Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

اسلایس نارگیل

به به یه اینم اولین اسلایس که شد اولین شیرینی عید!

اینو از شبکه جام جم درستیدم هم راحته و هم سریع اماده میشه

 

 

 

 

 

مواد لازم:

3 عدد تخم مرغ

4/3 پیمانه شکر

1 قاشق چایخوری پودر هل

4/3 پیمانه روغن مایع

1.5 پیمانه پودر نارگیل

1.5 پیمانه آرد

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

 

مواد شربت:

1 پیمانه شکر

1 پیمانه آب

1 قاشق سوپخوری گلوکز یا 1 قاشق چایخوری آبلیمو

 

 

 

اول آرد رو با بیکینگ پودر 3 بار الک میکنیم

قالب 25*25 رو چرب میکنیم

 

 

 

مواد شربت رو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم میذاریم تا آروم شکر حل بشه بعد یکم بیشتر میکنیم ، ابلیمو یا گلوکز رو میریزیم و کمی جوشید حدود 5،6 دقیقه خاموشش میکنیم تا سرد بشه

باید غلظتش کمتر از آب مربا بشه

 

 

 

فر رو روی 170 درجه میذاریم

 

 

 

تخم مرغ رو با شکر حسابی میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه حدوددا 2 دقیقه کافیه

 

روغن مایع و هل رو اضافه میکنیم و بازم حدود 2 دقیقه میزنیم

 

پودر نارگیل رو به مواد اضافه میکنیم و دوباره 2 دقیقه میزنیم و در آخر آرد و بیکینگ پودر رو که الک کردیم میریزیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم

 

این سالایس موادش از کیک غلیظتره! میریزیمش توی قالب و روشو صاف میکنیم و میذاریم توی فربرای 20 دقیقه تا بپزه

 

 

 

از فر که آوردیم بیرون تا هنوز داغه شربت رو روش میدیم و میذاریم 5 تا 6 ساعت توی محیط بمونه و شربتش به خوردش بره!

 

آخر کار برای برش اسلایسا 1 ساعت میذاریم تو فریزر که تمیز بتونیم برشش بدیم

 

 

 

برای عید هم توی ظرف بچینین و توی یخچال نگه داری کنین و مابقیشو بذارین فریزر اصلا یخ نمیزنه و 5 دقیقه بعد میشه خوردش

 

 

 

از این مواد تقریبا ۴۵ تا اسلایس دارین البته به اندازه  ای که میبرین ربط داره اما زیاد بزرگ برش ندین

 

و اینکه اصلا شیرینی بیش از حد نداره چون موادش شکر زیادی نداره

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*پیمانه های من ٢۵٠ میلی لیتریه

 

*دورش یه کوچولو بعد از پخت طلایی میشه که اونو برش بدین که همه اسلایسا شبیه هم باشن

 

 

*میتونین جای هل از اسانس نارگسل استفاده کنین اما به نظرم خیلی زیاد میشه

 

 

*روشم با پودر پسته تزیین کردم ( پسته ی بی نمک رو تو آب گذاشتم پوستش رو کندم و خشک که شد آسیاب کردم ، یه کوچولو تفتش دادم و پاشیدم روش

 

 

 

 

 

 

 

ایشالله اگه تا اخر هفته تونستیم با دوست جونیم بازم شیرینی میذاریم

 

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٢/٢۳ ساعت ۱٠:۳٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


شیرینی عید

سلام امروز میخوام بترکونم Gun Toutingمیخوام  ییهو چنتا دستور شیرینی بذارم واستون برین حالشو ببرین.این دستورها امتحان شده ست پس با خیال راحت درستش کنین ماندگاریشونم عالیه.اسکار رو که قبلا گذاشتم دستورشو موندگاریش فوق العاده ست.

راستی از من میشنوید مجله هنر آشپزی و قناد باشی رو تهیه کنید چون هم دستورای خیلی خوبی داره هم نکات بدردبخور

فقط بگم عکس درست و حسابی ندارم ازشون آخه قصد آپیدنشونو نداشتم یعنی وقت نداشتم ولی ایشالا سفارشامو که آماده کردم عکسای خوشمل ضمیمه میکنم

این شیرینی اولی رو از مجله هنر آشپزی درستیدم

گردویی پفی:

کره  100  گرم به دمای محیط رسیده

پودر قند   2  قاشق سوپخوری

وانیل  1/2  قاشق چایخوری

گردو  116  گرم

آرد  120  گرم

نمک   نوک نوک قاشق چایخورینیشخند

پودر قند برای روی شیرینی

اول فر رو روشن میکنیم با حرارت 150 درجه.گردو خوب آسیاب میکنیم تا به روغن بیفته.کره و پودر قند رو خوب میزنیم تا کرمی و سبک بشه نمک و وانیل رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.آرد الک شده و گردو رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیرمون یکدست بشه. خوب حالا خمیر رو به صورت توپهای کوچیک تو دست فرم میدیم و توی سینی میچینیم و به مدت 45 دقیقه میذاریم تو فر . وقتی درشون آوردیم میذاریم یه کم خنک شن(کمی گرم باشه)و میزنیم توی پودر قند و وقتی کاملا خنک شدن دوباره میزنیم توی پودر قند. واییییییی واقعا خوشمزززززه ن

 

 

ساق عروس:

روغن جامد 1 لیوان(250گرم) + 1 قاشق سوپخوری(من 70 درصدشو کره ریختم)

آرد 3 لیوان(450گرم)

پودر قند 3 قاشق غذاخوری

هل ساییده 1 قاشق چایخوری

بکینگ پودر نوک قاشق چایخوری

مغز گردو به میزان لازم

خوب بازم مخلوط کره و روغن رو با پودر قند خوب میزنیم تا کرمی و سبک بشه هل رو هم اضافه میکنیم بکینگ پودر و آرد رو مخلوط میکنیم و الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دستتون نچسبه خوب حالا تیکه تیکه از خمیر ورمیداریم و یه تیکه گردو میذاریم بینش و خمیر رو به شکلی که تو عکس میبینین در میاریم البته میتونین گردش هم بکنبن ولی اینطوری خوشملتره به نظرم وقتی تموم شد میذاریم توی فر 160 درجه به مدت 15 دقیقه وقتی هم درش آوردیم مثل روش شیرینی قبلی تو پودر قند می غلطونیم.

 

 

شیرینی نخودچی:

آرد نخودچی 400 گرم

آرد گندم 100 گرم

پودر قند 250 گرم

روغن جامد 300 گرم(بازم بیشترشو کره ریختم)(طبق چند بار تجربه روغنو 50گرم نسبت دستور اصلیش اضافه کردم)

پودر هل 1 قاشق مرباخوری

خوب بازم روغن رو با پودر قند خوب میزنیم تا سبک و لطیف بشه پودر هل رو هم اضافه میکنیم آرد نخود و آرد گندم رو مخلوط میکنیم و بعد از الک کردن به موادمون اضافه میکنیم خوب این خمیر 24 ساعت احتیاج به استراحت داره تو دمای محیط.بعد از این مدت خمیر رو چرخ میکنیم و من پیشنهاد میکنم که حتما این کار رو بکنین چون در غیر این صورت خمیرتون منسجم نمیشه و تو قالب زدن به مشکل بر میخورین. خوب حالا با قالبهای دلخواهتون قالب بزنین و بذارینشون تو فر170 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه. وقتی هم درشون آوردین تا چند ساعت بهشون دست نزنین چون خراب میشن خیلی حساسن طفلیا

خوب لازم به تذکره که هر کدوم از اینا رو که درست کردین همینطور در حین پخت و بعد از پخت قربون صدقه شون برین مث من هی بگین عسیسای من گوگولیاااااا چقده شما نانازین

خوب دیگه هفته بعد سعی میکنم برشتوک و پفک گردویی و یه نوع نارگیلی رو هم بذارم واستون

 

به این عکس ضایع من زیاد نیگا نکنین چون هزار بار سلیفونش باز شده  شیرینیاش دست خورده

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٢/۱٩ ساعت ۱٢:۳٦ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


پاستیتسیو ( pastitsio )

این غذای خوشمزه مال کشور یونانه، یه خوراک با پاستا و سس سفید!

مام که خانواده ی اسپاگتیا! از هیچ غذایی با وجود اسپاگتی نمیتونیم بگذریم

 

 

 

 

 

مواد لازمش 3 قسمت میشه:

 

پایه ی پاستایی:

پاستا شکلی و ترجیحا لوله ای 2/1 بسته 500 گرمی

کره 20 گرم

تخم مرغ یک عدد کوچک!

 

سس گوشتی:

250 گرم گوشت چرخ شده

2 عدد پیاز

2 حبه سیر

1 عدد فلفل دلمه ای

گوجه فرنگی 3 عدد رنده شده

رب گوجه 2 قاشق

نمک و فلفل و زردچوبه

 

سس سفید پنیری:

2 پیمانه شیر

2 قاشق ارد

کره 40 گرم

نمک و فلفل

پنیر موتزارلا 2/1 پیمانه + 3 قاشق

 

 

 

برای سس گوشتی مثل مایه ی ماکارونی اول پیاز و سیر رو تفت میدیم بعد گوشت و  فلفل دلمه ای و در آخر رب و گوجه و نمک و فلفل! به همین سادگی! میذاریمش کنار

 

پاستا رو توی آب جوش و نمک و کمی روغن میپزیم و آبکش میکنیم ، سرد که شد کره و تخم مرغ رو مخلوط میکنیم

 

برای سس پنیری هم، اول آرد رو توی شیر حل میکنیم و میذاریم روی حرارت متوسط تا غلیظ بشه و آردش بپزه، بعد نمک و فلفل و کره رو اضافه میکنیم

از روی حرارت برمیداریم و 2/1 پیمانه پنیر رو میریزیم و هم میزنیم

 

2 روش واسه ریختن توی ظرف، ترجیحا پیرکس باشه داریم:

اول پاستا بعد سس گوشتی و روش سس سفید رو بریزیم

یا این روش که خودمم اینطوری ریختم که پاستا رو با مایه ی گوشتی مخلوط میکنیم و بعد توی پیرکس میریزیم و روش سس سفید!

 

سس رو صاف میکنیم و روش 2 قاشق پودر سوخاری میپاشیم ، بعد 3 قاشق پنیر رو روش میدیم و توی فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه میذاریم ، تا روش یکم طلایی بشه!


 

 

 

 

بعدم با سس کچاپ میخوریم و حالشو میبریم!

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٢/۱٦ ساعت ۱٠:٥۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


تولدم مبارک + دسر ترایفل

تولد تولد تولدم مبارک بیام شمعا رو فوت کنم که صد سال زنده باشم ....

 

امیوز تولدمه ، میخواستم صبح اپش کنم اما وقت نداشتم

 

دسر ترایفل دسر متنوع و ساده ایه که بیسش با کیک اسفنجی و ژله و یه پودینگ یا کرم وانیل یا خامه ی زده شده و یا حتی بستنی توی تابستون درست میشه و البته با انواع میوه!

من اکثرا با خامه نمیدرستم که کالریش زیادی زیاد نشه چون خودش همینجوری از کالری داره منفجر میشه!

این دسر توی ظرف بزرگ و عمیق شیشه ایی سرو میشه

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم:

ژله قرمز یک بسته

کرم وانیلی 1 پیمانه ( 1.5 شیر + 2 ق س آرد + 25 گرم کره + 5 ق س شکر + 2/1 ق چ وانیل )

پاند کیک یه بسته

پرتقال و انبه و تمشک

 

همه مواد رو اماده میکنین، یه ردیف کیک روش میوه و روش کرم و باز میوه و ژله و ....

کاملا سلیقه ای!

به همین سادگی ولی بسیار خوشمزه!

 

 

 

 

 

تو این یکی من از خامه و بستنی استفاده کردم  تو تابستون بود!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٢/۱۱ ساعت ٦:٢۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کوکی

این یه شیرینی خیلی ساده ست در عین حال خیلی ترد و خوشمزه.موندگاریشم خیلی زیاده. فکر میکنم واسه عید گزینه خوبی باشه اگه میخواین خودتون شیرینی بپخین

مارگارین 250 گرم

آرد         260 گرم

آرد برنج   35 گرم

پودر قند   50 گرم

وانیل       نصف قاشق چایخوری

شکلات برای تزئین

خوب کره رو که به دمای محیط رسیده با پودر قند و وانیل خوب میزنیم تا کرم مانند بشه و پف کنه. آرد و آرد برنج رو که 3بار الک کردیم به موادمون اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم خمیرش نسبتا شله البته نه خیلی یعنی چسبنده ست

عکسشو ضمیمه میکنم واسه دوس جونایی که اصرار به درست کردن کوکی دارن عینک

و باید بریزیم توی قیف و روی سینی که کاغذ روغنی انداختیم فرمش بدیم هر مدلی که دوست دارین مدل s .دایره یا هر شکل دیگه ای بعد میذاریمش تو فر 175 درجه که از قبل گرم شده به مدت تقریبا 30 دقیقه وقتی درشون آوردیم میذاریم سرد بشن.شکلات رو هم به روش بن ماری آب میکنیم و شیرینیهامونو تزئین میکنیم شیرینی خوشملامون آماده ست بفرمایین نوش جانعکسای خوشملترشو میذارم این روزا بذارین سفارشام آماده شناز خود راضی

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٢/٧ ساعت ٧:٠٠ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


مافین پرتقالی ( Orange muffin )

این اولین مافینیه که من درستیدم و عالی بود

 

 

 

از رو دست تیلا جون درستش کردم دست گلش درد نکنه

طعم پرتقالش، رنگش واقعا هیجانی بود واسم

وقتی کنار فر نشستم و پف کردنشو دیدم واهـــــــــــی زندگی کردم

البته یه کوچمولو تغییرش دادم

 

مواد لازم:

کره 100 گرم

آب پرتقال 4/1 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

رنده پوست پرتقال یک قاشق چایخوری معادل رنده پوست دوتا پرتقال آبگیری

شکر 2/1 پیمانه ( 100 گرم ) + 2 قاشق سوپخوری

آرد 3/1 , 1 پیمانه ( 170 گرم )

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری ( 5 گرم )

( پیمانه های من ٢۵٠ میلی هستن )

 

 Chef

 

اول کره رو ذوب میکنیم و میذاریم خنک بشه

آرد رو با بیکینگ پودر 3 بار الک میکنیم

فر روی 180 درجه تنظیم میکنیم و میذاریم گرم شه

کره با آب پرتقال رو مخلوط میکنیم، بعد تک تک تخم مرغها رو با رنده پوست پرتقال میریزیم و کمی با ویسک میزنیم

تو مافین ها نیازی به زدن زیاد نیست و خیلی سریع آماده میشه

مواد خشک رو هم با هم مخلوط میکنیم و توی 2 نوبت با مایعها مخلوط میکنیم، فقط در حد مخلوط کردن نه بیشتر!

تقریبا موادمون از کیک سفتتره، اگه ام یکم گلوله شد که نمیشه اما شد عیب نداره توی پخت درست میشه

مواد رو با قاشق توی کپسولای مافین میریزیم ، تقریبا 3/2 کپسول رو پر میکنیم و میذاریم توی فر، حدودا 20 تا 25 دقیقه طول میکشه تا بپزه

روی پنجره سیمی خنکش میکنیم

 

 

خیلی بافت نرم  و پنبه ای داره و بوی پرتقالش عالیه

 

 

اگه مواد مافین رو خیلی بزنین پف نمیکنه و تقریبا یه جور لاستیکی میشه

 

از این مواد من ٩ تا مافین درآوردم

اینو یادم یفت بگم که قالب مافین خلیدم بالاخره

 دوست جونیم خلیده تازه و اونم اینو درستیده، نمیدونم عکس گرفت؟؟ نگرفت؟؟ Gemini

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٢/٤ ساعت ۱٠:٠٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()