Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

نان فانتزی با مغز سوسیسی

این دستور نون فانتزی بود که من مغز دارش کردم

 

 

 

 

مواد لازم نان فانتزی:

تخم مرغ 1 عدد

روغن 50 گرم

مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری پر

شکر 1 قاشق مرباخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

آرد 3 تا 4 پیمانه

آب 2/1 پیمانه

شیر 2/1 پیمانه

 

مواد رومال: کنجد + زرده تخم مرغ + شیر + روغن مایع

 

مواد میانی:

1 عدد سوسیس بلغاری

1 عدد فلفل دلمه ای

سس کچاپ

پودر اوریگانو

فلفل سیاه در صورت تمایل

 

 

اول مایه خمیر و شکر و شیر رو مخلوط میکنیم و میذاریم تا عمل بیاد حدودا 20 دقیقه میشه.

تخم مرغ و روغن و مایه خمیر عمل اومده و آب رو مخلوط میکنیم بعد 3 پیمانه از آرد رو که الک کردیم با نمک اضافه میکنیم و هم میزنیم و اگه بازم احتیاج داشت آرد اضافه میکنیم تا خمیر دیگه چسبنده نباشه . روشو میپوشونیم و میذاریم 1 ساعت بمونه تا حجمش 2 برابر بشه.

بعد کمی ورز داده و به اندازه ی 1 پرتقال برداشته و گرد کرده و بازش میکنیم و داخلش کمی سس کچاپ ریخته و پودر اوریگانو میپاچیم و کمی فلفل دلمه ای نگینی شده میریزیم و یه حلقه از سوسیس بلغاری گذاشته و در صورت تمایل کمی فلفل میپاچیم و خمیر رو گرد میکنیم تا مواد داخل قرار بگیرن و میذاریم توی سینی فر. تقریبا 6 تا 7 میشه، میذاریم یه نیم ساعت دیگه ام استراحت کنه.

فر رو با 200 درجه ی سانتی گراد گرم میکنیم.

2 قاشق شیر رو با زرده ی تخم مرغ و 1 قاشق روغن کامل مخلوط کرده و روی نان ها میمالیم و در آخر کنجد میپاشیم و میذاریم توی قر که بپزه وطلایی بشه. اگه بیشتر خواستین که من خواستم یه چند دقیقه گریل رو روشن کنین.

نوش جان

 

 

*** میتونین توش سوسیس انگشتی و پنیر بذارین یا هر چیزی که دوست دارین یا اصلا چیزی نریزین و نون فانتزی معمولی داشته باشین چقدر ایده دادما  

*** اگه خواستین شیرین باشه به موادتون 2/1 پیمانه شکر اضافه کنین و لاش کرم وانیلی یا شکلاتی بریزین

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۳/۳٠ ساعت ۱٠:٤٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


تست سوخاری با کرم قهوه

اینم یه عصرونه خوشمزه که با اون شیک انبه نوش جان کنینعینک

مواد لازم برای تست سوخاری:

نان تست2 ورق

تخم مرغ 1 عدد

شکر یا پودر شکر به دلخواه

مواد لازم برای کرم:

زرده تخم مرغ 1 عدد

شکر 1/4 لیوان

شیر نصف لیوان

آرد ذرت 1و 1/4 قاشق غذا خوری

خامه صبحانه 50 گرم

نسکافه فوری نصف قاشق غذاخوری

خوب شروع میکنیم:

اول کرم رو درست میکنیم. زرده و شکر رو با همزن بهم میزنیم تا خوب پف کنه و بعد آرد

ذرت رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.حالا نسکافه رو روی شیر می پاشیم

و مایه رو داخل شیر میریزیم و خوب هم میزنیم و میذاریمش رو حرارت ملایم و مرتب هم

میزنیم تا کرم غلیظ بشه وقتی که کرم کمی خنک شد خامه رو اضافه میکنیم و میذاریم

تو یخچال تا کاملا سرد بشه.

وقتی کرم آماده شد و سرد شد میریم سراغ نون تستامون.تخم مرغ رو با چنگال

حسابی میزنیم تا از هم باز بشه اونوقت نون تست رو تو تخم مرغ میزنیم و داخل روغن

فراوون سرخ میکنیمو بعد میذاریمش تو بشقاب و با کرم و میوه و پودر شکر تزیین میکنیم نوش جانچشمک البته شما میتونین به جای قهوه از پودر کاکائو هم استفاده کنین یا از رنده

پوست پرتقال و زعفرون که فکر کنم خوشرنگ و خوش طعم بشه دیگه خودتون کدبانویین

دیگهمژه

میگما حالا بعد این همه بخور بخور باید چیکار کنیم-------->--١--٢--١--٢--١--٢ هوراهورا

تست سوخاری با کرم قهوه

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۳/٢۸ ساعت ۱٢:٤٩ ‎ق.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


شیک انبه

اینم یه نوشیدنی خنک و پر خاصیت و یه کمی هم تنبلونهزبان

انبه ١ عدد

موز متوسط ١ عدد

بستنی وانیلی ٢٠٠ گرم

شیر ٢٠٠ گرم

یخ ۶ تکه

 

برای درست کردنش فقط به یک مخلوط کن احتیاج داریمنیشخند

انبه رو از ١ ساعت قبل تیکه کنین و بذارین تو فریزر که یخی بشه بعدش همه مواد رو

بریزین تو مخلوط کنآخ تموم شدبغلحالا میتونین نوش جان کنین. واقعا که

نوشیدنی عالی ای بود.

شیک انبه

پی نوشت تسترونه:دوس جونیم میگه به جای موز از بستنی شکلاتی استفاده کرده که طعم تند انبه گرفته بشه

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۳/٢۸ ساعت ۱٢:۱۸ ‎ق.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


ژله میوه ی درخشان

این ژله اختراع تستریه ، شایدم کس دیگه قبلا کشف کرده اما من ندیدم!!!!

 

 

  مواد لازم:

 میوه هرچی دوست دارین من از اینا استفاده کردم:

1 عدد موز حلقه ایی خورد شده

1 عدد پرتقال پره ای خورد شده

چندتا زردآلو خورد شده

چندتا توت فرنگی درسته و نصفه

 

1 پیمانه آب پرتقال

8 قاشق شکر

3 قاشق مرباخوری پر پودر ژلاتین

2 پیمانه آب سرد

کمی وانیل

 

 روش تستری:

اول 1.5 قاشق پودر ژلاتین رو توی نصف پیمانه آب سرد میریزیم و روی بخار آب میذاریم، شفاف که شد میریزیم توی ظرف و با نیمی از شکر و آب پرتقال مخلوط میکنیم و میریزیم توی قالب تا نیم بند بشه.

بعد میوه های خورد شده رو به سلیقه ی خودتون روش بچینین و بازم بذارین یخچال.

مابقیه پودر ژلاتین رو با نصف پیمانه آب سرد حل کرده روی بخار آب بذارین و بعدش با یه پیمانه آب سرد و بقیه ی شکر و وانیل مخلوط کنین و روی میوه ها بریزین و بذارین کامل سفت بشه و بعد توی ظرف سرو منتقل کنین.

 

 

فقط قبل گذاشتن دسر ظرف سرو رو مرطوب کنین تا بتونین دسر رو حرکت بدین.

نوش جان

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۳/٢٦ ساعت ۱٢:٠۱ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کلم پلو با ته دیگ ماستی

اینم یه غذای سنتی که من خیلی دوسش دارم

 

 

مواد لازم:

2 پیمانه برنج

4/1 کلم برگ متوسط (فکر کنم شایدم بیشتر)

2 عدد هویج متوسط

1 عدد پیاز متوسط

250 گرم گوشت

2 قاشق رب گوجه فرنگی

3 قاشق ماست

کمی زعفران

نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین

 

اول کلم رو خلالای باریک اما نه زیاد بلند خورد میکنیم ، پیاز رو هم همینطور و هویج رو رنده ی درشت میکنیم.

پیاز رو با کمی روغن تفت میدیم که یکم سبک بشه بعد کلم و هویج رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا کمی طلایی رنگ بشن بعدش گوشت رو اضافه میکنیم کمی که تفت خورد زردچوبه و نمک و فلفل و دارچین و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم ، در آخر یه استکان آب میریزیم تا کمی بپزه.

 

 برنج رو هم آبکش میکنیم، ماست و زعفران و نمک و فلفل رو مخلوط میکنیم با یکم برنج مخلوط میکنیم و کف قابلمه میریزیم . حالا روش یه لایه مواد کلم یه لایه برنج تا تموم بشه، کمی هم زعفران روش میدیم و میذاریم دم بکشه 

 با زرشک و کمی از مایه ی  کلم تزئین میکنیم.

 

 

  این ته دیگ رو از تستر اعظم جونیــــــــــــــــــــم یاد گیفتم

 

   

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۳/٢۳ ساعت ۱۱:٤۱ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


دسر انبه و پرتقال

الان که انبه های تازه هست حیفه که استفاده نشه و این دسر خیلی عالیه ، من فقط پرتقال رو واسه کمتر کردن اسانس انبه استفاده کردم چون همسری اینطوری دوست داشت و خیلیم خومشزه شد

مواد لازم:

2 پیمانه شیر

3 قاشق سوپخوری آرد (سرخالی)

5 قاشق سوپخوری شکر

1 عدد انبه پوره شده

1 عدد پرتفال خورد شده

نصف بسته پودر ژله ی پرتقال

3 قاشق پر بستنی

 

 

اول آرد و شکر رو توی شیر خوب حل میکنیم و میذاریم روی حرارت تا کمی غلیظ بشه ، در همین حین پرتقال رو پوست میکنیم و حلقه ای برش میدیم و پره هاشو جدا میکنیم و انبه رو یا رنده میکنیم یا خورد میکنیم و میکسش میکنیم.

شیر که کمی غلیظ شد و آرد پخته شد، پودر ژله رو میریزیم و خوب هم میزنیم وکمی غلیظ شد پوره ی انبه و پرتقال پره ای رو اضافه میکنیم و هم زده از روی حرارت برمیداریم.کمی که حرارتش افتاد بستنی رو اضافه کرده و هم میزنیم و توی ظرف میریزیم و میذاریم یخچال تا بگیره، تقریبا 3 تا 4 ساعت باشه بهتره.

میشه جای پودر ژله از پودر ژلاتین استفاده کرد اما واسه ی خوشرنگتر شدنش ژله ی پرتقال بهتره.

 

 

 

 

اگه خواستین دسرتون خیلی سفت باشه از یک بسته پودر ژله استفاده کنین، اما اینطوری خوشمزه تره

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۳/٢٠ ساعت ۱۱:۱۳ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کوفته بادمجون

سلام دوستان امیدوارم از غذای امروز خوشتون بیاد

موادش ایناست:

گوشت چرخ کرده ٢۵٠ گرم

بادمجون نیم کیلو

گردوی خرد شده ١٠٠ گرم

برنج خام ۵٠ گرم

پیاز متوسط ١ عدد

رب ١ قاشق غذاخوری

پیاز داغ ٢ قاشق غذاخوری

دارچین ا قاشق چایخوری

ادویه به میزان دلخواه

قیصی و زرشک به دلخواه

خوب حالا شروع میکنیم:Gun Touting

بامجونو به دلخواه کبابی یا سرخ کنین من کبابش کردم چون اینطوری سالمتره.برنجو

هم نیم پز کنین و بذارین کنار.گوشت و پیاز و ادویه و بادمجونو با هم میکس کنین و بعد

گردوی خرد شده و برنج و دارچینو به مواد اضافه کنین و تو دست گردش کنین اگه دوست

داشته باشین می تونین وسطش قیصی و زرشک بذارین که پیشنهاد میکنم بذارین

چون خومشزه میشهعینک.خوب تو این مرحله باید کوفته ها رو تفت بدین. با پیاز داغ و رب

و ادویه هم سس درست کنین و کوفته ها رو توش بذارین تا بپزه.این مقدار مواد ١۴تا

کوفته با اندازه ای که تو عکس می بینین شد.بفرمایین فقط وقت نشد خیلی خوب

تزئینش کنم

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۳/۱۸ ساعت ۱:٢٥ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


فوتوچینی با سس مارنیارا

این سس برای ماکارونی جات عالیه هم خوش طعم هم خوش بو، البته تقریبا هممون همین رو میدرستیم

Hippie

فوتوچینی 1 بسته

سیر رنده شده 3 حبه

گوجه فرنگی رنده شده 5 عدد

ریحان خورد شده 1 قاشق

جعفری خورد شده 2/1 قاشق

روغن زیتون 2 قاشق

پودر اوریگانو 2/1 قاشق

رب گوجه کمی (دلخواه)

نمک و فلفل

برای کنارش 1 عدد سوسیس بلغاری و کمی پنیر

 

 

روغن زیتون و سیر رو توی تابه میریزیم تا کمی سیر تفت بخوره بعد گوجه ی رنده شده رو اضافه میکنیم، آبش که کشیده شد پودر اوریگانو نمک و فلفل و ریحان و جعفری و در صورت دلخواه رب رو اضافه میکنیم و نصف استکان آب میریزیم که یکم بپزه و جا بیوفته.

فوتوچینی رو آبکش میکنیم و وقتی سس آماده شد باهاش مخلوط میکنیم و توی ظرف میریزیم، سوسیس بلغاری رو حلقه ای برش میزنیم و روش میذاریم و کمی پنیر میریزیم و چند دقیقه ای توی ماکروفر میذاریم تا پنیر آب بشه.

 

نوش جان Winner

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۳/۱٧ ساعت ۸:٥٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک قهوه با کرم موکا

مامان گلم خیلی دوست دارم و روزتو تبریک میگم و زودی میام ببینمت

این کیک هم تقدیم به مامان گلم  ( دُرُس میتونم میارم واست )

 

مواد لازم کیک قهوه:

تخم مرغ 3 عدد

روغن 3/2 پیمانه

شکر 1 پیمانه سر خالی

شیر 3/2 پیمانه

آرد 2 پیمانه

وانیل 4/1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

قهوه فوری 2/1 قاشق سوپخوری

پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری سر خالی

 

اول فر رو با 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم بشه.

قالب رو با روغن جامد چرب کرده و آردپاشی میکنیم و کنار میذاریم.

قهوه رو با شیر گرم حل میکنیم و کنار میذاریم.

آرد و بیکینگ پودر و کاکائو رو با هم مخلوط کرده 3 بار الک میکنیم.

روغن و شکر رو کمی میزنیم ، تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و هم میزنیم. مواد خشک و شیر مخلوط با قهوه رو در 3 نوبت اضافه میکنیم. زیاد هم نمیزنیم چون مایه ی کیک به روغن میوفته.

مایه رو توی قالب ریخته و به مدت 45 دقیقه میذاریم توی فر تا بپزه.

با یه خلال چوبی تست کنین که پخته یا نه ، قالب من به قطر 25 سانت و میان تهی بود.

کیک که پخت در اورده صبر میکنیم تا خنک بشه از قالب درمیاریم و میذاریم روی پنجره ی سیمی تا کاملا سرد بشه.

این از کیکمون حالا کرم روش.

 

مواد لازم کرم موکا:

کره 60 گرم

شکر 4/1 پیمانه

آرد 4/1 پیمانه

شیر 1 پیمانه

قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری

پودر کاکائو 2/1 قاشق سوپخوری

شکلات 60 گرم

 

کره و شکر و آرد رو مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت تا آرد فقط بوی خامیش بره اما سرخ نشه، بعد شیر رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم کمی که شیر داغ شد پودر کاکائو و قهوه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه تقریبا مثله ماست کمی شلتر . وقتی به این غلظت رسید شکلات رو اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم و کاملا هم میزنیم که یکدست بشه.

 

وقتی کرم خنک شد وسط و روی کیک میدیم.

 

نوش جان

 

 

 

بازم مامانم روزت مبارک.

 

روز همه ی دوستای گلم و مامانا و خانوما مبارک 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۳/۱۳ ساعت ۸:٥٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


نان ذرت

 

 

آرد ذرت=200 گرم
آرد گندم=140 گرم
کره=150 گرم
تخم مرغ=2 عدد
شیر=2 لیوان
شکر=100 گرم
پکینگ پادر=2 قاشق مرباخوری
نمک=بمقدار کم

طرز تهیه:

آرد ذرت و آرد گندم رو با پکینگ پودر و کمی نمک مخلوط می کنیم.تخم مرغها رو با شکر و کره خوب بهم می زنیم و با شیر مخلوط می کنیم و سپس مخلوط آردها و بکینگ پودر و نمک رو الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه و مخلوط می کنیم قالب گود مستطیل شکلی رو کمی چرب می کنیم،مایه رو تو قالب ریخته روشو می پوشونیم و میذاریم نیم ساعت بمونه.بعد قالب رو روی پنجره وسط فر با دمای 190ْc قرار میدیم.زمان پخت هم 40 دقیقه ست بعد از اون من یه کمی گریل رو روشن کردم که روش خوب برشته بشه لبخند.وقتی نون کاملا سرد شد اونو از قالب بیرون میاریم .من پیشنهاد می کنم این نون لذیذو حتما واسه عزیزاتون درست کنین چون واقعا خوشمزه ستخوشمزه

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۳/۱٢ ساعت ۱٢:۱٤ ‎ق.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


ماست میوه ای با طعم شاتوت

این ماست میوه ای خومشزه رو واسه ستاره جونی (همه ی روزهای زندگی ام) گذاشتم  (من نیتونم تو پستم لینک بذارم چرا؟ )

 

 

واسه ی این ماست میوه ای اینا رو میخوایم البته سلیقه ایه باید ببنین چه طعمی رو دوست دارین:

1 فنجان شاتوت

1 لیوان ماست پر چرب

1 قاشق خامه ی صبحانه ( من نریختم چون سنگینش میکرد و کالریش زیاد میشد )

2 قاشق شکر ( بستگی به ترش و شیرینیه شاتوت داره )

نوک کارد وانیل

 

واسه پوره کردن شاتوت دو روش میشه استفاده کرد ، میتونین با چنگال نرمش کنین که کمی دونه هاش میمونه و یا میتونین میکسش کنین که نرم بشه کامل.

پوره شاتوت رو با شکر و وانیل مخلوط میکنین و نیم ساعت میذارین یخچال.

ماست رو هم اگه خواستین شیرین کنین ولی نیازی نیست و اگه ام خواستین خامه رو باهاش مخلوط کنین اما بدون خامه سبک تر و خنک تره.

دوتا راه هم هست که با ماست مخلوط کنین:

اگه با چنگال شاتوت رو نرم کردین ، یه ردیف از این شاتوت توی لیوان بریزین یه ردیف ماست تا ظرف پر بشه و بذارین یخچال 1 ساعت بمونه .

 

 

 

اگه ام کامل میکسش کردین با ماست خوب مخلوط کنین و بریزین توی لیوان و بذارین یخچال تا 1 ساعت بمونه.

 

 

هنوز با میوه های دیگه امتحان نکردم اما با توت فرنگی یا تمشک هم فکر میکنم خوب بشه.

 توی هوای گرم خوردنش خیلی میچسبه ، ستاره جون امیدوارم خوشت بیاد.

 

 ستاره نوشت: واسه اونایی که رژیم دارن و واسه ی کوچولوها بهترین جایگزین بستنی همین ماست میوه ایه!!

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۳/۱٠ ساعت ۱٠:٤۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


رول لازانیا با اسفناج

ایده ی این غذا از مجله ی آشپزی بود  اما بقیه اش خلاقیت تستر کوچیکه ایه

مواد لازم:

لازانیا 1بسته

اسفناج 750 گرم

پیاز 1 عدد

پنیر پیتزا 1 بسته

شیر ١.۵ پیمانه

آرد 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد ( این سلیقه ایه )

کره 25 گرم

پنیر موتزارلا کمی

نمک و فلفل و پودر سیر

 

 

اول پیاز رو ریز خورد میکنیم و در کمی کره یا روغن تفت میدیم ، اسفناج رو ریز خورد کرده به پیاز اضافه میکنیم و کمی که سرخ شد نمک و فلفل و پودر سیر زده ، پنیر رو اضافه میکنیم کمی که آب شد حرارت رو خاموش میکنیم.

لازانیا رو در آب جوش میپزیم و آبکش کرده روی پارچه ی تمیزی پهن میکنیم.

شیر رو با آرد و کره و نمک و فلفل و اگه دوست داشتین تخم مرغ خوب مخلوط میکنین ( من یه بار تخم مرغ ریختم زیاد خوشم نیومد بدون تخم مرغ بهتره ).

حالا یه لازانیا رو برداشته از مواد اسفناج و پنیر روش میریزیم و رولش میکنیم , از وسط نصف کرده و قسمت دالبریش رو به سمت بالا میذاریم و در ظرف پیرکس میچینیم ، به همین ترتیب همه ی لازانیا رو همین طوری آماده میکنیم و کنار هم توی ظرف میذاریم ، بعد شیر رو که با آرد مخلوط شده رو میریزیم از گوشه ی ظرف تا کامل بین همه ی لازانیاها باشه و در آخر پنیر موتزارلا یا پیتزا رو روش میپاچیم ( من هر دوشو ریختم ).

در فر که از قبل با 180 درجه سانتی گراد گرم کردیم به مدت 20 دقیقه میذاریم تا روش طلایی بشه و کرمش ببنده.

و در آخر نوش جان میکنیم

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۳/۸ ساعت ۱٠:۱۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


دسر موز و توت فرنگی

وای من انقدر این دسر رو دوست داشتم که نگو بیشتر رنگ و شکلش , واقعا خوشمل بود . Hippie

وقتی دیدم نمیتونم ازش بگذرم جای شام ازش خوردم Cheerleader

 

 

 

 

مواد مورد نیاز:

توت فرنگی هرچقدر دوست داشتین

موز یک عدد

پودر ژله ی توت فرنگی نصف بسته

پودر ژله ی موز 1 بسته

بستنی 4/3 پیمانه

آب جوش و آب سرد

 Glasses

خب اول ژله ی توت فرنگی رو با نصف لیوان آب جوش کامل حل میکنیم , کمتر از نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم که واسه برگردوندن مشکلی نباشه. توت فرنگی رو دمشو میگیریم و توش میچینیم , من دو طرف طول قالب توت فرنگی رو نصف کردم گذاشتم ردیف وسط رو درسته گذاشتم, میذاریم یخچال تا ببنده.

نصف پودر ژله رو با نصف لیوان آب جوش حل کرده و نصف لیوان آب سرد  رو هم میریزیم , و روی ژله ی توت فرنگی که بسته شده میریزیم البته روش کمی نگرفته باشه که لایه ها به هم بچسبن.  موز رو به قطعات 2 سانتی خورد میکنیم و دو ردیف بین توت فرنگیا میذاریم و دوباره زمان میدیم تا ژله تقریبا ببنده.

آخرین مرحله نصف پودر ژله ی موز باقی مونده رو با 4/1 آب جوش خوب مخلوط میکنیم و کمی حرارتش که رفت بستنی رو اضافه میکنیم و خوب حلش میکنیم و روی ژله ی قبلی میریزیم و میذاریم تا کاملا بگیره , بعد روی ظرف مورد نظر برمیگردونیم و با هرچی دوست داشتیم تزئین میکنیم. spring

 

 

من توی قالب رو با سلفون پوشوندم و راحت درش آوردم.

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۳/٤ ساعت ۱٠:٠٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


خورشت بنگالی با مرغ و اسفناج

این یه خورشت آسون اما با طعم متفاوته که من و همسر جونی خیلی دوست داشتیم

 

مواد لازم:

مرغ دو تکه

اسفناج تازه 300 گرم ( من چشمی ریختم )

گوجه فرنگی 4 عدد

عصاره ی مرغ 1 عدد

آرد 1 قاشق غذاخوری پر

پودر کاری 1 قاشق مرباخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل و روغن

 

 

اول گوجه فرنگی رنده شده رو توی کمی روغن تفت میدیم بعد آرد رو اضافه میکنیم تا بوی خامیش بره , زردچوبه و کاری رو اضافه میکنیم بعد از کمی تفت اسفناج رو که ریز خورد کردیم و مرغ رو اضافه میکنیم و 1 لیوان آب میریزیم ,عصاره ی مرغ و فلفل رو هم اضافه کرده در آخر اگه نمک خواست اضافه میکنیم. رنگش خوبه اما اگه خواستین پر رنگ تر باشه از کمی رب گوجه استفاده کنین, خیلی زود میپزه پس زیاد آب نریزین.

با نان یا برنج نوش جان Chef

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۳/۱ ساعت ۱۱:٤٥ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()