Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کوفته آلو

وااااااااااااای من عاشق کوفته ام! قدیما که خونه ی مامان جونی بودم اون موقعا که شکوفا نشده بودم، یبار پخیدم شد آش!!! همیشه مامان بزرگم کوفته تبریزی درست میکرد و عالی میشد، الانا خیلی کمتر میدرسته

 

اما الانا نکه شف شدم بلتم

 

این کوفته خیلی طعم متفاوت و خوبی داشت، من و همسری که عاشقش شدیم!

 

 

 

 

 

 

 

فکر کنم شمالیه این کوفته البته از سبزیاش میگم! من از مجله هنر*آشپزی درستیدم

 

 

مواد لازم کوفته گردالوهای خومشزه:

 

گوشت چرخ شده 300 گرم

پیاز 1 عدد کوچک

آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد

لپه نصف پیمانه

پیاز سرخ شده 2 عدد

آلو 8 عدد

سبزی 150 گرم *

شکر و آبغوره

نمک و فلفل و زردچوبه و روغن

 

 

لپه رو میذاریم بپزه و آبکش میکنیم

دوتا پیازا رو سرخ میکنیم با حرارت کم تا خوب طلایی بشن و کاراملی!

پیاز کوچیک رو هم رنده میکنیم و آبشو میگیریم

آلوها رو هم توی آب خیس میکنیم و بعد نرم شدن آبکش

 

گوشت، پیاز، آرد نخودچی، نمک و فلفل و تخم مرغ رو میریزیم تو غذاساز و حسابی میچرخونیمش یا با دست ورز میدیم ( اگه مثله من قراضه!! نباشین و گردنتون نمونه یه وری )

لپه رو هم که حسابی پخته و بدونه آبه اضافه میکنیم و میذاریم غذاساز بچرخوندش تا حسابی ورز بیاد از هم باز نشه!

 

1 قاشق از پیازای کاراملی رو میریزیم توی قابلمه! قابلمه اندازه ای باشه که 8 عدد کوفته به اندازه پرتقال آبگیری! کنار هم توش جا بشه

زردجوبه و نمک وفلفل رو بریزین، سبزی ریز شده رو هم اضافه میکنیم و با آبغوره و شکر حسابی طعمشو ملس میکنیم، طبق میلمون یا ترشتر یا شیرینتر! میذاریم بجوشه

 

از مایه ی کوفته به اندازه پرتقال آبگیری برمیداریم و گردش میکنیم و توش یه آلو با کمی پیاز کاراملی میذاریم و خوب گردش میکنیم

 

آب که جوش بود و قل میزد! زیرشو متوسط میکنیم و آروم کوفته ها رو سر میدیم توش!

درب قابلمه رو هم نیمه میذاریم تا 1.5 ساعت بپزه و جا بیوفته! سسش خیلی کم بمونه تا طعمش توی کوفته ها بره

 

 

 

 

 

 

* سبزی این غذا : نعناع + جعفری + شوید + خالواش!!! + چوچاق!!!

من دو گزینه اخر رو نداشتم و نریختم و طعمش همچنان عالی بود

نسبت سبزی هام هم مساوی بود از هر کدوم!

 

حالا نکته های تستری واسه ی کوفته که عمرا باز نشه  :

 

1. کوفته های گردالو رو که درستیدین15 مین بذارین یخچال!

2. میتونین توی یه کوچولو روغن یکم تفتش بدین که احیانا به سرش نزنه باز بشه! من یه سریشو سرخ کردم اما هیچ کدوم باز نشد و فرقی نمیکرد!

3. بار دوم که این رو درستیدم توی آبش بعد پیاز 1 قاشق آرد ریختم وتفت دادم بعد آب رو اضافه کردم که باعث میشه بعدش سس غلیظتری داشته باشیم و آبکی نباشه!

4. یک قاشق چایخوری رب گوجه نه بیشتر! رنگشو خیلی بهتر میکنه!

 

تستری بعدا نوشت:

۵. درب قابلمه رو کامل نبندین تا بخار خارج بشه

۶. قابلمه ای که انتخاب میکنین بهتره به اندازه ی کل کوفته ها باشه نه بزرگتر!

 

بعدم با اشتها بخورین و لذتشو ببرین!

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱/٢٩ ساعت ۱٠:٢۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


مافین شکلاتی

خوب دوستان از اونجایی که دوس جونی بست نشسته و گیر داده که تا تو نآپی منم نمی آپم و میخواد باهام قهر تنه و حتی اگه الان دستش بهم میرسید احتمالا تصمیم گرفتم امروز دیگه بآپم ولی حوصله ندارم و اینجوریم الانآخه آپیدن خیلی سخته آپلود عکس و تایپ کردن و اینا. چشام پای پی سی اینجوری میشه

خوب دوس جونی عسیسم با اجازه ت دستور مافینتو یه کمی تغییر دادم شکلاتیش کردم. این مافین پرتقالی دوس جونیه.

کره ١٠٠ گرم

شکر ریز ١٢٠گرم

تخم مرغ ٢تا دونه

آرد ١۵٠ گرم

بکینگ پودر ٢قاشق مرباخوری

پودر کاکائو ٢ قاشق سوپخوری

هات چاکلت ١ بسته

شیر به دمای محیط رسیده ١/۵ پیمانه

شکلات واسه تزئین و وسط مافین

خوب طبق معمول اول کره و شکر رو خوب میزنیم تا سبک بشه بعد تخم مرغارو اضافه میکنیم و چند دقیقه ای با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه حالا هات چاکلت رو تو شیر حل میکنیم و به موادمون اضافه و مخلوط میکنیم. آرد و بکینگ و پودر کاکائو رو مخلوط میکنیم و چند بار الک میکنیم و به موادمون تو ٢ مرحله اضافه میکنیم و آروم به صورت دورانی مخلوط میکنیم.حالا مواد و تو قالب میریزیم باید ٢/٣ کپسولارو پر کنیم راستی من وسط مافینام تیکه های شکلات سیاه و سفید گذاشتم حالا میذاریم تو فر ١٨٠ درجه به مدت نیم ساعت.

خوب اینم مافینای اوچتل نازنازیمون

 

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱/٢٥ ساعت ۱:٢٧ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


اسپاگتی با سس اسفناج و گوجه فرنگی ( spaghetti with spinach & tomato )

خب اینم یه دستور دیگه از اسپاگتی از خانواده ی اسپاگتیا!

این دستور از اونجایی اومد که هم اسفناج دلم خواست هم اسپاگتی!  با سرچ از چند تا سایت به این دستور رسیدم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم

 

اسپاگتی 500 گرم

اسفناج 250 گرم

گوجه فرنگی 10 عدد

پیاز 2 عدد بزرگ

سیر 4 حبه

رب گوجه 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل سیاه

روغن کانولا 4 قاشق ( روغنای مایع دیگه ام میشه اما با این طعم بهتری داره! )

 

 

 

 

اسپاگتی رو که طبق معمول با آب و نمک و یه کوچمولو روغن میپزیم و تا آب بجوشه و اسپاگتی آماده بشه میریم سراغ سسش!

 

پیازا رو خلالی خورد میکنیم و توی 2 قاشق روغن با حرارت کم میذاریم سبک و نرم بشن و بعد سیر ریز شده رو میریزیم

 

 

سیر که نرم شد اسفناجای خورد شده رو میریزیم و درب تابه رو میذاریم تا با آب خود اسفناج پخته بشه

 

 

آبش که کمی موند گوجه خورد شده رو میریزیم، احتیاجی نیست خیلی خورد بشه میشه جاش گوجه گیلاسی هم ریخت البته نیمه شده

 

 

اسپاگتی رو آبکش میکنیم و 1 قاشق از روغن رو میریزیم و مخلوطش میکنیم

 

 

نمک و فلفل و رب رو هم اضافه میکنیم، یه قاشق روغن باقی مونده رو هم اضافه میکنیم 3 دقیقه بعد اسپاگتی رو توی سس میریزیم و مخلوط که شد حرارت رو خاموش میکنیم

 

 

 

اسپاگتی خومشزه آماده اس

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱/٢٠ ساعت ۸:٤٩ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک سیب ( Apple cake )

این کیک رو پارسال! درستیدم ، بسیار تا بسیار هم خودمون و هم مهمونامون دوست داشتن  خیلیم راحت آماده میشه

 

 

 

 

 

 

مواد لازم:

کره 127 گرم

شکر نرم 127 گرم

تخم مرغ 3 عدد

وانیل 1 قاشق چایخوری

آرد 200 گرم

بیکینگ پودر 2 فاشف چایخوری

شیر 4 قاشق سوپخوری

سیب 3 تا 4 عدد خلالی شده

شکر 1 قاشق سوپخوری

دارچین 4/1 قاشق چایخوری

 

 

 

 

قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم ، من قالب میان تهی استفاده کردم

من از آرد 5 قاشق برداشتم و به جاش آرد ذرت ریختم که توصیه میکنم این کارو بکنین که عالی میشه، آردها و بیکینگ پودر رو باهم 3 تا 4 بار الک میکنیم

 

 

1 قاشق پودر شکر رو هم با دارچین مخلوط میکنیم

سیب ها رو هم خلالی برش میدیم

فر رو روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه

 

 

کره رو با شکر خوب میزنیم تا کرمی و سبک بشه ، تخم مرغ ها و وانیل رو هم اضافه میکنیم و چند دقیقه ای میزنیم

و آخر سر هم آردها رو دو قسمت میکنیم ، یه قسمت میریزیم بینش شیر و آخر مابقی آرد رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن مواد رو میزنیم

 

 

نصف مواد رو توی قالب میریزیم ، سیب ها رو روی مایه ی کیک میریزیم ، روش شکر و دارچین رو میریزیم و اخر سر بقیه ی مایه ی کیک رو اضافه میکنیم

 

تقریبا 50 دقیقه توی فر میذاریم تا بپزه

تزیینشم با پودر قنده

 

 

 

 

بسیار تا بسیار خومشزه اس! امتحان کنین و لذت ببرین

 

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱/۱٦ ساعت ٥:٢۱ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سفره هفت سین :)

خب قبل اینکه وبلاگمون بره روال قبلش و هی تند تند آپ کنیم ، عکس هفت سینمو گذاشتم مژه

 

 

 

 

 

 

به امید سال های بهتر وبهتر فرشته

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱/۱٤ ساعت ٦:٤۸ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سال نو مبارک

سلام سلااااااااااااام سال نو همه دوستای گلمون مبارک هوارتااااااااااااا.

امیدواریم که سال پر از برکت و سلامتی و پر از پول داشته باشین.ممنون از همه دوستای گل و نازنینی که کامنت سال نو گذاشته بودن.روی ماه همه تونو می بوسیمماچماچماچ

تستر اعظم و تستر کوچیکه

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱/۸ ساعت ٤:٠۸ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()