Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

شیرینی گل

سلام سلام این شیرینی رو ببینین چه خوشمله

این شیرینی رو من تو وبلاگ تیلاجون دیدم اونم از وبلاگ شاپرک جوننیشخند

موادش:

کره 2/1 پیمانه

پودر قند 2/1 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

وانیل 8/1 قاشق چایخوری(یا اسانس مورد علاقه تون) 

آرد به میزان لازم

رنگ خوراکی

و اما طرز تهیه:Reading a Book

کره و پودر قند رو مخلوط می کنیم و با همزن خوب میزنیم.تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه

می کنیم خوب هم میزنیم و حالا آرد رو کم کم اضافه می کنیم تا جایی که خمیر لطیفی

بدست بیاد که یه مقدار کمی چسبندگی داشته باشه. تو این مرحله خمیرمونو به چند

قسمت تقسیم میکنیم و رنگهای دلخواهمونو اضافه میکنیم.میتونیم از کاکائو هم

استفاده کنیم.حالا از خمیر به اندازه فندق برمیداریم و گرد میکنیم و به شکل گل تو

سینی میچینیم و بعد واسه 20 دقیقه میذاریم تو فر 180c (راستی سینی احتیاجی به

چرب شدن نداره).من میخواستم با شکلات آب شده تزئینشون کنم ولی فرصت نشد

آخه باید میرفتم بیرون وقتی هم برگشتم خبری از شیرینیا نبود

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٢/٢٤ ساعت ۱:٠۸ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


کدو پلو

اینم یه غذای قدیمی البته من که اولین بار بود درس کردم اونم از مجله و نوشته بود " کَهی پِلا " که فکر کنم شمالیه Chef

 

مواد لازم:

 

کدو حلوایی   300 gr

گردو   150 gr

پیاز داغ  2 قاشق غذاخوری

کشمش پلویی  150 gr

عدس  نصف پیمانه

برنج  2 پیمانه

دارچین  1 قاشق چای خوری

ادویه پلویی و نمک و فلفل و روغن یا کره

 

کدو رو پوست میکنیم و مکعبی خورد میکنیم بعد تو کمی روغن تفتش میدیم که هم سرخ بشه و هم نیم پز بشه البته مراقب باشین له نشه ، گردو رو خورد میکنیم و به کدو اضافه میکنیم. بعد پیاز داغ و دارچین و ادویه و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.

عدس رو هم که با آب میپزیم ، برنج  ام که آبکش میکنیم.

 حالا یه لایه برنج یه لایه عدس یه لایه ام از مواد کدو حلوایی تا موادمون تموم بشه ، بعد روی حرارت خیلی کم میذاریم دم بکشه.

کشمش رو هم سرخ میکنیم و موقع سرو روش میریزیم.

این دستور اصلیش بود اما بدون عدس هم درست میشه یا با گوشت قلقلی شده دیگه بقیه اش سلیقه ایه

Hippie

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٢/٢٢ ساعت ۱٠:۳٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


شیرینی کره ای بدون آرد

بالاخره کیان خوابید تا من بیام وبلاگو آپ کنم connie_rockingbaby.gif

ببینین من چه مامان فعالیم

این یه نوع شیرینی بدون آرده

مواد لازمش:

سفیده تخم مرغ 3تا

پودر شکر 150 گرم

پودر گردو150 گرم

کره 80 گرم

خامه 75 گرم

طرز تهیه ش خیلی راحته:

سفیده های تخم مرغ رو با پودر شکر خوب می ­زنیم بعد پودر

گردو رو بهش اضافه میکنیم. کره و خامه رو مخلوط میکنیم و

تو چند مرحله به مواد بالا اضافه میکنیم. کف سینی رو چرب

میکنیم وکمی آرد میپاشیم. حالا با یه قاشق چای خوری از

مواد برمیداریم و با فاصله توی سینی میچینیم. مقداری پودر

پسته یا کنجد روی شیرینی میریزیم. فر رو از قبل با دمای

170 درجه سانتی گراد گرم میکنیم وسینی رو در طبقه

وسط به مدت 20 دقیقه قرار میدیم تا برشته بشن.من چند

دقیقه ای گریل رو هم روشن کردم تا خوب خشک بشن. بعد

از در آوردن تا شیرینیها گرمن با کمک کاردک جداشون

کنین.این شیرینی خیلی لذیذه امیدوارم امتحان کنین و لذت

ببرین.  

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٢/۱٩ ساعت ٩:٤٢ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


شیرینی نخودچی

سلام دوستان اینم یه شیرینی دیگه

با اینا درس میشه:

آرد نخود ۵٠٠ گرم

آرد برنج نرم ١٢٠ گرم

آرد سفید ١٢٠ گرم

پودر قند ٣۵٠ گرم

کره ١٠٠ گرم

روغن جامد ٢٠٠ گرم

تخم مرغ ١ عدد کوچیک

پودر هل ١ قاشق مرباخوری

گلاب ١ قاشق غذاخوری

 

حالا:Smiley from millan.net

کره و روغن جامد رو خوب هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه بعدش پودر قند و تخم مرغ

و گلاب و هل رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم حالا باید آرد رو تو چند مرحله اضافه

کنیم تا گلوله نشه این خمیر اصلا منسجم نیست ولی نترسین اونو به شکل توپ در

بیارین و بذارین تو یخچال که استراحت کنه(٢ یا ٣ ساعت)

بعد که خمیر رو از یخچال در آوردین اونو چرخ کنین و حالا باید کم کم از خمیر وردارین

و پهنش کنین به قطر ١ سانتیمتر. با دست پهنش کنین بهتره آخه با وردنه نمیشهRolling Pin. با قالبهای کوچولو قالب بزنین(اگه یه کم زعفرون آب کنین و روش بمالین

خوشرنگ میشه مخصوصا واسه عید) وتوی سینی که کاغذ روغنی انداختین بچینین

و توی فر با دمای ١٧٠c به مدت 20 دقیقه قرار بدین. بعد از در آوردن از تو فر باید چند

ساعت صبر کنین تا حسابی سرد بشه بعد از رو کاغذ ورش دارین چون اگه زود ورش

دارین خرد میشه. این شیرینی رو روز تولد دخترخاله م درس کردم و همه خوششون

اومد.مژه

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٢/۱۸ ساعت ٢:۱٩ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


کیک عصرانه با روکش کرم پرتقال

اینم یه کیک که واقعا خوشمزه شده بود و واسه عصرونه عالیه

 و چون خیلی خوشم اومد عکس زیاد گرفتم

 

 

 

مواد مورد نیاز کیک:

 

3 عدد تخم مرغ

185 gr کره ( یا 25 gr کره و 3/2 پیمانه روغن مایع)

2 قاشق غذاخوری خامه شل

1 پیمانه سرخالی شکر

3/1 پیمانه آب پرتقال

1.5 پیمانه آرد

2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1 قاشق مرباخوری رنده پوست پرتقال

2 قاشق غذاخوری نارگیل رنده شده

 

 

اول روغن وکره و شکر رو اونقدر هم میزنیم که کاملا یکدست بشه بعد خامه و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کشدار بشه ،آب پرتقال و رنده ی پوست پرتقال و نارگیل رنده شده رو اضافه میکنیم ، آرد و بیکینگ پودر رو با هم 3 بار الک میکنیم و توی 3 نوبت به مواد اضافه میکنیم.

قالب رو کاغذ روغنی انداخته و مایه ی کیک رو میریزیم توش. فر رو با درجه ی 180 درجه ی سانتی گراد از 15 دقیقه قبل گرم میکنیم.

مایه ی کیک رو به مدت 45 تا 50 دقیقه تو فر میذاریم تا بپزه ، با یه خلال دندون بعد 40 دقیقه چک کنین که پخته یا نه اما قبلش اصلا در فر رو باز نکنین تا پف کیکتون نخوابه.

وقتی کیک خنک شد با برس روی کیک رو شربت یا آب میوه ی شیرین شده میزنیم و میذاریم یخچال.

 

 

 

مواد مورد نیاز کرم پرتقال:

 

1 لیوان آب پرتقال

1 قاشق غذاخوری سرخالی نشاسته

2 قاشق مرباخوری شکر

2 قاشق خامه ی شل شده

4/1 بسته پودر ژله پرتقال

 

 

شکر و نشاسته رو توی آب پرتقال حل میکنیم و میذاریم روی حرارت تا نشاسته بپزه و سفت بشه در همین حین که هم میزنیم تا گلوله نشه پودر ژله رو با 4/1 لیوان آب جوش حل میکنیم ، کمی که نشاسته گرفت پودر ژله ی حل شده و خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه.

البته میتونین از پودر ژلاتین اضافه کنین اما واسه رنگش من ژله پرتقال ریخنم ، شیرینیشم میل خودتونه

کرم رو میریزیم توی یه ظرف تا نیم بند بشه.

 

 

 

حالا وقتی کرم کمی خودشو گرفت ( حالتی مثله فرنی همچین نرمم باشه دیگه  ) ، کیک رو از یخچال میاریم بیرون و کرم رو روش میریزیم  و تمام سطحشو میپوشونیم.

و میذاریم توی یخجال با سرمای زیاد تا سریع کرم کاملا ببنده.

من روشو با نارگیل رنده شده و ترافل تزئین کردم

کلی طولانی بودا اما این کیک کنار این کرم خیلی طعم مطبوعی داره

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٢/۱٦ ساعت ٥:۳۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


پاییای مرغ ( valencia )

این غذا یه غذای اسپانیاییه و پاییا به ماهیتابه میگن  چون من خیلی خارجیم همش غذاهای خارجی میذارم Hippie

این یه غذای محلیه معروفه که به Valencia هم مشهوره

 

حالا مواد لازمشو بگم بعد این توضیح های فنی تخصصی:

 

2 عدد ران مرغ

3 قاشق ماست

مقداری محلول زعفران

 

2 پیمانه برنج

1 عدد فلفل دلمه ای هر رنگی

1 بسته قارچ

1 عدد پیاز

2 حبه سیر

نمک و فلفل و زردچوبه

مقداری روغن زیتون

 

 

حالا آماده کردنش:

 

اول ماست و زعفران و نمک و فلفل رو مخلوط میکنیم بعد ران مرغ رو به این مواد آغشته میکنیم و در ظرف پیرکس گذاشته درون فر با 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه میذاریم بپزه و روش طلایی بشه

برنج رو با آبی که توش زردچوبه ریختیم آبکش میکنیم ، توی مایتابه روغن زیتون میریزیم بعد پیاز و سیر و فلفل دلمه ای و قارچ رو یکم تفت میدیم و بعد با برنج مخلوط میکنیم و این برنج رو توی ظرف فر ریخته مرغ رو هم روش میذاریم ، روی ظرف رو هم با فویل میپوشونیم 1 ساعت میذاریم تو فر با 175 درجه سانتی گراد تا برنج دم بکشه

 

به به حالا نوش جان 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٢/۱٤ ساعت ۳:۱٠ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


تزئین کیک تولد

تولد دیروزم مبایک یه عالمه

میخواستم کیک تولدم و زودی آپ کنم اما از اونجایی که خونه ی مامانیم بودم نشد و عکسیم ندارم فقط تزیینشو میگم اونم با کیک کره ای که دوست جونیم دستورشو گذاشته بود و عکس مال کیک ولنتاین ، اما در اولین فرصت دوباره درستش میکنم و عکس خوشمل میگیرم

 

حالا با چیا تزئین کردم :

 

1. کرم گاناش:

250 gr شکلات تخته ای رو با 100 gr خامه ی معمولی مخلوط میکنیم و به روش بن ماری مایعش میکنیم و بعد داغ داغ روی کیکتون میریزین.

2. قلب صورتی ژله ای:

نصف بسته ژله ی توت فرنگی رو با 4/1 لیوان آب جوش خوب حل میکنیم و نصف لیوان بستنی رو اضافه میکنیم ، یه ظرف مستطیل رو یه سلفون میکشیم و ژله رو میریزیم و میذاریم ببنده ، آبشو کم ریختم که بشه بعدش قالب زد.

ژله که بست با قالب قلب قالب زدم و روی کرم گاناش گذاشتم

 

تو اولین فرصت کیک نسکافه ای رو آپ میکنم

 

Hippie تولدم مبایکککککککککککککککک

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٢/۱٢ ساعت ۸:۱۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک تره

 

بازم سلامعینک من اینبار با یه غذا وبلاگو آپ کردممژه

مواد این کیک خوشمل خوشمزه ایناهاش:بغل

سینه مرغ 1 عدد

تخم مرغ پخته 4 عدد

کالباس 10 ورق

تره خرد شده 100 گرم

سس مایونز 1 لیوان

ماست 1 لیوان

خامه 4 قاشق غذا خوری

نان تست به اندازه لازم

گردوی خرد شده مقداری

پیاز 1 عدد

نمک و فلفل زرد چوبه

 

حالا ببینین چجوری درس میشه:سوال

سینه مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز بذارین بپزه(یه کمی پودر سیر هم اضافه کنینساکت) بعد مرغ و تخم مرغ پخته و کالباس رو با هم میکس کنین سعی کنین خیلی له نشن. خامه و ماست و سس مایونز و نمک و تره خرد شده رو اضافه کنین تا مایه غلیظی بدست بیاد(کم کم اضافه کنین تا مایه تون شل نشه چون اندازه مرغ و تخم مرغ و کالباسها فرق میکنه).شما به دلخواه میتونین گردو رو با مواد قاطی کنین یا روی کیک بپاشینچشمک.

حالا 3 تا نون تست کنار هم قرار میدیم و روی اون از مایه میریزیم و سری بعد نون رو روش میچینیم و همینطور ادامه میدیم تا به صورت کیک در بیاد.بغل

برای تزئین روی کیک من از خود مواد استفاده کردم یه مقدار توی قیف ریختم و ...

حالا یکی دو ساعتی بذارینش تو یخچال.

فقط یادم رفت از برش کیک عکس بگیرم که خیلی خوشمل بود آخه برده بودم خونه مامان بزرگمنیشخند همه هم خوششون اومد امیدوارم درس کنین و لذت ببرینهورا

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٢/۸ ساعت ۱٢:٥٠ ‎ق.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


قطاب

 

امروزمیخوایم قطاب درس کنیم ،خمیر این شیرینی خیلی راحت درس میشهعینک

 

موادشو ببینین:بغل

 

آرد 250 گرم

 

شیر نصف فنجون

 

کره 100 گرم(به دمای محیط رسیده باشه)

 

زرده تخم مرغ 3 عدد

 

مغز گردوی چرخ شده 100 گرم

 

پودر هل 1 قاشق مربا خوری

 

گلاب و پودر قند به اندازه لازم

 

حالا شروع کنین:بغل

 

زرده هارو خوب بزنین و بهش شیرو اضافه کنین و هم بزنین، حالا آرد رو اضافه کنین و کره رو هم لا به لا قاطیش کنین،خمیر لطیفی بدست میارین که حالا باید نازک پهنش کنین . قالب بزنین ، از مواد وسطش بریزین و مثل قطاب بپیچین،فر رو از یک ربع قبل رویc 180ْ قرار میدیم این شیرینی واسه پخت به نیم ساعت زمان احتیاج داره بعد از در آوردن تو پودر قند بغلطونین. مامانم و سرورم که خیلی خوششون اومد.از خود راضی

 

مواد توشم بگم که چیکار کنین:

 

پودر هل و گردو رو مخلوط کنین و کمی گلاب اضافه کنین تا خمیر بشه به همین سادگی

 

اگه یه کمی پسته هم قاطی گردو کنین خومشزه تر میشهابله

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٢/٦ ساعت ۱٠:٠٧ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


پودینگ قهوه

این دسرخوشمزه اس و یه جوری طعم نرمی داره ، من دیوونه ی طعم قهوه هستم

و اینکه به نظرم دسر شیکیه Hippie

عکسشو هم همسر جونی گرفت که کلی خوشمون اومد

 

 

 

1.           1.5 پیمانه شیر سرد

2.           2 قاشق سوپخوری پودر نشاسته

3.           1 قاشق مریاخوری قهوه فوری

4.           1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو

5.           100 gr شکر

6.           2 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین

7.           1 عدد زرده تخم مرغ

 

Reading a Book

 

اول زرده ی تخم مرغ رو با شکر اونقدر میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه

دوم پودر ژلاتین رو روی کمی آب سرد میپاشیم و به روش بن ماری آمادش میکنیم

سوم پودر کاکائو و قهوه رو با کمی آب جوش حل میکنیم

چهارم نشاسته رو توی شیر سرد خوب حل میکنیم تا گلوله ای باقی نمونه بعد میذاریم روی حرارت تا غلیظ بشه سپس زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم که نبنده و حل بشه و 1 دقیقه روی حرارت هم میزنیم ، پودر کاکائو و قهوه رو که حل کردیم و پودر ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم وهم زده از روی حرارت برمیداریم.

مواد رو توی قالب ریخته و میذاریم یخجال تا ببنده ، میتونین قالب بزرگ انتخاب کنین یا برای هر کسی توی یه ظرف جداگانه ، این دیگه سلیقه ایه

من این دسر رو به جای شیر با بستنی آب شده هم درست کردم که طعم اونم خوب شد البته در این صورت از مقدار شکرتون کم کنین.

و یه نکته ی دیگه این مقدار مواد شد همین دوتا جام که توی عکس هست

من با ترافل و شکلات تخته ای تزئینش کردم ( اینو گفتم اما بازم بگم که شکلات تخته ای رو مایع کنین و با یه نایلون فریزر روی فویل به شکل دلخواه بریزین و بعد بزارین یخچال تا سرد شه )

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٢/۳ ساعت ۱٢:۳۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()