Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

نوشیدنی گرم مکزیکی ( Atole de canela )

من خیلی دلم میخواد انواع نوشیدنی رو یاد بگیرم  الانم که پاییزه  میریم سراغ نوشیدنی های گرم

این رو از وبلاگ روزهای زندگی من توی گوگل دیدم و خوشم امد

مواد لازم برای ٢ فنجان:

شیر ٢ پیمانه

آرد ذرت ١ قاشق مرباخوری پر

چوب دارچین خشک ١ عدد

پودر کاکائو ١ قاشق مرباخوری

شکر به میزان لازم

با یه کوچولو از شیر آرد ذرت رو حل میکنیم و بعد کل مواد رو با هم مخلوط کرده و میذاریم روی حرارت و هم میزنیم تا غلیظ بشه و نوشیدنی غلیظ و خوشمزه آماده بشه

 میشه پودر کاکائو رو هم حذف کرد اما اینطولی بهتره

چقدر سخت بوداااااااا

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٧/٢٩ ساعت ۸:٥٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


پاستا پیچیده شده در بادمجان!

این غذا رو اولین بار مامانم درستید و کلی خوشمون اومد اما من فکر کردم از ابداعات مامان خانومه!  اما تو چندتا سایت ایرانی و خارجی دیدم و بعدم تو TV دیدم و خلاصه این شد که درستیدمش

اما اسمای متفاوت داشت: کیک پاستا و بادمجان ، خوراک بادمجان و پاستا تازه توی یه سایت اسمش این بود

 Timbale: An Elegant Exercise in Eggplant

مواد لازم:

4 عدد بادمجان همچین قدبلند و کشیده

150 گرم پنیر موتزارلا ( یا هر پنیری که دوست دارین )

250 گرم پاستا شکلی ( من صدفی استفاده کردم )

مایه ی پاستا (پیاز و گوشت چرخ کرده و سویا و فلفل دلمه ای )

بادمجونا رو برشای نازک میدیم و توی آب و نمک میذاریم بمونه و میریم پاستا رو آماده کنیم ، پاستا رو آبکش که کردیم با مایه هر چی دوست داریم مخلوط میکنیم

بادمجونا رو از آب در آورده و با دستمال آبشو میگیریم و توی روغن سرخ میکنیم ، در حین سرخ کردن اگه درشو بذارین کمتر روغن جذب میکنه

این غذا رو میشه توی قالب کمربندی درستید و بعد سرو کرد یا نه مثه من روش تنبلانه که توی پیرکس درستید و باهمون سرو کرد

فر رو روی 175 درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه

توی پیرکس رو خیلی کم چرب میکنیم و پودر نان میپاشیم ، بعد بادمجونا رو توش میچینیم

نصف پاستا رو روش میریزیم و بعد 3/1 از پنیر رو روش میریزیم

دوباره نصف دیگه ی پاستا رو ریخته و 3/1 از پنیر رو میریزم و بادمجونا رو روی پاستا میاریم

حالا باقی مونده ی پنیر رو میریزم و میذاریم توی فر حدود 30 تا 40 دقیقه تا پنیر روش آب بشه و کمی طلایی ، غذای خوشگلمون آماده اس

میشه بادمجونای بیشتری گذاشت و کامل دیواره داد بهش این دیگه سلیقه ایه و منم حوصله ی اون همه بادمجون سرخ کردن نداشتم

من و همسری که خیلی دوست داشتیم

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٧/٢٥ ساعت ۱٠:٢٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


رشته پلو با خورشت بامیه

 

خورشت بامیه جزو خورشتای محبوبه منه و واقعا لذیذه و مفید Hippie

 اما رشته پلو که دوجور سرو میشه یکی همرا خورشتایی مثل بامیه و قیمه یا با خرمای سرخ شده و قیصی و کشمش و اینا... Chef

 

 

مواد لازم رشته پلو:

2 پیمانه برنج

200 گرم تقریبا نصف جعبه رشته پلویی

روغن یا کره 2 قاشق

ته دیگ دلخواه

  خوب آب رو میذاریم بجوشه و برنج رو اضافه میکنیم و 5 دقیقه ی آخر که تقریبا برنج موقع آبکش کردنشه رشته هایی رو که خورد کردیم میریزیم توش و هم میزنیم و بعد آبکش میکنیم

کف قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ هرچی دوست داشتین بریزین و بعد رشته پلو رو بریزین و درشو بذارین و حرارت رو بذارین زیاد باشه کره رو با 2 قاشق آب جوش مخلوط کنین بعد که قابلمه داغ شد بریزین روشو درب دمکن دار رو بذارین و حرارتش رو کم کنین تا دم بکشه.

 

 

مواد لازم خورشت بامیه:

300 گرم بامیه

250گرم گوشت خورشتی

1 عدد پیاز

2 قاشق رب گوجه

فلفل سیاه و نمک و زردچوبه

 

اول از همه بامیه ها رو میشوریم و بعد سرشو یه کوچمولو میگیریم، پیاز رو رنده ی درشت میکنیم و توی روغن سرخ میکنیم ، گوشت خورشتی رو هم اضافه کرده و تفت میدیم تا طلایی بشه

زردچوبه و فلفل سیاه رو توی روغن یه تفت میدیم و بعد رب رو اضافه میکنیم و یه کوچولو ( نه خیلی ) تفت میدیم و 1.5 لیوان آب اضافه میکنیم و میذاریم گوشت 45 دقیقه بپزه بعد بامیه ها رو اضافه میکنیم و میذاریم بپزه.

این خورشت حسابی لعاب دار میشه و بسیار خومشزه

نگاه نکنین خورشت من آبدارتره آخه من دندونم جراحی شده بود و تازه میتونستم غذا بخورم و کلی آبکی تر برداشتم

پ.ن. کلافه کرده منو این پرشین

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٧/٢۱ ساعت ٩:٥٤ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


تیرامیسو ( Tiramisu with lady finger )

من کلا خیلی دلم میخواست این دسر رو بدرستم اما نه با بیسکوییت بلکه اوریجینال و با لیدی فینگر Hippie در همین راستا چون رسیپی لیدی فینگر رو توی مجله ی هنر*آشپزی دیدم به دوست جونی گفتم اونم پای تلفن کل دستور رو بهم گفت Cell Phone  و منم عین یه دخمر خوب مو به مو  یاداشت کردمGlasses ، حالا اگه کسی به لیدی فینگرام که بیشتر غول فینگره بخنده دیده دوسش ندارم Begging

مواد لازم لیدی فینگر:

تخم مرغ کامل ٢ عدد

زرده تخم مرغ ١ عدد

شکر ریز ۶۵ گرم یا ۴/١ پیمانه و ١ قاشق غذاخوری

آرد ذرت ۴ قاشق غذاخوری ( توی دستور اصلی ٢.۵ قاشق بود )

آرد سفید ٣/١ پیمانه

وانیل ٢/١ قاشق چایخوری

پودر قند مقداری

 Chef

فر روی ٢٠٠ درجه روشن میکنیم تا گرم بشه ، سینی فر رو کاغذ میندازیم و چرب میکنیم.

 زرده و سفیده رو جدا میکنیم ، ٣تا زرده رو با شکر و وانیل میزنیم تا کرم و کشدار بشه

٢ تا سفیده رو هم جدا میزنیم تا کاملا سفید بشه و پف کنه ، بعد سفیده و زرده رو آروم با لیسک مخلوط میکنیم ، آردها رو که با بیکینگ پودر مخلوط کردیم قاشق قاشق به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست ولطیف میشه.

توی قیف میریزیم و به قطر ١ سانت ( اما مال من خیلی نرمتر بود ) روی کاغذ میریزیم و روش پودر قند میپاشیم و توی فر به مدت ٧ تا ١٠ دقیقه میذاریم تا بپزه

خنک که شد از سینی جدا میکنیم ، اینی شد که میبینین I'm OK بعد از اینکه درستید همش به دوست جونی گفتم خراب شد خراب شد

 

مواد لازم تیرامیسو:

لیدی فینگر ١۵ عدد

پنیر خامه ای ١۵٠ گرم

شکر ریز 2/1 پیمانه

خامه زده شده ٢٠٠ گرم

قهوه ی غلیظ آماده شده ٢/١ فنجان

شکلات رنده شده یا پودر کاکائو مقداری

 

اول خامه رو برای اینکه فرم بگیره بریزین توی کاسه استیل و برای ٢٠٠ گرم خامه 100 گرم شکر پودر شده رو میریزیم و خوب هم میزنیم و میذاریمش تو فریزر وقتی تیغه های یخ روش رو دیدیم میاریم بیرون و ۵ دقیقه میزنیم و دوباره میذاریم فریزر و 3 تا 4 بار این کار رو انجام میدیم بعد یه ظرف بزرگتر یخ میریزیم و کاسه خامه رو روش میذاریم و میزنیم تا کامل فرم بگیره اول سریع ممکنه فرم بگیره گولشو نخورین و بزنین تا فرم بگیره و سبک بشه اما زیاد از حد هم نزنین که کره میشه Groan

پنیر خامه ای رو کمی با شکر هم بزنین و بعد خامه ی فرم گرفته رو اضافه کنین و مخلوط کنین

توی ظرف سرو که بهتره شیشه ای باشه یه لایه لیدی فینگر میچینین روش رو با قلمو قهوه میمالین اونم حسابی

 بعد روش از مواد خامه ای میریزین و دوباره روش لیدی فینگر تا ظرف پر بشه

من ظرف کوچیک بلور همینو داشتم مجبور شدم لیدی فینگرا رو نصف کنم اما ظرف مستطیل شکیلتر در میاد

در آخر روشو با شکلات رنده شده یا پودر کاکائو بپوشونین ، روی ظرف سلفون بکشین و 3 ساعت بذارین توی یخچال بمونه بعدم نوش جان

با اینکه لیدی فینگرام خوشمل نشد و حالمو گرفت Sigh اما خیلی خوشمزه بود

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٧/۱٧ ساعت ۱٢:٤٢ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


دو نوع سرو ژله ی آلوئه ورا

از اونجاییکه بنده شدیدا جوگیر شدم که از این ژله استفاده کنم این دو مدل رو اختراعیدم باشد که مورد قبول قرار گیرد Hairdo ( چقدر شبیه الانه منه خنده )

اولیش اینه:

1 بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با مقدار آب روی بسته درست کنین و روی بخار حسابی همش بزنین تا شفاف بشه ، بعد 3/1 از مایع ژله رو توی ظرفای سرو بریزین و میوه ی دلخواه رو توش بریزین که من آلبالو ریختم و بذارین توی یخچال تا ببنده.

بقیه ی ژله رو هم توی آشپزخونه بذارین بعد تقریبا 45 دقیقه ژله بسته شده رو بیارین بیرون و 3/1 دیگه رو بریزین روش اما خیلی آروم و بازم میوه بریزین که من موز ریختم و بازم توی یخچال.

بعد این که گرفت بازم بیارین و آخرین قسمت ژله رو روش بریزین و میوه ی نهایی رو بریزین و تزیینی که میخوایین انجام بدین، من از لیمو شکری استفاده کردم ( این لیمو ها رو هم مثل لیموناد آماده کردم منتها چون کوچیک گوشتی تر بود مربایی شدن ) این مقدار ژله دوتا این لیوان بزرگا شد Flower

این ژله با میوه ها خیلی خومشزه میشه Martini

دومیشم اینه:

اول نصف بسته ژله از هر طعمی من توت فرنگی رو با 3/1 پیمانه آب جوش حل کردم و روی بخار آب گذاشتم تا شفاف و یکدست شد بعد نصف پیمانه بستنی ریختم توش ، یه قالب مستطیل رو با روغن مایع چرب کردم.

توی جام هایی که میخواستم ژله رو سرو کنم هر کدوم یک قاشق از این ژله ریختم و مابقیشو ریختم توی قالب و گذاشتم تا بگیرن ، نصف بسته ژله ی آلوئه وره رو رو هم با نصف پیمانه آب جوش حل کردم و نصف پیمانه آب سرد رو هم ریختم و گذاشتم بیرون باشه تا دماش بیوفته.

ژله ی توت فرنگی که گرفت به شکل قلب قالب زدم و روی دیواره ی جام چیدم و 5 دقیقه گذاشتم یخچال:

بعد آروم از ژله ریختم تا وسط قلبا و گذاشتم تا ببنده ( بیشتر بریزین قلبا از دیواره جدا میشن ) :

این لایه گرفت آروم مابقیه ژله رو هم ریختم و بقیه ی قلبا رو ریختم توش ، توی هر کدومم  1 عدد توت فرنگی انداختم

این مقدار ژله هم این 2تا جام شد

ژله آلوئه ورا چون بیرنگه توش میشه خیلی ایده به خرج داد و اینا فعلا به فکر من رسید

این واسه روز ولنتاین خیلی خوشمل میشه ها نه؟ قلب

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٧/۱٤ ساعت ۸:۱٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


چیز کیک موکا

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام من بالاخره آپیدم از بس که دوس جونی دعوام کرد که: چنا نمی آپی هان؟منتظر.....من: ناگفته نماند که گلی جونم دیگه میخواست بیاد منو بزنهfeeling beat up

آخه میدونید این روزا اصلا حوصمله آشپزی ندارم همینطور حوصمله کامپیوتر و تایپ کردن. دوس دارم تمام وقت برم باشگاه و ورزش کنم

حالا بریم سراغ چیز کیکمون.میخواستم اول چیز کیک کلاسیکو که احتیاجی به فر نداره و فکر کنم سبکتر و خومشزه تر باشه رو درست کنم ولی نشد چون خامه فرم گرفته نداشتم و حسشم نبود که درست کنمwhistling

موادشو بگم اول:

آهان داشت یادم میرفت اینو از رو مجله درستیدم با یه کوچمولو تغییر

بیسکوییت پودر شده ٢٠٠گرم

پودر کاکائو ١ قاشق غذاخوری ولی من ٢ تا ریختمزبان

کره ذوب شده ۵٠ گرم

پودر قهوه یا نسکافه ١ قاشق غذاخوری سرپر

آب جوش نصف قاشق مرباخوری

پنیر خامه ای ۵٠٠گرم

شکر ١۴٠ گرم

آرد ٣٠گرم

تخم مرغ ٣ عدد

ماست خامه ای ۵۵ گرم

 

مواد لازم گاناش شکلاتی:

شکلات تخته ای ٢٠٠گرم

خامه صبحانه١۵٠گرم

حالا بریم درستش کنیم:Smiley from millan.net

بیسکوییت پودر شده پودر کاکائو و کره ذوب شده رو مخلوط میکنیم و کف قالب کمربندی میریزیم و پرس میکنیم و یه نیم ساعتی میذاریم تو یخچال.پودر قهوه و آب جوش رو مخلوط میکنیم و میذاریم کنار.پنیر خامه ای و شکر رو بادرو کند همزن میزنیم بعدش آرد رو بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم مخلوط میکنیم و قهوه خنک شده رو هم بهش اضافه می کنیم و آخرشم ماست خامه ای رو باهاش مخلوط می کنیم حالا این مخلوط رو میریزیم رو لایه بیسکوییتی و قالب رو میذاریم تو فر ١۶٠ درجه سانتی گراد که از قبل گرمش کردیم به مدت ۴٠ دقیقه بعد از این مدت فر رو خاموش میکنیم و میذاریم کیک تو فر یک ساعتی بمونه تا خنک بشه و بعد میذاریم تو یخچال چند ساعتی بمونه و بعد از قالب در میاریم و با گاناش تزیین می کنیم

گاناش:

خامه صبحانه رو تو یه ظرف مناسب میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا گرم بشه بعد از روی حرارت برمبدارم و شکلات خرد ده رو بهش اضافه می کنیم و مخلوط میکنیم تا مخلوط یکدستی بدست بیاد.

حالا بریم بخوریم 

در اولین فرصت که دوس جونی بازم دعوام کنه چیز کیک کلاسیکو هم میذارم واستون

دوربینمم که خرابه هنوز درستش نکردم میدونین که

چیز کیک موکا

تستر نوشت:من حدود 2/3 مواد پنیری رو ریختم واسه همین ارتفاع قسمت پنیریش کم شده شما میتونین به دلخواه زیاد یا کمش کنین

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٧/۱۱ ساعت ٩:۳٢ ‎ق.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


ترشی انبه

خیلی وقت بود که میخواستم این ترشی رو بذارم اما هم وقت نشد و هم اینکه دیر درست کردم و تا نتیجه رو بینم و مطمئن بشم برای آپیدنش طول کشید خلاصه ببخشید اگه انبه رو یکم سخت گیر میارین خجالت

 

مواد لازم برای یک شیشه ی متوسط:

انبه 1 عدد بزرگ ( نه خیلی رسیده و نه خیلی کال )

سرکه 1 فنجان

آبلیمو 2/1 فنجان

شکر 1 قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق جایخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری

زعفران 1 قاشق چاخوری ( حل شده و غلیظ )

فلفل سیاه نصف قاشق جایخوری

دارچین نصف قاشق جایخوری

پودر هل نصف قاشق جایخوری

 

انبه رو پوست میگیریم و خورد میکنیم ، سرکه و آبلیمو و رب گوجه رو هم با هم مخلوط میکنیم و بعد باقی مواد رو میریزیم

درون یک شیشه ی متوسط انبه های خورد شده رو میریزیم و بعد با مایع سرکه ای پرش میکنیم و میذاریم توی یخچال

تقریبا بعد از دو یا سه هفته کامل جا میوفته و میشه استفاده کرد فقط نکته اش اینه که زیاد نمیشه مثل ترشیای دیگه نگهش داشت عینک

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٧/٧ ساعت ۱٠:۱٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کوکو ی عدس

این اولین باره که کوکوی عدس میدرستم و کلی طرفدارش شدم , از رسپی آفاق جون توی یواش فود استفاده کردم البته یه کوچولو تغییرش دادم

 

مواد لازم:

نصف پیمانه عدس

1 عدد پیاز کوچک رنده شده

نصف یک فلفل دلمه ای رنده شده

1 قاشق جعفری خورد شده

30 گرم پنیر فتا رنده شده

2 عدد تخم مرغ

1 قاشق پودر سوخاری

نمک و فلفل و زردچوبه و ...

 

اول عدس رو میذاریم بپزه ، من با آب مرغ پختیدم.

بعد کل مواد رو با هم قاطی میکنیم و در روغن داغ با قاشق میریزیم و سرخشون میکنیم و بعد با ترشی کلم و گوجه و سنگک میل میکنیم

البته روغن خیلی کم احتیاج داره تصاویر زیباسازی ، عکس های یاهو ، بهاربیست www.bahar-20.com

به همین راحتی و به همین خومشزه گی

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٧/۳ ساعت ۸:٠٩ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()