Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

بورانی بادمجان

این چیز خوشمزه! یه مدتیه که توسط ما کشف شده و عجیب پسندیده شده! که البته دو نوع یاد گرفتم، که نوع دوم رو از رو دست نسیم بانو دیدم و اونم واقعا خوشمزه بود!

 Hippie

اول بادمجونا رو با پوست میذاریم روی گاز و شعله رو متوسط میکنیم و تمام دور تا دور پوست بادمجون رو روی گاز میسوزونیم و وقتی پوستش تقی میترکه و دود میاد بیرون عالی میشه! فقط حرارت کم باشه که کامل بپزه و نرم بشه! بادمجونای انتخابیتونم بهتره تخمای وسطش کم باشه و گوشتی!

یه ظرف پر از آب سرد هم کنار دستمون میذاریم و وقتی بادمجونا کباب شدن میذاریمشون تو آب سرد تا پوستش راحت کنده بشه! پوستش رو که کندیم روی تخته ساطوریشون میکنیم!

 

حالا مدل اولی که خودم درست میکردم و میکنم و عالی میشه:

ماست که ترجیحا پر چرب و غلیظ باشه توی کاسه میریزیم و یه کوچولو همش میزنیم و بادمجونای ساطوری شده رو اضافه میکنیم

سیر کبابی یا پخته ( خام باشه بوش زیاده و به نظر من خیلی خوب نمیشه! ) توش رنده میکنیم، کمی نعناع و نمک و فلفل میریزیم و خوب مخلوطش میکنیم

یک ساعت میذاریمش توی یخچال! تا خوب مزه ها با هم یکی بشن!

به به! نوش جان

 

حالا روش نسیم بانو با کمی تغییر:

کمی توی تابه روغن ریختم و بادمجونای ساطوری رو ریختم توشو تفت دادم ، سیر رو هم رنده شده اضافه میکنیم و باز هم تفت میدیم!

یه کوچولو رب گوجه و نمک و فلفل و کمی نعناع اضافه میکنیم و حرارت رو ملایم میکنیم تا کمی جا بیوفته، بعد از کشیدن آبش خاموشش میکنیم تا سرد بشه!

توی ظرف یک ردیف ماست، یک ردیف بادمجون! روی ماست هم نعناع میپاشیم!

بسیار دلچسب میشه و با یه کوچولو نون واقعا شام سبک و خوشمزه ایی میشه!

فقط تو این روش نسیم جون بادمجونا رو سرخ کرده بود که من کبابیش رو ترجیح دادم

نوش جان

* برای سیر کبابی میشه یه بوته ی سیر رو برداشت سرش رو برید و روش روغن زیتون ریخت و گذاشت تو فر! یا سیر رو بخار پز کرده و استفاده کرد! یا حتی درسته توی غذا میذارمش وقتی تقریبا پخت درش میارم و لهش میکنم و توی بورانی میریزمش!

* من موادم رو چشمی و سلیقه ایی ریختم! هر طعمی که دوست دارین رو بالا و پایین کنین!

* گاهی توی هر دوتا مدل من از کمی پیاز ریزو سرخ شده هم استفاده میکنم که عالی میشه!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/٢٩ ساعت ٩:٠٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک آپساید دون موزی ( Banana upside down cake )

کیک آپساید دون یا وارونه! کیکی هستش که کف قالب کارامل و میوه گذاشته میشه و در نهایت روی کار میوه ی کاراملی داریم و دیگه تزیینی احتیاج نداره!

معمولا با آناناس و سیب تهیه میشه که تو برنامه هام هست!

یه کیک کمی سخت ولی خوشمزه! و در کنار بستنی دسری بسیار خوشمزه و زیبا! البته اینبار اگه بخوام درست کنم با یه میوه ی دیگه درستش میکنم چون تجربه نشون داده که طعم موز پخته رو دوست نمیداریم! Hippie

 

مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد

شیر نصف پیمانه

شکر 1 پیمانه ( نصفش برای کارامل کف قالب )

آرد 1 پیمانه

نشاسته ذرت 2/1 لیوان

کره 40 گرم

موز رسیده 3 عدد

بیکینگ پودر 2/1 ق چ

وانیل 2/1 ق چ

 

موزها رو از طول برش میزنیم

قالب 20 سانتی رو روی حرارت میذاریم تا گرم بشه نصف پیمانه شکر رو توی قالب میریزیم و منتظر میشیم تا کارامل بشه! کمی رنگش از کاراملی روشنتر باشه! از روی حرارت برمیداریم و قالب رو میچرخونیم تا دیواره ها هم کاراملی بشه! موزها رو کف قالب روی کارامل میچینیم! فقط قسمت برش خورده کف قالب باشه تا همه یکدست باشن!

فر رو روی 180 درجه میذاریم

آرد و نشاسته و بیکینگ پودر رو با هم الک میکنیم

زرده و سفیده رو جدا میکنیم و سفیده رو میزنیم تا پفکی و سبک بشه!

زرده و وانیل و شکر رو میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه، کره رو هم اضافه میکنیم و میزنیم

آرد و شیر رو تو چند مرحله لا به لای هم اضافه میکنیم و در آخر سفیه زده شده رو به آرومی فلد میکنیم

وقتی خوب مخلوط شد روی موزهای کف قالب میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم

میذاریمش توی فر تقریبا 45 تا 50 دقیقه توی فر میپزه

وقتی از فر درآوردیم کمی باید از حرارت بیوفته و از داغیش کم بشه! بعد توی ظرف برگردونده بشه اما اگه خیلی هم سرد بشه کارامل میگیره و دیگه برنمیگرده!

به نظر من با چای هم خوبه اما با بستنی خیلی خوب جواب میده!

 این بستنی کنارشم همون بستنی میوه ایی توی این پست هستش: بستنی میوه ای

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/٢٤ ساعت ۱٠:۱٤ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


مارمالاد پرتقال ( orange marmalade )

 اینم یه مارمالاد زمستونی! با یه طعم بی نظیر! از اونجا که جوگیر پرتقالم اساسی!

این مارمالاد برای روی شیرینی! کیک و صبحانه خیلی دلپذیر هستش! مخصوصا برای روی بستنی!

 

مواد لازم برای 2 شیشه کوچک مارمالاد:

پرتقال آبگیری نارنجی ترش مزه ی خوشبو 7 عدد

شکر 2 پیمانه

زست 2 عدد از پرتقالها ( ریز خلال شده ی پوست پرتقال )

آبلیموی تازه 2 قاشق

پودر ژلاتین 2.5 قاشق مرباخوری

آب سرد 4/1 پیمانه

 

پوست نارنجی 2 عدد از پرتقال ها رو ریز خلالی میکنیم، بعد 1 ساعت توی آب سرد خیس میکنیم

آبش رو عوض کرده و میریزیمش توی قابلمه و روش آب میریزیم و میذاریم روی شعله تا بجوشه! چند دقیقه جوشید آبکشش میکنیم و دوبار دیگه همینطوری میجوشونیم تا تلخیش بره! و میریزیم توی آب کش تا آبش بره و به مارمالاد اضافه بشه!

همه ی پرتقال ها رو مثل عکس ها فیله میکنیم! اول پوست پرتقال رو کلفت میگیریم تا روی گوشتش! بعد با چاقو بین پره ها رو میبریم و فیله ها جدا میشن

مابقی باقی مونده ها رو هم فشار میدیم تا آبشون گرفته بشه!

با میکسر قلمی یا غذاساز کمی پورش میکنیم تا فیله های پرتقال یه تیکه نباشن

شکر رو اضافه کرده و روی حرارت تند میذاریم نیم ساعت بجوشه!

فقط قابلمه ی ترجیحا پیرکس یا لعابی باشه و بزرگ چون کف میکنه! سرریز نشه

بعد از یه ربع خلال های تلخی گرفته رو هم اضافه میکنیم

پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و اسفنجی که شد روی بخار آب میذاریم تا حل بشه!

وقتی نیم ساعت گذشت آبلیمو رو اضافه میکنیم و یه جوش که زد مایع ژلاتین رو هم اضافه میکنیم و 2 دقیقه بعد خامومشش میکنیم و وقتی سرد شد توی شیشه میریزیم و میذاریم یخچال!

1 شب یخچال باشه آماده ی استفاده اس و به غلظت سفیده ی تخم مرغ هستش!

اما وقتی مدت طولانی میمونه هی سفت تر میشه که قبل از استفاده کمی بیرون باشه و گرم بشه درست میشه!

طعم این مارمالاد و بوشو از دست ندین! بی نهایت عالیه و رویایی!

به نظر من با پرتقالای آبگیری که ترش هستن خیلی عالی میشه چون عطرشونم زیاده!

 Flower

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/٢٠ ساعت ۸:٤۱ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سوپ کرمی کدو حلوایی و سیب زمینی ( Creamy pumpkin & potato soup )

یه پست زمستونی! بعد اون تولد و کلی شکلات بازی! این سوپ خیلی عالیه! Hippie

تو این هوا آش و سوپ خیلی میچسبه! این سوپ برای سرماخوردگی هم عالیه و هم طعم خیلی خوبی داره!

 

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط 3 عدد

کدو حلوایی خورد شده 2.5 پیمانه

پیاز بزرگ 1 عدد

آب مرغ 2 لیوان

شیر 1 لیوان

کره 10 گرم

نمک و فلفل

 

خیلی راحت این سوپ آماده میشه!

سیب زمینی رو درشت خورد میکنیم، پیاز رو هم درشت خورد میکنیم!

سیب زمینی و پیاز و کدو حلوایی رو میریزیم توی قابلمه، آب مرغ و کمی نمک فلفل رو اضافه میکنیم

میذاریم تا بپزن و حسابی نرم بشن

با میکسر قلمی یا غذاساز کامل پوره میشه!

در اخر شیر رو اضافه میکنیم و غلظت سوپ که اندازه شد کره رو اضافه کرده و نمک و فلفل رو میزون میکنیم و از روی حرارت برمیداریم

به به! سوپ خوشمزه و خوشرنگ آماده اس! به همین سرعت!

با یه قاشق شیر و کمی پاپریکا تزیینش میکنیم

با یه نون سوخاری شده خیلی میچسبه! نوش جان

 

* من جای شیر بعضی وقتا خامه به میزان کم یا پنیر فتا هم ریختم خوشمزه میشه!

* تو عکس معلومه که سوپم رقیقه! چون مقدار شیر بیشتر بوده! دیگه غلظتش دلخواهه!

* میتونین با فلفل سیاه و کمی جوز هندی اسپایسیش کنین که خیلی خوش طعم میشه، اما برا سرما همین جوری و بدون خامه عالیه!

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/۱٧ ساعت ٩:٥۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


براونی ( Brownie ) و تولد تستری!!!

سلام سلام.امروز جشن داریم.همه تونم دعوتین .آخه تولد وبلاگ جونمونه.امروز وبلاگمون 2ساله شد.واسه همین من و دوس جون جونیم تصمیم گرفتیم یه پست مشترک بذاریم.  خیلی این وبلاگ مشترکمونو دوس دارم.امیدوارم صدساله بشه. همه شما دوس جونیا رو هم خیلی دوس میدارم Gemini

 تستری اعظم براونی پز:

براونی

 

تستری کوچیکه براونی پز:

براونی یه نوع کیک شکلاتی مربوط به کشور آمر.یکاس! و یه بافتی سنگین تر از کیک داره! به صورت تخت پخته میشه و برشای کوچیک مربعی سرو میشه

میشه رویه های شکلاتی و کرم پنیری و خامه ای و ... گذاشت اما اصیلش ساده یا با پودرقند سرو میشه و یا کنار بستنی و میوه!

این دسر رو از مجله ی هنر آشپزی درست کردیم دوتایی! به مناسبت تولد وبلاگ عزیزموووون هوراااااا

به نظر ما! برای مهمونی عالیه!

مواد لازم:

کره 100 گرم

شکر 200 گرم

پودر کاکائو 50 گرم

تخم مرغ 2 عدد

آرد 130 گرم

نمک یک پینچ

گردوی خرد شده 40 گرم

قالب مستطیل 20*20 رو چرب میکنیم و کاغذ میندازیم کاغذ رو دیواره ها رو هم بگیره، فر روی 180 درجه میذاریم تا گرم بشه، آرد و نمک رو الک میکنیم.

کره و شکر رو با همزن با دور کند 2 دقیقه میزنیم فقط در حدی که مخلوط بشن و کمی شکر حل بشه، احتیاجی به کرمی شدن نیست!

پودر کاکائو رو با الک اضافه میکنیم و بازم در حد مخلوط شدن میزنیم

2 عدد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با هم که مخلوط شدن! آرد و نمک رو با الک اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم خمیر سفتی میشه و کمی قدرت میخواد! و در آخر گردو رو که ریز خورد کردیم اضافه میکنیم

بهتره گردو رو با غذاساز یا چاقو خورد کنیم هم ریز میشه و دندون گیر و هم روغن نمیندازه

میریزیمش توی قالب و روشو صاف میکنیم و برای تقریبا 35 تا 40 دقیقه توی فر میذاریم

وقتی پخت یه بافت کیکی داره که حجیمه و مرطوب! بیشتر بذارین توی فر خشک میشه و دیگه براونی نمیشه!

بعد از پخت میذاریم خوب خنک بشه، با کاغذ میاریمش بیرون و روی تخته کاغذ رو جدا میکنیم و مربعی برشش میدیم!

کالری کل 2625 هستش، که باید ببینین چند برش بهتون میده که کالری هر عدد معلوم بشه!

* حتما شکر مصرفیتون شکر دونه ریز باشه که سریع تو مواد حل بشه وگرنه روی کیک ترک میخوره یا کاراملی و خشک میشه!

* این برانی ساده توی محیط با درب بسته نگه داری میشه! یا میشه فریزش کرد

تستری اعظم براونی پز:

براونی

 

تسری کوچیکه براونی پز:

 

تستر کوچیکه نوشت:

وبلاگ عزیزمون تولدت مبارک،  مرسی که باعث شدی من و دوستم یه خونه ی مشترک داشته باشیم و ایشالله همیشه رسیپی های خوشمزه برامون داشته باشی و باعث بشی دوستای خوب پیدا کنیم

امیدوارم همیشه خوشمزه باشی و پر از رنگ تولدت مبارکککککک

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/۱٤ ساعت ٢:۳٢ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


اسپاگتی با کوفته قلقلی 2 ( spaghetti with meatballs 2 )

بالاخره نوبت اسپاگتی عزیز رسید!  قبلا یه مدل میت بال گذاشته بودم ( توی این لینک )اما این چیز دیگریست! و اصولا هر خوراکی پنیری فوق العاده اس!!!

 

مواد لازم:

اسپاگتی 1 بسته کوچک

گوشت چرخ شده 250 گرم

سویا خیس شده 1 فنجون ( یکی از راه های استفاده از سویا! )

پنیر پارمزان 4قاشق

پنیر موتزارلا 1 قاشق

اوریگانو 2/1 قاشق مرباخوری

جعفری 1 قاشق

پیاز رنده شده 1 عدد بزرگ

سیر رنده شده 2 حبه

نان تست 1 عدد

شیر یا آب برای خیس کردن نان کمی

رب گوجه فرنگی 2 قاشق

پوره گوجه فرنگی 2/1 لیوان

1.5 قاشق نشاسته ذرت

 

سویا رو که خیس کردیم، میذاریم آبش حسابی بره! میریزیمش توی غذاساز یه چندتا چرخ میدیم تا یکم له بشه

نون رو توی کمی شیر خیس میکنیم و بعد اضافه شیر رو میگیریم و نون نرم شده رو به سویا اضافه میکنیم

گوشت و پنیرها و اوریگانو و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم

نصف سیر رنده شده و 4/1 از پیاز رنده شده رو هم اضافه میکنیم، دستگاه رو روشن میکنیم تا مواد چسبنده بشن

تو این فاصله آب پاستا رو با نمک و روغن میذاریم روی حرارت!

از مایه ی گوشتی به اندازه ی گردو برداشته و میت بالها رو درست میکنیم

توی روغن خیلی کم! میت بال ها رو تفت میدیم فقط کمی! بعد از توی تابه برشون میداریم و پیاز و سیر رو کمی تفت میدیم که فقط سبک بشه! نشاسته ذرت رو اضافه کرده و کمی تفتش میدیم

بعد رب رو اضافه میکنیم و با نشاسته مخلوط میکنیم! پوره ی گوجه، نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و کمی هم آب اضافه میکنیم

میت بال ها رو توش قرار میدیم تا بپزه و سس غلیظ بشه

اسپاگتی رو توی آب میذاریم نرم که شد آبکش میکنیم و با سس سروشون میکنیم

 

میتونین پاستا رو بعد از آبکشی توی کمی روغن تفتش بدین و بعد سس رو روش بریزین و جعفری رو روش بریزین و سرو کنین

این میت بالها طعم خیلی خوبی دارن و خیلی لطیف هستن، نوش جان

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/۱٠ ساعت ٩:۱٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کاپ کیک عسلی ( Honey cupcake )

توی پختن کیکا، کاپ کیک خیلی ساده و سریعتره! به نظر من نگه داریشم آسون تره!

طعم این کاپ کیک فوق العاده است! و خیلی هم خوشبو! Hippie

 

مواد لازم:

آرد 1.5 پیمانه + 2 قاشق

تخم مرغ 2 عدد

کره 3/1 پیمانه

عسل 215 گرم یا 2/1 پیمانه

شکر 2/1 پیمانه

شیر 3/1 پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین 2/1 قاشق چایخوری

کشمش 5 قاشق

هل و وانیل دلبخواه

 

توی قالبا کپسولای خوشگل موشگل میندازیم

فر روی 160 درجه گرم میشه

1 قاشق از آرد رو با کشمش مخلوط میکنیم

آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و هل رو 3 بار الک میکنیم

اول کره و شکر و عسل رو خوب میزنیم تا کرمی بشه، بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و بعد هر کدوم 2 دقیقه میزنیم، وانیل رو هم بینش اضافه میکنیم

نصف آرد رو میریزیم و یکدست که شد شیر رو اضافه میکنیم و ماقی آرد رو میریزیم و یکدست که شد کشمش رو اضافه میکنیم

توی کپسولا رو تا 3/2 میریزیم و میذاریم توی فر 20 تا 25 دقیقه بمونه!

من با نصف مواد 10 تا کاپ کیک درست کردم

بافت این کاپ کیکا عالیه! و به نظرم طعم خیلی خاص و خوبی داره!

من کشمش کمتری استفاده کردم اما طعم کشمش توش عالیه!

تازه با کالری شماری هم، عسل به کمک میاد و کمترش میکنه! Yatta

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/٧ ساعت ٩:٠٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


استیک ( Steak )

بعد از اون همه چیزای شیرینه یلدایی و کلی خوش گذشتن، یه غذای سریع و بسیار خوشمزه گذاشتم! Hippie

فکر میکنم همه استیک دوست داشته باشن و البته که اگه تو خونه درست بشه خیلی خوشمزه تره! و البته کالری زیادی هم نداره و غذای شیکی هم هست

این پست یه استیک ساده و بیس میذارم تا ایشالله طعما و رسیپی های جدیدش رو درست کنیم

بهترین گوشت برای استیک راسته ی گوساله است، که به قطر 1.5 سانت میبریم و وزن یک تکه استیک تقریبا 120 گرم باشه خوبه!

دور استیک اگه ناخالصی داره ببرین که اصلا پوست و چربی بهش نباشه

برای پخت خوب استیک هم از تابه ی گریل و هم از فر استفاده میکنیم و فر هم باید داغ باشه! احتیاجی به کوبیدن استیک نیست

فر رو روی 220 درجه تنظیم میکنیم تا داغ بشه!

گوشت استیک رو با نمک و فلفل مزه دار میکنیم

تابه ی گریل رو روی حرارت میذاریم حدود 5 دقیقه تا حسابی داغ بشه، حرارت از متوسط کمی بیشتر باشه!

یک قاشق روغن رو میریزیم و استیک رو میذاریم توی تابه!

بهتره 2 یا 3 تا استیک رو توی تابه بذاریم تا تابه سرد نشه که گوشت آب نندازه! اگه استیک آب بندازه دیگه سفت و خشک میشه! توی این مدت دست به استیک ها نزنین و هی برش ندارین و زیرشو نبینین چون نه خوب گریل میشه! و همینکه آب میندازه!

بعد از 5 دقیقه برمیگردونیم تا روی دیگه هم گریل بشه بعد از 3 دقیقه که طرف دوم هم گریل شد، تابه رو میذاریم توی فر!

حالا اینجای کار بستگی به سلیقه ی خودتون داره!

اگه استیک خون دار (Rare) میخورین 5 دقیقه توی فر باشه، اگه متوسط خون دار ( Medium Rare ) میخورین 7دقیقه، اگه متوسط پخته و آبدار (Medium ) میخورین  9 دقیقه و اگه کاملا پخته ( Welldone ) میخورین 12 دقیقه توی فر میذاریم تا بپزه!

بعد از زمان فر، میاریم بیرون و 5 دقیقه استراحت میدیم و دست نمیزنیم تا آب گوشت توی خود استیک بمونه!

بعد هم با دورچین و سسی که دوست داریم سرو میکنیم

دورچین من سیب زمینی تنوری، نخود پخته و کمی تفت داده شده و پیاز گریل شده بود!

اگه کاملا به این روش استیک رو آماده کنین خیلی خوشمزه و نرم میشه و اصلا بافت سفت پیدا نمیکنه

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/۳ ساعت ٥:٥٢ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()