Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

من نیز گرفتارم!!!

سلام دوستان عزیزم منم یه ١٠ روزی گرفتار مریضی کیان جان بودم طفلک بچه م میخواست خودکشی کنهقهر و الانم که کامپیوترم مردهفرشتهخدا رفتگان شما رو هم بیامرزه!!!این پستو هم از خونه ی مامانم فرستادمنیشخندتا باشد که ویندوزی بنصبم و بیایم خدمتتان باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا معررررررررررفی میکنم:کیک با شکر قهوه ای

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۸/۳٠ ساعت ٩:٤٠ ‎ق.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


من هنوز نیامده ام

.....

ببخشید بی اطلاع نبودم ، دوست جونی نیدونم چنا آپ نیتونه اما من هنوز خونه ی مامانمم ایشالله زودی میاپم

با خبرای خوب برمیگردم انشالله

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۸/٢۸ ساعت ٤:٠٥ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کوفته برنجی!!!!

این اولین باری بود که جرات کردم و کوفته درستیدم ، آخه همیشه یا مامان یا مامان بزرگ میدرستیدن و ما نیز نوش جان میکردیم  با هزارتا سلام صلوات درست شده و اصلا باز نشد و به خودم افتخار کردم  در ضمن بگم که این غذا واسه روزای تعطیله که هم وقت داشته باشیم و هم نیروی کمکی

مواد لازم:

٢۵٠ گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز کوچک

2/1 پیمانه برنج

2/1 پیمانه لپه

4 قاشق سبزی معطر ( من از جعفری،شوید،گشنیز،نعناع استفاده کردم)

1 قاشق آرد نخودچی

1 عدد نخم مرغ نه چندان درشت

زعفران مقداری

نمک و کاری و زردچوبه

مواد میانی کوفته ها: گردو و زرشک و کشمش و قیصی و پیاز سرخ شده

سس کوفته: ٢ قاشق رب گوجه ، ٢ عدد پیاز سرخ شده

اول از همه لپه رو بذارین بپزه

پیاز رو سرخ کنین و مواد درونی کوفته رو آماده کنین

لپه که تقریبا پخت برنج رو اضافه کنین تا نیم پز بشه و بعد بذارین خنک شه کمی، گوشت رو با پیاز کوچیک که رنده کردین شروع کنین ورز دادن بعد کل مواد رو به غیر از تخم مرغ بریزین و مخلوط کنین، اول نصف تخم مرغ رو بریزین و بعدا اگه نیاز داشت بهش دوباره اضافه کنین

 از غذاساز کمک بگیرین تا خوب مخلوط بشه و چسبنده اگه دیدین همچین خشکه و نیاز داره مابقی تخم مرغ رو هم بریزین ، من با این مواد کل تخم مرغ رو استفاده کردم

حالا اون نیروی کمکی رو صدا کنین تا خوب ورزش بده براتون، زمانی چسبندگیش کامله که اگه گلوله کردین و انداختین گوشه ی ظرف وا نره

مواد رو به ۶ قسمت تقسیم کنین و توی دست گرد کنین و بعد لاشو باز کنین ، از مواد میانی هر چی دوست دارین بذارین ( من گردو قیسی و کشمش و پیاز داغ گذاشتم ) و کاملا گردش کنین که درزش بسته بشه و بچینید توی بشقاب.

حالا برای اینکه مطمئن بشین وا نمیره بذارین نیم ساعت تو یخچال بمونه ( من ١٠ دقیقه گذاشتم تو فریزر )

یه کوچولو روغن توی قابلمه بریزین و کوفته ها رو یه تفتی بدین و بعد رب و ادویه و پیاز رو بریزین توی قابلمه و تفت بدین و ٢ لیوان آب بریزین و بذارین بجوشه، بعد که جوشید حرارت رو کم کنین آروم کوفته ها رو انتقال بدین توی قابلمه

اگه دوست دارین طعم ملس داشته باشه توی آبش کشمش و قیسی بریزین و بذارین تقریبا ١ ساعت بپزه

کوفته های نازنین شما آماده ست Hello

نکته١: درب قابلمه رو حین پختن نبندین که ترک برمیداره ترجیحا نیم باز بذارین Chef

نکته٢: قابلمه ای رو انتخاب کنین که فیکس کوفته ها باشه تا جایی برای تکون خوردن نداشته باشن

نکته٣: قربون صدقه ی کوفته هاتون برین که یوقت از افسردگی وا نرن

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۸/۱٠ ساعت ۱٠:٠٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


نان کماج

خوووووووووووووووووب من اومدم با دستور یه نون کماج خومشزهHello

دیدی گلی دیدی چه زود اومدم

اول بریم تو کار مواد:

آرد گندم ٢ لیوان

آرد برنج ١ لیوان

روغن مایع ١ لیوان

تخم مرغ ٣ عدد

بکینگ پودر ٢ قاشق مرباخوری

شکر ١ لیوان

ماست نصف لیوان

شیر ١ لیوان

پودر هل و رنده پوست پرتقال به اندازه دلخواه

زعفران آب کرده ١ قاشق غذاخوری

نان کماج

خوب اول تخم مرغ رو با شکر خوب میزنیم تا کرم مانند بشه بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. ماست رو تو شیر حل میکنیم و به همره زعفرون به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم آردها رو با بکینگ پودر مخلوط و بعد از الک کردن به موادمون اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم یه مایه ای مثل ماست شل میشه حالا تو این مرحله من مایه رو نصفشو تو یه ظرف دیگه ریختم و به یکیش پودر هل و به یکی دیگه ش رنده پوست پرتقال اضافه کردم.خوب حالا دیگه اگه میخواین تو میکر درست کنین یا تو تابه میل خودتونه اگه تو میکر که خوب تو هر قسمت ١قاشق غذاخوری میریزین و اگه تو تابه که بستگی به اندازه تابه تون داره مایه رو میریزین تو تابه ای که گرم شده و روی حرارت ملایم میذارین تا بپزه و طلایی بشه.

من این نون کماج رو مخصوصا تقدیم میکنم به شوهر خاله عزیز آقا ناصر که عاشق این نونهو هر وقت یه مناسبتی میشه میگه از اون نونا درست نکردی؟!!از خود راضی

 

نان کماج

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۸/۸ ساعت ۱:٥٥ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


کیک کره ای شکلاتی

میدونم خیلی تنبل شدم بچه هاخجالتولی حالا آپ کردم دیده دعوام نکنین باشه؟

بذارین پیشاپیش یه کم تعریف کنم ازین کیکمنیشخند واقعا حرف نداره این کیک یعنی حتی کیانم که هیچوقت از چیزی تعریف نمی کنه وقتی خورد گفت مامانی عااااااااااالی شدهاز خود راضی

کیک کره ای شکلاتی

بگم موادشو؟؟؟؟؟؟

شکلات تخته ای ٢۵٠گرم

کره نرم شده ١٢٠گرم

تخم مرغ ٣عدد

آرد ٣پیمانه سرپر

جوش شیرین ا قاشق چایخوری سر صاف

وانیل ١/۴ قاشق چایخوری

پودر شکر ٢٨٠گرم

آب ٢/٣ پیمانه

خامه ١ پیمانه سر خالی

بکینگ پودر ١ قاشق مرباخوری سر پر

کیک کره ای شکلاتی

بگم طرز تهیه شو؟؟؟؟؟؟؟؟Happy Dance

خوب شکلات تخته ای رو با کره و آب به طریق بن ماری خوب مخلوط می کنیم و بعد از رو حرارت بر میداریم و شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد زرده  تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم و خوب هم مبزنیم و خامه رو هم مخلوط میکنیم. سفیده هارو جداگانه خوب میزنیم تا پف کنه و بعد آروم به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. آرد و جوش شیرین و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و بعد از ٣بار الک کردن تو چند مرحله به مواد اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم خیلی آروم.موادو میریزیم تو قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی کردیم و تو فر ١٨٠ درجه که از قبل گرم کردیم میذاریم.توی فر من یکساعت و ربع طول کشید تا بپزه. دیگه واسه تزئین با خامه هم خیلی دیر شده بود آخه آخر شب کیکم حاضر شد.دوتا فنجونی هم درست کردم که یکیش قبل از عکس گرفتن هضم شدولی واقعا نامبر وان شد این کیک

کیک کره ای شکلاتی

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۸/٥ ساعت ٢:٠٧ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


کیک ماربل (Marble cake )

از اون جایی که من عاشق این ماهم  چون ٨٩.٨.۵ اولین سالگرد ازدواجمونه  و ٨٩.٨.٣٠ دومین سالگرد عقدمون  این کیک خومشزه رو رونمایی میکنم

رسیپی این کیک رو از cook step by step ترجمه کردم  و درستیدم که عالی شد

مواد لازم برای یک عدد کیک ماربل بزرگ:

کره                 1 پیمانه (200 گرم )

شکر               1 و 4/1 پیمانه

تخم مرغ          5 عدد

شیر                4/1 پیمانه

آرد                   3 پیمانه

وانیل                1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر       2 قاشق چایخوری

نمک                2/1 قاشق چایخوری

برای قسمت کاکائویی:

شکر                2 قاشق سوپخوری

پودر کاکائو         3 قاشق سوپخوری

آب                    3 قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه ی گاناچی:

خامه                  120 میلی لیتر

شکلات               120 گرم

وانیل                   2/1 قاشق چایخوری

1. سایز قالب کیک اگه گرد استفاده میکنیم به قطر 24cm باشه و اگه قالب پاند باشه به سایز 31cmx12cm ، با کره یا روغن جامد چرب کرده و آردپاشی میکنیم ( وقتی با قلمو چرب کردیم آرد رو میریزیم و تکون میدیم تا همه جاش آردی بشه و باقی مونده آرد رو خارج میکنیم )

2. آرد ، نمک ، بیکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم

3. فر رو 175درجه سانتی گراد گرم میکنیم

4. کره و شکر رو با هم مخلوط کرده تا کرمی و سبک بشه

5. تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و در بینش وانیل رو اضافه میکنیم بعد شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم

6. مواد آردی رو توی 2 مرحله اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم، فقط در حد مخلوط شدن و نه بیشتر

7. مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و نصفش رو توی قالب میریزیم

8. نصفه ی باقی مونده رو با کاکائو و شکر و آب مخلوط میکنیم و یکدست که شد روی مواد سفید توی قالب میریزیم

9. چنگال  رو توی کیک فرو میکنیم و دورانی میچرخونیم تا بین کیک کمی لایه ها مخلوط بشن ( حالت مرمری پیدا میکنه که در واقع معنی ماربله )

10. کیک رو توی فر به مدت 50 تا 65 دقیقه میذاریم تا بپزه ( بعد از 50 دقیقه با یه خلال دندون امتحان میکنیم )

11. تا کیک بپزه گاناچ رو درست میکنیم : خامه رو روی حرارت کمی گرم میکنیم ریز جوش که زد حرارت رو خاموش میکنیم و وانیل و شکلات رو اضافه میکنیم و کاملا یکدست که شد میذاریم یخچال تا یکم خودشو بگیره

12. وقتی که کیک پخت و از فر خارج کردیم 10 دقیقه صبر میکنیم تا خنک بشه بعد از قالب در آورده و روی توری خنک میکنیم

13. بعد که کیک کامل خنک شد گاناچ رو روش میریزیم و با میوه یا شکلات تزیین میکنیم

بافت این کیک خیلی خوبه و مرمری بودنش موقع برش خیلی شکیلش میکنه

*** اگه خواستین کمتر کره استفاده کنین ، 100 گرم کره و 4.5 قاشق غذاخوری روغن مایع جایگزینش کنین

*** همه ی مواد رو قبل از درست کردن کیک حداقل نیم ساعت توی محیط آشپزخونه بذارین

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۸/٢ ساعت ۸:۱۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()