Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

مرغ سه رنگ

اینم یه غذای خوشمل و جینگولی Flower

 

 

 

مواد لازمش:

 

1 عدد سینه ی مرغ بزرگ

1 عدد فلفل دلمه ای

3 قاشق غذاخوری ماست

3 قاشق مرباخوری سس مایونز

3 قاشق غذاخوری سرکه

کمی سس کچاپ

کمی جعفری خورد شده

کمی زعفران

نمک و فلفل

 

Chef

حالا اول سینه ی مرغ رو خورد میکنیم و روش فلفل دلمه ای رو خورد میکنیم و کمی فلفل سیاه میپاشیم و میذاریم کنار.

سه تا کاسه برمیداریم و توی هر کدوم 1 قاشق غذاخوری ماست و 1 قاشق مرباخوری سس مایونز به همراه 1 قاشق سرکه و نمک و فلفل میریزیم و مخلوط میکنیم , بعد توی کاسه ی اول سس کچاپ رو اضافه میکنیم و توی کاسه ی دوم جعفری خورد شده و توی کاسه ی سوم زعفران رو ریخته و مخلوط میکنیم.

مرغ خورد شده رو به سه قسمت تقسیم میکنیم و توی کاسه ها میریزیم و 1 ساعت میذاریم استراحت کنه.

 

 

بعد استراحت یه تابه ی کوچیک برداشته و بعد از داغ شدن مرغ های رنگی رو سرخ میکنیم , احتیاج به روغن نداره کل مواد توی ظرف رو توی تابه بریزین و همش بزنین و زمانی که تقریبا سس خودشو جمع کرد غذا پخته شده.

 

سعی کنین با هم قاطی نشن تا خوشرنگ بمونن.

برای دورچینشم من از سیب زمینی و زیتون استفاده کردم اما سیب زمینی رو سرخ نکردم که زیاد سنگین نشه . سیب زمینی رو پوست بگیرین و درشت خورد کنین , توی تابه مقداری آب بریزین با نمک و پودر سیر و فلفل و اوریگانو مزه دار کنین و بعد سیب زمینی رو بذارین توش تا بپزه.

البته الان که رژیمم نمیدرستمش آخه مایونز داره خو

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱/۳٠ ساعت ٢:٤٢ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


لیموناد :-)

وای من مزه ی این نوشیدنی رو خیلی دوست دارم آدم رو شاداب میکنه made by Laie

 

من از لیمو سنگی استفاده کردم , اول حلقه ای قاچ کردم بعد توی شیشه یه ردیف لیمو چیدم و روش شکر ریختم دوباره لیمو دوباره شکر تا شیشه پر شد , بعد درب شیشه رو محکم میبندیم . تقریبا ١kg لیمو , 500gr شکر میخواد حالا ترش و شیرینش میل خودتونه Chef

حالا دوجور میشه نگهش داشت تا لیموناد شه , اگه مثله من صبرتون کمه که یه هفته تا ده روز بذارین توی آفتاب , اگه نه که تقریبا یه ماه توی یخچال باشه یه لیموناد سبز خوشرنگ میشه که بوی لیموش عالیه و حسابی خوشمزه میشه , هر دفعه با مقداری آب خنک و یه برش از لیموش که واقعا میچسبه نوش جان کنین.

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱/٢٥ ساعت ۱۱:٢٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سوپ کلم بروکلی

اینم اولین پست من توی سال جدید که این سوپ خوشمزه اس

 

مواد لازم برای این سوپ:

٧٠٠ گرم کلم بروکلی

نیم لیتر شیر

٢ تا ٣ قاشق آرد

١ عدد عصاره ی مرغ

١٠٠ گرم خامه

٣ عدد گوجه فرنگی

٢۵ گرم کره

١ عدد پیاز

١.۵ لیتر آب

 

حالا روش دست کردنش که خیلی آسونه:

کلم بروکلی رو میریزیم توی آب جوش تا ۵ دقیقه بپزه , بعد میریزیم توی میکسر و با شیر میکس میکنیم در ضمنش آرد و عصاره ی مرغ رو هم اضافه میکنیم .

پیاز رو با کره کمی تفت میدیم (رنگ پیاز عوض نشه) بعد بروکلی میکس شده رو به همراه آب اضافه میکنیم و میذاریم تا کاملا بپزه و کمی غلیظ بشه , کمی قبل از خاموش کردن خامه و گوجه فرنگی خورد شده رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.

این سوپ هم خوشمزه اس هم خوش رنگ البته عکسی که گذاشتم زیاد خوب نشده.

و در راستای رژیمم جای خامه کمی شیر رو بیشتر کردم

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱/٢۱ ساعت ۱۱:۱٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


دسر موز

 

دلهای پر مهرمان را به روزهای سبز و زیبای بهار

پیوند می زنیم و شادی را برای یکدیگر به ارمغان می آوریم

سلام

سال نوی همگی مبارک. وای که من چقدر فصل بهارو دوس میدارمشما چطور؟

اولین پست من تو سال جدید یه دسر خیلی خوشمزه ست

موادشم ایناست:

2 عدد موز

1 بسته خامه

ا لیوان شیر کاکائو

1 قاشق سوپخوری پر پودر ﮋلاتین

ا استکان آب داغ

حالا نیگا کنین:

پودر ﮋلاتین رو با اب داغ مخلوط کنین و بذارین روی بخار آب تا به روش بن ماری حل بشه

حالا بقیه مواد رو بریزین توی غذاساز یا مخلوط کن و مخلوط کنین، بعد ﮋلاتین حل شده رو به مواد اضافه کنین و مخلوط کنین،

فقط مونده دسرو یه 2،3 ساعتی بذارین تو یخچال. من بعد اینکه دسر بست روش له ریختم ولی میتونین با خامه و ترافل هم

تزئینش کنین. این دسرو من بردم مهمونی خاله م و همه عاشقش شدن راستش تولد همسر جونیمم بود منم تو شلوغی یادم رفت

از دسرام عکس بگیرم ولی سر صبر بازم درست میکنم و عکسشو میذارم

براتون.چشمک

اینم از عکسای دسرم قرار بود دوس جونیم بیاد خونمون ولی نشدناراحت

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱/۱٥ ساعت ۱:۱٧ ‎ق.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


سفره ی هفت سین 1389

... حول حالنا الی احسن الحال

ای روح برتر ، در راستای آرام شدن ، درک شدن و دوست داشته شدن از طرف دیگران یاریم کن ،

بیش از حد تلاش نکنم ، بلکه پیش قدم باشم در آرامش بخشیدن ،درک کردن و عشق ورزیدن.

زیرا که چنین است:

بدهم که دریافت کنم

ببخشم که بخشوده شوم

بمیرم که دوباره زنده شوم

و زندگی جاودان را زندگی کنم....

 

سال نو یه عالمه مبایک ایشالله که بهترین اتفاقا واسه همه بیوفته انشالله

اینم سفره ی هفت سین من البته یکم دیر آپ شده اما نبودم دیده

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱/۱٠ ساعت ۱٠:٥٤ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()