Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

دسر کدو حلوایی لایه ایی ( Layered Pumpkin Dessert ) + عکسها اضافه شد!

این دسر رو همین امروز درستیدم و الان توی یخچاله، ایشالله تا عصری عکس درست شده اشو میذارم اگه خراب نشه  

گفتم تا داغه بذارم اینجا  

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم کراست :

بیسکوییت سبوس دار 1 بسته 200 گرمی

کره 70 گرم

دارچین یه کوچمولو

گردو 5 عدد پودر شده

 

مواد فیلینگ:

پوره کدو حلوایی 2 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

شیر 1 پیمانه

شکر 4/3 پیمانه 

پودر ژلاتین 3 قاشق مربا خوری

آرد ذرت 1.5 قاشق مربا خوری

دارچین نصف قاشق چایخوری

نمک یک پینچ

آب سرد 4/1 پیمانه

 

مواد تاپینگ:

خامه 1 پیمانه

شکر 3 قاشق سوپخوری

وانیل 2/1 قاشق چایخوری

 

 

اول بریم واسه پوره کردن کدو حلوایی: کدو رو تمیز میشوریم و به قطعات بزرگ برش میدیم و میچینیم توی یه تابه ی بزرگ طوری که پوستش کف ظرف باشه ، نصف لیوان آب میریزیم و درشو میذاریم و اول زیرشو زیاد میکنیم و وقتی جوشید کم میکنیم تا آهسته بپزه.

وقتی با چنگال تست کردیم و پخته بود از روی حرارت برمیداریم تا یکم خنک بشه و با یه قاشق به سادگی آب خوردن از توی پوستا خارجش میکنیم و حسابی پوره میکنیمش

این پوره رو میشه توی ظرف یکبار مصرف و درپوش مناسب تا یکسال توی فریزر نگه داری کرد.

کلی دسر کشف کردم که با همین پوره هاس پس بجنبین

 

برای کراست توی قالب کمربندی رو کمی چرب کنین خیلی کم جهت اطمینان، اما اگه مثه من گرد و سایزی که میخواستین نداشتین یه ظرف یا قالب گرد رو بردارین و توش فویل بندازین و خوب صافش کنین

بیسکوییت رو پوره کنین و گردو رو هم همچنین و کره رو هم آب کنین ، همه رو با دارچین مخلوط کنین و یکدست که شد بریزین کف قالب و خوب پرسش کنین و بفرستینش توی یخچال، این از پایه مون. 

 

 

 

 

 

 

 

 

حالا نوبت فیلینگشه، پوره کدو حلوایی + زرده های تخم مرغ + 2/1 پیمانه از شکر + نمک و دارچین رو خوب مخلوط کنین

آرد ذرت رو با شیر حل کنین و به مواد قبلی اضافه کنین

پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشین و اسفنجی که شد بذارین روی حرارت تا آب بشه

مواد کدو رو بذارین روی حرارت ملایم تا آروم غلیظ بشه تقریبا 10 دقیقه طول میکشه ، بعد ژلاتین رو اضافه کنین و بذارین کمی خنک بشه

 

 

 

 

 

 

 

حالا سفیده تخم مرغ رو با مابقی شکر مخلوط کنین و 1 دقیقه با همزن بزنین نه بیشتر! بعد بذارینش روی بخار آب و شروع کنین هم زدن تقریبا 8 دقیقه طول میکشه تا پف کنه بعد از روی بخار آب برشدارین و بازم یکم بزنین

 

 

 

 

 

 

 

در آخر به کرم کدو حلوایی اضافه کنین و آروم هم بزنین و بریزین روی کراست.

روش سلفون بکشین و بذارین حداقل 4 ساعت بمونه تا ببنده

 

مال من توی این مرحله اس و ایشالله آماده شد میذارم عکسشو، اگه شرمنده ام نکرد خوب درستیده شد 

 

برای تاپینگ هم خامه و شکر و وانیل رو میزنیم و میریزیم روی دسر ، زیاد خامه سفت نباشه خوشملتره و زیاد باشه بهتر تره

 

 

 

 

 

 

یلدای همه تون مبارک ، ایشالله به همه خوش بگذره و مثه من کالری نشمارین و راحت بخورین connie_49.gif

 

تستر نوشت فرداش: دیشب میخواستم عکسای دسرم رو بذارم اما انقدر چمشام آلبالو گیلاس میچید که از خیرش گذشتم تا الان که عکسا رو اضافه کردم

دسرم خیلی بیرون موند و منم وقت عکس گرفتن نداشتم زیاد خوشمل نشد و خامه اش هم آب شد اما طعمش فوق العاده بود فکر نمیکردم این همه خوشمزه باشه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تنها نکته ای که موند این که تقریبا ۶ ساعت و بلکم بیشتر نیاز داره توی یخچال باشه

دوست جونی واسه کیان درست کن با خیال راحت connie_rockingbaby.gif

 

بازم تستر نوشت : از اونجایی که کالریش محاسبه شد و یه چیزی در حدود ٢٨٠٠ کالری داره سعی کنین یه برش نازک ازش استفاده کنین، گفتم خدایی نکرده تنهایی غصه ی کالریشو نخورم

 

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٩/۳٠ ساعت ٤:۱٩ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


حلیم بادمجون

اینم اولین حلیم بادمجون بنده  کلی از نت سرچ کردم دستورای مختلف رو دیدم تا رسیدم به این رسیپی که طعمش عالی بود Winner

واسه ی داشتن یه حلیم بسیار تا بسیار خومشزه اینا رو میخوایم Yatta

گوشت ١۵٠ گرم

بادمجان ۵ عدد قلمی

پیاز ٢ عدد

عدس ۴/١ پیمانه

برنج ٣/١ پیمانه

گردو آسیاب شده ٢ قاشق

کشک ۴ قاشق ( این دیگه به میل شماست )

نعنا داغ ٢ قاشق

 

اول از همه گوشت رو بذارین با یه پیاز بپزه عدس رو هم بذارین با برنج حسابی بپزه ، بادمجونا رو کبابی کنین و پوستشو بگیرین میشه سرخشم کرد هرجور دوست داشتین

پیاز ها رو سرخ میکنیم و گوشت و برنج و عدس رو اضافه میکنیم و میکوبیم تا کشدار بشه ، با گوشکوب برقی میکس نکنید خیلی خوب دیگه کش نمیاد بیشتر پوره میشه

و در نهایت کشک و گردو و نعنا داغ رو اضافه کنین و بذارین غذا یه چند جوش بزنه و غلیظ بشه

حلیم بادمجون آماده اس، بکشین و تزیین کنین و نوش جان کنین

به نظرم این رسیپی خیلی خوب و خوشمزه بود البته یه کوچمولوام من کم و زیادش کردم که تستری بشه دیگه Hippie

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٩/٢٧ ساعت ۱٢:٢٢ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


حلوای ساده

این حلوا رو نذری درستیدم و با اینکه زیاد رو فرم نبودم اما خوب شد منم غنیمت شمردم و آپش کردم

مواد لازم:

آرد گندم ٢ پیمانه

کره ١٠٠ گرم

روغن مایع ٢ قاشق

آب ١ پیمانه

شکر ٢ پیمانه

گلاب ٢/١ پیمانه

هل نصف قاشق چایخوری

زعفران آب کرده ٢ قاشق غذاخوری

نون میکا تعدادی

آب و شکر رو میذاریم روی حرارت و یکی دوتا جوش که خورد گلاب رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و هل و زعفران رو هم اضافه میکنیم  

آرد رو که بهتره آرده نون سنگک باشه رو توی تابه ریخته و تفتش میدیم، البته ٢ تا روش برای تفت آرد هست، یکی این که با روغن تفت بدیم که خیلی زمان میبره اما مطمئن تره و آرد احیانا نمیسوزه یه کاره دیگه که من انجام دادم آرد رو اول تفت بدیم

توی این کار اول دقت و دوم حرارت متوسط و سوم همزدن و همزدن وبازم همزدن   ، اونقدر هم میزنیم تا رنگ آرد تقریبا کرم تیره بشه ، آرد رو الک میکنیم و دوباره به تابه برمیگردونیم و بعد کره و روغن رو اضافه میکنیم و روی حرارت کمی هم میزنیم یکدست که شد از روی حرارت برمیداریم و با احتیاط آب و شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نشه و کمی روی حرارت پایین هم میزنیم تا چسبنده نباشه

یکی از نونای میکا رو میذاریم و با کاردک از حلوا روی نون میذاریم و صاف میکنیم تقریبا به قطر ٣،۴ میلی متر، خیلی حلوا نذارین

روی حلوا یه نون دیگه میذاریم و یکم فشار میدیم یه ۵ دقیقه میذاریم بمونه و بعد با یه چاقوی اره ای برش میزنیم

توی نذری این شکل سرو راحتتر و تمیزتره   نوش جان

ایشالله که نذراتون قبول باشه ما رو هم دعا کنین

تستر نوشت: اگه مثه من نخواستین خیلی شیرین باشه شکرش رو کم کنین ، من تقریبا کمتر از ٣/١ از شهد رو نریختم

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٩/٢٢ ساعت ٩:٠٤ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


پاپریکا و خورشت گولاش

خیلی وقته که میخوام این پست رو بذارم اما نمیشد تا امروز که نوشته شد بالاخره!

پاپریکا از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه و چون هم عطر خوبی داره هم رنگ خوبی و اینکه در بازار به ندرت شاید بشود پیدا کرد خودم درستیدمش

 

اول فلفل دلمه ای قرمز رو بشورین و خشک کنین

دوم هسته ها و دمشو بگیرین و 4 قاچ کنین

سوم اگه صبر ایوب دارین بذارین توی آفتاب و منتظر باشین که خشک بشه

چهارم یا مثه من بندازینش توی ماکروفر، اولش با قدرت 900 تقریبا 3 یا 4 دقیقه و بعدشم با 360 اونم با حواس جمع دقیقه هاشو زیاد کنین که خشک بشه و خدایی نکرده نسوزه

 

 

 

 

پنجم وقتی خشک خشک شد کاملا آسیابش کنین

ششم پاپریکا آماده اس

 

 

 

 

حالا تا پاپریکا رو دارین یه خورشت باهاش بدرستین، خورشت گولاش یه خورشت مجاریه و خومشزه!

 

 

گوشت خورشتی 300 گرم

پیاز ریز خورد شده 1 عدد

ادویه پاپریکا 1.5 قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط 2 عدد

گوجه فرنگی خورد شده 2عدد

سیر 1 حبه

روغن مایع و نمک و فلفل سیاه

 

Chef

 

اول پیاز رو با روغن تفت میدیم یکم سبک شد گوشت رو اضافه میدیم و خوب تفتش میدیم تا کمی سرخ بشه ، حرارت بالا باشه تا گوشت آب نندازه

سپس سیر و پاپریکا و گوجه رو اضافه کرده و در نهایت 2 لیوان آب میریزیم تا بپزه

سیب زمینی ها رو به اندازه بند انگشت خورد میکنیم و بعد پخت تقریبی گوشت اضافه میکنیم تا بپزه و خورشت جا بیوفته Hippie

 

 

این خورشت انواع مختلفی داره ، با انواع سبزیجات و لوبیا و حتی خامه ترش درست میشه

 

امتحان کنین طعمش متفاوته ، نوش جان

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٩/۱۸ ساعت ۱۱:۳٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک لیمویی یک تخم مرغی

اینم یه کیک با طعم فوق العاده ی لیمو

واسه وقتایی که تخم مرغ کم داریم و کیک میخوایم و حال خریدم نداریم خیلی انتخابه خوبیه

دستور اصلیش مال کتاب رزا منتظمیه و توسط تستر کوچیکه لیمویی شده

 

 

 

تخم مرغ              1عدد

آرد                     2 پیمانه

شیر                1.5 پیمانه

بیکینگ پودر         2 قاشق چایخوری

شکر                  1 پیمانه

روغن کانولا       2/1 پیمانه

رنده ی پوست یه عدد لیمو سنگی متوسط

آب یک عدد لیمو سنگی متوسط

 

 

 

 

تمامی مواد رو نیم ساعت قبل از درستیدن کیک توی محیط آشپزخونه میذاریم

قالبی به قطر 20سانتی متر رو چرب و آردپاشی میکنیم

آرد و بیکینگ پودر رو با هم 3 بار الک میکنیم

فر رو روی 175 درجه گرم میکنیم

تخم مرغ رو با شکر و رنده ی پوست لیمو میزنیم تا یکدست بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم، به ترتیب شیر و آرد رو مخلوط میکنیم و در آخر آب لیمو رو اضافه میکنیم

کیکه خیلی سریع و راحتیه و زیاد هم زدن نمیخواد

میریزیمش توی قالب و میذاریم توی فر که برای من 45 دقیقه ای پخته شد

 

 

 

لیمو توی این کیک عطر خیلی خوبی بهش میده

این کیک خیلی پف نمیکنه و بافتش نرم و سفید و یکم مرطوبه اما بی نهایت خوشمزه اس Flower

روی کیک رو من لیمو شکری گذاشتم و کمی از شهدشم روش ریختم، لیمو شکری رو با لیمو ترشای کوچیک درستیدم درست مثه لیموناد که قبلا رسیپیشو گذاشتم Chef

 

 

 

شب یلدام که نزدیکه و من کم کم به فکرشم و این کیک هم گزینه ی خوبیه Yah

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٩/۱٤ ساعت ۱٠:۳۳ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


پاستا با سس بلونز ( pasta with bolognese souce )

اینم یه پاستای ویژه با سس بلونز که خیلی خومشزه اس  و با یه بار امتحان کردن مشتریش میشین والا!

مواد لازم:

پاستا شکلی ترجیحا خوشمل که سسمون مکدر نشه!

گوشت چرخ شده      ١۵٠ گرم

کرفس                     نصف شاخه

هویج                       ٢ عدد متوسط

پیاز                         ١ عدد

گوجه فرنگی             ۵ عدد

عصاره ی سبزیجات     ١ عدد

روغن زیتون               ٣ قاشق

آب                            ١ لیوان

نمک و فلفل سیاه

اول آب و نمک و روغن رو میریزیم واسه پاستا ، بعد پیاز و هویج و کرفس رو خوب ریز ریز میکنیم و توی روغن زیتون ۵ دقیقه تفت میدیم

گوجه ها رو هم ریز خورد میکنیم و گوشت رو هم به مواد اضافه میکنیم و ۵ دقیقه هم با گوشت تفت میدیم

این وسط مسطا پاستاهای خوشتل موشتلم رونه ی آب میشن ، به گوشت گوجه فرنگی و فلفل و عصاره سبزیجات رو اضافه میکنیم و در آخر آب و میذاریم آروم بپزه و غلیظ بشه

پاستا رو آبکش میکنیم و سس خومشزه رو میدیم روشو حالشو میبریم

*** من جای عصاره سبزیجات عصاره زیتون و سیر هم ریختم عالی میشه

*** توی سس یه لیموی کوچیک رو هم بچلونین و کمی از پوستشو موقع سرخیدن گوشت اضافه کنین، عطر خوبی میده

*** بعد اینکه چیک چیک عکس گرفتین  پاستا رو با سس مخلوط کنین و نوش جان

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٩/۱٠ ساعت ۱٠:٢٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سالاد ماکارونی

من آمده ام وای وای من آمده ام ...

 

سلام سلام من بالاخره اومدم ، مامان خانوم حالش خوب شد و من برگشتم خونم، 3 هفته پیشش بودم و دل نگران ،نمیتونستم بیام خونم تا خوب بشه شکر خدا ...

 

تا جا بیوفتم این رو بآپم که دیگه خیلی دیره ، این دوست جون منم که قصد آپیدن نداره!!؟؟!! Arabic Veil

 

 

 

 

مواد لازم:

ماکارونی شکلی 250 گرم

سینه مرغ پخته 1 عدد

خیار شور ریز شده 3 عدد

قارچ 6 تا ریز شده

سس مایونز 3 قاشق + ماست 3 قاشق + آبلیمو + نمک + فلفل سیاه

 

 

 

 

اول ماکارونی رو توی آب جوش ونمک و کمی روغن میپزیم و آبکش میکنیم ، با 1 قاشق روغن زیتون مخلوط میکنیم و میذاریم خنک بشه

مایونز و ماست و نمک و فلفل و آبلیمو رو باهم مخلوط میکنین میتونین مقدارشونو به سلیقه ی خودتون بریزین

 

3/2 سس رو با ماکارونی مخلوط میکنیم ، سینه ی مرغ رو ریش ریش میکنیم و با قارچ ریز شده و خیار شور مخلوط میکنیم و به ماکارونی اضافه میکنیم

 

اگه بخواین قالبی بشه توی قالب رو یه سلفون بندازین و سالاد رو بریزین توشو یه کوچولو فشارش بدین اما له نشه و بذارین 2 ساعت توی یخچال که هم خنک بشه و هم قالبی بشه

 

توی ظرف سرو برگردونین ، روشو یه کوچولو ماست یا سس مایونز بزنین ، روش هم کمی پاپریکا و فلفل سیاه بپاشین

 

 

 

 

 

  

 

به به نوش جان

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٩/٥ ساعت ٢:٥٩ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()