Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

2 نوع سرو پوره :)

این ٢ نوع پوره کاملا تستریه و از اونجا که من توی درست کردن شام تنبلم اینها اختراع شدن

مواد لازم اولین پوره:

سیب زمینی ٢ عدد بزرگ

هویج ١ عدد بزرگ

شیر ٢/١ پیمانه

کره ٢۵ گرم

نمک و فلفل

مایه ی گوشتی ماکارونی یا سویا

سیب زمینی و هویج رو میندازیم توی آب تا بپزن و حسابی نرم بشن، مایه ای رو هم که دوست داریم اماده میکنیم

سیب زمینی و هویج رو پوست میگیریم و با مش پوتیتو (اسمشو دوست دارم ) پوره میکنیم و شیر و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا لطیف بشه و در آخر کره رو اضافه میکنیم

برای سرو هم پوره رو میریزیم و مایه ی گوشتیمونو روش میریزیم و آی میخوریم و کیف میکنیم

میتونین حتی کره رو هم حذف کنین که رژیمی تر بشه

مواد لازم دوین پوره:

٢ عدد سیب زمینی بزرگ

١ عدد پیاز

١ پیمانه ساقه کرفس

٢ عدد هویج کوچک

١ عدد عصاره بره

پودر کاری و نمک

سیب زمینی و هویج رو پوست میگیریم و درشت خورد میکنیم در تابه میریزیم ، پیاز رو هم پوست میگیریم و درشت خورد میکنیم و به همراه کرفس اضافه میکنیم

١ لیوان آب و پودر کاری و عصاره رو هم میریزیم و میذاریم کاملا بپزه و بعد پوره میکنیم

روشم من کمی فلفل سیاه و پاپریکا پاشیدم

واقعا طعم عالی داره و شام سبکی هم هست ، هم میتونه برای کنار غذاهای گوشتی سرو بشه

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٠/٢٩ ساعت ۱:۱۸ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


چای انار

توی این هوای سرد و برفی یه نوشیدنیه گرم خیلی میچسبه

این نوشیدنی خیلی طعم دلچسبی داره

مواد لازم:

انار دونه شده ٣/٢ پیمانه

آب ٢ پیمانه

نبات یک شاخه

خیلی راحت آماده میشه، اینطوری که انارای دون شده رو بریزین توی آب جوش ترجیحا ظرفتون لعابی باشه که چای خوشرنگ بشه، نبات رو هم اضافه کنین و بذارین روی حرارت کم تا آروم چای آماده بشه و رنگ خوشرنگش دیده بشه، با یه وسیله مثه مش پوتیتو دونه ها رو یکم توش له کنین و نوشیدنی رو صاف کنین خیلی محکم نکوبین که تلخی هسته هاش دربیاد ، نوشیدنی تون آماده اس

نوش جان

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٠/٢٦ ساعت ٢:٢٩ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


پودینگ به :)

به به یه دسر عالی با میوه ی خوشمزه ی فصل یعنی " به "

این دسر از چند تا رسیپی تهیه شده و یعنی کار دست خود تستر کوچیکه اس

 

مواد لازم:

به یک عدد

شیر 2 پیمانه

خامه 50 گرم

آرد ذرت 2.5 قاشق سوپخوری

شکر 6 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری سرپر

وانیل کمی

تزیین: ژله و مربای به

 

اول بگم که به رو اینطوری تمیز کردم البته که همه واردن!

با یه دستمال نخی تمام پرزای روی به رو میگیریم و بعد میشوریم، پوستشو میگیریم و 4قاچ میکنیم

توی قابلمه به رو با 1 لیوان آب و در بسته میذاریم بپزه، وقتی حسابی نرم شد و آبش تقریبا کشیده شد از روی حرارت برمیداریم و پوره اش میکنیم

خامه رو به پوره ی به اضافه میکنیم و کنار میذاریم

شیر رو با شکر و آرد ذرت مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت و مدام هم میزنیم تا کرمی و غلیظ بشه آخر سر وانیل رو میریزیم

توی همین مدت پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم روی بخار آب تا مایع بشه

به و خامه رو به شیر اضافه میکنیم و در آخر مایع ژلاتین رو میریزیم و مخلوط میکنیم و توی ظرفای سرو میریزیم

به مدت ٢ ساعت توی یخچال بمونه تا بگیره

برای روشم من از ژله آلبالو و مربای به استفاده کردم ، ایشالله مربای به رو دوست جونی به همین زودیا می آپه

عکسای خوبی نشد آخه تو مود عکس اندازیدن نبودم   رنگشم تقریبا کرم صورتی کمرنگ شده بود اما طعمش عالی بود

۴ تا از این لیوان خوشملا شد

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٠/٢٤ ساعت ۱٢:٥٤ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک ذرت

دیروز مهمون داشتم دخترعموجونم اومده بود پیشم و من هوس کردم اون نون ذرت رو که دستورشو گذاشتم قبلا واسش درست کنم اما در کمال شرمندگی دیدم نه آرد گندم دارم نه شیر و نه به مقدار کافی کرهولی کم نیاوردم ببینین اینارو با همون موادی که داشتم درستیدم خدارو شکر خیلی خوب شد و دخترعموجون خیلی خوشش اومدHappy Dance

آرد ذرت 110 گرم یا 1/5 پیمانه(توجه داشته باشین که آرد ذرت سبکتر از آرد گندمه)

کره 25 گرم(اگه خواستین چرب تر شه یه کمی کره بیشتر بریزین)

تخم مرغ 3تا

پودر شکر 100 گرم

بکینگ پودر1قاشق مرباخوری

خوب کره و زرده تخم مرغ و پودر شکر رو خوب با همزن میزنیم تا کرم مانند بشن.سفیده رو جدا میزنیم تا سفید و سفت بشه و به مایه قبلی اضافه میکنیم و آروم مخلوط میکنیم .آرد و بکینگ پودرم مخلوط میکنیم و بعد از الک کردن به موادمون اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم بعدشم که خوب میریزیم تو قالب چرب شده و تو فر 180درجه میذاریم به مدت 45 دقیقه تا بپزه. راستی من رنده پوست پرتقالم ریختم توش که عطرش خوب شهبفرمایین اینم کیک خوشگلامون

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٠/٢۱ ساعت ٢:٠٢ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


پیراشکی گوشت

این پیراشکی رو من دو مدل پیچیدم که توی خیلی از وبلاگای دوستان بود آمــــــا خمیرش فوق العاده بود البته به نظرم زحمت داشت اما می ارزید چون خیلی نرم و لطیفه و خوشمزه اس

من از وبلاگ ناب و بی انتها رسیپی خمیرش رو برداشتم، عکس از مراحل خمیر ندارم اونجا کامل گذاشته

 

 

 

 

 

مواد لازم خمیر پیراشکی:

 

آرد 200 گرم یا معادل 1.5 پیمانه و 1.5 قاشق سوپخوری

نمک 2/1 قاشق چایخوری

شکر ١ قاشق سوپخوری سرخالی

خمیر مایه 1 و 3/1 قاشق چایخوری

آب گرم 100 گرم ( نصف پیمانه سرخالی )

تخم مرغ 1 عدد

کره 20 گرم

 

مواد میانی پیراشکی:

1 عدد پیاز

2/1 عدد فلفل دلمه ای

200 گرم گوشت

1 قاشق رب گوجه

نمک و فلفل و زردچوبه

پنیر موتزارلا

 

مواد رو مال:

زرده تخم مرغ + کمی زعفران آب شده

 

 

 

اول روی آب گرم  نصف شکر و خمیر مایه رو میریزیم و ماذاریم 10 تا 15 دقیقه توی جای گرم بمونه تا عمل بیاد و پف کنه

آرد و نمک و مابقی شکر رو الک میکنیم و میریزیم توی کاسه بزرگ و کره و مایه خمیر عمل اومده و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و مواد رو با هم مخلوط میکنیم

وقتی خمیر از دیواره جمع شد اما هنوز چسبنده اس میذاریمش روی تخته ی کار رو شروع میکنیم ورز دادنش به این شکل که هی با کف دست بازش میکنیم و بعد تاش میکنیم و از روی تخته برش میداریم و از فاصله ی کمی پرتش میکنیم روی تخته و تقریبا یه ربعی ورز میدیم تا لطیف میشه و کشسان

ظرفمون رو چرب میکنیم و خمیر رو گرد میکنیم و میذاریم توی ظرفمون و روشو کامل میپوشونیم و جای گرم میذاریم

تقریبا 1 ساعت تا 1.5 ساعت طول میکشه تا حسابی حجمش زیاد بشه و پف کنه  

 

توی این مدت مواد میانی رو اماده میکنیم:

 

 پیاز رو خلالی میکنیم و سرخ میکنیم ، گوشت چرخ شده اضافه میکنیم ،فلفل دلمه ای رو هم خورد میکنیم و اضافه میکنیم

نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و رب میریزیم و مواد درونی پیراشکی اماده اس

 

وقتی با انگشت خمیر رو تست کردین و به حالت اول برنگشت یعنی آماده اس

و بهترین قسمت که حالشو میبرین اینجاس!  که وقتی خمیر رو باز میکنین کلی صدای ترق تروق میده و خیلی خوش میگذره

خمیر رو سطح کار باز کنین و بعد برشدارین و برشگردونین

سه تا بزنین و باز درزش رو بدین پشت

 

 

 

 

 

 

 

لوله اش کنین و با کاتر خمیر قسمتش کنین، روی سطح کار گردش میکنیم و روش حوله ی مرطوب میذاریم تا 15 دقیقه ی دیگه استراحت کنه

 

روش اول شبیه کروسان اما کوچیکتر و بدون خمیدگی:

اینطوری که اول خمیر رو باز میکنیم

 

 

  

 

دو طرفش رو مثلثی میبریم

 

 

 

 

 

مواد گوشیتمون رو میریزیم و کمی پنیر موتزارلا میذاریم

 

 

 

 

 

و از پایین به بالا رولش مکنیم

 

 

 

 

 

که بعد از پختن این طوری میشه

 

 

 

 

 

 

 

روش دوم مثل گل پیچیده میشه که خیلی خوشتله:

اول خمیر رو باز میکنیم ، وسطش مواد و پنیر رو میذاریم و دایره رو به 4 تا ربع تقسیم میکنیم

 

 

 

 

 

اولین قسمت رو دور مواد میپیچیم و قسمت روبروش رو دور اون

 

 

 

 

 

بعد دوتا قسمت دیگه رو میپیچیم

 

 

 

 

 

این مدل هم بعد از پختن به این خوشتلی میشه

 

 

 

 

 

 

پیراشکیا رو توی سینی فر که کاغذ انداختیم و چرب کردیم میذاریم و روشون زرده تخم مرغ و کمی زعفران میزنیم و میذاریم توی فر با دمای 200 درجه که گرم هم شده بود تا روش برشته و طلایی بشه

واقعا خمیر خوشمزه ایه، خیلی وقت پیش درستیدم و ایشالله که کامل توضیح داده باشم

 

 

 

 

 

 Balloons

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٠/۱٩ ساعت ۱٠:٤٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


تولد 1 سالگی تستر جونی و کیک نسکافه ای

وبلاگ جونی تولدت مبارک

 

وبلاگ تستر جونیا 1 ساله شده هــــــــــــــــــــــــــــــوراااااااااااااااااااااااااااااا

 

آخی چه مزه ای میده مال ما دوتاس Gemini

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم

کره 200 گرم

شکر 1 و 4/1 پیمانه

تخم مرغ 5 عدد

شیرکاکائو 4/1 و 8/1 پیمانه

آرد 3 پیمانه

وانیل 1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

کافی میکس 2تا

 

 

قالب رو چرب و آردپاشی میکنیم ، آرد و نمک و بیکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم ، کافی میکس رو تو شیر حل میکنیم و در آخر فر رو با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم میکنیم.

 

کره و شکر رو میزنیم تا حسابی سبک و کرمی بشه ، بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و خوب میزنیم و لابه لاش وانیل رو هم اضافه میکنیم

 

شیر کاکائو رو که با کافی میکس مخلوط کردیم اضافه میکنیم و هم میزنیم

 

آرد رو دو قسمت کرده و به مخلوط اضافه میکنیم تا یکدست بشن و بیشتر نمیزنیم

 

توی قالب ریخته و توی فر میذاریم ، تقریبا 50 تا 65 دقیقه طول میکشه تا بپزه

 

با خلال دندون امتحان کنین ، از فر که درآوردین بذارین روی سه پایه و 5 دقیقه وقت بدید کمی خنک بشه و بعد از قالب جدا کنین و بذارین روی سه پایه تا حسابی خنک بشه

 

 

 

 

 

 

 

 

این کیک رو من 2 بار درستیدم یه بار با نصف مواد که سالگرد ازدواجمون بود

>>>‌ لابه لاش موز و گردو و خامه زده شده و روشم گاناش

و البته این که تیره تر شده یه مقدار پودر کاکائوشو بیشتر کردم

 

 

 

 

 

 

 

یه بارم واسه مامانینا بردم، طعم خیلی دلچسبی داره  تزیین اینو خواهر کوچیکه کرده >>> دنت شکلاتی و شکلات چیپسی و اسمارتیز

 

 

 

 

 

 

 

 

تستر کوچیکه نوشت : وبلاگ جونی تولدت مبارک ایشالله همیشه چیزای خوشمزه و خوشمل بنویسیم ، میسی وبلاگ جونی که دوستای خوفی واسمون آوردی و میسی که من و دوست جونیم رو باهم داری

 

تستر اعظمی نوشت:دست دست دستا شلهYah............... آهااااااااااااا بیا وسطmade by Laie

تولد تولد تولدت مبارک تستر جونی

و من خیلی خوشحالم که من و دوس جون جونیم با کمک وبلاگ جون دوستیمونو با شما دوستای گلمون قسمت کردیم. به سلامتی

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٠/۱٤ ساعت ۱٠:۳٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


پیتزا مرغ و کاری + تستری نوشت

این پیتزا جزو پیتزاهای مورد علاقه امه و طعم بی نظیری داره Yah

 

 

 

مواد لازم

خمیر پیتزا یک عدد

فلفل دلمه ای سبز و رنگی از هر کدام 4/1

سینه مرغ یک عدد

پیاز کوچک 1 عدد

پنیر فتا 60 گرم

پنیر موتزارلا 100 گرم

سس کچاپ مقداری

پودر کاری 1 قاشق چایخوری

پودر اوریگانو مقداری

 

Smiley from millan.net

 

مرغ رو رشته ای میبریم و با پیاز خورد کرده و نمک و پودر کاری مخلوط کرده و میذاریم یخچال تا مزه دار بشه

فر روی 200 درجه تنظیم میکنیم تا گرم بشه

خمیر پیتزا رو میتونین آماده بخرین یا از این دستور و یا این یکی دستور آماده کنین 

 

 

روی خمیر پیتزا رو 2 قاشق سس کچاپ میمالیم، روش اوریگانو میپاچیم و مقداری پنیر میریزیم

 

 

 

 

 

 

 

 

رشته های مرغ و فلفل دلمه ای و پنیر فتا رو روی پنیر میچینیم

 

 

 

 

 

 

 

 

مابقی پنیر رو روی پیتزا ریخته ، برای خوشرنگتر شدنش میتونیم روی پنیر کمی پاپریکا بپاچیم

 

 

 

 

 

میذاریم توی فر تا پنیر آب بشه و در آخر یه چند دقیقه گریل میکنیم

 

 

نوش جان

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٠/۱۱ ساعت ٩:٤٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


هات شکلات ( Hot chocolate )

هـــــــــــــــــــوم به به Yah

اون موقع ها که رژیمی نداشتم و با دلی خوش همه چیز تناول میفرمودم آی این چسبید Gemini

 

البته این یک مدلشه و ایشالله روشای دیگش رو هم میگم اگه عمری بود

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم:

60 گرم شکلات سیاه تخته ای

1 پیمانه شیر

2/1 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت

2  قاشق سوپخوری شکر

 

 

نصف شیر رو با شکلات رو حرارت متوسط میذاریم و هم میزنیم تا شکلات آب بشه، نشاسته ذرت رو با بقیه شیر مخلوط میکنیم و به مواد به همراه شکر اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا غلظت پیدا کنه و نشاسته بپزه، حدودا 5 دقیقه طول میکشه

حرارت رو زیاد نکنین تا سریع غلیظ نشه و طعم نشاسته بد بشه

حرارت رو که خاموش کردیم یه 2 دقیقه هم میزنیم و داخل ماگهامون میریزیم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تقریبا واسه دو نفر کافیه ، بدرستین و نوش جان کنین

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٠/٦ ساعت ٦:٠۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک شکر قهوه ای

سلام سلام بازم ستاره هالی از این ورا رد شد این تنبل خانوم اومد آپ کنهHello

آخه میدونین دفعه اول که این کیکو درست کردم اینقده عجله داشتم که نتونستم عکس بگیرم ازش نه که دوربینمم خرابه نشد دیگهنیشخندتوجیه شدین الان؟

خوب من برم سراغ کیکمون:

مواد لازم:

کره ١٨٠ گرم

تخم مرغ ٣عدد

آرد ٢ پیمانه سرپر

شکر قهوه ای ١/۵ پیمانه

کافیمیکس یا هات شکلات ١ قاشق غذاخوری

شیر ٢/٣ پیمانه

بکینگ پودر ١ قاشق مرباخوری

وانیل کمی

رنده پوست پرتقال ١ قاشق مرباخوری

کیک شکر قهوه ای

خوب طبق معمول اول کره و شکر رو خوب با همزن میزنیم تا سبک بشه و تخم مرغ ها رو با فاصله همراه وانیل و رنده پوست پرتقال اضافه می کنیم و حسابی با همزن میزنیم. کافیمیکس یا هات شکلات رو با شیر مخلوط میکنیم و به مواد بالا اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط بشن.آرد و بکینگ پودر رو هم که با هم مخلوط میکنیم و ٣ بار الک میکنیم و طی چند مرحله به مواد اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم حالا مایه رو میریزیم تو قالب و توی فر ١٧٠ درجه به مدت ۴۵دقیقه قرار میدیم. میتونیم توی کیکمون گردو و شکلات چیپسی هم بریزیم که خومشزه تر شهضمنا من ٢/٣ این موادو درست کردو شد ۵تا از این کیک کوچمولوهامژه

کیک شکر قهوه ای

تستر اعظم نوشت:این روزا اینقده دلتنگ دوس جونیممچیکار کنم که بتونم ببینمش؟!!!........................................

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٠/٢ ساعت ۱٢:٠٠ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()