Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

چیکن شفردز پای (Chicken shepherds pie )

 

خب بعد از اون همه دسرو چیزای جینگولی و کالری دار! میرسیم به یه غذای خومشزه

 

 

 

 

این غذا رو از سایت all recipes پخیدم و فوق العاده بود ، البته یه تغییراتی دادم

اصلیت این غذا با گوشت گوسفند بوده و مواد و سبزیجات داخلش رو هم سلیقه ای  میشه کم و زیاد کرد و پنیر هم میشه اصلا نریخت که کم کالریتر میشه یا هر نوع پنیری که دوست داشتین بریزین!

مهم اینه که کراستش مشد پوتیتو بوده، فکر کنم مال انگلیس هم بوده ، یه همچین غذایی نیز با گوشت گاو درستیده میشه تو یو*اس به اسم کوتِیج پای!

نمیدونم یه غذا به این آسونی و مشابهی چرا اینقددددددددددررر اسم داشته!

بگذریم و بریم سر درستیدن خودش! 

 

 

 

مواد لازم:

4 عدد سیب زمینی متوسط

1 عدد تخم مرغ

30 گرم کره

4 قاشق شیر

یک تکه مرغ

1 عدد پیاز

2 حبه سیر

1 عدد هویج

2/1 پیمانه نخودفرنگی

3/1 پیمانه ذرت نیم پز

3 عدد گوجه فرنگی

2 قاشق آرد

در صورت دلخواه 1 پیمانه پنیر موتزارلا

پاپریکا و نمک و فلفل سیاه و ...

 

 

سیب زمینی ها رو میندازیم تو آب تا بپزن

تو این فاصله مرغ رو با یه سری چیز میز که بوی زخمشو بگیره هم میندازیم بپزه ( غیر از مواد بالا )

سیب زمینی رو با کره و شیر و نمک و فلفل خوب مش میکنیم بعد بهش تخم مرغ رو اضافه میکنیم

فر رو روشن میکنیم رو 175 درجه فارنهایت که گرم بشه

مرغ که پختید! ریش ریش میکنیم

پیاز رو خلالی میکنیم و یه تفت میدیم فقط سبک شه سرخ نشه، بعد مرغ و کل سبزیجات رو میریزیم، حالا دو حالت داره:

 

1.نمیخوایم پنیر داشته باشه: 2 قاشق آرد رو اضافه میکنیم و کمی آب مرغ و مخلوط میکنیم آب مرغ که کشیده شد برمیداریم

2. میخوایم پنیر داشته باشه: بدون آرد ریختن پنیر رو میریزیم

 

مواد آماده شده رو ته پیرکس میریزیم و کوچولو فشار میدیم که منسجم بشه

 

 

 

 

سیب زمینی های مش شده رو هم روش میریزیم ، با چنگال به دلخواه روش شیار ایجاد میکنیم

 

 

 

 

میندازیم تو فر تا روش همچین برشته و خوشتل بشه

 

من پنیر نریختم و خیلی خوشم اومد، قبل اینکه بره تو فر هم روش پاپریکا و فلفل سیاه بپاچین خوشتل میشه

 

 

 

میشه روشم پنیر ریخت اما این شیارا خوشتلش میکنه، میشه پنیر رو هم توی مش کردن سیب زمینی ریخت

 

اگه بخواین برشی و تمییز دربیاد باید مشتون سفتتر باشه اما من این جوری دوست داشتم

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱۱/۳٠ ساعت ۸:٢٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


" کرم کارامل "

 به به! دقیقا فقط همین واژه به به!

اول ولنتاینتون مبارک هوارتا  ، ایشالله کادوی بعدی سپندارمزگان باشه

حالا در مورد این دسر نرم و خومشزه بگم که شخصا از رو دست یک شف فرانسوی درستیدم

من خودم هیچ وقت کرم کاراملای آماده یا مال رستورانی رو دوست ندارم و هیچ وقت امتحان نمیکنم، آمــــــــــا این چیز دیگری ست!

 

 

 

 

مواد لازم:

شیر 1 لیتر

شکر 450 گرم

وانیل 2/1 قاشق چایخوری

تخم مرغ 6 عدد

برای کارامل: 5 قاشق شکر + 4/1 لیوان آب

 

 

 

شیر رو میریزیم توی قابلمه و نصف شکر رو میریزم توش تا بجوشه ، وقتی جوشید حرارت رو خاموش میکنیم

بعد میریم سراغ درستیدن کارامل، شکر رو میریزیم توی تابه و روش آب رو میریزیم

سینک ظرفشویی رو هم پر آب میکنیم، زیر تابه رو روشن میکنیم و اصلا هم نمیزنیم فقط گهگداری تابه رو یه تکون میدیم

کم کم کارامل شروع میکنه به قلیدن و وقتی رنگش عسلیه روشن شد از روی حرارت برمیداریم و ته تابه رو میزنیم توی آب سینک که سریع خنک بشه و کارامل نسوزه که حالمون اول کار گرفته نشه

حالا کارامل رو ته قالبامون میریزیم که من فنجون استفاده کردم، میذاریم تا سرد بشه

فر رو روی 180 درجه تنظیم میکنیم تا گرم بشه، برای کرمش تخم مرغا رو میشکنیم و با باقی شکر و وانیل خوب میزنیم تا یکدست بشه و کرم و روون!

شیر رو که از حرارت افتاده اما گرمه، آروم به تخم مرغ اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا تخم مرغ نپزه و نبره ، یکدست که شد روی کاراملای سرد شده میریزیم

قالبا رو توی یه ظرف بزرگتر میذاریم و توی ظرف رو پر از آب میکنیم

برای تقریبا 45 دقیقه میذاریم توی فر تا روی کرم کاراملا بگیره و کمی طلایی بشه

 

 

 

 

 

اما هنوز شله و هیچ ناراحتی نداره

بعد از پخت از فر دربیارین و  بذارین سرد بشه

قالبا رو واسه 4 ساعت و هر چی بیشتر بهتر بذارین تو یخچال

من شب درست کردم و تا فردا عصرش موند تو یخچال!

خیلی راحت دورشو با چاقو آروم جدا کنین و توی بشقاب چپه کنین، با یه حرکت چپ و راست جدا میشه و تالاپی میفته تو ظرف و شما خوشحال میشین!!!

 

 

 

طعم واقعا بی نظیری داره! نرم و خومشزه

من کارامل زیاد زیرش ریختم

شکر خالی رو روی حرارت نذارین چون خیلی سریع میسوزه!

 

برای این جینگیلیای روش یکم از کارامل رو روی فویل چرب شده به هر شکلی که دوست دارین بریزین و خنک که شد جداش کنین

 

 

بذارین روی کرم کارامل اما زودی سرو کنین که آب میشه ، بقیه شم بخورین آبنبات دیده

من با نصف مواد این ۴ تا فنجون خوشگل رو درآوردم

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱۱/٢٦ ساعت ۱:۳٥ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


مافین کالباس

سلام سلام امروز با یه عصرونه خوشمزه اومدم.این مافین خوشمزه رو از یه برنامه تلویزیونی یاد گرفتم وقتی خواستم بآپمش تو نت سرچش کردم و دیدم به به فقط من نیستم که این برنامه رو دیدم

خوب این چیزا رو آماده کنین:

کره 40 گرم به دمای محیط رسیده

آرد 150گرم

پنیر پیتزا 90 گرم رنده شده

بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

تخم مرغ 1عدد

شیر نصف لیوان( همدما با محیط)

کالباس 4 ورق خرد شده

نمک 1/4 قاشق چایخوری

فلفل به مقدار لازم و دلخواه ( پر ادویه ش خوشمزه تره)

پودر اوریگانو یا آویشن به دلخواه

 خوب درست کردنش خیلی سریع و راحته:Smiley from millan.net

آرد و بکینگ پودر رو با نمک و ادویه مخلوط میکنیم و بعد کره رو اضافه میکنیم و به خورد آرد میدیم .تخم مرغ رو با هزن دستی کمی میزنیم و شیر رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و به آردمون اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط بشن بعدش پنیر پیتزا و کالباس رو اضافه میکنیم و موادو میریزیم تو قالب و میذاریم توی فر 180درجه. تو دستورش نوشته یه ربع بذاریم کافیه ولی مال من یه 25دقیقه ای طول کشید چون بعد یه ربع که در آوردمش وا رفت. اگه هم یه وقتی مال شمام وا رفت سریع برگردونینش تو قالب و بذارین تو فر تا بپزهعینک بفرمایین نوش جون ما که خیلی خوشمون اومد خانوادگی36_1_51.gif

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱۱/٢٤ ساعت ۳:٠٢ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


کاپوچینو

بعد اون لاوا کیک خوشمزه یه نوشیدنی گرم یه مزه ی دیگه ای داره!

مواد لازم:
شیر 2 پیمانه
شکر 3 قاشق
پودر قهوه 1 قاشق مرباخوری
آب جوش نصف لیوان
پودر کاکائو برای تزیین

 

شیر رو با شکر میذاریم روی حرارت ، قهوه رو هم با آب جوش مخلوط میکنیم
شیر که گرم شد و نزدیک جوشیدن بود زیرشو کم میکنیم و با ویسک به صورت اریب سطح شیر رو سریع هم میزنیم تا کف شیر رو داشته باشیم ، میشه از همزن قلمی استفاده کرد ، اونم کج روی سطح شیر میگیریم و میزنیم، کف شیر که منسجم بود با قاشق برمیداریم و روی لیوانای سرو میریزیم
قهوه رو با شیر مخلوط میکنیم و میذاریم چند جوش بزنه بعد خیلی آروی از وسط یا از کنار کف شیر آروم شیر و قهوه رو میریزیم توی لیوانا و روش پودر کاکائو میپاچیم
میشه خامه هم استفاده کرد جای کف شیر که به نظر لزومی نداره
کاپوچ شما اماده است و اونایی که شکلات دوست ندارن این گزینه خیلی خوبیه برای ولنتاین


تستری نوشت :بگم که خیلی ناراحتم!  یعنی چی وبلاگمون فیل*تر شده!
دوستامونم که نمیتونن بهمون سر بزنن یا بکامنتن منم فعلا تو هر دوجا میآپم ببینیم هفته ی دیگه چی میشه! 

وبلاگمونو دوست دارم وگرنه دیگه توش نمینوشتم! اما الان ما تو هر شرایطی می آپیم!

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱۱/٢٢ ساعت ٤:۱۸ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


لاوا کیک شکلاتی ( chocolate lava cake )

این بهترین چیزیه که میشه برای ولنتاین درستید ، من که عاشقش شدم بی نهایت خوشمزه و هیجان انگیز

 

این کیک فوق العاده رو از وبلاگ شف طیبه عزیز دیدم و کلی تو نت گشتم و شد اینی که میبینین میترسیدم نتونم درش بیارم

 

بسیار تا بسیار لذت بردیم با همسری

 

 

 

لاوا یعنی مواد مذاب آنشفشانی! چون شکلات از وسط این کیک مثله مذاب میزنه بیرون این شده اسمش ، با این مقدار مواد دوتا لاوا کیک خوشتل میشه آماده کرد

 

مواد لازم:

شکلات 60 گرم

کره 40 گرم

تخم مرغ 1 عدد

زرده تخم مرغ 1 عدد

وانیل 2/1 قاشق چایخوری

شکر 2 قاشق سوپخوری

آرد 1 قاشق سوپخوری

پودر قهوه فوری 2/1 قاشق چایخوری

کره و پودر کاکائو برای قالب

 

 

شکلات رو توی ظرف ریخته و روی بخار آب میذاریم تا ذوب بشه، فقط حواس جمع که بخار آب به ظرف نخوره

با کره قالب رو خوب چرب میکنیم در واقع کره مالیه حسابی

 

 

 

من رمکین نداشتم و از فنجون استفاده کردم و جواب داد!   بعد پودر کاکائو رو میریزیم توشو تکون میدیم تا به تمام دیواره بچسبه و مازادشو خالی میکنیم

 

شکلات رو از حرارت برمیداریم و کره رو میندازیم توش تا کامل آب بشه و هم میزنیم تا یکدست بشه

فر رو با 210 درجه سانتی گراد گرم میکنیم

 

تخم مرغ و زرده و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرمی و کشدار بشه ، شکلاتی رو که روونه و از داغی افتاده میریزیم و بازم هم میزنیم تا  کلی حباب وایسه

آرد رو الک میکنیم و آروم مواد رو دورانی مخلوط میکنیم

توی قالبا میریزیم و 3/2 شون پر میشه

 

تقریبا 10 دقیقه طول میکشه تا روی بگیره و یه پوسته نازک ایجاد بشه

بیشتر بذارین دیگه لاوا نیست و کیک! میشه

وقتی در میاد یکم از پفش میخوابه

5 دقیقه که گذشت و خنک شد ا یه کارد دورشو آزاد کنین و برگردونین

با پودر قند تزیین میکنیم و روش از توت فرنگی یا برگ نعنا استفاده میکنیم و اگه دوست داشتین با بستنی سرو میکنیم و اینکه گرم سرو میشه

 

 

 

وقتی میبرینش شکلات مایع میریزه بیرون که لذت دیدنش از خوردنش خیلی بیشتره

 

 

 

رنگشم حسابی تیره اس و شکلاتـــــــــــــــی!  عکس خوبی نگرفتم و به علاوه ی اینکه زودی خورده شدن!  دلم میخواست وقتی توی ظرف پر شکلات شده بود بعکسم که همسری خورده بودش دیده

 

کیک خیلی حساسیه، اگه 2 دقیقه بیشتر بذارین نتیجه اونی نمیشه که میخواین!

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱۱/۱۸ ساعت ٩:٢٥ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


دسر شکلاتی 2

سلاااااااااااااااااااااام منم دسر شکلاتی درست کردم چون طرز تهیه ش خیلی آسون بود دلم نیومد دستورشو نذارم واستون البته که شما خودتون استاد دسرین

 

 

موادش ایناست:

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری سرپر

خامه فرم گرفته 1/2 پیمانه تا 1 پیمانه به دلخواه

وانیل کمی

شیر 3پیمانه

شکر 1 پیمانه

آب 1/2 پیمانه

پودر کاکائو به میزان دلخواه من چشمی ریختم میخواین 3قاشق غذاخوری بریزین شما

 

Chef

 

ژلاتین رو روی آب سرد می پاچیم و به روش بن ماری حلش میکنیم.شیر و شکر و پودر کاکائو رو با هم میذاریم روی حرارت تا شکر حل بشه جوش که اومد از روی حرارت برمیداریم و مایه ÷لاتینو بهش اضافه میکنیم و وقتی خنک شد خامه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و تو قالب میریزیم و میذاریم تو یخچال دو سه ساعتی باید صبر کنین تا این دسر خومشزه آماده بشه. یه نکته راجب قالبها اینه که از قبل خیسش کنین و یه چند دقیقه ای بذارین تو فریزر بعد در بیارین و موادو بریزین توش تا دسر راحت از قالبتون دربیاد

 

 

 

 

 

توسط تستر اعظم :)

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱۱/۱٦ ساعت ۸:٢۳ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


دسر شکلاتی

اصلا هرچی که واسه ولنتاینه باید شکلاتی و قلبی و قرمز باشه ، این اولین دسریه که فکر کنم به درد ولنتاین بخوره خیلی خوشمزه اس

 

 مواد لازم:

شیر 2 پیمانه

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

شکر 6 قاشق سوپخوری

پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

موز 1 عدد

بیسکوییت پتی بور 10 عدد

خامه 2 قاشق چاخوری

 

 

اول شیر رو با شکر و آرد ذرت خوب مخلوط میکنیم و روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ بشه

پودر ژلاتین رو هم روی آب میپاشیم اسفنجی که شد میذاریم روی بخار آب تا مایع بشه

شیر رو مدام هم میزنیم و کاکائو رو اضافه میکنیم وقتی کرم شکلاتمون غلیظ شد خامه رو اضافه میکنیم و یه کوچولو هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم

مایع ژلاتین رو هم میریزیم و هم میزنیم

روشو یه نایلون فریزر میکشیم اما سطح نایلون رو به سطح کرم میچسبونیم که روی نبنده و خنک بشه

بیسکوییتا رو با دست خورد میکنیم اندازه ی بند انگشت

موز رو هم حلقه میکنیم

دو تا لیوان خوشتل برمیداریم، کفش یه قاشق کرم میریزیم و روش بیسکوییت و موز روش و کرم روش تقریبا 2 ردیف بیسکوییت میشه و روشو با کرم پر میکنیم ، میذاریم یخچال که ببنده

روشو با خامه و ترافل قلبی ( خو ولنتاینه ها ) و هر چی دوست دارین بتزیینین

 

 

بافتش خیلی نرم و خوشمزه اس و خیلیم ساده درست میشه

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱۱/۱۳ ساعت ٦:٢۱ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


اسپاگتی با کوفته قلقلی ( spaghetti with meatballs )

بازم رسیدیم به یه رسپی مربوط به اسپاگتی  ( گفته بودم که ما خانواده ی اسپاگتیا هستیم  )

 

 

مواد لازم این اسپاگتی بی نظیر:

اسپاگتی 1 بسته 500 گرمی

گوشت چرخ شده 300 گرم

پیاز رنده شده 2 عدد

2 قاشق پودر نان

روغن مایع 3 قاشق

رب گوجه فرنگی 2 قاشق

سس کچاپ به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه

پودر اوریگانو

 

اول گوشت رو با نصف پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر اوریگانو و پودر نان خوب ورز میدیم و میذاریم یه نیم ساعت تو یخچال بمونه

اب اسپاگتی رو میذاریم که بجوشه و توش کمی نمک و روغن میریزیم

از مواد گوشتی به اندازه ی نارنگی برمیداریم و گلوله میکنیم، توی روغن تفتش میدیم تا یکم سرخ بشه

مابقی پیاز رو هم تفت میدیم و توش نمک و فلفل و زردچوبه میریزیم، رب رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم و 1 لیوان آب میریزیم وقتی جوشید میت بالها رو میذاریم توش تا بپزه

اسپاگتی رو آبکش میکنیم و چند قطره روغن زیتون بهش میزنیم و میت بالها رو روش میذاریم

با سس کچاپ هم تزیین میکنیم، زیتون و ریحون هم گزینه های خوبین

 

 

 

ایشالله کم کمک بریم سراغ دستورای مربوط به ولنتاین

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱۱/٩ ساعت ٦:٠۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


هات چاکلت 2 (Hot chocolate 2)

 اینم دومین نوع هات چاکلت که درستیدم ، توی این هات چاکلت به جای شکلات از پودر کاکائو استفاده کردیم و از هات چاکلت اولی کالریش کمتره 

  

 

مواد لازم:

2 پیمانه شیر

3 قاشق مرباخوری پر پودر کاکائو

6 قاشق مرباخوری پر شکر

50 گرم مارشمالو تکه شده

 

اول شیر رو با 3 قاشق از شکر مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت ، گرم که شد با ویسک یا همزن قلمی روی حرارت هم میزنیم و کف شیر رو با قاشق برمیداریم و توی ماگها میریزیم وقتی به اندازه ی دلخواه کف شیر داشتیم پودر کاکائو و مابقی شکر رو اضافه میکنیم و با همون ویسک میزنیم تا حل بشه

 وقتی کامل مخلوط شد از روی حرارت برمیداریم و آروم از یک طرف ماگ میریزیم و پرشون میکنیم ، سریع مارشمالوها رو میریزیم روی کف شیر که بالا اومده و آروم زیر و رو میکنیم تا حل بشه

هات چاکلت خوشمزه آماده اس Chef

 

هرچی پودر کاکائو مرغوبتر باشه هات چاکلت مطلوبتری هم داریم

مارشمالو هم غلظت خوبی میده هم کف شیر رو استیبل تر میکنه

اگه توی مرحله ی کف شیر با همزن قلمی بزنین نسبت به ویسک کف منسجمتری خواهید داشت، اما در کل با ویسک هم عالیه Hello

تستری نوشت: چقدر توی فضا آپیدن راحت تره، نیاز به سایتی برای اپلود عکس هم نداره Yah

 

بعدا تستری نوشت: دوست جونی اینم عکس مارشمالو

  

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱۱/٢ ساعت ٩:٤٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


خبر خبر ما رفتیم!!!

هورا هورا کل وبلاگمونو بردیم بلاگ اسپات و راحت شدیم

اینم آدرس ما >>>> تستر کوچیکه و تستر اعظم در Toaster

دیگه ما رو اونجا میبینین گاوچران

http://toaster-kitchen.blogspot.com/

 

بچه ها خونه جدیدمون شاید سخت باشه باز کردنش یا کامنت گذاری که شاید واسه این ایامه ، بازم مرسی که با سختیش میاین و یادمون میکنین قلب

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱۱/۱ ساعت ۱٠:٢٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()