Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

دسر موز و شاه توت

تا حالا دقت کردید که من تو همه چی موز میریزم؟ آخه کیان موز نمیخوره منم مجبورم به صورتای مختلف بهش موز بخورونماین دسرمون هم خیلی خوشرنگه و هم خیلی لذیذ.ناگفته نماند که کیان جان شاه توتم نمیخورهساکت

خب موادش:

موز 1دونه بزرگ

شاه توت 250 گرم

خامه 200 گرم

شیر 1 پیمانه

شکر 4 الی 5 قاشق سوپخوری

ورق ژلاتین 4تا (یا پودر ژلاتین 2 قاشق مربا خوری)

 

اول خامه و شیر و شکر رو مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت تا داغ بشه ولی نباید بجوشه قبل از جوشیدن از روی حرارت برش میداریم.ورقهای ژلاتین یا پودرش  رو هم به روش بن ماری آب میکنیم و با مخلوط شیر و خامه مخلوط میکنیم و میذاریم تا کمی خنک بشن.تو این فاصله شاه توت و موز رو تو مخلوط کن یا غذاساز میریزیم و پوره شون میکنیم و بعد مخلوط خامه خنک شده مونو بهش اضافه میکنیم و یه هم میزنیم و میریزیم تو ظرفای سرومون.

دسر موز و شاه توت

این دسر کاملا اختراعیست و بدون هیچگونه سرچی درستیده شده است لذا چیزهایی که خودم کم یا زیاد ریختونده بودم تو اندازه ها درستیدم واستون

دسر موز و شاه توت

بفرمایین ببینین چقده خوشرنگه آدم زندگی میکنه

دسر موز و شاه توت

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۳/۳٠ ساعت ۱٠:٥٩ ‎ق.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


کرپ با گوشت و پنیر موتزارلا

خوب دیگه کیک و شیرینی و اینا بسه! این یه غذای خومشزه اس! به نظر من واسه ناهار یا افطار گزینه ی خوبیه و زیادم سخت نیست! Clap

 

 

 

مواد لازم 9 عدد کرپ بزرگ:

 

شیر 1 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

کره آب شده 2 قاشق

آرد 1 پیمانه

آرد ذرت 2 قاشق ( این بافت بهتری میده بهش اگه نخواستین آرد سفید بریزین )

نمک و فلفل

 

اول تخم مرغ و نمک رو میزنیم تا پف کنه، شیر و کره رو ویسک میکنیم و در اخر آرد رو باهاش مخلوط میکنیم

مایه رو برای 1 ساعت ( هرچی بیشتر بهتر ) میذاریم تو یخچال استراحت کنه

تو بینش مواد درونی کرپ ها رو آماده میکنیم

بعد استراحت یه تابه رو میذاریم روی حرارت ملایم تا داغ بشه ( تابه به قطر 23 سانت )و کفش رو با برس چرب میکنیم

یه ملاقه سرخالی از مواد رو توی تابه میریزیم و یه تکون میدیم تا کف تابه به مایه آغشته بشه

یه طرفش که طلایی شد برش میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه

کنار دستمون یه بشقاب چند برگ کاغذ روغنی میذاریم و کرپای اماده شده رو لاشون میذاریم تا خشک یا خمیری نشن!

 

 

 

مواد میانی کرپ ها:

 

گوشت چرخ شده 200 گرم

قارچ دکمه ای نصف شده نصف قوطی

بیبی کورن حلقه ای شده نصف قوطی

هویج رنده شده 1 عدد

پیاز 1 عدد

سیر 3 حبه

رب 1.5 قاشق

گوجه 2 عدد

پنیر موتزارلا به میزان دلخواه ( من برای هر کرپ 1 قاشق مرباخوری ریختم )

نمک و فلفل

 

اول پیاز و سیر رو یکم تفت میدیم تا سبک بشه بعد گوشت و هویج رو میریزیم و خوب تفتش میدیم با حرارت ملایم تا بپزه

بقیه ی مواد جز پنیر رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم

مواد میانی باید پخته شده باشه!

 

از حرارت که افناد داخل کرپا از مواد میریزم و روش پنیر میریزیم و تاشون میکنیم

یا توی فر یا ماکروویو فقط چند دقیقه میذاریم تا پنیر آب بشه و غذامون گرم بشه

 

 

بسیار تا بسیار خومشزه اس Yatta

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۳/٢٧ ساعت ۱٠:۱۸ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک توت فرنگی ( strawberry cake )

روز پدر و روز آقایون مبارک!!!

این کیک رو به افتخار همسریه گل و بابای خوبم میآپم 

 

تا توت فرنگی هست من همه ی این رسیپیا رو رو میکنم! البته توت فرنگی تو فریزرمم گذاشتم واسه مبادا!!!   اما کیک عصرونه با میوه فصل یه مزه ی دیگه داره

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم این کیک توت فرنگی خومشل:

 

کره نرم شده             120 گرم

شکر                   1 و 2/1 پیمانه

تخم مرغ                      4 عدد

وانیل                       4/3 قاشق چایخوری

شیر                        2/1 پیمانه

توت فرنگی خورد شده    1 پیمانه

آرد سفید                     2 پیمانه

آرد ذرت                    2/1 پیمانه

بیکینگ پودر             1و4/1قاشق چایخوری

جوش شیرین            2/1 قاشق چایخوری

نمک                       4/3 قاشق چایخوری

رنگ قرمز خوراکی      8/1 قاشق چایخوری

 

 

 

طبق روال کیک پزی:

همیشه فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم

آردها، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین رو سه بار الک میکنیم میشه ویسکشونم کرد

قالب گرد به قطر 23 سانت رو چرب و آردپاشی میکنیم ( قالب من تو خالی بود )

 

کره و شکر رو خوب میزنیم تا سبک بشه ، بعد دونه دونه تخم مرغها رو اضافه میکنیم و هر کدوم رو 2 دقیقه میزنیم و در اخر وانیل رو اضافه میکنیم

 

مواد خشکمون رو تو 3 قسمت و شیر رو بینش تو 2 قسمت به مایه ی کیک اضافه میکنیم و خوب فولدشون میکنیم تا آرد گلوله نشه! فقط در حد مخلوط!

 

توت فرنگی خورد شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و  در آخر رنگ خوراکی رو اگه دوست داشتین اضافه کنین

این مقدار رنگ صورتیه ملایم میده!

 

میذاریمش توی فر برای تقریبا 45 تا 50 دقیقه! تستر که تمیز دراومد یعنی آماده اس

 

روشو با توت فرنگی و پودر شکر تزیین میکنیم و با چایی میخوریمممممم

 

 

 

 

 

این کیک رو با دوستامون لب ساحل خوردیم خیلی خوب بود!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۳/٢٥ ساعت ۱۱:٤۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سالاد کلم گرم

سلام دوستامون

 

بعد از اون همه چیزای شیرین دیدم جای یه غذا تو وبمون خالیه! این سالاد رو گذاشتم، در واقع این سالاد یه دورچین خوب برای غذاهای گوشتی هستش و واقعا طعم بی نظیری داره!

 

 

 

 

 

مواد لازم :

کلم قرمز خلال شده 2 پیمانه

ژامبون گوشت نگینی شده 70 گرم

پیاز متوسط نگینی شده 1 عدد

آرد 2/1 قاشق سوپخوری

سرکه 4/1 پیمانه

شکر 2 قاشق

آب مرغ 4/1 پیمانه

روغن 1 قاشق

 

اول توی روغن پیاز و ژامبون رو میریزیم تا همراه هم سرخ بشن و عطر کالباس بلند بشه و از بوش حسابی لذت ببریم البته پیازا سرخ نشن!

 

آرد رو میریزیم و تفت میدیم تا بوی خامیش بره

 

بعد کلم های خلالی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا یکم سبک بشن

اخر سر هم سرکه و شکر و آب مرغ رو اضافه میکنیم و البته به اضافه نمک و فلفل سیاه!

 

زیرشو کم میکنیم و درشو میذاریم تا هم کلم بپزه و هم سسش غلیظ بشه!

 

کنار غذامون گرم سروش میکنیم و نوش جان!

 

 

مزه ملس خوبی داره و کنار غذا واقعا دلچسبه! تو اینجا من کنار شنیتسل سروش کردم که ایشالله دستورشو میذارم

 

*** میشه جای آب مرغ از 2/1 از عصاره مرغ که توی 4/1 پیمانه آب حلش کردیم استفاده کرد اما حواسون باشه عصاره ی خوبی بخریم!

 

*** از کلم سفید هم میشه اما قرمز خوشملتره!!!

 

*** شکرشو به ذائقتون کم و زیاد کنین

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۳/٢۳ ساعت ۱:۱۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


توت فرنگی

خب اینم پست توت فرنگی اییه ما! هم مربا هم شربت!

من که خودم تو مرباها توت فرنگی رو خیلی دوست میدارم ( بگو من چی دوست نمیدارم خب !!!  )

 

 

 

 

 

ببین چه مربایی شده! خوش رنگ و شیمک نوازززززز! البته که همه واردن!

 

 

توت فرنگی 1 کیلو

شکر 1 کیلو ( البته من کمتر ریختم چون خیلی شیرین دوست ندارم اما استانداردش اینه )

 

اول بریم سراغ انتخاب توت فرنگیا! سعی کنین واسه مربا توت فرنگیای سفت و قرمز و ترجیحا ریز رو انتخاب کنین که مربا خوشگل دربیاد

 

توت فرنگیا رو تو آب خیس کنین که شناش بره و بعد بشورین مثه من دونه به دونه!

 

 

بعد اگه دوست دارین درسته اگه نه که نصفشون کنین یا ریز هر جور میپسندین من نصف کردم، توی یه قابلمه ی جادار و ترجیحا لعابی یه لایه توت فرنگی یه لایه شکر میریزیم تا تموم شه

 

تقریبا 7 تا 8 ساعت میذاریم توی یخچال بمونه تا توت فرنگیا آب بندازن

 

 اگه توت فرنگی خیلی شل و رسیده باشه توی پخت له میشه اما اگه سرحال و سفت باشه خوشتل میمونه

 

حالا اگه شربتم میخواین بگیرین که 1 پیمانه شکر و 1 پیمانه آب اضافه کنین و بذارینش روی حرارت تند!

 

توت فرنگی کلا باید نیم ساعت روی حرارت باشه! بیشتر نشه که هم مربا تیره میشه هم توت فرنگیا له میشن

 

تو اون زمان هم بالا سرش باشین و کف روش رو جمع کنین خیلی وسواس نداشته باشین چون بعدا داخلش حل میشه Clap

 

بعضیا توش وانیل میریزن که من توصیه نمیکنم اخه خودش بوی زندگی میده!

 

وقتی نیم ساعت گذشت شربت رو ازش جدا منین و بذارین مربا توی قابلمه خنک بشه و بعد توی شیشه بریزین

 

یه نکته ی دیگه اینکه اگه مربا خیلی درستیدین اضافشو توی فریزر نگه دارین خیلی طعم تازه تری داره بعدا!

 

توی این روش رنگ مربا و شربت فوق العاده میشه!

 

اینم شربت خنک توت فرنگی

 

 

 

 

 

اینم مربای خوشرنگ توت فرنگی

 

 

 

 

 

 

تازه یه خوبیم داره! اینکه تو کل خونه بوی توت فرنگی میپیچه و آدم رو زنده میکنه!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۳/٢٠ ساعت ۱٠:۳۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


بستنی میوه ایی :)

اینم یه پست تابستونی!!! به استقبال رفتم

 

این پست رو میخواستم به توت فرنگی اختصاص بدم اما دوست جونیم گفت اینو بآپم منم آپیدم!

 

ایده ی این بستنی از ژولیت عزیز بود اما من یه کوچولو تغییرش دادم و این بستنی خومشزه ی خونگی و البته بدون استفاده از بستنی ساز پاشو گذاشت تو آشپزخونه ی ما! عمرا اگه بذارم بره!

 

تازه رژیمیم هست دیگه نه شکر زیاد و نه تخم مرغ و نه شیر!!!! کاملا رژیمی!

 

 

 

 

 

 

 

این بستنی رو من با موز و انبه درستیدم هنوز با بقیه ی میوه ها امتحان نکدم!

 

 

 

بستنی برای 2 نفر:

2 عدد موز بزرگ ( یا انبه 1 عدد )

شکر در صورت تمایل البته نیاز نداره!

شیر 3 قاشق

 

اول موز یا انبه رو خورد میکنیم و توی یه سینی میچینیم و میذاریم فریزر واسه 3 تا 4 ساعت تا خوب یخ بزنه!

 

 

 

بعد میوه رو میریزیم توی غذاساز تا خوردش کنه

 

 

 

 

 

اول خورد میشه

 

 

 

 

 

بعد شیر و اگه شکر میخواستین ( که نیازی نداره ) اضافه میکنین

 

 

 

 

 

کم کم بافتش کشدار و خوشمل میشه

 

 

 

 

 

میریزیم توی ظرف و نوش جان!

 

 

میشه تا 6 ماه هم توی فریزر نگهش داشت

 

خیلی دلچسبه مخصوصا انبه ایی!!

 

تازه میتونین هرچی دوست داشتینم اضافه کنین میوه های دیگه و خامه یخ زده و مغزها!

 

این انبه ایی که با توت فرنگی تزیینش کردم

 

 

 

 

 

اینم موزی که با کیک آپساید دون موزی سرو شده ( دستورشو میذارم ایشالله )

 

 

 

 

 

 

 

 تستری نوشت: دوست جونیا عکسا کاراتونو واسمون بفرستین خوشحال میشیم و با کمال میل توی صفحه ی "عکسای کارای دوستامون" میاپیمشون!

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۳/۱٧ ساعت ۱۱:٤٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


نوشیدنی موز و طالبی

سلاااااااااااااااااااااااااممیدونین که معنی این سلامم چی بود؟شیطان خب آخه چیکار کنم من حوصله تایپ کردن و آپلود و این چیزا رو ندارم دیگهالانم که شوهرجان غیر از کارای خونه کلی کار ریخته رو سرمآخاز این به بعد کمتر میتونم بآپمنیشخندنیشخندنیشخند

خب دیگه دعوا کردن من بسه بریم سراغ نوشیدنی:

این چنتا چیزو میخوایم:(واسه ٣ نفر)

طالبی ۴٠٠ گرم

موز بزرگ ١دونه

شکر ٢ الی ٣ قاشق غذاخوری( من ٣تا ریختم چون طالبیمون شیرین نبود)

بستنی وانیلی ٢٠٠ گرم( حدود ۶ اسکوپ)

شیر نصف پیمانه

خب واسه درست کردنش باید خیلی حوصله به خرج بدین آخه خیلی سخته: همه این موادو میریزین تو مخلوط کن و منتظر میشین تا مخلوط بشننوشیدنی عزیزمون آماده ست بفرمایین نوش جان

نوشیدنی موز و طالبی

با این مواد ٣تا از لیوانا میشهعینک

 

تستر کوچیکه نوشت: دوست جونیایی که دوست داشته باشن عکس کاراشون رو واسمون بفرستن تا تو صفحه جدید بذاریم و خوشحالمون کنن :)

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۳/۱٥ ساعت ۱٠:۱٧ ‎ق.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


کیک شیفون پرتقالی ( orange chiffon cake )

 

خب بازم نوبت یه کیک شد! کیک عصرونه ی خومشزه که با چای خیلی میچسبه

 

قبلا کیک پرتقالی داشتیم توی وبلاگ اما شیفون نبوده!

 

 

 

 

 

کیک شیفون جزو فوم کیکهاست! بیشتر پف فوم کیکها از تخم مرغ بدست میاد و مقدار کمی چربی داره و گاها نداره! اما کیک شیفون علاوه بر زرده تخم مرغ کمی کره هم داره!

 

کیک شیفون طعم عالی داره و میشه بدون کرم یا خامه سروش کرد

 

 

مواد لازم کیک:

 

تخم مرغ                                  4 عدد

شکر دانه ریز                  4/1+2/1 پیمانه

کره                                      60 گرم

آب پرتقال                              3/1 پیمانه

رنده پوست پرتقال تازه             2/1 قاشق غذاخوری

وانیل                                    2/1 قاشق چایخوری

آرد                                   8/1+1 پیمانه

بیکینگ پودر                               1 قاشق چایخوری

نمک                                     4/1 قاشق چایخوری

کرم تارتار                                2/1 قاشق چایخوری

 

 

مواد لازم گلیز ( لعاب روی کیک که براق بشه ):

 

آب پرتقال                            4/1 پیمانه

شکر                                   200 گرم

 

 

 

 

مثل همیشه اول آرد و بیکینگ پودر و نمک رو سه بار الک میکنیم

 

فر رو روی 180 درجه تنظیم میکنیم

 

کف قالب میان تهی کاغذ روغنی میندازیم اما دیگه چرب و آردپاشی نمیکنیم، تا مایه ی کیک به دیواره چسبیده و حداکثر پف رو داشته باشن! نگران بعد نباشین و فقط کاغذ رو کفش بندازین! ( قالب من به قطر 25 سانتیمتر بود )

 

زرده و سفیده رو جدا کنین، زرده رو با نصف شکر و کمی از آب پرتقال و وانیل بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه

سفیده ی تخم مرغ رو با دور کند بزنین تا کف کنه و کم کم دور همزن رو بالا ببرین ف کرم تارتار رو هم اضافه کنین و بزنین تا فرم بگیره بعد شکر رو کم کم اضافه کنین و بزنین تا فرم بگیره و از ظرف نریزه!

 

رنده ی پوست پرتقال و آب پرتقال رو به زرده اضافه کنین و آروم مخلوط کنین و بعد کره ی ذوب شده رو اضافه کنین و در آخر ارد رو اضافه کنین یکدست که شد توی سه مرحله سفیده ی زده شده رو اضافه کنین و فولدش کنین!

 

توی قالب بریزین و توی فر بذارین تا 45 مین باهاش کاری نداشته باشین و بعد با خلال چکش کنین اگه پخته بود درش بیارین، ماله من 1 ساعت و 5 دقیقه پختش طول کشید

برای اینکه راحت از قالب دربیاد قالب رو از فر که در آوردین روی توری سیمی چپه کنین و کاری نداشته باشین بهش تا سرد بشه، بعد با چاقو دور کیک رو آزاد کنین  و از قالب جداش کنین

 

برای گلیز روش، به آب پرتقال کم کم شکر رو اضافه کنین  تا کامل حل بشه بعد روی کیک بریزین

 

این کیک برای عصرونه خیلی خوبه و کرم یا خامه هم نمی خواد

 

 

 

 

 

 

 

 

* پیمانه های من 250 میلی لیتریه.

* پخت کیک به فرتون بستگی داره

 

Hippie

 

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۳/۱۱ ساعت ۱٠:٥٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


نوشیدنی شیر و سیب

سلام سلام من اومدم!!!!

تا جا بیوفتم این نوشیدنی  رو آپیدم! حالا من نبودم این دوست جونیمم نیاپیده هااااا !!!!

این نوشیدنی خیلی ساده اس و برای اونایکه همیشه سیباشون توی یخچال میمونه عالیه!  خیلی هم غلیظه! البته به میل خودتون شیرشو میتونین بیشتر کنین

این مقدار ٢ تا لیوان نوشیدنی میده!

 

 

٣ تا سیب زرد متوسط رو پوست میگیریم و خورد میکنیم و میریزیم توی بلندر، ١.۵ پیمانه شیر و ١ قاشق عسل و یه پینچ دارچین اضافه میکنیم و حسابی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه!

نوشیدنیه خومشزه آماده اس!!!

 

 

توی این هوا نوشیدنی خیلی میچسبه! سعی میکنم نوشیدنی بیشتر بآپم

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۳/۸ ساعت ۱:٥٥ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()