Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

خورشت گوجه سبز

امروز دوست عزیزم پیشم بود  تستر اعظم جونی که کلی دلم تنگش شده بود و با هم فوتوچینی درستیدیم و با جوجوی خوشملش خوردیم و خندیدم

کلی بهمون خوش گذشت و یاد قدیما کردیم

 

آپ امروز هم کار دوتاییمونه

 

مواد لازم:

2 تکه مرغ

200 گرم مخلوطی از نعنا و گشنیز و جعفری

10 تا حدودا گوجه سبز

1 عدد پیاز

2 حبه سیر

روغن و نمک و فلفل و پودر لیمو کمی

و در صورت دلخواه کمی شکر

 

 

:

 

اول مرغ رو سرخ میکنیم و کنار میذاریم ، بعد پیاز رو تفت میدیم و سیر رو اضافه میکنیم و سبزی رو هم اضافه کرده و کمی که تفت خورد آب اضافه میکنیم و مرغ رو هم همینطور و میذاریم بپزه ، کمی نمک و فلفل اضافه کرده اما بعدا طعمشو میزون میکنیم.

و زیرشو کم میکنیم تا جا بیوفته و غلیظ بشه.

 

اما مزه اش دیگه سلیقه ایه که ترشی و ملسیشو چقدر میپسندیم.

با گوشت خورد شده هم میشه درستش کرد.

البته من رب گوجه سبز هم یه بار ریختم و خوب شد اما ترشیش زیاد میشه.

 

این خورشت خیلی آسونه و سریع اماده میشه اما یجور دیگه هم از دوست جونیم یاد گرفتم که بعدا یکیمون آپ میکندش  Love Shower

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٤/٢٩ ساعت ٩:٤۱ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


پودینگ 3 رنگ با تزئین میوه

این دسر رو دستورشو از مجله برداشتم Glasses  اما تزئینش تماما کار خودمه و کلی باهاش ذوق کردم Yatta

این دسر از سه لایه تشکیل میشه که توی یه قالب مستطیل شکل به ابعاد 13 در 17 درستیدم.

قالب رو با روغن مایع چرب میکنیم ، البته من توی قالب سلیفون کشیدم .

 

 

 

 

 

لایه ی اول: وانیل

4/1 و 1 پیمانه شیر

3 قاشق غذاخوری شکر

2 قاشق غذاخوری آرد ذرت

1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین

2/1 قاشق چایخوری وانیل

 

اول ژلاتین رو روی آب سرد میپاچیم و اسفنجی که شد میذاریم روی بخار آب تا حل بشه ، شکر و آرد ذرت و وانیل رو توی شیر حل میکنیم و میذاریم روی حرارت و مدادم هم میزنیم تا کاملا غلیظ بشه مثل خامه بعد ژلاتین مایع رو میریزیم و کمی هم زده از روی حرارت برمیداریم .

لایه ی اول رو میریزیم توی قالب و میذاریم توی یخچال تا ببنده اما نه کامل سطح روش چسبنده باشه که لایه ی رویی بچبه بهش.

 

 Cheerleader

لایه ی دوم: قهوه

4/1 و 1 پیمانه شیر

4 قاشق غذاخوری شکر

2 قاشق غذاخوری آرد ذرت

1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین

1 قاشق چایخوری قهوه فوری

 

اینبار هم ژلاتین رو آماده میکنیم و شیر و شکر و آرد ذرت و قهوه رو مخلوط کرده و مثل لایه ی قبلی آماده کرده و وقتی لایه ی وانیلی گرفته بود و سطحش چسبناک بود لایه ی دوم رو اضافه میکنیم و میذاریم ببنده.

 

 Cheerleader

لایه ی سوم: کاکائو

4/1 و 1 پیمانه شیر

4 قاشق غذاخوری شکر

2 قاشق غذاخوری آرد ذرت

1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین

1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

 

این لایه رو هم مثل لایه های قبل آماده میکنیم فقط کاکائو رو وقتی شیر گرم شد میریزیم که حل شود و لایه ی قهوه که گرفته بود و سطحی چسبناک داشت اضافه کرده میگذاریم 2 ساعت تا کامل ببند.

 

وقتی خوب سفت شد روی ظرف مورد نظر که مرطوب است برمیگردانیم .

 

 

 

 

 

 

من برای تزئین از:

یک عدد موز حلقه ای شده ، 1 عدد هلوی خورد شده ، تعدادی گیلاس ، تعدادی آلبالو و تعدادی شاتوت استفاده کردم و دورش چند قاشق شربت آلبالو ریختم.

 

به نظرم واسه روی میز مهمانی یا عصرانه خیلی خوشمل میشه Group Hug

 

*** توی دستور اصلی خامه هم داشت که من حذفش کردم که کالریش بیاد پائین Hippie

 

*** میشه جای این 3 رنگ از رنگای خوراکی هم استفاده کرد

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٤/٢۳ ساعت ٥:٥۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


پاستا با مرغ و آلو

مزه ی این پاستا فوق العاده اس ، البته واسه کسایی که طعم ملس رو دوس دارن Congratulations

 

 

 

پاستا 1 بسته ( من اسپاگتی 5/1 500 gr استفاده کردم )

سینه ی مرغ 1 عدد خورد شده

آلو زرد 7 ، 8 عدد

جعفری 1 قاشق خورد شده

فلفل سبز قلمی 3 عدد

پیاز 1 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق

نمک و فلفل و زردچوبه و کاری یا هر ادویه ای که دوست دارین و کمی دارچین

شکر کمی که ملس بشه رو به ترش البته

روغن مقداری ( من از کانولا استفاده کردم خوشمزه تره )

 

Computer

 

اول پیاز رو خلالی خورد کرده و سرخش میکنیم و بعد فلفل سبز رو خورد کرده و اضافه میکنیم به همراه سینه مرغ و مواد رو تفت میدیم ، آلو ها رو خورد کرده و هسته هاشو میگیریم ، مرغ که سرخ شد ادویه ای که دوست داریم رو میریزیم و رب رو هم تفت میدیم که کمی باز بشه سپس کمی آب اضافه میکنیم و آلو ها رو هم میریزیم ( من آلو رو هسته گرفتم و خورد کردم )  تا بپزن و اگه دوست داشتین ملس بشه طعمشو میزون میکنین. البته نذارین خیلی له بشه که آلو توش دیده بشه Trampoline

پاستا رو هم توی آب جوش و کمی روغن و نمک میپزیم و آبکش میکنیم.

آب مرغ که غلیظ شد جعفری رو اضافه میکنیم و چندتا جوش که زد خاموش میکنیم و روی پاستا میریزیم و نوش جان البته ما اکثرا با پاستا مخلوط میکنیم که عالی میشه.

 

 Get Well

 

 

 

 

واقعا طعم متفاوت و خیلی خوبی داره ، ما که دوسش داشتیم.

Flower

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٤/٢٠ ساعت ۱٢:۳۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


پست آلبالویی

این پست آلبالوییه ، همه چی توش هست : مربای آلبالو ، شربت آلبالو و آلبالو پلو Fiesta

 

 

 

 

مربا و شربت آلبالو:

 

1 کیلو البالو

1 کیلو شکر

 

اول چوب و هسته ی آلبالو رو گرفته و توی قابلمه ی لعابی ( لعابی باشه خوشرنگ میمونه ) لایه لایه آلبالو و شکر رو میریزیم و درب ظرف رو میذاریم، یه 8 ، 9 ساعت میذاریم توی یخچال تا آب بندازه ، هسته هاش رو هم نگه دارید.

( این نکته ی هسته ها رو از مامانیم پرسیدم و از وبلاگ شادی جونم دیدم و تسترانه به کار بستم  Glasses)

اول برای شربت هسته ها رو با 1 تا 1.5 لیوان آب بذارین چند جوش بزنه بعد هسته ها رو جدا کرده و آبش رو به آلبالو اضافه کنین و بذارین روی حرارت و شعله رو زیاد کنین تا بجوشه ، کف روش رو بردارین و شعله رو کم کنین تا تقریبا 40 دقیقه به قوام میرسه.

مربا و شربت رو جدا کرده و در ظرف بریزین و خوب دربشو محکم کنین.

توی این هوای گرم چقدر میچسبه Martini

 

 

 

 

 

***اگه مربا میخواستین و شربت نمیخواستین آب رو اضافه نکنین و اینکه اگه نوک قاشق چایخوری کره بریزین توش هم مربای براقی دارین هم کفای روش کاملا میره.

*** من مربا هم با هسته هم بی هسته درستیدم Hippie

 

 

 

 

آلبالو پلو:

 

2 پیمانه برنج

200 گرم گوشت چرخ کرده

1 پیمانه آلبالو

نصف پیمانه شکر

1 عدد پیاز

1 قاشق آرد سوخاری

نمک و فلفل و کره

زعفران مقداری

 

 

 

آلبالو شکر رو مخلوط میکنیم و میذاریم 1 تا 2 ساعت یخچال ، گوشت رو با آرد سوخاری و نمک و فلفل و نصف پیاز که رنده کردیم ورز میدیم و قلقلی کرده و در روغن سرخ میکنیم ، نصفه ی دیگه ی پیاز رو هم سرخ میکنیم و با قلقلی ها مخلوط میکنیم.

آلبالو رو روی حرارت میذاریم کمی که جوشید کمی کره بهش اضافه میکنیم ، زیاد نباید بجوشه تا تیره نشه.

برنج رو هم آبکش کرده اما کمی دون تر برمیداریم تا با آب آلبالو خیلی نرم نشه.

حالا ته دیگ هر چی دوست دارین بذارین بعد یه لایه برنج یه لایه آلبالو و چندتا قلقلی بندازین همینطوری ادامه میدیم تا قابلمه پر بشه و روش چندتا تیکه کره میذاریم و کمی هم زعفران ریخته و برای 45 دقیقه با حرارت ملایم دم میکینیم. Chef

 

میشه جای گوشت قلقلی از مرغ سرخ شده ی ریش ریش یا تکه ای هم استفاده کرد.

 

 

 

این غذا از غذاهای محبوب منه

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٤/۱٧ ساعت ۱:٠۸ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


دسر بنفش

این دسر از مخلوط کردن مواد توسط خودم از آب دراومد وخیلیم ساده اس و خوشرنگم شد Hippie

 

 

 

مواد لازم:

تمشک       1.5 پیمانه

بستنی         2 پیمانه

شکر             3 قاشق سوپخوری ( البته سلیقه ایه )

پودر ژلاتین      2 قاشق مرباخوری

 

 

اول تمشک رو پوره میکنیم و شکر روش میریزیم بعد از 1 ساعت میذاریمش توی ماکروفر برای 2 دقیقه تا کاملا دونه هاش جدا بشه ، بعد 2بار صاف میکنیم تا همه ی دونه ها رو بگیریم. پودر ژلاتین رو روی 3 قاشق آب سرد میپاشیم و میذاریم روی بخار آب تا شفاف بشه. بستنی رو به تمشک اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و در آخر ژلاتین آماده شده رو اضافه کرده و برای 3 ساعت میذاریم یخچال تا سفت بشه.

 

 

میشه جای بستنی از شیر و خامه استفاده کرد اما بستنی به نظرم طعم نرمتر و خوبی داره. Cheerleader

این عکسم مال آخر هفته اس که با همسری رفتیم تمشک چیدیم spring

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٤/۱٤ ساعت ٩:٤٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک تولد.....کیک شکلاتی

Birthday Party

تولد تولد تولدت مبارککککککککککککک همسر جونی

بیا شمعا رو فوت کن که 100 سال زنده باشی Love Shower

تولد همسر جونیه و کدبانوگریه تستر کوچیکه

اینم کیک تولد و تزئینش <<<<<

 

 

مواد لازم کیک شکلاتی:

آرد                 2 پیمانه

بیکینگ پودر      2 قاشق چایخوری

شکر               2/1 و 1 پیمانه 

پودر کاکائو        2/1 پیمانه

نمک               2/1 قاشق چایخوری

روغن مایع        2/1 پیمانه و 1 قاشق غذاخوری یا 125 گرم

وانیل               کمی

تخم مرغ          3 عدد

شیر                1 پیمانه

Choir

 

فر روی 170 درجه تنظیم میکنیم تا گرم بشه.

قالب رو با روغن جامد چرب کرده و آرد پاشی میکنیم و آرد اضافه رو میگیریم.

اول آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو رو مخلوط کرده و 3 بار الک میکنیم. روغن و شکر و وانیل رو با همزن زده تا کشدار و یکدست بشه بعد یکی یکی تخم مرغ ها رو اضافه کرده و بعد هر تخم مرغ با همزن کمی میزنیم. مواد خشک رو در 2 نوبت بهمراه شیر اضافه میکنیم .

دقت کنید زیاد هم نزنید که کیک فرم خودش رو از دست میده و روش ترک میخوره ( من قبلا این تجربه ها رو داشتم )

مواد رو توی قالب میریزیم و در فر به مدت 35 دقیقه میذاریم  بعد با خلال دندون تست میکنیم اگه پخته بود از فر در میاریم و روی سه پایه ی توری میداریم تا کاملا خنک بشه .

 

روکش شکلاتی :

1 پیمانه شیر + 2 قاشق مرباخوری آرد ذرت + 3 قاشق شکر + 50 گرم شکلات سیاه

 کیک تولد همسری با روکش شکلاتی و میوه ( شلتوت + توت فرنگی + آلبالو ) و ژله ی بلوبری که با بستنی درست شده تزئین شده. لاشم موز و کرم پاتیسیر گذاشتم که بعدا دستور اونو میذارم .

 

 Happy Dance

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٤/۱٠ ساعت ۳:٢٥ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کوکو سبزی

من عاشق این کوکوام خب خنده نداره درج این پست در راستای تکمیل منوی تستریه فقط

 

 

  

 

مواد لازم:

سبزی کوکویی خورد شده 250 گرم (بازم من چشمی ریختم )

برگ کاهو ریز شده 2برگ

تخم مرغ 3 تا 4 عدد

پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری

آرد 1 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

گردو خورد شده به دلخواه

زرشک به دلخواه

نمک و فلفل و زردچوبه و روغن مایع

Chef

 اول سبزی خورد شده رو با کاهو که خیلی ریز کردیم مخلوط میکنیم ، آرد ، بیکینگ پودر ، نمک ، فلفل و زردچوبه رو اضافه کرده مخلوط میکنیم. 2 تا تخم مرغ رو اضافه کرده خوب هم میزنیم، تخم مرغهای بعدی رو دونه دونه اضافه میکنیم تا جایی که مایه ی کوکو احتیاج داره اضافه میکنیم.

زرشک رو با کمی آرد مخلوط میکنیم فقط در حدی که اطراف زرشک آردی باشه و به مواد اضافه میکنیم، گردو رو که خورد کردیم هم اضافه میکنیم و البته کمیشو نگه میداریم، پیازداغ رو هم اضافه میکنیم به مایه و مواد رو خوب هم زده و روغن که داغ شد مایه ی کوکو رو اضافه میکنیمو روشو صاف میکنیم ، گردوهایی که نگه داشتیم رو روی کوکو میچینیم و درب تابه رو میبندیم و حرارت رو کم میکنیم تا هم بپزه و هم سرخ بشه. روی کوکو که سفت شد برمیگردونیم تا طرف دیگه سرخ شه. گردوها اینطوری سرخ میشه و طعم عالی به کوکو میده.

 

 

با کمی سالاد نوش جان

 

***روش اضافه کردن گردو از مجله ی آشپزی بود که خیلی ایده ی خوبی بود

 ***سبزی کوکو: تره، جعفری، گشنیز، شوید، سیر تازه، خیلی کم شنبلیله

 

**** با کلی تاخیر پدر مهربونم و همسر عزیزم روزتون مبارک (تستر جونیا )

Balloons

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٤/٧ ساعت ٩:٠۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()