Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

پاناکوتا با ژله !!!

اینم یه دسر دیگه که با ژله درست میشه و خیلی خوشمله و کلی میشه بهش تنوع داد، من از ژله ی هلو و لیمو استفاده کردم

 

 

 

 

مواد لازم:

نصف بسته پودر ژله ی لیمو

نصف بسته پودر ژله ی هلو

200 گرم خامه

نصف پیمانه شیر کاکائو ( یا ساده )

2 قاشق مربا خوری پودر ژلاتین

4/1 پیمانه شکر

1 لیوان آب جوش

نصف لیوان آب سرد

لیمو شکری و هلو برای تزئین

 

 

اول قالب رو چرب میکنیم و اگه مثل من میترسین برنگرده یه سلفونم میکشین و خیالتونو راحت میکنین.

ژله ی لیمو رو با نصف پیمانه آب جوش حل میکنیم و روی بخار آب میذاریم تا شفاف بشه و بعد 4/1 پیمانه آب سرد میریزیم ، میریزیمش توی قالب و میذاریم یخچال تا 2 ساعت بمونه که ببنده

تا ژله سفت بشه مواد پاناکوتاییشو! آماده میکنیم

کمی از شیر سرد رو روی پودر ژلاتین میریزیم و میذاریم روی بخار آب تا مایع بشه بعد توی شیر و خامه که کمی حرارت دادیم و با شکر مخلوط کردیم میریزیم ( فقط دقت کنین که شیر خامه نجوشه فقط شکر حل بشه توش )

وقتی ژله بست اما سطحش چسبنده بود این مواد رو که کمی خنک شده با قاشق آروم روش میریزیم و میذاریم توی یخچال

مرحله ی آخر ژله هلو رو مثل لیمو درست میکنیم و میذاریم هم خنک بشه و هم نمی بند بشه و بعد آرو میریزیم روی لایه ی قبلی و یه 2 تا 3 ساعت میذاریم حسابی بگیره.

با اعتماد به نفس زیاد برمیگردونیم و با لیمو و هلو تزئینش میکنیم Chef

خطایی که دور دسر توی عکس دیده میشه مال سلفون بوده Sigh

 

 

 

 

 

نکته ی پاناکوتایی: میتونین از هر طعم ژله که دوست دارین استفاده کنین ، میوه رو توی ژله مخلوط کنین توی این دسر کلی تنوع میشه داد.

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٦/۳۱ ساعت ٥:٤۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


آش آبغوره

به به این آش طعم فوق العاده ای داره   ماه رمضون درستش کردم اما نشد که آپش کنم

مواد لازم:

نصف پیمانه لپه

نصف پیمانه عدس

نصف پیمانه برنج

٢ عدد پیاز

١ پیمانه سبزی آش خورد شده

٢/١ پیمانه شوید خورد شده

آبغوره از یک لیوان تا هر چقدر دوست دارین

زرچوبه نصف قاشق مربا خوری

نمک و فلفل سیاه

 

اول بذارین لپه با کمی آب نیم پز بشه , عدس و برنج رو اضافه کنین تا کامل بپزه و برنج کامل باز بشه. فقط یادتون باشه از قبل لپه و عدس رو خیس کرده باشین.

پیاز رو خلالی کنین و کاملا طلایی کنین بعد زردچوبه رو اضافه کنین , یک قاشق از پیاز رو بردارین و مابقیشو بریزین تو آش و سبزیا رو هم بریزین و بذارین بپزه.

بعد از اینکه غذا جا افتاد و لعاب دار شد آبغوره و نمک و فلفل و پیاز داغی رو که برداشته بودین رو اضافه کنین و یه نیم ساعت دیگه ام بذارین تا آبغوره به خورد مواد بره و بعد غذا آماده اس تصاویر زیباسازی ، عکس های یاهو ، بهاربیست www.bahar-20.com

اگه خیلی ترش دوست نداشتین از نصف لیوان شروع کنین و طعمشو بچشین تا باب میلتون بشه

با پیاز داغ و نعنا داغ و ماست تزئین کنین و نوش جان کنین

 

تستر نوشت: چقدر بده که همه میگن و باز کسایی کار خودشونو میکنن و از مطالب آدم سرقت میکنن , این آدرس رو ببینین اصلا هم فکر نکنین که من این دسر رو درستیده بودم و عکس گرفته بودم و آدرسمم که پیدا نیست!!!!!!!!!   باشد که پند گیرند !

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٦/٢٧ ساعت ۱٠:٥٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


خورشت فسنجان

بعد از این مسافرتای طولانی و یه تعطیلات خیلی خوب برگشتم مژه

خیلی خوش گذشت بغیر از یه چیزایی که اعصاب نذاشت برامون کلافه

من که بار اولم بود میرفتم اما پر از انرژی مثبت بود انگاری آدم ریلکس میشد نه گریه کردم نه خودمو زدم! فقط نگاه کردم و خودمو پر کردم از اون همه انرژی مثبت ، اگه قابل بوده باشم برای همه دعا کردم فرشته

 اما تا میای تمرکز کنی ؟ خانوم موهاتو درست کن ... خانوم اونجا بشین ... امان از مادرای بی توجه چرا بچه ی 1 ساله! تعجب چادر نداره ... شیرجه میرن سمت ضریح ... و خیلی چیزای دیگه ، من نمیفهمیدم!!!!! متفکر

اما شاندیز و طرقبه و شیشلیک و جوجه عالی بوددددددددد خوشمزه

از حرم هم یه عکس پانوراما گرفتم زیاد خوب نشد آخه با گوشی بود و دست منم که ویبره میرفت خنده

عکس از حرم امام رضا (ع)

 

حالا بریم سر آشپزی خودمون خجالت

مواد لازم خورشت فسنجون :

مرغ 2 تکه

گردو چرخ شده 1 پیمانه

رب انار 4 قاشق ( البته ذائقه ایه )

پیاز رنده شد 1 عدد

شکر کمی

آلو خورشتی 6 ، 7 عدد

نمک و فلفل و روغن

اول از همه پیاز رنده شده رو تفت میدیم تا سبک بشه بعد گردوی آسیاب شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد مرغ رو اضافه میکنیم ( قبلش میتونین مرغ رو سرخ کنین ) آلو خورشتی و نمک و فلفل و 2 لیوان آب رو میریزیم و میذاریم کم کم بپزه بعد که مرغ و آلو پخته شد رب انار رو اضافه میکنیم و با شکر طعم دلخواه رو میزون میکنیم و میذاریم جا بیوفته .

من موادم رو چشمی میریزم و این رو حدودی گفتم ، اگه دوست دارین از طبع گرم فسنجون کم کنین مقدار گردو رو نصف کنین و بجاش بادوم بریزین که خیلی خومشزه میشه.

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٦/٢٢ ساعت ٩:۳۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


دو نوع فرنی

این پست آخرین پست ماه رمضونه منه, ایشالله ١ هفته ای سفر میرویم اولین فرنی رو از مجله ی هنر*آشپزی درستیدم و دومیشم که یه فرنیه ساده اس و هر دو برای افطار مناسبن

فرنی پرتقالی:

مواد لازم:

شیر                          1 لیتر

آرد ذرت                      6 قاشق غذاخوری

شکر                         1 پیمانه

کره                          25 گرم

زرده تخم مرغ              1 عدد

وانیل                        کمی

پرتقال                       1 عدد ( آب و رنده ی پوستش مورد نیازه )

 

اول شیر رو با شکر و آرد ذرت خوب مخلوط میکنیم وقتی حل شد زرده ی تخم مرغ و وانیل و کره رو اضافه میکنیم

روی حرارت میذاریم و مداوم هم میزنیم تا فرنیه یکدستی داشته باشیم ، وقتی غلیظ شد تقریبا مثل ماست سفت ( کمی سفت تر از حد معمول باشه که آب پرتقال رو اضافه کردین شل نشه )، حرارت رو خاموش کرده و آب پرتقال و رنده ی پوست پرتقال رو اضافه کرده هم میزنیم و فرنی آماده ست.

فقط توجه کنین که شیر از حالت جوشش بیوفته بعد آب پرتقال رو اضافه کنین تا شیر نبره.

فرنی ساده

مواد لازم:

شیر                          4 پیمانه

آرد برنج                     4 قاشق غذاخوری پر

شکر                         6 قاشق

گلاب                        3 قاشق 

شیر رو با آرد برنج و شکر و گلاب خوب مخلوط کرده و بعد روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا شیر غلیظ بشه ، وقتی مثل ماست غلیظ شد از روی حرارت برداشته در ظرف سرو میریزیم و وقتی خنک شد تزئین میکنیم

دوتا فرنی به همین سادگی و به همین نرمی و دلچسبی

دلنوشت: اگه خدا بخواد داریم میریم مشهد! من اولین بارمه و دارم با همسری میرم، از حال و هواش چیزی نمیدونم برگشتم میگم 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٦/۱۱ ساعت ٩:۳٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


توپک خرمایی

در راستای نخوردن خرما توسط من و همسری تستری تصمیم گرفت این بلا رو سرشون بیاره البته با کمی خلاقیت Rolling Pin

 

 

 

مواد لازم برای حدودا 35 عدد توپک اندازه ی گردو ( نه چندان درشت) :

 

18 عدد بیسکوئیت پتی بور

25 عدد خرما

7 عدد گردو

چند قاشق شیر

 

مواد لازم برای روکشش:

40 گرم شکلات تلخ

چند قاشق شیر

ترافل رنگی

 

Hairdo

 

خرما رو هسته گرفته و اگه پوست جدا شده و زخیمی داره میگیریم، بعد خرما رو کامل چرخ میکنیم

بیسکوئیت ها رو هم آسیاب میکنیم اما نه خیلی ریز و پودری

گردو ها رو هم همینطور ریز میکنیم

گردو و خرما و بیسکوئیت رو مخلوط میکنیم و تقریبا 3 قاشق شیر نیاز میشه تا منسجم بشه

از مواد به اندازه ی گردوی کوچیک برداشته و گرد میکنیم

 

شکلات رو روی بخار آب میذاریم تا آب بشه و بعد 3 قاشق شیر اضافه میکنیم و کاملا که یکدست و مایع شد روی توپک ها میدیم و در نهایت کمی ترافل میپاشیم روش و نوش جان

 

 

البته میشه در مغزها یا پودر نارگیل هم غلتوند این دیگه سلیقه ایه Brown Hair

 

اما خیلی سنگینه و برای هر افطار یکی کافیه Happy Dance

 

دوست جونیا دعامون کنین For You

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٦/٧ ساعت ۱۱:٤۳ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


فوتوچینی با سس سیر و ریحون

از اونجایی که ما تغییر اسم خانوادگی دادیم و جدیدا شدیم خانواده ی اسپاگتیا زود به زود انواع پاستا و ماکارونی رو تناول میکنیم، این سس رو پیشنهاد میکنم که خیلی خومشزه اس

 

این سس رو از روی کتاب مایکرویووم ترجمه کردم و درست کردم. ( دیگه قضاوت با شما که چقدر فعالم اما کم کم باید درس بخونم و این جینگولکیامو کم کنم )

 

 

مواد لازم:

فوتوچینی                      1 بسته

پیاز                              1 عدد درشت

سیر                             1 بوته

سس مایونز                   2 قاشق غذاخوری

سس کچاپ                   3 قاشق غذاخوری

ریحون                          10 شاخه ( مقدار دلخواه )

فلفل سبز قلمی             3 عدد

ژامبون                        250 گرم

گوجه فرنگی                  2 عدد

نمک و فلفل و پودر اوریگانو ( من از فلفل لیمویی استفاده کردم )

روغن زیتون یا کره کمی

 

Chef

 

فوتوچینی رو توی آب جوش به همراه کمی و نمک و چند قطره روغن میپزیم و آبکش میکنیم و اگه زودتر درست کردیم کمی بهش روغن زیتون میزنیم تا بهم نچسبن

 

پیاز رو خلال میکنیم و توی کره تفتش میدیم ، زیاد کره یا روغن نریزین چون سس مایونز داره و خودش چربه

سیر رو ورقه ای نازک کنین و پیاز که شفاف شد ( سرخ نشه ) به پیاز اضافه کنین

 

ژامبون رو هم خلال کنین و با فلفل خورد شده اضافه کنین

سس مایونز و سس کچاپ رو با کمی آب رقیق کنین و اضافه کنین

گوجه فرنگی رو خورد کنین نه خیلی ریز و اضافه کنین

نمک و فلفل و پودر اوریگانو رو بریزین

 

کمی که سس غلیظ شد ریحون رو با دست برگاشو نصف کنین و بریزین توش خوردش نکنین اگه برگاش کوچیکه درسته بندازین

 

بعد از دو دقیقه سس آماده شده رو با فوتوچینی سرو کنین

اگه مثل من فوتوچینیتونو قبلش درست کردین و سرد شده یا بریزین و با سس روی حرارت مخلوط کنین یا سس رو بریزین روشو چند دقیقه توی ماکروویو بذارین

 

 

 

 

نوش جان Hairdo 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٦/٤ ساعت ۱٠:۳٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()