Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

مربای گیلاس

این مربا خیلی خوشرنگه! و برای تزیین به نظر من خیلی خوبه!!! Flower

من از مامی سایت دستورشو برداشتم!

 

 

گیلاس 1 کیلو

شکر 750 گرم

آب 3/2 لیوان

وانیل نوک قاشق

 

گیلاسای شسته و خشک شده رو هسته و دمشونو جدا میکنیم

گیلاسا رو میریزیم تو قابلمه لعابی و لا به لا شکر میریزیم و میذاریم یخچال تا یک شب بمونه

مثل توت فرنگی آب نمیندازه و احتیاج به آب داره!

بعد از یک شب آب رو بهش اضافه میکنیم وروی حرارت متوسط میذاریم تا آروم بپزه! کف روش رو هم میگیریم

وقتی شربتش قوام اومد وانیل رو اضافه میکنیم و چند جوش خورد برش میداریم

 

مربای تقریبا سیاهی میشه و بسیاااار براق!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٤/۳٠ ساعت ٧:٢٠ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کارامل فراپه ( caramel frappe )

اینم یه رسیپی بدرد بخور! هم دلسه دلچه داره! هم نسکافه! هم خنک! Yah

این یه نوع فراپوچینو هستش که جای سس شکلات دلسه دلچه داره ، که البته اونم به زودی میذارم

 

 

مواد لازم برای 2 لیوان:

2 پیمانه شیر

2 قاشق نسکافه

3 قاشق دلسه دلچه ---- لینک تهیه دلسه دلچه

شکر به میزان دلخواه

یخ 2/1 پیمانه

 

شیر رو بذارین بجوشه و نسکافه رو توش حل کنین! ( من کافی میکس استفاده کردم که شیرینیش اندازه بود ) دلسه دلچه رو هم  حل میکنیم و میذاریم خنک بشه

حالا مواد رو با یخ میریزیم تو مخلوط کن!

توی لیوانا سروشون میکنیم

معمولا روش خامه ی فرم گرفته میدن! اما به نظر من احتیاج نداره و خودش خیلی خوشمزه اس!

توی گرما خیلی میچسبه!! طعم قهوه و کارامل فوق العاده اس!! Hippie

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٤/٢٧ ساعت ٧:۱٧ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


مرغ سوخاری در فر

این روزا زیاد به این فکر میکنم که هر غذایی رو بتونم رژیمی و سالم درست کنم!

هر چیزی که کرانچیه! منو یاد روغن و سرخ کردن و اینا میندازه و در نهایت منصرف میشم ، غیر از بحث رژیم با روغن مشکل دارم!

 

آما! این کرانچی تو فر میدرسته و بسیاااااااااااااار خومشزه اس!

 

مرغ  2 تکه

آرد سفید  4 قاشق

آرد سوخاری  4 قاشق

آرد ذرت 1 قاشق

تخم مرغ 1 عدد

زردچوبه، عصاره مرغ، کاری، فلفل لیمویی ( خلاصه هر ادویه ایی دوست دارین )

سیب زمینی 2 عدد

پیاز 1 عدد

 

این مواد برای 2 نفر هستش!

فر رو روی 180 درجه بذارین گرم بشه

آرد سوخاری و آرد ذرت و ادویه ها و عصاره مرغ رو با هم مخلوط میکنیم توی بشقاب میریزیم

تخم مرغ رو هم جدا یکم میزنیم تا از لختی در بیاد

آرد سفید رو هم تو بشقاب میریزیم

سیب زمینی و پیاز رو به عرض نیم سانت برش میدیم ( من کنار غذا اینا رو استفاده کردم میتونین هر سبزیجاتی دوست داشتین استفاده کنین )

یه پیرکس رو هم چرب کنین و کنار دستتون بذارین! با یه فویل که درش بشه!

 

مرغ رو توی آرد سفید میزنین ، بعد توی تخم مرغ میغلطونین و در اخر توی میکس سوخاری میغلطونین! توی ظرف میچینین!

پیاز و سیب زمینی رو هم همینطوری!

 

روی هم نچینین کنار هم!

روی ظرف رو کامل با فویل بپوشونین، با چاقو چندجاشو سوراخ کنین

برای 40 دقیقه بذارین توی فر بپزه

بعدش فویل رو بردارین و 10 دقیقه دیگه بذارین توی فر!

 

توی مرغ کاملا آبدار و نرم میمونه و روش کرانچی میشه!

مهمتر این که روغن!!! استفاده نمیشه ! زیادم وقتگیر نیست!

نوش جان

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٤/٢٢ ساعت ٧:٢۸ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک شکلاتی با دولسه دلچه ( chocolate dulce de leche cake )

اینم اولین دستور با دولسه دلچه! خومشزه!!! ا

 

این کیک رو تولد همسری درستیدم و کلی لذت بردیم! خیلی طعم شکلات و کارامل میده، به نظر من بیشتر چاکلته تا کیک! yes4.gif

 

 

مواد لازم کیک:

آرد 2 پیمانه

شکر 2.5 پیمانه

پودر کاکائو 4/3 پیمانه

پودر قهوه فوری 2 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری سر خالی

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع ( کانولا ) 1 پیمانه

ماست 1 پیمانه

آب 1.5 پیمانه

سرکه 2 قاشق غذاخوری

وانیل 1 قاشق چایخوری

 

 

مواد لازم بین کیک:

200 گرم دولسه دلچه ( نصف قوطی ) ====>> لینک تهیه دولسه دلچه!

 

 

مواد لازم گاناچ روی کیک:

خامه 100 گرم

شکلات تلخ 100 گرم

دلسه دلچه 3 قاشق

 

 

اول بریم سراغ کیک! این کیک خیلی سریع درست میشه و نیازی به همزدن زیاد نداره

 

قالب این کیک گرد به قطر 20سانتی متر! دور قالب رو با حوله ی خیس میپیچیم و توی قالب رو چرب میکنیم و آرد پاشی!

 

فر رو روی 175 درجه میذاریم تاگرم بشه

 

آرد ، شکر ، بیکینگ پودر ، نمک و پودر قهوه و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده و 3 بار الک میکنیم، روغن و ماست رو اضافه میکنیم و مواد رو مخلوط میکنیم، بعد آب رو اضافه میکنیم و مایه رو هم میزنیم تا یکدست بشه، تخم مرغ ها رو هم میزنیم تا یه کوچولو از لختگی دربیاد بعد به مایه اضافه میکنیم همراه سرکه و وانیل! و اونقدر میزنیم تا یکدست بشه

تقریبا مایه ی این کیک شلتر از کیکای معمولیه! برای همین رطوبت بیشتری داره!

 

نصف مواد رو توی قالب میریزیم و میذاریم توی فر باشه بعد از 35 دقیقه تستش میکنیم اگه پخته بود میاریمش بیرون (برای من 40 دقیقه طول کشید این به فرتون بستگی داره )

میذاریمش روی 3 پایه 5 دقیقه خنک بشه ( این بین در فر رو نیمه باز میذاریم ) روی سه پایه برش میگردونیم و میشوریمش و خشک میکنیم ، دوباره در فر رو میبندیم! حوله ی دورشم حسابی دوباره خیس میکنیم توی قالب رو هم چرب میکنیم و آرد پاشی!

باقی مواد رو توش میریزیم و میذاریم تو فر!

 

کیک اول که خنک خنک شده رو توی ظرف سرو میذاریم البته زیرشو دور تا دور کاغذ روغنی بذارین که ظرف کثیف نشه! روشو با چنگال سوراخ سوراخ کنین و 200 گرم دلسه دلچه رو روش بریزین و پخش کنین

 

زیر کیک دوم رو هم با چنگال سوراخ کنین و بذارین روی کیک اول!

تا گاناچ رو اماده کنین کیک رو بذارین تو یخچال

 

برای گاناچ شکلات رو خورد کنین، خامه رو بریزین توی شیر جوش کوچیک! روی حرارت بذارین تا گرم شه اما نجوشه!!! 3 قاشق دلسه دلچه رو هم بریزین توش وقتی خامه گرم شد شکلات خورد شده رو بریزین توش و سریع مخلوط کنین و از روی حرارت بردارین

 

خنک که شد بذارین توی فریزر! بعد 10 دقیقه بیارین بیرون و خوب ویسک کنین و دوباره بذارینش توی فریزر! بعد از 8 دقیقه دوباره بیارینش بیرون و ویسک کنین! یه بار دیگه ام این مرحله رو تکرار کنین تا سفت بشه و راحت روی کیک رو بتونیم کاور کنیم!

 

کیک رو بیارین بیرون و با نصف گاناچ کیک رو بپوشونین! کیک رو بذارین 15 دقیقه تو یخچال تا گاناچ خودش رو بگیره!

بعد از یه ربع باقی گاناچ رو روی کیک بدین و روشو صاف کنین و بذارین 3 ساعت تو یخچال!

 

برای تزیین روشم من از گیلاس و دلسه دلچه استفاده کردم

 

کیک بی نهایت خومشزه اما سنگینیه!!! به نظر من برای 8 نفر کافیه!

این کیک جزو کیکای مرطوبه و فوق العاده بعد از پخت نرمه! با احتیاط باید برش گردوند! به نظر من بافتش شبیه لاوا کیک شده!

 

همسری که کلی دوست داشت! به نظر منم واسه تولد عالیه! طعمشم خیلی متفاوته! طعم کاراملی و شکلاتیش هم بی نظیره!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٤/۱۸ ساعت ٥:۱٠ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


دولسه دلچه ( dulce de leche )

اینم یه پست بسیار خوشمزه! یه سس شیرین پر کاربرد! yes4.gif

 

دولسه دلچه یا سس کارامل شیری ، با شیر درستیده میشه و طعم کاراملی داره! این
سس توی کشورهای آمر*یکایی   خیلی طرفدار داره و برای انواع کیک و شیرینی و دسر و بستنی و خلاصه همه چی استفاده میشه!

حتی به عنوان سس روی میوه های تازه یا روی نون تست به به !!

 

به 2 روش میشه آمادش کنیم:

یکی آستینامونو بالا بزنیم و از شیر و شکر بدرستیم

یکیم اینکه از شیر عسلی استفاده کنیم ( که من اینو توصیه میکنم هم از لحاظ
زحمت، هم کیفیت، هم مزه، هم اقتصادی!!! )

 

من هر دوتا رو امتحان کردم و میذارم براتون!

 

البته هر کدوم از روشای بالا خودشون چند جور رسیپی دارن که من این دوتا رو
امتحان کردم و میذارم!

 

مواد لازم برای نصف پیمانه دلسه دلچه:

 

 

شیر 2 پیمانه ( 250 میلی لیتری )

شکر 1 پیمانه

جوش شیرین 2/1 قاشق چایخوری

وانیل دلخواه!

 

این سس تو این روش خیلی صبر و حوصله میخواد! از قابلمه ی تفلون یا لعابی و
قاشق چوبی استفاده کنین!

شیر رو میریزیم توی قابلمه روی حرارت ملایم، یکم که گرم شد شکر و جوش شیرین و
در صورت تمایل وانیل رو اضافه میکنیم

با قاشق چوبی 10 دقیقه همش میزنیم ، حرارت رو کم میکنیم و برای 1 ساعت میذاریم
روی حرارت بمونه تو این یک ساعت اصلا همش نمیزنیم و فقط کفای روش رو با یه کفگیر
سوراخ دار آروم برمیداریم جوری که شیر هم نخوره!

من از تغییر رنگ دلسه دلچه هر 10 دقیقه تقریبا عکس گرفتم ، بعد از یک ساعت واسه 15 دقیقه روی حرارت مدام هم میزنیم

وقتی اماده شد میذاریم خنک بشه و بعد داخل شیشه میریزیم و میذاریم یخچال!

 

این سس خیلی غلیظه و شبیه عسل میشه!

 

تقریبا تا 1 هفته باید استفاده کنین! و اینکه هر چی بیشتر بمونه سفت تر میشه

 

حالا روش دوم که من توصیه میکنم از این استفاده کنین:

 

 

یه قوطی شیر عسلی حالا هر مارکی اما نستله یه چیز دیگه اس! البته الفجرم خوبه
مارک دورشو بکنین و بذارین توی یه قابلمه ی بزرگ و روش آب بریزین جوری که کاملا
توی آب باشه

قابلمه رو روی حرارت بذارین که بجوشه!

تقریبا باید 3.5 تا 4 ساعت توی آب جوش باشه!

فقط نکته اش اینه که اصلا نذارین سرش از آب بیاد بیرون! حواستون باشه روش آب
بریزین!

بعد 4 ساعت از آب بیارین بیرون و بذارین از دما بیوفته چون دلسه دلچه بینهایت
داغه! موقع باز کردن قوطی هم دقت کنین نپاچه!

این روش خیلی آسون و خوبه! البته خوشرنگتر و خومشزه ترم هست! فقط حواستون باشه
شیر شیرین شده ی تغلیظ شده بخرین ! نه شیر تغلیظ شده!

 

 

این سس رو آماده کنین که کیک و دسر و بستنیش تو راهه!!!

به نظر من اینو بچشین دیگه لای کیک خامه نمیریزین!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٤/۱٦ ساعت ۱٠:۱٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


آیسد تی پرتقالی ( orange iced tea )

تو این روزای گرم هیچی جای یه نوشیدنیه خنک رو نمیگیره!

این اولین باریه که دارم آیسد تی رو تجربه میکنم واقعا طعم عالی ایی داره!!!

 

 

مواد لازم

چای دمی به اندازه 2 نفر

پرتقال درشت 3 عدد

لیمو ترش 1 عدد

شکر یا عسل به دلخواه

یخ بسیار زیاد

 

اول به اندازه ی 2 نفر چای دم میکنیم، اما زیاد نمونه دم بکشه 5 دقیقه کافیه تا تلخیه چایی درنیاد

سریع میریزیم توی یه لیوا ن تا خنک بشه ( 1 لیوان بشه )

وقتی خوب خنک شد به میزان دلخواه شیرینش میکنیم ( خیلی عسل نشه دیگه ) میذاریمش توی یخچال تا سرد بشه

آب 2 تا پرتقال و لیمو ترش رو میگیریم

1 دونه باقی مونده رو هم اسلایسای باریک میکنیم

آب پرتقال و لیمو و چای رو مخلوط میکنیم

توی لیوانامون رو با یخ و بینشم پره های پرتقال پر میکنیم و روش چای و آب پرتقال رو میریزیم و تگری که شد میل میکنیم

خیلی نوشیدنیه دلچسبیه! و البته متفاوت!!! 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٤/۱۳ ساعت ٥:٢٤ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


تارت شکلات و گیلاس

عید همگی مبارک دوست جونیاااااااا 

 

یه دسر خوشمل و خومشزه و مهمونی پسند! yes4.gif من که جلو مهمونام کلی باهاش کلاس گذاشتم! و تا آخرشم خورده شد!!!

 

 

کراست:

بیسکوییت پتی بور 125 گرم

کره 70 گرم

شکر 2 قاشق

پودر کاکائو 1 قاشق

 

فیلینگ:

شیر 2 پیمانه

آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین 1.5 قاشق

شکلات شیری 100 گرم

شکر 1 قاشق

کره 5 گرم

 

تاپینگ:

گیلاس هسته گرفته 1 پیمانه ( بستگی به قالبتون داره )

ژله گیلاس یا آلبالو 2/1 بسته

آب جوش 2/1 پیمانه

 

 

اول قالب (8 inch  ) رو با فویل میپوشونیم طوری که از دیواره بلندتر باشه، البته همین سایز اگه قالب کمربندی دارین که دیگه این کار نیازی نیست!

بیسکوییت رو پودرش کنین اما آرد نشه! با کره و شکر و کاکائو مخلوط کنین و تمام کف و دیواره قالب رو بپوشونین! یه دیواره بسازین!

بذارینش یخچال!

شکلات رو خورد کنن و کناری بذارین

ژلاتین رو روی 4/1 پیمانه آب سرد بپاشین و اسفنجی که شد بذارین روی بخار آب تا مایع یکدستی بشه!

شیر و آرد ذرت و شکر رو مخلوط کنین و روی حرارت بذارین مدام هم بزنین تا یکم آردش بپزه و غلیظ بشه

شکلات خورد شده رو اضافه کنین و هم بزنین تا آب بشه

از روی حرارت بردارین و ژلاتین مایع و کره رو برییزین و همش بزنین

از حرارت که افتاد بریزینش روی کراست بذارین 5 تا 6 ساعت بگیره

برای تاپینگ هم ژله گیلاس رو با آب جوش حل کنین و شفاف که شد و حسابی خنک شد ( تو محیط آشپزخونه ) گیلاسا رو روی تار بچینین و ژله رو اروم بدین روش!

1 ساعت دیگه بذارین یخچال!

 

تارت خوشملتون اماده اس! dance3.gif

من اصولا با تزیین خامه و اینا مخالفم!!! اما برای تزیینش میتونین خامه استفاده کنین! ( روش به این خوشگلیه خو تزیین نمیخواد که! )

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٤/۸ ساعت ۸:٠٠ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سوپ کاهو

به نظرم میاد حالا که داریم کم کم میرسیم به ماه رمضون! تو این گرما! بهتره یه چیزایی که واسه افطار مناسبه هم بذارم! هم گرم باشه هم طبع خیلی گرمی نداشته باشه!

البته نمیدونم چرا واسه این سوپ ماه رمضون یادم اومد!

 

 

مواد لازم:

کاهو 250 گرم

مرغ یک تکه 150 گرم

شیر 1 پیمانه

کره 25 گرم

آرد 1 قاشق

پیاز 1 عدد

پنیر فتا 50 گرم

 

اول پیازها رو خلالی میکنیم و یه کوچولو تفت میدیم، نمک و فلفل اضافه میکنیم و مرغ رو میریزیم با 1 پیمانه آب که بپزه

مرغ که پخت ریش ریش میکنیم و برمیگردونیم تو قابلمه، کاهو رو خورد میکنیم و اضافه میکنیم

آرد رو با کره تفت میدیم تا خامیش بره و شیر رو بهش اضافه میکنیم یکدست که شد به مرغ اضافه میکنیم

میذاریم  یه 15 دقیقه کاهو بپزه

بعد با همزن قلمی میکسش میکنیم ( یا بریزین تو غذاساز و میکس کنین )

پنیر رو اضافه میکنیم و روی شعله ملایم میذاریم تا غلیظ بشه و پنیر آب بشه

با نونای کراستینی ( تست شده ) عالی میشه

 

 

به نظر من یه شام عالی یا یه افطار عالی میشه!

* میشه مرحله ی آخر خامه ریخت که به نظر من احتیاجی نداره!

* جای پنیر فتا پنیر گودا هم طعم خیلی خوبی بهش میده!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٤/٦ ساعت ۱۱:٤٤ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


چیز کیک توت فرنگی (nobaked strawberry cheesecake )

خب اینم یه پست توت فرنگی اییه دیگه! این اولین چیز کیکیه که تا حالا درستیدم و کاملا دوسش میداشتم!!!

البته قدیما یه دونه درستیدم که خیلی رسیپیه بدی بود!!!

 

 

مواد لازم

کراست:

بیسکوییت پتی بور 125 گرم

کره 60 گرم

 

فیلینگ:

پنیر خامه ایی 200 گرم (کی*بی یا کا*له )

خامه 200 گرم

شکر 2 قاشق سوپخوری

پودر ژله ی توت فرنگی 2/1 بسته (50 گرم)

آب جوش 3/1 پیمانه

توت فرنگی پوره شده 50 گرم

 

تاپینگ:

150 گرم توت فرنگی اسلایس شده

پودر ژله ی توت فرنگی 2/1 بسته

آب جوش 3/1 پیمانه

 

اول کراست رو آماده میکنیم، بیسکوییت رو پودرش میکنیم و کره ی نرم شده رو توش میریزیم و هم میزنیم و کف قالب پرسش میکنیم و نیم ساعت میذاریم یخچال

 

قالب من 15*13 بود! قالب یا کمربندی باشه یا با یه فویل کاملا بپوشونیدش طوری که از اطراف دیواره آویزون بشه

 

حالا برای فیلینگ پودر ژله رو با آب جوش حل میکنیم و میذاریم خنک بشه

پنیرخامه و خامه و شکر رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه

بعد توت فرنگی رو که پوره کردیم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم

ژله که خنک شده هم اضافه میکنیم و مخلوطش میکنیم

 

مواد فیلینگ رو روی کراست میریزیم و میذاریم حدود 4 ساعت توی یخچال باشه تا ببنده!

 

و در آخر برای تاپینگ پودر ژله رو توی آب جوش حل میکنیم و میذاریم خنک بشه

اسلایسای توت فرنگی رو روی مواد فیلینگ که حالا خوب سرما دیده و سفت شده میچینیم و مایه ی ژله رو که خنک شده روش میدیم و 1 ساعت دیگه هم میذاریم توی یخچال!

 

به نظرم دیگه تزیین نمیخواد و خوشمله!

تقریبا برای 6 نفر کاملا اندازه اس!

 

تستری نوشت: دوستایی که دوست دارن ما کاراشونو ببینیم عکسای خوشملشونو بفرستن واسمون

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٤/٢ ساعت ٥:۳۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()