Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

پاستا با تن ماهی

بازم نوبت یه جور پاستا شده!  بنده که معرف حضورتون هستم!!! از خانواده ی اسپاگتیا!!

اینبار این سس با تن ماهی درستیده شد! و باز مورد پسند واقع شد

 

 

 

 

 

 

مواد لازم :

پاستا 1بسته 500 گرمی

کنسرو تن ماهی 1 قوطی

پیاز 1 عدد

سیر 4 حبه

گوجه فرنگی 5 عدد

دانه ذرت (نیم پز ) نصف پیمانه

رب گوجه 1 قاشق

سرکه 2/1 پیمانه ( برای آب پاستا )

نمک و فلفل سیاه

 

 

 

اول تن ماهی رو توی آب جوش بندازین تا 20 مین بجوشه

اب پاستا رو با نمک و 1 قاشق روغن و سرکه بذارین بجوشه و پاستا رو ریزین توش تا بپزه

پیاز خلالی رو توی روغن تفت بدین تا سبک بشه

اضافه روغن تن ماهی رو بگیرین و کمی خوردش کنین و به پیاز اضافه کنین

سیر و گوجه فرنگی و ذرت رو اضافه کنین

و در آخر رب گوجه و نمک و فلفل سیاه! 2 قاشق از آب پاستا بریزین توی سس تا کمی رقیق بشه

پاستا رو که آبکش کردین ، آب سرد بزنین و بعد 1 قاشق روغن زیتون بریزین روش و خوب قاطی کنین

پاستا رو به سس اضافه کنین و 5 دقیقه روی حرارت بذارین تا سس به خورد پاستا بره

 

 

 

 

 

 

 

 

 

توی ظرف سرو بکشین و مثله من با پرتقال میل کنین

 

 

 

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/٢۸ ساعت ٤:٤٥ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


هلیم ( حلیم )

به به اینم اولین هلیم دست پخت شخص شخیص بنده!

بسیار تا بسیار خوشمزه و البته زیاد هم اذیت کن نیست فقط یکم!!

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم:

150 گرم گندم پوست کنده

50 گرم نخود

300 گرم سینه مرغ ( میتونید جاش بوقلمون یا گوشت گوسفند استفاده کنید اما مرغ سریعتره )

1 عدد پیاز

کره یا روغن معطر مقداری

نمک کمی

 

اول یک روز قبل گندم و نخود رو خیس میکنیم تا حسابی آب به خوردشون بره ، آبشم یه دو سه دور عوض کنین

اگه کمتر خیس کنین مدت پخت بیشتر میشه و اذیت میشین

گندم و نخود خیس خورده رو با آب میذارین بپزه، تقریبا 1.5 ساعت تا نرم بشن

تو این مرحله اصلا نمک نزنین چون هم دیرپز میشن هم هلیمتون تیره میشه!

بعد پختش سینه مرغ رو با پیاز بندازین توش و بذارین اونم حسابی بپزه

بعد که کاملا پختیدن! سینه مرغ رو بیارین بیرون تا خنک بشه کل مواد باقیمونده رو با همزن قلمی یا غذاساز میکس کنین تا یکدست بشه!

یه صافی بزرگ بذارین و صافش کنین تا اگه پوسته ایی چیزی هست خارج بشه و یه هلیم صاف و نرم داشته باشین

سینه ی مرغ رو ریش ریش کنین و به هلیم اضافه کنین کمی نمک بزنین و یه قاشق کره! بذارین روی حرارت متوسط! اما از اینجا به بعد باید همش بزنین تا ته نگیره!

با یه قاشق چوبی همش بزنین تا کشدار هم بشه تقریبا 50 دقیقه زمان میبره!

 

یکم زیاده اما هلیمه خیلی خوشمزه ایی میده بهتون

از این مقدار مواد 1.5 کیلو هلیم درست میشه که خب خیلیه

کره رو آب کنین

هلیم رو توی ظرف بریزین و کره رو روش بدین و تزیین کنین

 

 

 

 

 

 

من با پودر نارگیل و دارچین و پودر پسته و شکر تزیین کردم

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/٢٢ ساعت ٦:٥۸ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک نارگیلی ابری با کرم شکلات نارگیلی ( coconut cloud cake )

این کیک بهترین کیکیه که تا حالا پزیدم! دقیقا مثله اسمش ابری و لطیفه!

 

دستور این کیک رو از سایت countryliving ترجمه کردم و به نظرم خیلی خوب بود! هم طعم و هم بافت کیک!

 

 

 

 

توی این کیک از تجربه ی ترلان جونی که اونم از ژولیت جونی دیده بود استفاده کردم و کیک دیگه گنبدی نشد!

 

مواد لازم کیک:

 

کره                     4/1 + 8/1 پیمانه

شکر                      1 + 8/1 پیمانه

سفیده تخم مرغ                 3 عدد

زرده تخم مرغ                     1 عدد

وانیل                      1 + 8/1 قاشق چایخوری

شیر                            4/3  پیمانه

آرد                                  2 پیمانه

نمک                            4/1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر                   3/2 قاشق غذاخوری

پودر نارگیل                       4 قاشق غذاخوری

 

 

* اول بگم چون تو سایت اصلی مقادیر به اونس و پیمانه های مختلف بود توی تبدیل این شکلی شد!!! و البته مواد هم نصف شد! پیمانه های من 250 میلی لیتریه!

 

 

ابعاد قالب کیک دایره ای به قطر 20 سانتی متر

 

عین همیشه مواد رو نیم ساعت زودتر میذاریم توی محیط تا همدما بشن

 

آرد و بیکینگ پودر و نمک و رو سه بار الک میکنیم

 

قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم

 

مثل ترلان جونی این بار یه حوله رو کاملا خیس کردم و دور قالب با سیم پیچیدم!

 

فر رو روی 175 درجه تنظیم میکنیم تا گرم بشه

 

 

اول کره رو با شکر خوب با همزن میزنیم تا سبک بشه و کرمی، سفیده ها و زرده رو دونه دونه اضافه میکنیم و میزنیم و وانیل رو هم بینش اضافه میکنیم ، نصف آرد و بیکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم

شیر رو میریزیم و بازم هم میزنیم تا شیر مخلوط بشه

مابقی آرد رو اضافه میکنیم و یکدست که شد نارگیل رو با مایه ی کیک مخلوط میکنیم

 

مایه ی کیک رو توی قالب میریزیم و میذاریم توی فر برای مدت 45 تا 50 دقیقه! تا زمانی که تسترتون تمیز دربیاد!

 

وقتی کیک رو روی پنجره سیمی خنک میکنین و نگاهش میکنین لذت میبرین چون سطح صاف و یکدست و بدون هیچ کوه و احیانا تپه ایی مشاهده میکنین! البته حوله هم نمیسوزه و به جدا شدن از قالب هم کمک میکنه!

 

 

 

 

  

وقتی تقریبا سرد شد آروم با یه کارد اره ای، آردی که از قالب به کیک چسبیده رو میتراشیم تا یکدستتر بشه!

 

  

 

 

بریم سراغ کرم کیک!

 

مواد لازم کرم شکلات نارگیلی:

 

شکلات شیرین   70 گرم

شیر     2 پیمانه

آرد ذرت    4 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ   1 عدد

وانیل  کمی

کره   15 گرم

شکر   3 تا 5 قاشق غذاخوری

پودر نارگیل 25 گرم

 

آرد ذرت و 3 قاشق شکر و زرده تخم مرغ و وانیل رو توی شیر حل میکنیم و میذاریم روی حرارت و مداوم هم میزنیم تا کرممون غلیظ بشه ، وقتی کاملا کرمی شد کره و شکلات رو توش میریزیم و هم میزنیم یکدست که شد از روی حرارت برمیداریم ، پودر نارگیل رو به کرم اضافه میکنیم

 

یه نایلکس رو دقیقا روی سطح کرم چسبیده بهش میذاریم تا کرم خنک بشه و کمی ببنده اما رویه نگیره!

 

 

کیک که اماده و خنک شد کرم رو روش میدیم و با پودر نارگیل تزیین میکنیم

 

  

 

 

 

بافت این کیک فوق العاده نرمه و ابریه ! عطر و طعم بی نظیریم داره! 

 

 

 

  

 

 

تستر اعظم نوشت:

اینم عکس کیک هفتمین سالگرد ازدواجمونمژه.امروز تو این فکر بودم که یه کیک جدید درست کنم و نمیدونستم که چی بدرستم . ییهو دیدم دوس جونی اس ام اس داد که کیک نارگیلی آپیدم ماچ. دوس جونی! عسیسمیبغل

خیلیم کیک خوشمزه ای شد کرمشم عالی بودهورا


 اینم کیک دوست جونیم تستریه اعظم! برای سالگرد ازدواجشون هورااااااااااااااااا

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/۱۸ ساعت ۱۱:٢٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


نوشیدنی موز و پرتقال

خیلی وقته یه نوشیدنی تو وبمون نذاشته بودیم

این نوشیدنی هم خیلی ساده اس هم خیلی خومشزه! برای بهار هم مناسبه

 

 

برای دوتا لیوان از این نوشیدنی دوتا موز میخوایم و دوتا پرتقال با دو قاشق عرق بهارنارنج

اول پرتقال رو فیله میکنیم ( دختر خوبی شدم و عکس گرفتم  )

اینطوری که مثل سیب پوستشو میگیریم اما عمیق که کاملا پوست روش جدا بشه

 

 

بعد چسبیده به جدایی پره ها فیله ها رو جدا میکنیم

 

 

فیله ها رو میریزیم تو بلندر و مابقیه پرتقالو میچلونیم تا آبش گرفته بشه

موز رو هم خورد میکنیم و با عرق بهار نارنج و یکم یخ اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم

طعم خودش خیلی شیرین و دلچسبه اما اگه شیرینتر میخواستین یکم عسل بریزین اما به نظر من خودش خوشمزه اس

من با لیمو شکری و آلبالو تزیینش کردم

بخورین و لذتشو ببرین 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/۱٤ ساعت ۱۱:٠٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کرم موزی

این کرم یه دسر فرش و سبکه، چون توش جای خامه ماست استفاده کردم و به نظرم خیلی واسه دسر بعد از یه غذای سنگین گزینه ی خوبیه

 

 

 

 

 

 

  

مواد لازم:

موز پوره شده ٢٠٠ گرم ( تقریبا  ٢ تا موز بزرگ )

٢٠٠ گرم ماست

١ بسته پودر ژله ی موز

۴/ ٣ پیمانه آب جوش

٣ قاشق شکر

 

 

اول پودر ژله رو با آب جوش مخلوط میکنیم و روی بخار میذاریم تا شفاف و یکدست بشه

آماده که شد میذاریم توی محیط آشپزخونه خنک شه

ماست و موز و شکر رو خوب میکس میکنیم تا کرمی بشه و شکر حل شه

بعد مایه ی ژله رو توش میریزیم و میکس میکنیم

توی قالبمون رو آب سرد میچرخونیم و خالی میکنیم

مایه رو توش میریزیم و 3 تا 4 ساعت میذاریم تا خوب بگیره

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

هم آسونه و هم خومشزه!

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/۱٠ ساعت ۱۱:٥۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


چیز کیک قارچ و سوسیس

امروز یه پیش غذای خوشمزززززززه گذاشتم واستون ما که لذت بردیم خانوادگی ایشالا که شمام خوشتون بیاد

مواد لازم برای خمیر کیک:

آرد سوخاری ١٠٠گرم

آرد ١٢۵ گرم

کره ١٠٠ گرم

ماست ٣قاشق سوپخوری

تخم مرغ ٢عدد

نمک ١/٢ قاشق چایخوری

فلفل قرمز یا سیاه ١/٢ قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای رویه کیک:

پنیر خامه ای ٣٠٠ گرم

تخم مرغ ۴عدد

کره ۵٠گرم

سوسیس ٣٠٠ گرم

قارچ ٣٠٠ گرم

ذرت ٢/٣ لیوان

فلفل دلمه ١ عدد

آویشن به دلخواه

نمک و فلفل به اندازه لازم

پنیر پیتزا یا موتزارلا ٢٠٠ گرم

 خوب بریم سراغ طرز تهیه ش:Smiley from millan.net

اول قارچ و سوسیس رو ورقه ای میکنیم فلفل دلمه ای رو هم خورد میکنیم و همه رو باضافه ذرت با کمی روغن مایع تفت میدیم (من به این مواد ادویه آویشن اضافه کردم شما  هر چی که دوس دارین اضافه کنینعینک) و میذاریم کنار تا خنک بشن. برای خمیر اول کره و تخم مرغهامونو با همزن خوب میزنیم و بعد ماست و آرد سوخاری و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست بشن حالا نوبت اضافه کردن آرده خمیر نسبتا شلی بدست میاد که نه مثل خمیر کیک شل باشه و نه مثل خمیر نون سفت. خمیر رو کف قالب پهن میکنیم و میریم که مواد روشو آماده کنیم

کره و پنیر خامه ای رو خوب با همزن میزنیم و بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم نمک و فلفلشم خودتون میزون کنین دیگه. یادتون باشه پنیر خامه ای هم نمک داره پس مواظب باشین که شور نشه که بعد خوردنش اینجوری نشین.......

خوب حالا نصف پنیر پیتزا رو روی خمیر پخش میکنیم و  مواد اولی رو که آماده کرده بودیم یعنی قارچ واینارو میریزیم روی خمیر حالا بقیه پنیر پیتزا رو میریزیم رو موادمون و بعدشم مواد تخم مرغی رو روش میریزیم .خوب کیکمون آماده ست که ١ ساعتی بره توی فر ١٨٠ درجه مون که از قبل گرم شده و پخیده بشه.وای که چقده تایپ کردمااااااااا حالا برم که قراره مامان همسریو ببرم بیرون ببینین چه عروس گلیم یاد بگیریناز خود راضی

 

هوراااااااااااااااااااااااااا عکسامم از یاهو آپلود کردم میسی از دوس جونیمممممممHello

در جواب مریم جان:

من نصف این موادو درست کردم و قالبم گرد 20*20 هست. خمیر رو هم مثل خمیر پای گذاشتم تو قالب و با انگشتای خوب شسته شده م پهن کردمعینک. من دیواره شو بالا نیاوردم ولی شما میتونی بیاری دیگه دلبخواهیهچشمک

خبر خبرررررررررررر: مهمونام دیشب خیلی خوششون اومد از این غذا و دستورشم ازم گرفتن که درست کننزبان

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/٦ ساعت ۳:٠٢ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


خورشت آلو اسفناج

 اینم یه خورشت خومشزه و آسون Black Hair

واسه آرشیو وبلاگ این دستورا لازمه وگرنه همه استادن  

 

 

 

 

 

مواد لازم:

گوشت خورشتی یا ماهیچه 300 گرم

اسفناج 500 گرم

پیاز 1 عدد درشت

آلو خورشتی 10 عدد

آرد 1 قاشق غذاخوری سر خالی

شکر و آبلیمو

زردجوبه و نمک و فلفل

 

اول پیاز رو ریز خورد میکنیم و توی روغن سرخ میکنیم، بعد گوشت رو تفت میدیم تا کمی طلایی بشه

آرد رو اضافه میکنیم تا بوی خامیش بره، زردچوبه رو هم میریزم و در آخر آب

گوشت که نیم پز شد آلو و اسفناج رو اضافه میکنیم و با حرارت کم میذاریم خورشت بپزه و جا بیوفته

در آخر نمک و فلفل رو میزون کنین

طعم این خورشت ملسه که با شکر و آبلیمو به میل خودتون تنظیم کنین

این خورشت خیلی راحته و بسیار خومشزه!

 

آرد رو برای این اضافه کردم که خورشتمون آبکی نباشه!

آلو رو قبلش بشورین و یه نیم ساعت خیس کنین

 

 

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/٤ ساعت ۱٠:۱٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()