.شمام بعد از نیم ساعت با خلال دندون تست کنین اگه تستر تمیز در اومد تمومه

بعد از اینکه سرد شد و از قالب درش آوردین دورش سلیفون بکشین و بذارینش یخچال تا مرحله آخر.

برای کیک اسفنجی شکلاتی هم همین مراحل رو انجام میدیم.پودر کاکائو رو با آرد مخلوط می کنیم و الک میکنیم و در آخر به موادمون اضافه می کنیم.

کیک تولد

لازم به ذکره که من 2تا کیک شکلاتی درست کردم و در نتیجه کیکم 3لایه شد به هم.ن نسبت کرم رو هم بیشتر درست کردم

طرز تهیه کرم کیک:

شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب می کنیم و میذاریم کنار خنک بشه.پودر ژلاتین رو هم با کمی آب به روش بن ماری حل میکنیم اونم میذاریم کنار خنک بشه. تو این فاصله پنیر خامه ای و خامه فرم گرفته و پودر قند رو مخلوط میکنیم و با همزن 30 ثانیه میزنیم.شکلات و ژلاتین که خنک شدن رو هم اضافه میکنیم و 30 ثانیه با همزن میزنیم.کرممون آماده ست

این نکاتی که میخوام الان بگم مخصوص دوستانی هست که اولین باره کیک تر درست می کنن یه وقت جسارت نشه خدمت دوستان اساتید

خب حالا کیک هامونو از یخچال در میاریم.یه قلمو ور میداریم و با شیر کاکائو کیک شکلاتی مونو خوب مرطوب می کنیم.یه لایه کرم روش می کشیم موز و گردو رو میچینیم روش.یه لایه کرم هم روی کیک وانیلی می کشیم میذاریم روش کمی هم فشار میدیم که خوب بچسبن به هم.حالا با آب کنسرو کیک وانلیلی رو مرطوب می کنیم و دورتادور کیک هارو با کرم می پوشونیم و هر جوری که عشقمون کشید تزئین می کنیم

اینم عکسهای بعد از آش و لاش شدنRolling Pin

بفرمائین نوش جان

. دلم میخواد یه روز این کیکو درست کنم به هیشکی نگم بشینیم تنهایی همشو بخوریم من و همسری و کیان. هامانم(داداش کوچیکه) اینجا نشسته میگه اسم منو هم بنویس: و هامان

 

فیس*بوکمون: https://www.facebook.com/tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۱/۱٦ ساعت ٢:٥۱ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


شکلات فاج بادامی

سلام سلام :) سال نوی همتون مبارک

دوست جونیا بعد از یه غیبت طولانی و خیلی غیر قابل پیش بینی اومدم! البته دوست جونی که اصلا غیبتش موجه نیست از من گفتن!

خیلی دلم میخواست قبل از عید شیرینی و شکلات بیشتر بذارم اما واقعا درگیر کلی کار و برنامه شدم و نشد!

 

این فاج خوشمزه رو برای مامانینا توی عید درست کردم که خیلی خوشمزه است!

 مواد لازم:

شکلات تلخ ذوب شده 300 میلی لیتر

شیر عسلی 400 گرم

کره 2 قاشق غذاخوری

بادام 150 گرم

بادوم ها رو درون آب جوش میریزیم و 2 دقیقه بعد زیر آب سرد میگیریم، با یه فشار دست پوستش رو جدا میکنیم، میریزیمشون توی زیپ لاک و میکوبیم تا خورد بشه اما پودر نشه! ) البته من خودم پوست بادوم رو نگرفتم!!!

شکلات رو خورد میکنیم و به روش بن ماری یا توی ماکروویو ذوبش میکنیم، برای اینکه شکلات براقی داشته باشیم وقتی 3/2 از شکلات ذوب شد از روی بخار یا از ماکرویو درمیاریم و هم میزنیم تا کامل آب بشه!

کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آب بشه و بعد شیر عسلس رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم

بادوم خورد شده رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم

قالب مستطیلی 25 تا 30 رو چرب میکنیم و فویل میکشیم

مواد شکلات رو میریزیم و صاف میکنیم و میذاریم یخچال تا خوب سفت بشه بعد برش داده و توی کاغذای خوشگل میذاریم

تقریبا 46 تا فاج بادومی داریم که بی نهایت خوشمزه اس!

سال نوتون بازم مبارک :)

 

 >> دوستان پیج ما رو تو فیس.بوک تنها نذارینااااا :)

>>> https://www.facebook.com/Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۱/۱٠ ساعت ٩:٥٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()