Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

مرغ هلویی در ماکروویو

از اونجا که من هلو خیلی دوست میدارم، به جهت تنوع در نت ، وبلاگها ، کتابهای آشپزی و ... سرچ شد   و با خلاقیت تستری این شد که میبینین اما طعم و عطر خیلی عالی داشت

 

و از اونجایی که وقت نداشتم با ماکروویو درستیدم باشد که مورد قبولتان واقع شود  

 

 

 

 

مواد لازم:

1 عدد هلوی درشت و زعفرانی (به به )

2 عدد ران مرغ

1 عدد پیاز کوچک

25 گرم کره

1 قاشق مرباخوری پر عسل

1 عدد فلفل سبز قلمی

نمک و فلفل

 

 

اول پیازها رو خلالی میکنیم و با کره ای که داشتیم تفت میدیم تا سبک بشه و شیشه ای اما سرخ نشه و هلوها رو هم قاچ میکنیم.

 

در یک پیرکس نصف پیاز رو ریخته و چند قاچ هلو میذاریم و روش مرغ ها رو گذاشته و بعد مابقیه پیاز و هلو رو میچینیم.

 

عسل رو در نصف پیمانه آب حل میکنیم و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم ( من از فلفل لیمویی استفاده کردم ) بعد میریزیم روی مرغ.

 

ظرف رو میذاریم توی ماکروویو ، اگه ماکروویوتون auto cook داره روی chicken portionsمیذاریم و وزن حدودا 400 گرم میدیم و استارت ، اگه  autoنداشت ماکرو با گریل رو انتخاب کرده و حدودا 30 دقیقه بهش تایم میدیم.

 

بعد این مدت تست میکنیم اگه نپخته بود زمانش رو بیشتر میکنیم.

 

 

 

توی این حالت مرغ خیلی عالی و نرم میپزه و به نظرم اگه کره شو بازم کم کنین هم رژیمیه و هم خومشزه

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٥/۳۱ ساعت ۱٠:۱٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


حلوای شکلاتی

اینم واسه ستاره جونی چون بهت گفتم باید میذاشتم دیدی چه زود آپ کردم

 

این حلوا یکم رنگش تیره اس اما خیلی خوشمزه اس و متنوع

 

 

 

 

مواد لازم:

آرد گندم                    1 پیمانه

آرد نخودچی               3 قاشق

روغن                      2/1 پیمانه

کره                         25 گرم

شکر                   نصف پیمانه

آب                         3/2 پیمانه

گلاب                         2 قاشق

هل                        4،5 عدد

پودر کاکائو               1.5 قاشق مرباخوری پر

 

 

اول آب رو با شکر و گلاب و هل ( با چاقو چنجاشو سوراخ میکنیم ) مخلوط کرده و میذاریم روی حرارت غلیظ بشه، بعد دونه های هل رو درمیاریم.

 

آرد رو سه ار الک میکنیم.

 

پودر کاکائو رو با نصف فنجون آب جوش و 1 قاشق شکر مخلوط میکنیم.

 

آرد رو میریزیم توی قابلمه و تفتش میدیم تا کمی رنگش عوض بشه کافیه چون کاکائو داره و خودش رنگش رو تیره میکنه ، آرد تفت داده شده رو دوباره الک میکنیم و کره و روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم ( الک دوباره باعث میشه حلوا خیلی یکدست و نرمی داشته باشیم )

 

پودر کاکائو رو که توی آب حل کردیم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم ، حالا شربت رو اضافه کرده و مخلوط کرده اگه کمی چسبنه بود روی حرارت خیلی کم حدود 2 دقیقه هم زده و میذاریم خنک بشه.

 

با خلال پسته و شکلات میتونین تزیین کنین ( من شکلات یادم رفت )

 

 

 

 

*** اگه از اول با روغن آرد رو مخلوط کنین و بخواین سرخ کنین خیلی طول میکشه.

 

*** حرارت رو هم ملایم بکنین.

 

*** میتونین با قهوه هم اینکارو بکنین عطر خوبی میده.

 

*** حتما هود رو روشن کنین که آرد دودش توی خونه پخش نشه.

 

 

*** حلوای معمولیم همینه بدون کاکائو فقط زعفران اضافه میشه.

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٥/٢٧ ساعت ٥:٤٥ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کرپ سوزت

این یه صبحانه ی فرانسویه ، خیلی خوشمزه اس اما یه دونه اش آدمو واقعا سیر میکنه

 

توی ماه رمضون واقعا حال آدمو جا میاره ، اگه یه افطاری کره ای و بسیار شیرین و پرتقالی میخواین اینو امتحان کنین

 

 

 

من از شبکه me*chef دستورشو دیدم.

 

مواد لازم کرپ ها:

3 عدد تخم مرغ

1 پیمانه شیر

3 قاشق کره ی ذوب شده

3 قاشق شکر

کمی نمک

1 آرد سفید

2/1 قاشق چایخوری پوست پرتقال پودر شده

 

اول همه ی مواد رو نیم ساعت بذارین بیرون تا متعادل بشن

آرد رو 3 بار الک کنین

آرد رو با شکر و نمک مخلوط کنین و وسطش رو باز کنین و تخم مرغ ها رو بریزین و مخلوط کنین ، شیر و پوست پرتقال و کره رو بریزین و اونقدر بزنین تا یکدست بشه و هیچ گلوله ای نداشته باشه.

بذارین یخچال 3 تا 4 ساعت استراحت کنه.

یه تابه بردارین و با قلمو بهش کره بزنین و داغ که شد یه ملاقه سرخالی مایه ی کرپ رو بردارین و بریزین توی تابه و سریع تابه رو بچرخونین تا کل سطحشو بگیره ، حرارت زیرش زیاد تند نباشه ، یک طرفش که گرفت تقریبا توی 1 دقیقه طرف دیگرو 10 ثانیه سرخ کرده و کرپ رو برمیداریم.

دقت کنین که کرپ رو سالم برگردونین و برش دارین.

تقریبا 15 تا کرپ به ما میده

 

 

 

مواد سوزتیش  :

آب یک پرتقال

25 گرم کره

15 حبه قند

2 قاشق شکر

 

آب پرتقال رو با قندها کاملا مخلوط میکنیم ، کره رو هم با شکر خوب میزنیم سپس ایندوتا رو با هم مخلوط میکنیم.

یه تابه اگه لعابی باشه بهتره برمیداریم و روی حرارت کم میذاریم یک قاشق از مواد پرتقالی برداشته و توی تابه میذاریم کمی که آب شد یک کرپ رو تا میکنیم تا به اندازه ی 4/1 دایره بشه و میذاریم توی مواد پرتقالی کمی توش این ور اون ور میکنیم و برمیداریم همه ی کرپ ها رو اینطوری آماده میکنیم.

در آخر شکری که کاراملی شده رو روی کرپها میدیم.

فقط باید حرارت کم باشه که کره و شکر نسوزه.

 

 

 

 

گرم سرو کنین و نوش جان

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٥/٢٦ ساعت ٧:٢٤ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


بامیه

اومدن ماه رمضون مبارک ، سر سفره ی افطار دعامون کنین

امسال اولین سالیه که من سحر پامیشم و سفره رو آماده میکنم ، افطار هم همین طور . خوبه حس خیلی نرمو عمیقی میده بهم

 

 

توی زولبیا و بامیه من بامیه رو ترجیح میدم البته یکی میخورم دلم میره

اینم اولین شیرینی بامیه بود که خودم درستیدم و انصافا بدک نشد

 

   

 

 

مواد لازم:

آرد                1 پیمانه

تخم مرغ        3 عدد

شکر             2 قاشق غذاخوری

آب                1 پیمانه

روغن کانولا     2 قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی  به مقدار نیاز

 

مواد لازم شربت:

آب                1 پیمانه

شکر             1 پیمانه

گلاب             3 قاشق غذاخوری

هل               4 تا دونه

زعفران           مقداری

آبلیمو            1 قاشق چایخوری

 

 

آماده کردن شربت:

آب و شکر و گلاب رو میذارین روی حرارت و کمی که جوش زد دونه های هل رو که با چاقو سوراخ کردین بندازین توش و زعفران رو اضافه کنین غلیظ که شد حرارت رو خاموش کنین و آبلیمو رو اضافه کنین و بذارین کنار تا خنک بشه. دونه های هلم دربیارین.

 

آماده کردن خمیر بامیه:

اول آب و روغن و شکر رو بذارین رو حرارت تا به جوش بیاد اما آبش بخار نشه ، تا جوشید آرد رو اضافه کنین و هم بزنین تا بخار از روش بیاد و خمیر منسجم بشه.

 

حرارت رو خاموش کنین و بذارین کمی حرارتش بیوفته و سرد بشه.

تخم مرغها رو به خورد خمیر بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد ، دونه دونه اضافه کنین راحتتر این کارو میکنین.

 

خمیر رو بریزین توی قیف و ماسوره ی دلخواه رو بذارین. ( من  ماسوره ام گم شد و ساده درستش کردم و شیار نداشت ) قیچی آشپزخونه رو هم چرب کنین.

 

کنار دستتون توی بشقاب دستمال آشپزخونه بذارین ، شربت رو هم آماده بذارین و یه صافی هم بذارین.

 

 

 

  

به اندازه ی یکی دو بند انگشت روغن بریزین توی یه ظرف کوچیک و بذارین داغ بشه ، داغ که شد از روی حرارت بردارین با فیق بامیه رو بریزین و با قیچی خمیر رو قچی کینین تا منظم دربیاد. بعد سریع بذارین روی حرارت تا پف کنه و سرخ بشه. در حینش هم بزنین تا یکنواخت سرخ بشن.

 

رنگش دیگه سلیقه ایه ، آماده که شد در بیارین بذارین روی دستمال تا روغنش بره بعد تا گرمه بندازین توی شربت و 5 دقیقه بذارین بمونه و بعد در بیارین بذارین روی صافی. شربت اضافش که رفت بذارین توی ظرف سرو.

 

 

اگه مثل من کم شیرین میخواستین کمتر بذارین توی شربت بمونه.

 

من که از خستگی دیگه نایی برام نموند   و میگن اگه هوسه یبار بسه

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٥/٢۳ ساعت ۱٠:٥٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


دسر دورنگ باواراوا

                                            شیر                 نیم لیتر

                                            زرده تخم مرغ    6 عدد

                                            خامه               300 گرم

                                            شکر               180 گرم

                                            پودر کاکائو        1 قاشق سوپخوری

                                            وانیل                2/1 قاشق چایخوری

                                            ورق لاتین         7 عدد

 

 

این دسرو نغمه جون یکی از دوستام وقتی رفته بودیم خونشون درست کرده بود و من خیلی خوشم اومد البته این بازم

یکی دیگه از شاهکارای رزا جونه امیدوارم شمام خوشتون بیاد.

اول حدودا نصف پیمانه آب جوش روی ورقه های ژلاتین میریزیم و روی بخار آب به روش بن ماری حل میکنیم.

زرده رو با شکر و وانیل خوب میزنیم تا کرم مانند بشه. شیر رو میجوشونیم و روی حرارت ملایم مایه زرده رو با شیر مخلوط

میکنیم و تند هم میزنیم تا زرده نبره حدود 5 تا 10 ثانیه هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم.کمی که مایه مون سرد شد

لاتین رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و میذاریم کاملا سرد بشه و بعد خامه رو اضافه میکنیم پودر کاکائو هم که به

دلخواه میتونیم به  قسمتی از مواد اضافه کنیم یا پودر نسکافه یا زعفرون یا رنگ خوراکی ...

فقط نتونستم عکسای خوشمل بگیرم آخه صفحه ال سی دی دوربینم شکستگریه

دسر دورنگ باواراوا

اینم عکس دسر نغمه جونیه

دسر دورنگ باواراوا

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٥/٢٠ ساعت ٥:٠٠ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


استیک مرغ اسپایسی

کلا استیک جات مورد استقبال همه هست ، این استیک رو از مجله هنر آش.پزی درستیدم هم خیلی آسونه هم خیلی خومشزه و هم سریعه و مقوی که واسه ماه رمضان و افطاری گزینه ی خوبیه Winner

 

 

 

 

 

مواد لازم:

سینه ی مرغ      2 عدد

ماست ترش       2 قاشق

روغن زیتون       1.5 قاشق

آبلیمو               2 قاشق

پیاز متوسط        1 عدد

زیره                  مقداری

شوید               1 قاشق

رنده ی جوز هندی و فلفل سیاه و نمک و روغن سرخ کردنی

 

 

Brown Hair

 

 

اول مرغ رو برش میدیم تقریبا به ضخامت 1 سانت، اگه معمولی باشه اندازه ی سینه ی مرغ 3 قسمت میشه.

ماست ، روغن زیتون ، آبلیمو ، پیاز خلال شده ، زیره ، رنده ی جوز هندی ، شوید و نمک و فلفل رو مخلوط کرده و مرغ رو توی این مواد مارینه میذاریم 3 ساعت توی یخچال استراحت کنه.

کمی روغن سرخ کردنی در تابه ریخته تا داغ بشه بعد یک تکه مرغ که فقط پیازهاشو برداشتین ( ادویه و موادش بمونه ) بذارین توی روغن و درب تابه رو چند لحظه بذارین تا روغن بیرون نپاچه.

حرارت رو خیلی کم نکنین تا استیک سفت نشه ، تقریبا 4 دقیقه طول میکشه تا آماده بشه اما هر دقیقه یکبار برش گردونین تا یکدست سرخ بشه.

 

 

 

 

 

برای دورچین غذا :

 

سیب زمینی سرخ شده:

سیب زمینی رو چندبار چنگال زده و میذاریم توی ماکروویو تا بپزه بعد از پخت توی فویل پیچیده تا راحت پوستش کنده بشه بعد پوست گرفته و خورد کرده ، نمک و فلفل و کمی روغن کانولا زده و در ظرف میچینیم و میذاریم گریل بشه.

 

موز سرخ شده:

موز رو حلقه کرده و توی کمی کره تفت میدیم طعم خیلی خوبی پیدا میکنه و دورچین خوش طعمیه.

 

سس گوجه:

گوجه فرنگی رو پوست گرفته و هسته هاشو بگیرین و پوره کنین و با 1 قاشق چایخوری رب گوجه مخلوط کرده با کمی روغن باقی مانده روی حرارت بذارین ، 2 قاشق آبلیموی تازه  و نمک و فلفل بریزین و بذارین چند دقیقه روی حرارت تا غلیظ بشه.

 

و در آخر نوش جان

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٥/۱۸ ساعت ۱٠:٤٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


واویشکای مرغ

من این غذا رو همیشه میدرستیدم اما اسمشو نمیدونستم Hippie  از مجله ی محبوب آشپزیم هنر آش.پزی فهمیدم که غذای با اصالتیه  Glasses 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم:

1 عدد سینه ی مرغ

1 عدد پیاز بزرگ خلالی شده

نصف یک فلفل دلمه ای خورد شده

1 عدد گوجه فرنگی خورد شده

3 عدد فلفل سبز قلمی خورد شده

کمی محلول زعفران

کمی آب لیمو ترش

نمک و فلفل و روغن

 

 

Chef

 

سینه ی مرغ رو 2 سانتی خورد میکنیم.

پیازهای خلالی رو توی روغن تفت میدیم ، سبک که شد مرغ رو اضافه میکنیم و میذاریم سرخ بشه ، فلفل قلمی رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و بعد فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زعفران رو اضافه میکنیم و در آخر آب لیمو رو اضافه میکنیم.

 

 

 

 

بعد که حرارت رو خاموش کردیم و توی ظرف کشیدیم لذت میبریم و نوش جان میکنیم Martini

 

به همین سادگی Hairdo

 

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٥/۱۳ ساعت ٤:٠٠ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


" کیک شلیل "

وای این کیک عالیه ، مطمئنم اگه بخورین عاشقش میشین Love Shower

 این کیکو من و دوست جونیم هر دو درستیدیم البته جدا جدا

 کیک پزونده شده ی تستر اعظم Hippie:

  

 

البته با هلو انجیری یا به قول خودش هلو بشقابی درست کرده

 

کیک پزونده شده ی تستر کوچیکه Hippie:

 

 

 مواد لازم:

50 گرم کره

2/1 پیمانه سر خالی رو غن مایع ( من از کانولا استفاده کردم )

3 عدد تخم مرغ

1 پیمانه و 3 قاشق غذاخوری آرد ( معادل 150 گرم )

5 قاشق غذاخوری آرد ذرت ( معادل 50 گرم )

3 قاشق غذاخوری شیر

2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

4/3 پیمانه شکر پودر شده ( معادل 150 گرم )

2/1 قاشق چایخوری وانیل یا رنده ی پوست لیمو

یک پینچ نمک

3 عدد شلیل سفت و درشت و همچین قبراق

 

Glasses

 

وسایلتون رو نیم ساعت قبل روی میز کارتون بذارین تا به دمای محیط برسن.

قالب رو چرب کنین و آرد بپاشین. ( قالب من گرد و میان تهی به قطر 25 سانتی متر بوده )

آرد و  بیکینگ پودر و نمک رو 3،4 بار الک کنین.

شلیل رو خلالی برش بدین.

 

 

فر رو روی 180 درجه روشن کنین تا گرم شه.

 حالا بعد همه ی این مقدمات اول کره رو با شکر حسابی میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن رو ریخته و دوباره میزنیم تا یکدست بشه.

تخم مرغ ها رو یکی یکی به مواد اضافه کرده بعدش خوب میزنیم و بینش وانیل یا رنده ی لیمو رو اضافه میکنیم. مواد یه کرم غلیظ و کشدار میشه حالا شیر رو اضافه کنین و هم بزنین تا کمی روون بشه در آخر آرد و بیکینگ پودر رو که الک کردین اضافه کنین و کمی مخلوط کنین تا مواد یکدست بشه.

3/2 از مایه ی کیک رو توی قالب بریزین و شلیلا رو روش بچینین و مابقی مایه رو روش بریزین.

 

 

اگه شلیل تون خیلی ترشه کمی پودر قند روش بپاشین اما طعم ملسش خیلی خوبه.

برای مدت40 تا 50 دقیقه توی فر میپزه اما بازم به فرتون بستگی داره من چون حرارت فرم بالاس روی 175 درجه گذاشتم.

این کیک هم خوشرنگ میشه هم پفش خیلی خوبه.

 

 

من روشو با پودر قند و ترافل تزئین کردم.

باهاش بستنی هم سرو کردم میشه از خامه ی کم شیرین هم استفاده کرد.

 

 نوش جان Love Shower

 *** توی دستور اصلی از آب پرتقال جای شیر استفاده کرده بود

*** میتونین جای روغن مایع کلا کره بریزین که کلا ١۵٠گرم میشه , توی دستور کیکها برای تبدیل کره به روغن مایع یا بالعکس , معادل هر ١٠٠ گرم روغن مایع ١٢٠ گرم کره نیاز داریم

*** میشه برای بینش از هر میوه ی دلخواهی استفاده کرد

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٥/٧ ساعت ۱۱:۱٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


پاستا با جگر مرغ

عید همگی مبارک 

 

بالاخره بعد از کلی دوندگی همسری و پیدا شدن "پورت" خالی ADSL ما وصلید و منم بسی بی جنبه ، اما اون دیال آپ منو میکشت Congratulations

 

اینم یه پاستای فوق العاده و از اون جایی که ما خانواده ی اسپاگتی هستیم انواع پاستا رو زیــــــــــــــــــــــــــــاد میخوریم  اینم یه نوعشه ( دوست جونیم کاملا بر این امر واقفه )

البته بگم کساییم که رژیم دارن خوردن پاستا به نفعشونه البته با روغن کم Console

 

 

مواد لازم:

1 بسته پاستا ( من پاستا Fusilli یا همون پیچی استفاده کردم )

300 گرم جگر مرغ

1 قاشق ریحان خورد شده

1 قاشق جعفری خورد شده

4 عدد فلفل سبز قلمی

2 عدد پیاز خلالی شده

نصف یک فلفل دلمه ای خورد شده

2 حبه سیر رنده شده

نصف لیوان گوجه پوره شده

1 قاشق رب گوجه فرنگی

2 قاشق روغن کانولا ( غیر از سلامتش طعم خوبی هم به غذا میده )

نمک و زردچوبه و فلفل و اوریگانو و ....

 

 

 

اول پیاز رو با روغن تفت میدیم که سبک بشه و بعد سیر رنده شده رو اضافه میکنیم ، کمی بعد جگر رو میریزیم و تفت میدیم تا کمی سرخ بشه.

فلفل سبز قلمی و دلمه ای و رب رو اضافه میکنیم ، رب که کمی رنگش باز شد زردچوبه فلفل رو اضافه میکنیم و در آخر پوره گوجه فرنگی و نمک و اوریگانو رو اشافه میکنیم .

در حین کار پاستا رو آبکش میکنیم.

کمی آب میریزیم تا هم مغز پخت بشه هم سس پاستا یکدست بشه وقتی آبش جوشید ریحان و جعفری رو اضافه میکنیم و سس که غلیظ شد خاموش کرده.

روی پاستا میدیم یا باهاش مخلوط میکنیم و چند دقیقه روی حرارت میذاریم.

و در آخر نوش جان

Trampoline

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٥/٥ ساعت ۱:۳۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کوکو سیب زمینی شکم پر

همیشه توی کوکو سیب زمینی دلم میخواست چیزی باشه و تنوع بده بهش ، این روش طعم عالی داشت Happy Dance

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم کوکو:

4 عدد سیب زمینی

1 عدد تخم مرغ

1 قاشق مرباخوری آرد نخودچی (در صورت نیاز )

1 عدد پیاز کوچک

نمک و فلفل و زردچوبه

 

مواد میانی:

200 گرم گوشت

1 عدد پیاز

2 حبه سیر

نصف فلفل دلمه ای

3 عدد فلفل قلمی

4 عدد قارچ

1 قاشق مربا خوری جعفری خورد شده

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

نمک و فلفل و کاری

 

Computer

 

 

اول سیب زمینی رو که شستیم با آب و نمک میذاریم بپزه. اگه از ماکروفر استفاده کردین اول چند جاشو با چنگال سوراخ کنین و بعد از پخت سریع توی فویل بپیچین این باعث میشه راحتتر پوست بگیرین.

سیب زمینی رو رنده ی ریز کرده و پیاز رو هم رنده میکنین اگه زیاد آب داشت آبشو بگیرین ، تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کنین حالا اگه مواد شل بود آرد نخودچی رو اضافه کنین.

 

حالا مواد میانی رو آماده میکنیم.

اول پیاز رو سرخ کرده بعد به ترتیب سیر و فلفل دلمه ای و قلمی رو اضافه میکنیم بعد گوشت رو میریزیم و تفت میدیم بعد حرارت رو بالا برده قارچ رو ریخته و تفت میدیم و سرخ که شد رب و ادویه جات رو ریخته و کاملا مخلوط کرده با کمی آب میذاریم مواد جا بیوفته و در آخر جعفری رو ریخته و خاموش میکنیم.

 

اندازه ی یه نارنگی از مواد سیب زمینی برداشته و توی دست ( دستمون رو کمی مرطوب میکنیم ) بازش میکنیم و از مواد داخلش میذاریم و توی دست بسته و گرد میکنیم و بعد کمی تختش میکنیم.

 

همه رو که آماده کردین توی روغن داغ سرخ میکنیم

 

Coffee

 

 

لازم نیست که توی روغن غوطه ور باشه اگه از تفلون یا چدن استفاده کنین روغن کمتری استفاده میشه.

 

حرارت رو هم زیاد بالا نبرین تا کمی پف کنه و توش حالت خمیری نگیره.

 

 

 

 

 

 

 

برای مواد میانی مرغ و سویا و سوسیس و کالباس و پنیر و خلاصه هرچی گیرتون اومد میتونین بریزین حتی سبزیجاتی که ممکنه خورده نشه Get Well

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٥/٢ ساعت ۱۱:٠٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()