Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

پیتزا مخلوط

آشپزی امروز تستر کوچیکه پیتزا مخلوط !!! ، ایندفه خودم از خودم تعریف میکنم چون واقعا خوشمزه شده بود

من و همسر جونی تا جایی که تونستیم خوردیم

اول بگم این مواد به اندازه ی دوتا پیتزاس اما من توی یه ظرف پیرکس گرد به قطر تقریبا 30 cm درست کردم که خیلی پر و پیمون شد

حالا مواد اولیه برای خمیرش که واقعا تک شد:

 

3.5 فنجان آرد

1.5 فنجان آب ولرم

1 قاشق غذاخوری مایه خمیر

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع

1 قاشق چایخوری سرخالی نمک

1 قاشق مربا خوری شکر (برای مایه خمیر)

 

اول مایه خمیر رو با شکر و 1 فنجان آب ولرم میذاریم نیم ساعت بمونه تا عمل بیاد ، بعد با آرد و نمک و روغن زیتون و مابقی آب مخلوط میکنیم تا یه خمیر لطیفی بدست بیاد بسته به نوع آرد ، میزان آردتون 1 قاشق کم و زیاد میشه.

بذارین 1 ساعت خمیرتون استراحت کنه تا حجمش 2 برابر بشه ، حالا خمیر آماده شد

حالا موادی که روی پیتزا استفاده کردم:

 

2 عدد سوسیس بلغاری

2 عدد گوجه فرنگی متوسط

1 عدد فلفل دلمه ای

نصف بسته قارچ

1 بسته ی 200 gr  پنیر پیتزا رنده شده

پودر اوریگانو

پودر سیر

سس کچاپ

 

اول کف پیرکس رو چرب میکنیم بعد خمیر رو کامل توش باز میکنیم ، روی خمیر رو مقداری سس کچاپ میزنیم بعد کمی پودر اوریگانو و پودر سیر میپاشیم بعد مقداری از پنیر رو روی خمیر میریزیم.

گوجه فرنگی و فلفل و قارچ و سوسیس رو خورد میکنیم و روی خمیر اضافه میکنیم ، مقداری پودر اوریگانو میپاشیم و و در آخر پنیر رو اضافه میکنیم. میتونیم مقداری فلفل دلمه ای رو روی پنیر بریزیم ، فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم میکنیم ، تقریبا 12 تا 15 دقیقه طول میکشه تا آماده بشه البته مال من 20 دقیقه شد چون خیلی زیاد بود

 

اما عجب پیتزایی بود ، حتما امتحان کنین

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱۱/٢٩ ساعت ۱٠:۱٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


بال مکزیکی

این غذا رو دقیقا امروز پختم و چون خیلی خوشمزه شد همین امروزم آپش کردم ، خودم و همسرجونی کلی خوشمون اومد از خود راضی

 

 

مواد لازم :

4 عدد بال مرغ

1 قاشق چایخوری پودر کاکائو

4/3 پیمانه آرد سوخاری یا پودر نان تست

2 عدد تخم مرغ

4/1 قاشق چایخوری پودر سیر

3/1 پیمانه پنیر پیتزا

نمک و فلفل سیاه و روغن

 

مواد لازم سس:

30 gr کره

4 حبه سیر

2 عدد گوجه فرنگی

نصف فلفل دلمه ای

نمک و فلفل

 

دور چین :

گل کلم سوخاری

سیب زمینی سرخ شده

 

چقدر موادش طولانی بود اوه

اول از همه بال مرغ رو با فلفل و نمک مزه دار میکنیم

دوم آرد سوخاری و پودر کاکائو و پودر سیر رو مخلوط میکنیم

سوم تخم مرغ رو با چنگال کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد

حالا بال ها رو اول تو تخم مرغ زده بعد توی پودرایی که مخلوط کردیم میزنیم و نیم ساعت تو یخچال میزاریم بمونه بعد روغن رو داغ میکنیم و سرخش میکنیم و کنار میذاریم.

توی یه ظرف دیگه کره رو آب کرده سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا حدی که رنگش تغیر نکنه بعد فلفل دلمه ای خورد شده رو اضافه میکنیم کمی که تفت خورد گوجه فرنگی ریز خورد شده رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل میزنیم ( توی دستورش پودر کاری نیود اما من ریختم ساکت ) ، نصف استکان آب ریخته و مخلوط میکنیم و کمی بعد از روی حرارت برمیداریم.

توی ظرف فر این سس رو میریزیم ، بالهای سرخ شده رو روش میذاریم و گل کلم های سوخاری رو دورش میچنیم و در آخر پنیر پیتزا رو روش ریخته و در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه میذاریم بپزه اگه دوست داشتین یه چند دقیقه گریلش کنین.

واسه گل کلم سوخاری هم اول گل کلم رو 5 دقیقه توی آب جوش بپزین و بعد که خنک شد اول توی تخم مرغ زده و بعد در آرد سوخاری یا همین پودرایی که واسه بال مخلوط کردین بزنین و سرخش کنین.

امیدوارم درست کنین و لذت ببرین مژه

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱۱/٢۱ ساعت ۱۱:٥۸ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


اسفناج پلو

این پلو رو من خیلی دوست میدارمش و خیلیم خوشگل میشه هورا

 

 

 

 

چیا میخوایم خیال باطل

2 پیمانه برنج

1 عدد سینه مرغ

یه دسته کوچیک اسفناج ( من چشمی ریخنم )

2 قاشق زرشک

10 عدد آلو خورشتی یا قیسی

نمک و فلفل سیاه

واسه تزئین:

2 قاشق زرشک

2 قاشق کشمش

 

 

چطوری درس میشه از خود راضی؟

اول برنج رو آبکش میکنیم و کنار میذاریم ،آلو رو خیس میکنیم ، سینه مرغ رو خورد میکنیم و یه کوچولو تفت میدیم ، زرشک رو هم میشوریم ، یه تعداد از برگای اسفناج رو نگه میداریم واسه ته دیگ بقیه شو خورد میکنیم.

حالا یه قابلمه ترجیحا تفلون برمیداریم ( البته من تو پلو پز درست کردم )

اول برگای اسفناج رو کف و اطرافش میچینیم و نصف برنج رو اضافه میکنیم بعد روش اسفناج های خورد شده رو میریزیم بعد تکه های مرغ و زرشک و آلو رو به ترتیب اضافه میکنیم و در آخر مابقی برنج رو میریزیم و روش رو صاف میکنیم و یکم روش روغن میدیم و میذاریم دم بکشه.

بعد از قابلمه توی ظرف سرومون برمیگردونیم و دورشو با زرشک و کشمش تزئین میکنیم.قلب

اگه موادتون بیشتر بود برنجتون رو تقسیم کنین و لا به لا بریزین.

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱۱/۱٩ ساعت ٦:٠٦ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک کره ای

من بازم اومدمهورا

ایندفعه واستون یه کیک خومشزه گذاشتماز خود راضی

حالا ببینین چیا میخوادبغل

 

تخم مرغ 6 تا

کره 150 گرم(باید به دمای محیط رسیده باشه)

شکر 11 قاشق غذاخوری

آرد 10 قاشق غذاخوری سر صاف

بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری

رنده پوست پرتقال یا لیمو 1 قاشق مربا خوری(هر دوتاش خومشزه میشه جون خودممژه)

 

 طرز تهیه ش اینطوریه:

اولش باید زرده و سفیده رو با دقت از هم جدا کنین حالا زرده رو با شکر و اسانس خوب

بزنین تا کرم رنگ بشه تو این مرحله کره رو اضافه کنین و حسابی بزنین تا کره سبک

شه. خوب جونم براتون بگه که الان باید سفیده تخم مرغ رو اینقده بزنین تا پف کنه و از

ظرفتون نریزهاوه و بعد به مواد اضافه کنین و آروم مخلوطش کنین تا پف کیکتون

نخوابه(البته اینارو واسه کسایی میگم که اولین بارشونه میخوان کیک درست کنن یه

وقت خدمت اساتید جسارت نشهبغل). در آخر هم آرد و بکینگ پودر رو که با هم

مخلوط کردیم با کمک الک کم کم به مواد اضافه میکنیم و آروم مخلوط میکنیم حالا مواد

رو تو قالب چرب شده میریزیم و 1 ساعت تو فر با دمای 180c و نیم ساعت هم تو دمای

150cمیذاریم.برای تزئینشم که دیگه خودتون صاحبنظرین. من از دنت شکلاتی و یه کمی

ترافل و چندتا چی پف استفاده کردممژه درسته که یه کمی دردسر داره ولی امیدوارم

امتحانش کنین چون واقعا عالی میشه. همسر گرامی که بسیار بسیار خوششون اومدهخجالت

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱۱/۱٢ ساعت ۱٠:٤٥ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


سوپ طلایی با تست سیری

و اینک کشف بعدی تستر کوچیکه این سوپه  که واسه سرماخوردگی اختراع شده  و ثبت شده البته در رکوردهای گینساز خود راضی

 

مواد تسترگونهعینک:

 

1 تکه بزرگ کدو حلوایی

6 برگ کلم

1 عدد پیاز

2 تا گردن مرغ

2 تا بال مرغ

1 عدد عصاره سبزیجات

کمی ورمیشل

1 قاشق چایخوری سرخالی زردچوبه

30 گرم کره

نمک و فلفل سیاه و پودر سیر

نون تست

 

 

 

حالا اکتشاف تستریمتفکر :

اول با کره یکم پیاز رو تفت میدیم ، کلم رو که خلالی خورد کردیم اضافه میکنیم بعد بال و گردن رو اضافه میکنیم و تفت میدیم ، ، زردچوبه رو هم میریزیم تا توی کره تفت بخوره بعد آب میریزیم ، عصاره رو هم اضافه میکنیم.

کدو حلوایی رو با یکم آب مبذاریم بپزه بعد پختن اونو میکس میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و با در بسته میذاریم بپزه .

15 دقیقه قبل خاموش کردن ورمیشل رو اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا جا بیوفته.

البته مقدار مواد لازم دیگه طبق سلیقه ی شما خیال باطل

واسه نون هم مقداری کره رو با پودر سیر مخلوط کرده به سطح تست زده و در تابه ی داغ کمی سرخ میکنیم و با سوپ سرو میکنیم مژه

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱۱/۸ ساعت ۱۱:۱۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


یه نوع سرو ژله ؟؟؟!!!!

تستر اینا رو آماده کرده :یول

 

بیسکوئیت پتی بور 15 عدد

کره  50gr

پودر ژله blue berry   2/1 بسته

پودر ژله پرتقال 2/1 بسته

بستنی وانیلی 4/3 لیوان

پرتقال 1 عدد

شکلات 50 gr

آب جوش

آب سرد

 

حالا چیکار کنیم؟خیال باطل

بیسکوئیتا رو کاملا پودر کنین بعد با کره کاملا مخلوط کنین که خمیر شه ، کف قالب رو سلفون بکشین  یا کاغذ روغنی بندازین ، بیسکوئیت رو بریزین و با پشت قاشق کاملا فشار بدین که پرس شه ، قالب رو بزارین یخچال.

نصف بسته پودر ژله پرتقال رو با 4/1 لیوان آب جوش کامل حل کنین ، روش 4/3 لیوان بستنی بریزین و بذارین یخچال وقتی ژله  نیم بند شد اونو روی بیسکویئت بریزین و بذارین یخچال تا این لایه بگیره.

نصف بسته پودر ژله blue berry  رو با نصف لیوان آب جوش حل کنین بعد نصف لیوان آب سرد رو اضافه کنین و بریزین رو ژله ی قبلی ، پرتقال رو پوست بگیرین و حلقه ای برش بدین ، بعد پره هاشو جدا کنین و بریزین روی ژله و بذارین تا کامل  بگیره.

برای تزئینش شکلات رو روی بخار آب جوش ذوب کنین ، یه فویل رو باز کنین بعد شکلات رو توی قیف ریخته به هر شکلی که میخوایین روی فویل بریزین ، اگه میخواین ظریفتر بشه با کاغذ روغنی یه قیف درست کنین و نوکشو خیلی کم قیچی کنین. حالا فویل رو هم بذارین یخچال تا شکلات جامد شه و براحتی از فویل بلند میشه.

ژله وقتی بست از فالب جدا کنین  ( البته اگه قالب کمربندی باشه بهتره واسه خودتون میگم از خود راضی ) و توی ظرفتون بذارین بعد هم شکلاتایی رو که آماده کردین بذارید روش ،  دسر آماده ست.مژه

عکس این دسر همین یه دونه بود، آخه اون موقع که نمیخواسنم وبلاگ بنویسم که از کنارشم عکس بگیرم که ... عینک

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱۱/٤ ساعت ٦:۳٦ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()