Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

توپک هویج

این توپکا گزینه خوبی واسه سفره افطارن و اینو من از رو دست بهار جون درست کردم بردم مهمونی و دستش درد نکنه چون واقعا خوشمزززه شدن و همه خوششون اومده بود.مخصوصا قابل توجه اونایی که خودشون یا بچه هاشون هویج دوس ندارن چون اصلن طعم هویج توش حس نمیشه و دیشب تا خودم نگفتم که این توپکا با هویج درست شده هیشکی متوجه نشدساکت

توپک هویج

موادش ایناست:

هویج 250  گرم

بیسکوییت پتی بور 100 گرم(هر ردیف بیسکوییت دقیقا 25 گرم هست)

گردو خرد شده نصف پیمانه

شکر نصف پیمانه

دارچین 1 قاشق مرباخوری(اگه دارچین دوس ندارین با زنجیل امتحان کنین)

پودر نارگیل و پسته هم برای تزئین

توپک هویج

خوب بریم تو کار درست کردنشون:

عرضم به خدمتتون که اول هویجامونو پوست می کنیم و میذاریم تو قابلمه و روش آب میریزیم تا سطحشونو بپوشونه و میذاریم تا بپزن.بعد از پختن با پشت چنگال خوب لهشون میکنیم و شکرو باهاش مخلوط میکنیم و میذاریم رو حرارت ملایم و 5دقیقه می پزیمشون و تو این مدت هم پای گاز تشریف داریم و همش هم میزنیم. نریدیا یابعد بیاین بگین این چی بود تستر اعظم یادمون دادهاخب وقتی آماده شد میذاریم کنار تا خنک بشن. حالا بیسکوییت پتی بور رو هم تو غذاساز میریزیم و خوب خوردش میکنیم گردو رو هم اگه خورد نکردیم الان فرصت مناسبیه.

بعد از همه اینا همه موادو با هم مخلوط میکنیم یعنی مخلوط هویج و شکر رو با گردو و بیسکوییت و دارچین.اگه وقت دارین یه نیم ساعتی مخلوطو بذارین تو یخچال که خودشو بگیره بعد درش بیارین و تو دست گردش کنین از فندق یه کم بزرگتر بعد تو پودر نارگیل یا پسته بغلطونین. من چون پودر پسته نداشتم تو این لحظه با یه کمی رنگ خوراکی یه قسمت از پودر نارگیلمو رنگی کردم که خوشمل بشه

میگم دوس جونی اینم یه ترکیب دیگه از هویج و نارگیل شد مگه نه؟ خیلی خوشمززه ست

توپک هویج

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٥/٢۸ ساعت ٩:٢٦ ‎ق.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


کیک هویج و نارگیل

دوستای گلمون روزه و نمازتون قبول Hippie

امروز یه کیک مفوی و بسیاااااار خوشمزه میآپم! ایشالله که درست کنین و ما رو دعا کنین  

این اولین کیک هویجیه که درست کردم و واقعا عالی بود! چون من زیاد میونه ایی با هویج ندارم اما این عالی بود Yah

این کیک خیلی مواد داره اما قول میدم مزه اش بی نهایت خوب باشه! و واسه افطار با یه چای حسابی میچسبه!

 

مواد لازم:

هویج             350 گرم

شکر                 2 پیمانه

روغن کانولا      4/3 پیمانه

شیر               4/3 پیمانه

تخم مرغ            4 عدد متوسط

پودر نارگیل      2/1 پیمانه

گردو خورد نشده 1 پیمانه

آرد                   2 پیمانه

بیکینگ پودر       2 قاشق چایخوری

نمک              2/1 قاشق چایخوری

پودر دارچین       2 قاشق چایخوری

 

اول گردو رو با غذا ساز خورد کنین! جوری که خورد بشه اما روغنش در نیاد و چسبناک نشه

هویج رو هم رنده ی ریز کنین

آرد و دارچین و نمک و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و سه بار الک کنین بعد پودر نارگیل رو هم مخلوط کنین

فر رو روی 180 درجه بذارین تا گرم بشه

قالب کیک رو هم روغن بمالین و اردپاشی کنین؛ قالب من میان تهی و به قطر 25 سانتیمتر بود

روغن و شکر رو کمی بزنین، بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنین و هر کدومو 2،3 دقیقه بزنین

حالا 3/1 مواد خشک رو بریزین و با لیسک مخلوط کنین بعد نصف شیر رو بریزین و همینطوری ادامه بدین تا تموم بشه

در آخر هویج و گردو رو مخلوط میکنیم تا یکدست بشه

مایه ی کیک رو بریزین تو قالب و بذارین توی فر بعد از 40 دقیقه تستر رو بزنین توی کیک اگه تمیز اومد بیرون پخته

کیک رو روی توری بذارین خنک بشه و بعد از 5 دقیقه روی توری برگردونین و بذارین کاملا سرد بشه

برای کیک هویج کرم پنیری درست میکنن اما من روش کمی پودر قند پاشیدم

واقعا طعم دلچسبی داره!

 بوشم آدمو دیوونه میکنه

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٥/٢٥ ساعت ۱۱:٠۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


شربت سکنجبین خیار

این پست یه نوشیدنیه خنکه!  که الان و توی ماه رمضون خیلی رفع تشنگی میکنه!

من از رو دست شادی جونی درستیدم! Gemini خیلی سرحال کننده اس! دست گلت درد نکنه شادی بانو

 

مواد لازم:

شکر 1 کیلو

آب 3.5 پیمانه

سرکه نصف لیوان کمی کمتر!

نعنا 20 شاخه

 

نعناها رو بشورین و بذارین آبش بره احتیاجی نیست پاکش کنین و برگ برگ کنین!

شکر رو با آب میذاریم روی حرارت ملایم 20 دقیقه بجوشه!

حالا شاخه های نعنا رو اضافه میکنیم و میذاریم 20 دقیقه ی دیگه بجوشه!

آخر کار سرکه رو اضافه میکنیم و میذاریم 5 دقیقه بجوشه و بعد از روی حرارت برمیداریم

وقتی خنک شد شربت رو صاف میکنیم و میریزیم توی شیشه و توی یخچال نگهداری میکنیم!

 

منم با شادی جونی موافقم! با خیار خورد شده عالی میشه! به مقدار دلخواهتون از شربت بریزین توی لیوان و روش آب و یخ بریزین و آخر سر هم یه خیار ریز خورد کنین توش!

 

به به خیلی خوبه واسه تشنگی! آدم فرش میشه! Flower

 

تازه با کاهو هم خیلی خیلی خومشزه اس!

 

ایشالله که بدرستین و لذت ببرین! ما رو هم توی این ماه دعا کنین

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٥/٢٢ ساعت ٩:٤۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


جوجه کباب دیابلو

این جوجه کباب با روش سنتیش فرق میکنه و طعم خیلی لذیذتری داره و البته خوشگله!

توی ماه رمضونم که حال سر گاز وایسدن نیست گزینه خوبیه!

 

مواد لازم

سینه مرغ 1 عدد

زعفران آب شده غلیظ 4 قاشق

خامه ی صبحانه 2 قاشق

پیاز خلالی شده 1 عدد

فلفل نیم کوب و نمک

2 عدد لیمو ترش

روغن کانولا 1 قاشق

برای کنارشم گوجه گیلاسی و فلفل کبابی!

سیخ  کباب هم تعدادی!

 

اگه سیخای کبابتون چوبیه بذارین چند ساعت تو آب باشه که بعدا نسوزه!

مرغ رو از طول رشته ایی میبرین تقریبا یه سینه مرغ 9 تا رشته میشه! خامه و روغن و نمک و فلفل نیم کوب و زعفران و پیاز رو مخلوط میکنیم، بعد رشته های مرغ رو توش میذاریم! درب ظرف رو میبندیم

الان آبلیمو رو اضافه نمیکنیم! چند ساعت بذارین بمونه تو یخچال!

10 دقیقه قبل از درست کردنشون آب لیمو ترش رو هم اضافه میکنیم

رشته ها رو مارپیچی میپیچیم مثل حلزون! و توی سیخ میکشیم، 3تا سیخ آماده میشه

گوجه و فلفل ها رو هم به سیخ بکشین!

تابه گریل رو بذارین داغ بشه و 1 قاشق روغن بریزین و جوجه ها رو بذارین تا سرخ بشن حرارت متوسط باشه تا داخلشم بپزه!

گوجه و فلفل ها رو هم سرخ کنین!

این جوجه کباب بافت خیلی نرمتری داره و بسیار لذیذه!

به نظر من برای افطار عالیه و آسون!

یادتون نره مارو دعا کنین Flower

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٥/۱٧ ساعت ۱۱:۳٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


شله زرد

سلام سلام دوستامون! 2 هفته ایی پیش اومد حسابی تعطیلات بودم در جوار خانواده!

دوست جونیمم که سرگرم خونه اینجا حسابی تعطیل شد! Gemini

روزه و نمازتون قبول! یادتون نره واسمون دعا کنین 

فیلا یه پست ساده داشته باشیم تا من یکم را بیوفتم!!!

 

مواد لازم:

برنج 100 گرم ( 3/2 پیمانه )

شکر 200 گرم ( تقریبا 2 پیمانه سرخالی )

کره 20 گرم

خلال بادام 1 قاشق پر

زعفران نصف استکان

گلاب 2 قاشق

پودر هل نوک قاشق چایخوری

 

برنج رو یک روز قبل از درستیدن شله زرد خیس میکنیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم

برنج رو با 5 پیمانه آب میذاریم روی حرارت تا بجوشه وقتی جوشید کف روش رو جمع میکنیم حرارت رو یکم متوسط میکنیم و کره رو اضافه میکنیم ، میذاریم بپزه تا حسابی دونه ها از هم باز بشن و نرم بشن!

تا حسابی برنج له نشده شکر رو اضافه نمیکنیم

بادوما رو هم توی آب سرد خیس میکنیم

وقتی حسابی دونه ها شکفته شد شکر رو میریزیم به نظر من این مقدار خوبه اما اگه خیلی شیرین دوست دارین بیشتر اضافه کنین

هل و گلاب و زعفران و بادوم رو هم اضافه میکنیم

از این به بعد چون شکر داره ته میگیره پس باید همش بزنین

وقتی جا افتاد از روی حرارت برش دارین و بریزین توی ظرف تا سرد بشه و روی ببنده تا تزیینش کنین!

این مقدار 5 تا از این کاسه ها شد تقریبا برای 5 نفر خوبه!

برای تزیینشم من از خلال بادوم و دارچین و پودر نارگیل استفاده کردم

اینم یه گزینه مناسب برای افطار!

 

توی این لینک هم میتونین برای افطار چیزای خوبی پیدا کنین >>> سفره ی افطار

 

Hippie

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٥/۱۳ ساعت ٩:٠٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()