Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

شکلات فینگر ( Chocolate finger )

این اولین شیرینی امسال منه! خیلی خوشمزه و خیلی آسون هورا

یه بافت بیسکوییتی که طعم تلخ شکلات داره!

 

مواد لازم:

کره 50 گرم

پودر قند 50 گرم

آرد 115 گرم

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 2/1 قاشق چایخوری

عسل 4 قاشق

شکلات تلخ 50 گرم

ترافل شکلاتی یا شکلات چیپسی مقداری

 

مواد شیرینی رو میذاریم توی محیط تا سرد نباشن و کره هم نرم باشه!

فر رو روی 160 درجه میذاریم تا گرم بشه

همه ی مواد رو پیمانه و وزن میکنیم و توی کاسه میریزیم، مواد وزنی رو پیمانه نکنین چون کیفیت شیرینی میاد
پایین! برای عسل هم قاشق غذاخوری ( از قاشق های اندازه گیری ) رو چرب کنین و عسل بریزین تا عسل کم و زیاد نشه!

 

با دست مواد رو ورز میدیم تا خمیر جمع بشه! یه خمیر لطیف میشه که تا همینجا ورز دادنش کافیه! بیش از حد ورز بدیم شیرینی خشک میشه، اصلا هم آرد احتیاج نداره! اگه تو اندازه گیره عسل مشکل داشتین 3 قاشق بریزین و اگه خمیر خشک بود کمی اضافه کنین!

اندازه گیری دقیق باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

 

خمیر رو لایه کیسه فریزر میذاریم و با وردنه باز میکنیم تقریبا به 2میل برسه!

با چاقو یا کاتر مستطیل برشش میدیم

 

شیرینیا رو از روی نایلون برمیداریم و به سینی فر منتقل میکنیم، سینی نه چرب کردن میخواد نه کاغذ!

 

سینی رو برای 15 دقیقه میذاریم توی فر!

بعد از فر درمیاریم و بعد 2 دقیقه میذاریمشون روی توری تا خنک بشن!

تو این فاصله شکلات تلخ رو خورد میکنیم و ذوبش میکنیم! اگه خیلی روون نبود 1 قاشق چایخوری روغن مایع اضافه میکنیم

ترافلا رو توی یه ظرف میریزیم، اگه ترافل نداشتین یا شکلات تلخ رو رنده کنین یا شکلات چیپسی رو بریزین توی زیپ لاک یه کوچولو بکوبین تا خورد بشه که خوشگل میشه!

حالا نصف شیرینیا رو توی شکلات تلخ میزنیم و روش شکلات خورد شده یا ترافل میپاشیم! میذاریم روی کاغذ روغنی تا شکلات ببنده!

 

توی ظرف دردار میچینیم و تا دو هفته میتونیم داشته باشیمش! از این مقدار تقریبا 30 تا شیرینی درمیاد

 

خوش بگذره! از خود راضی

من از مجله قنادباشی درست کردم، اما توی فروم مامی سایت یه تاپیک داره اگه اشکالی داشتین برین اونجا!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٢/۱٦ ساعت ٤:٢٧ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی رو دوست جونیم دوتا رسیپی تو وب گذاشته!

یکی >> اینجا و یکی هم >> اینجا!

 اما این یکی یکم فرق داره و به نظر من طعم خوبی داره! برای موقع هایی که وقت نداریم خمیر رو استراحت بدیم هم خوبه!

 

مواد لازم:

آرد نخودچی 170 گرم

آرد سفید 30 گرم

روغن جامد قنادی 50 گرم

کره 50 گرم

پودرقند 100 گرم

هل 1 قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ 1 عدد

پودر پسته برای تزیین

 

اول پودرقند و کره و روغن رو خوب میزنیم تا سبک و کرم رنگ بشه! بعد زرده رو اضافه میکنیم و بازم میزنیم آرد نخودچی و آرد سفید و هل رو هم الک میکنیم و اضافه میکنیم

زیاد ورزش نمیدیم فقط در حد جمع شدن و خمیر شدن!

میذاریمش توی پلاستیک و 2 ساعت میذاریم استراحت کنه!

بعد از 2 ساعت میایم فر رو میذاریم روی 140 درجه تا گرم بشه

یکم خمیر رو ورز میدیم و روی سطحمون بازش میکنیم! اگه کار باهاش سخت بود یکم دستاتونو چرب کنین و خیلی کم ورزش بدین یا چرخش کنین!

برای اینکه راحت تر باز کنین میشه لای دوتا پلاستیک فریزر بازش کرد و با یه عالمه قالبای ریز و خوشگل قالبشون زد!

توی سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و شیرینی ها رو توش میچینیم! روشون پودر پسته میپاچیم

من طبقه ی بالای بالا میذارم که زیر شیرینی رنگ عوض نکنه!

تقریبا 15 دقیقه طول میکشه تا بپزه! اما شما برای فرتون با یه شیرینی امتحان کنین تا زمان و درجه دستتون بیاد!

تا بپزه اون یکی سینی رو آماده کنین

بعد از دراومدن از فر صبر کنین تا خنک بشه و بعد از سینی جدا کنین تا متلاشی نشن!

من طعم این مدلشو خیلی دوست دارم و البته به نظرم خوشرنگتر هم میشه!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٢/۱٤ ساعت ٢:٢٠ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک کره ایی وانیلی ( Vanilla butter cake )

این کیک رو چون فردا تولدمه و افتتاح پیج فیس.بوکمون آپش میکنم، اما سالگرد ازدواجم درستش کرده بودم!Hippie

این کیک بیس خوبیه برای کیکای لایه ایی و تزیینی! خیلی عالی و تمیز برش میخوره! از مجله ی هنر آشپزی درستش کردم و واقعا طعمش عالی بود!

 

مواد لازم:

کره 85 گرم

شکر 120 گرم

وانیل 8/1 قاشق پایخوری

تخم مرغ 2 عدد

آرد 175 گرم

بیکینگ پودر 1و4/1 قاشق چایخوری

شیر 100 میلی لیتر

 

فر رو روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه!

سینی 20*30 رو چرب میکنیم و کاغذ روغنی میندازیم

آرد و بیکینگ پودر رو الک میکنیم

کره و شکر رو میزنیم تا سبک و پفی بشه، تخم مرغا رو دونه دونه با وانیل میریزیم و بعد هر کدوم 1 دقیقه میزنیم.

آرد و شیر رو تو چند قسمت به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم

میریزیم توی قالب و میذاریم توی فر!

تقریبا بعد از 35 تا 40 دقیقه میپزه! اگه خیلی نازک بود کیکتون مثل مال من تا خنک بشه روش یه سینی فر رو چپه کنین تا کیک خشک نشه!

میتونین توی قالب بریزین و بعد چند طبقه اش کنین اما این راحتتره!

 

مواد لازم گاناش و تزیین شکلاتی:

شکلات تلخ یا شیری 200 گرم

خامه 200 گرم

خامه شکلاتی صبحانه 1 بسته

گردو خورد شده مقداری

شکلات سفید 50 گرم

شکلات تلخ یا شیری باشه دیگه سلیقه اییه! به روش بن ماری ذوب میکنیم و با خامه مخلوط میکنیم و میذاریم یخچال و هر 10 دقیقه همش میزنیم تا کمی سفت بشه و فرم بگیره!

گردو رو هم با چاقو کمی خورد میکنیم

شکلات سفید رو ذوب میکنیم، روی فویل میریزیم، پخشش میکنیم اما نه اونقدر که خیلی نازک بشه! میذاریمش فریزر تا ببنده!

بعد از خنک شدن کیک رو 3 قسمت میکنیم، توی ظرف سرو اولین قسمت کیک رو میذاریم و زیرشو از دور کاغذ روغنی میذاریم تا ظرف کثیف نشه!

روی اولین لایه رو کمی با شیر شیرین شده یا شربت مرطوب میکنیم، نصف خامه شکلاتی صبحانه رو میریزیم و روش گردو و کمی گاناش!

لایه ی بعد رو روش میذاریم و کمی فشارش میدیم و دوباره همین کار رو میکنیم‍

لایه ی سوم کیک رو که گذاشتیم و کمی فشار میدیم و مرطوبش میکنیم، کل کیک رو با 3/1 از گاناش میپوشونیم و میذاریم یخچال تا روش سفت بشه

این کار رو 2 بار دیگه ام میکنیم تا یه رویه ی شکلاتی فرم گرفته داشته باشیم

رویه ی کیک رو با پشت قاشق کمی موج دار میکنیم و روش اسمارتیز یا شکلات چیپسی میریزیم!

برای دور کیک، شکلات سفید رو از فریزر میاریم بیرون و خورد میکنیم و دور کی میچسبونیم!

کیک رو یه 2 ساعت میذاریم یخچال!

کیک خوشگل ما آماده است! تقریبا برای 4 یا 5 نفر مناسبه!

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٢/۱٠ ساعت ۸:۱۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


بستنی وانیلی ( vanilla ice cream )

اینم یه پست سرد با هوای سرد و یه شف سرماخورده!

زرده های تخم مرغ قرار بود شیرینی بشن که شدن بستنی! البته شیرینی با زرده رو هم میذاریم!

این بستنی بینهایت عالیه! و خوش طعم و خیلی راحت!

مواد لازم:

مخلوط شیر و خامه 500 گرم

زرده ی تخم مرغ 5 عدد

شکر 90 گرم

وانیل 4/1 قاشق چایخوری یا یه غلاف وانیل

 

من از 130 گرم خامه و مابقیشم شیر استفاده کردم که جمعا میشه 500 گرم! شیر و خامه و وانیل رو مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت تا بجوشه، وقتی جوشید از روی حرارت برمیداریم

زرده ها رو با شکر کمی میزنیم فقط در حد مخلوط شدن!

بعد شیر داغ رو کم کم میریزیم و همش میزنیم تا زرده ها نپزه و سریع مخلوط بشه!

شیر و زرده که مخلوط شدن برشون میگردونیم توی قابلمه و میذاریم روی حرارت خیلی ملایم و با یه قاشق چوبی 3 ، 4 دقیقه هم میزنیم تا کرمی بشه! تقریبا به غلظت خامه ی صبحونه ی شل!

برش میداریم میذاریم کنار تا خنک بشه!

میریزیم توی یه ظرف فریزر در دار! 1 ساعت بره توی فریزر!
میاریم بیرون و هم میزنیم و دوباره میفرستیم توی فریز! هر نیم ساعت یه بار همش
میزنیم و تقریبا بعد 5 ساعت آماده اس و بسیار خوردنی!

 

طعم وانیلش بی نظیره!

 

 تستری نوشت: اینم پیج ما : https://www.facebook.com/Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٢/٦ ساعت ۱۱:٢۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


شیرینی نارگیلی

 این هم اولین پست مربوط به عید و شیرینی عید!

این شیرینی رو همسریم خیلی دوست داره و من همیشه تنبلیم میومد فکر میکردم خیلی سخت باشه! اما واقعا عالی و راحت بود و خیلی لطیف! این یه رسیپی عالیه که از ادغام چندتا این از آب دراومد!

 

مواد لازم:

پودر نارگیل 1.5 پیمانه

شکر 1 پیمانه سر خالی

سفیده ی تخم مرغ 3 عدد

روغن مایع 4/1 پیمانه سر خالی

آبلیمو 1 قاشق پایخوری

پودر پسته کمی

 

فر رو روی 150 تا 160 درجه میذاریم گرم بشه

سینی فر رو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم

توی قابلمه شکر و سفیده ها رو میریزیم و کمی هم میزنیم تا شکر مخلوط بشه، حرارت گاز رو خیلی ملایم میکنیم و قابلمه رو روی حرارت میذاریمو هم میزنیم تا گرم بشه و شکر حل بشه! اما سفیده ها نپزن!!

وقتی گرم شد و تفریبا شکر خل شد آبلیمو و روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر پودر نارگیل رو میریزیم و هم میزنیم میک پیمانه ی آخر رو کم کم میریزیم تا تقریبا مخلوط مثله ماست بشه!

از روی حرارت برمیداریم و میذاریم یکم خنک بشه

با کمک قیف یا دو تا قاشق از مواد برمیداریم و روی سینی میذاریم با قاصله چون پف میکنه، روشون کمی پودر پسته میپاشیم

 

 میذاریم توی فر! تقریبا 10 تا 15 دقیقه تا زیرشون برشته بشه کمی!

 

بعد از فر درمیاریم و میریم سراغ کار خودمون تا حسابی خنک بشه! اما نه اونقدر که خشک بشن!

وقتی از فر درمیان هنوز نرمن و زیرشون طلایی شده! اما وقتی خنک میشه و از سینی فر راحت جدا میشه و شیرینی خوشگل ما آماده اس و حیفه همون جا یکی مخوریم!

آروم از روی کاغذ برمیداریم و توی ظرف دربسته نگه داری میکنیم

توی محیط خونه و درب بسته تا 1 هفته تازه و نرم میمونه! میتونین کمی هم فریز کنین و همیشه تازه داشته باشینشون!

از این مقدار 15 تا شیرینی بزرگ دراومد! که برای عید 30تا شیرینی کوچولو داریم

 

 * سعی کنین پودر نارگیل تازه و درشت باشه تا شیرینی خوش طعم باشه

* زیاد روی حرارت و بعد از اضافه کردن نارگیلل همش نزنین

* اگه به غلظتش شک دارین یکیشو بپزین اگه وا رفت کمی پودر نارگیل اضافه کنین

* زیاد بزرگ و تپلی درست نکنین تا مغزش خوب بپزه

 

برای زرده ها هم ایشالله شیرینی میذاریم

برای شیرینی عید هم به این تگ شیرینی و تگ شیرینی عید میتونین سر بزنین

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٢/٢ ساعت ٢:٢٦ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()