Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

شنیتسل مرغ

این پست یه غذای سریعه که با توجه به نکته هاش یه غذای خوب میشه آماده کرد

اگه پودر سوخاری خوبی درست کنین و طعمای خوب توش به کار ببرین خیلی خوشمزه میشه!

 

یه سینه مرغ کامل رو اول از وسط نصف میکنیم و بعدم از ضخامتش نصف میکنیم تا 4 عدد شنیتسل داشته باشیم ( میشه از ضخامتش برش نزد و بعد کوبید اما خیلی بزرگ میشه )

بعد بذارینش لای دوتا نایلون و با بیفتک کوب بکوبینش ولی حواستون باشه پاره نشه! به ضخامت 1 سانت خوبه

برای پودر سوخاری از نان سفید بیات درست بشه خیلی بهتره! میذاریم نون خشک بشه و بعد با غذاساز پودرش میکنیم

برای پودر سوخاری: 3 قاشق از پودر نان سفید + 3 قاشق پودر سوخاری آماده + 1 قاشق آرد ذرت + 1 عدد عصاره مرغ پودر شده + فلفل سیاه و نمک و زردجوبه + رنده ی پوست یک لیمو ترش

همه ی مواد رو مخلوط میکنیم و اگه دوست داشتین سبزی معطر خشک شده هم اضافه کنین

2 عدد تخم مرغ + 1 قاشق آب لیمو ترش رو هم زده تا یک دست بشه

توی یه ظرف دیگه ام آرد سفید بریزین

شنیتسل رو اول توی آرد سفید بزنین و تکونش بدین که آرد اضافش بریزه! بعد توی تخم مرغ زده و بعد توی پودر سوخاری زده و کمی از پودر رو با دست فشار بدین تا بچسبه!

بذارین 30 دقیقه همینجوری بمونه! توی تابه 3 قاشق روغن بریزین و شنیتسل رو روی حرارت متوسط سرخ کنین

حرارت زیاد نباشه تا هم توش بپزه هم بیرونش ترد بشه و طلایی!

 

من برای دورچینش هم از >> سلاد کلم گرم  و سیب زمینی و هویج توی فر استفاده کردم!

 

برای سیب زمینی و هویج، اونا رو درشت خورد کنین و توی آب جوش نیم پز کنین

بعد بریزینش توی سینی و نمک و فلفل بزنین و با قلمو کمی چربشون کنین و توی فر گرم شده بذارین تا برشته بشن

 

این غذا تنوع زیاد داره و فعلا این نوع ساده اشه! ایشالله بقیه مدلاشم امتحان میکنیم! Brown Hair

این غذا خیلی خوشمزه و سریعه! لذت ببرین

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/٢۸ ساعت ۱٠:٤۳ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


بااسپاگتی با نخود سبز و بادام ( Spagettie with green peans & almond )

این پست دیگه نوبت اسپاگتی شده! Happy Dance
به نظر من حیفه که سس اسپاگتی همیشه یه جور! باشه

این طعم از اسپاگتی جدید و به نظر من عالیه!

 

اسپاگتی300 گرم

نخود سبز پخته 1 پیمانه

بادام پودر شده 2 قاشق

سیر 5 حبه

پنیر خامه ایی 1 قاشق

پنیر پارمزان 2 قاشق

عصاره سبزیجات 1 عدد

برگ ریحان 1 پیمانه

کره 1 قاشق

بادام زمینی 4 قاشق

روغن کانولا یک قاشق ( از جهت مفید بودن وگر نه هر روغنی که دوست داشتین )

نمک و فلفل سیاه

 

نخود رو توی آب میپزیم که بپزه تقریبا 15 دقیقه و بعد توی آب سرد ریخته تا سبز بمونن

بادام زمینی رو توی تابه میریزیم و روی حرارت کمی تستشون میکنیم

اسپاگتی رو توی آب جوش که نمک و کمی روغن ریختیم میریزیم

سیر رو رنده ی ریز میکنیم و توی روغن کمی تفتش میدیم تا عطرش بلند بشه، بعد نخود رو میریزیم که کمی براق بشه، پنیر خامه و بادام پودر شده و پارمزان و عصاره سبزیجات رو هم اضافه میکنیم، کمی از آب اسپاگتی ( نه آب معمولی ) رو اضافه میکنیم تا کمی مواد شل بشن اما نه خیلی! فقط در حدی که یک دست بشن!

برگای ریحون رو هم آخر سر میریزیم ،نمک و فلفلش رو میزون میکنیم

کره رو آخر از همه اضافه کرده آب که شد حرارت خاموش میکنیم

اسپاگتی رو آبکش کرده و توی سس میریزیم و 2 دقیقه روی حرارت همش میزنیم و سرو میکنیم

روی اسپاگتی بادام زمینی و کمی پارمزان میریزیم

این اسپاگتی طعم متفاوت و بی نظیری داره!

 

*** وقتی کمی از روغن ( و اگه کره باشه بهتره ) آخر کار به سس اسپاگتی اضافه میشه امولسیونی درست میشه که طعم سس رو لذیذ میکنه!

 

*** من پاستا رو که آب کش میکنم یکم با آب سرد آب میکشمش و با یه قاشق روغن مخلوطش میکنم و به سس اضافه اش میکنم

 

*** بهتره اسپاگتی رو کمی سفت ( آلدنته ) آب کش کنین تا وقتی توی سس میره بیش از حد نپزه!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/٢٢ ساعت ٦:۱۱ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


عدس پلو با گوشت قلقلی

خب من بلاخره به روال عادی برگشتم!! البته فکر کنم! Hippie اما این دوست جونی کوش پس؟؟؟

اینم یه پلوی سنتی! آسون و خومشزه!

 

مواد لازم:

برنج 2 پیمانه

عدس 4/3 پیمانه

پیاز خلالی شده 2 عدد متوسط

گوشت چرخ شده 150 گرم

پیاز  1 عدد کوچیک

کشمش 5 قاشق

نمک و فلفل سیاه

روغن خوش عطر پلویی یا کره

 

برنج رو با 4 پیمانه آب میذاریم خیس بخوره ( برنج من واسه دمی 4 پیمانه آب میخواد، هر برنج یه جور آب میکشه ) با نمک البته اونم به اندازه ی برنج!

عدس رو هم یک ساعت تو آب خیس میکنیم و بعد با 1 لیوان آب میذاریم بپزه، حدودا 1 ساعت طول میکشه! درب قابلمه هم موقع پختن باز باشه که پوست عدسا جدا نشه!

پیاز خلالی رو توی روغن سرخ میکنیم تا عسلی بشه! با حرارت متوسط سرخ کنین تا اول نرم بشه و بعد عسلی!

برنج رو با همون آب میذاریم روی حرارت زیاد با درب باز! 1 قاشق روغن رو هم میریزیم ( من روغن لاد.ن طلا.یی میریزم ) آبش که نیم شد عدس و پیاز داغ ( به جز 1 قاشقش ) میریزیم توی برنج و همش میزنیم

آبش که کشیده شد! برای نیم ساعت دمش میکنیم

گوشت رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل ورز میدیم و قلقلی مکنیم و توی کمی روغن تفتش میدیم تا هم بپزه هم سرخ بشه

کشمش ها رو هم سرخ میکنیم و با پیاز داغ مخلوط میکنیم

برنج که دم کشید خاموشش میکنیم و 10 دقیقه درشو برنمیداریم و میذاریم بمونه

بعد توی دیس میکشیم و در آخر کشمش و کوفته قلقلی ها رو هم روش میدیم

بی نهایت دلچسب!!!

 

* اگه خواستین آبکش درست کنین، برنج رو که توی آب جوش ریختین و آب کش کردین بعد عدس و بقیه چیزا رو لا به لا میریزین و دم میکنین! به نظر من این پلو کته خیلی خوشمزه تره! Brown Hair

* اگه هم قلقلی نخواستین میتونین پیاز رو که عسلی کردین بعد گوشت چرخ شده رو اضافه کنین Flower

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/۱٩ ساعت ٩:٢٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کرم کیک کاراملی ( Caramel cream cake )

سلام دوست جونیا بعد از یه مدت بازم اومدم !!! دلم واسه اینجا تنگیده بودااا

بازم آبان شد!!! پر از خاطره های خوب و اتفاقای قشنگ واسه من!

این کیک رو هم برای همین گذاشتم

 

تازه اینم بگم که رسیپیش کاملا از تستر کوچیکه میباشد! و خیلی خوشمزه نیز میباشد!!! از اونجایی که من و همسری یه مدته رفتیم تو کار کارامل! این کیک کلا همه چیش کاراملی شده!!!

 

مواد لازم کیک:

تخم مرغ 2 عدد

کره 50 گره

شکر 2/1  پیمانه و 5 قاشق غذاخوری

شیر 2/1 پیمانه

آرد 1و3/1 پیمانه

بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

دارچین 2/1 قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

 

مواد لازم کرم کیک:

شیر 2 پیمانه

آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری پر

دلسه دلچه 3/2 قوطی .... طرز تهیه دلسه دلچه این لینک!

پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

 

اول برای کیک کارامل درست میکنیم! 5 قاشق شکر رو با 4 قاشق آب میذاریم روی حرارت بدون هم زدن! فقط گاهی ظرف رو تکون میدیم وقتی کارامل شد کف ظرف رو توی آب سرد میزنیم تا خنک بشه و کارامل نسوزه! نصف قاشق از کره رو میریزیم توی کارامل و هم میزنیم! وقتی از حرارت افتاد شیر رو اضافه میکنیم! اگه کارامل خیلی داغ باشه شیر میبره و کلش رو باید بریزین دور!

اگه شیر با کارامل حل نشد یه کوچولو بذارین روی بخار اب تا کارامل توی شیر حل بشه!

حالا کارامل رو میذاریم خنک بشه

آرد و بیکینگ پودر و دارچین و نمک رو سه بار الک میکنیم

فر رو روی 175 درجه میذاریم و قالب رو چرب میکنیم و بعدم ارد پاشی! من قالب 20 سانتی گرد استفاده کردم

کره رو با شکر خوب میزنیم تا پف کنه و کرمی بشه!

تخم مرغا رو دونه دونه اضافه کنیم و هر کدوم رو 2 3 دقیقه میزنیم

3/1 از آرد رو مخلوط کرده بعد نصف کارامل رو که با شیر مخلوط کردیم میریزیم، دوباره 3/1 از آرد و بعد مابقی کارامل! و در آخر باقی آرد رو میریزیم و مخلوط میکنیم

فقط در حد مخلوط شدن نه بیشتر!!!

مایه ی کیک رو میریزیم توی قالب و میذاریم توی فر تا بپزه!

تقریبا 40 دقیقه طول میکشه اما شما طبق فر خودتون بعد از 35 دقیقه تستش کنین

 

تا کیک بپزه کرم کیک رو آماده میکنیم

پودر ژلاتین رو روی 4/1 پیمانه آب سرد میریزیم و به روش بن ماری میذاریم ذوب بشه

شیر رو با آرد ذرت مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه!

از فرنی کمی شلتر!

بعد دلسه دلچه رو اضافه میکنیم و دوباره روی حرارت میذاریم تا کمی غلیظتر بشه

از روی حرارت برداشته و ژلاتین ذوب شده رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم خنک بشه توی دمای محیط! نباید رویه ببنده که البته تو شرایط عادی این کرم نمیبنده!!!

 

کیک رو از فر در میاریم و روی توری خنکش میکنیم ( از این مراحل عکس ندارم نمیدونم چرا؟!!  )

قالبش رو میشوریم و سلفون میکشیم

از کرم کیک به اندازه ی 1 سانت توش میریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده!

کیک رو از وسط نصف میکنیم

نصف کیک رو توی قالب روی کرم بسته شده میذاریم میشه یه کوچولو از دور کیک رو برید تا راحت توی قالب بره و دورش رو هم کرم بریزیم

کمی بیشتر از نصف کرم باقی مونده رو میریزیم روی کیک! دور کیک و روش کامل کرم باشه!

میذاریم یخچال تا ببنده!

آخرین مرحله نصفه ی دیگه کیک رو روش میذاریم و باقی کرم رو روی کیک میریزیم ،اول اطرافشو بعدم روش!

کرم کیک رو میذاریم برای 4 تا 5 ساعت توی یخچال!

بعد از 5 ساعت توی ظرف سرو برمیگردونیم و سلفون رو ازش جدا میکنیم!

من با دلسه دلچه و شکلات چیپسی تزیینش کردم، بی نهایت طعم و بوی کارامل داره!

 

تقریبا برای 7 تا 8 نفر هم مناسبه! چون سنگینه و یه برش ازش سیر میکنه! تازه بافت کیک هم خیلی خوب و نرمه و با کرم خیلی مطلوب تر شده!

این رسیپی به اسم تتر کوچیکه باید ثبت بشه!!! اما کجا؟!!

امیدوارم درست کنین و لذت ببرین و واسه ما دعا کنین Flower

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/٩ ساعت ۸:٢٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()