Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

نان پرتقالی

و اینک اولین نونی که درست کردم از خود راضی

 

واسه این نون اینا رو آماده کنین :

 

2 لیوان آرد

4/3 لیوان آب پرتقال

4/1 لیوان آب ولرم

1 قاشق غذاخوری مایه خمیر

4 قاشق مرباخوری شکر

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق غذاخوری روغن مایع یا روغن زیتون

١ قاشق مرباخوری پوست پرتقال رنده شده

1عدد تخم مرغ برای روی نون ها

 

اول مایه خمیر رو با آب ولرم و 1قاشق مرباخوری شکر مخلوط میکنیم تا عمل بیاد .

آرد رو با رنده ی پوست پرتقال و نمک و شکر مخلوط میکنیم بعد مایه خمیر و آب پرتقال و روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط کرده ، بسته به آردتون ممکنه آب یا آرد اضافه کنین تا خمیر آماده شه.

 سپس درب ظرف رو بسته 1 ساعت میذاریم جای گرم تا حجمش 2 برابر بشه بعد از خمیر به اندازه ی پرتقال برداشته و گرد میکنیم و در سینی چیده و روشو میبندیم و نیم ساعت دیگه میذاریم استراحت کنه. فر رو با دمای 200 درجه ی سانتی گراد گرم میکنیم.

 در آخر روی خمیر نون رو زرده ی تخم مرغ یا سفیده زده میذاریم توی فر تا روش طلایی بشه که تقریبا 15 دقیقه میشه.

(اگه زرده بزنین رنگش به قهوه ای میزنه اما با سفیده یدست تر میشه این دیگه میل و سلیقه ی شماس)

 

به این میگن اعتماد به نفس تستری ساکت

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٠/٢٩ ساعت ۳:٠٦ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


دو روش سرو بستنی تستری

این پست کاملا ابتکار تستر کوچیکه اس شایدم قبلا کسی کشفش کرده باشه مژه

 

روش تستری اول:

به یه مقدار بستنی کاکائویی و کافی میکس و شیر و مربا یا میوه برای تزئین و یک انسان تستر گونه نیاز داریمسوال

ابتدا یه بسته کافی میکس که من از طعم نسکافه و کاکائو استفاده کردم رو با یک فنجون شیر مخلوط میکنیم و توی ظرف سرو میریزیم البته یک فنجون برای دو تا ظرف بستنی هستش ، بعد روش بستنی کاکائویی میریزیم یکم بستنی شل شده باشه عالیه و هر چی بیشتر بریزین بهتر هیپنوتیزم روش رو هم یکم پودر کافی میکس می پاشیم و در آخر با میوه یا مربا تزئین میکنیم که من از مربای توت فرنگی و میوه ی کیوی استفاده کردم.

 

 

 

روش تستری دوم:

به یه مقدار بستنی کاکائویی و یک عدد موز و یک عدد سیب و مقداری سس شکلات برای تزئین نیازمندیم، انسان تسترگونه فراموش نشهاز خود راضی

اول موز وسیب رو میکس میکنیم که پوره بشه ( سیب خورد نشه که زیر دندون بیاد کاملا میکس شه ) بعد بستنی کاملا سرد رو میریزیم توش و یکم میکس میکنیم و توی جام میریزیم (2تا جام ) بعد یه تیکه بستنی میندازیم توش و روش رو با سس شکلات تزئین میکنیم.

 

من عاشق طعم کاکائو و نسکافه ام و فکر کنم همسری جونیمم مبتلا کردم هورا

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٠/٢٦ ساعت ٥:٢٥ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سوفله سیب زمینی

به به!!!! این غذا رو با آقای خونه درست کردیم کلی چسبیدهورا

 

 

 

 

 

 

 

 

چیزایی که لازم داریم:

 

4 تا سیب زمینی متوسط

3 تا تخم مرغ

8 تا قارچ متوسط

100gr  پنیر پینزا

30 gr کره

نمک و فلفل

 

 

 یول

اول سیب زمینی ها رو با اب و نمک بپزین و پوست بگیرین و داغ داغ با کره مخلوط کنین تا پوره ی نرمی بشه ، بذارین خنک شه.

زرده و سفیده ی تخم مرغ ها رو جدا کنین ، سفیده رو با هم زن اونقدر بزنین تا کاملا فرم بگیره  و از ظرف نریزه ، زرده رو هم بزنین تا کرم رنگ بشه بعد نمک و فلفل بزنین ، سیب زمینی رو با زرده خوب مخلوط کنین بعدشم سفیده رو اضافه کنین و آروم و در یک جهت هم بزنین تا مخلوط شه اما فرمش رو از دست نده.

کف قالب سوفله یا پیرکس رو با کره چرب کنین و مواد رو داخلش بریزین ، روش رو صاف کنین .

قارچ ها رو ورقه ای برش بدین و روی موادتون بچینین و در آخر پنیر پیتزا رو روش بریزین.

سپس سوفله رو در فر که با دمای 180درجه گرم کردین به مدت20 دقیقه  در طبقه ی وسط بذارین که بپزه ، برای طلایی شدن پنیرهم گریل رو چند دقیقه روشن کنین.

وقت نکردم و تزئین این غذا رو از دست دادمافسوس

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٠/٢٢ ساعت ۱:٢٤ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سالاد رنگارنگ

این سالاد رو از TV دیدم اما خودم یه کوچولو تغییرش دادم که خوشمزه تر بشه

 

 

چیا میخوایم:

 

10برگ کاهو

6برگ کلم برگ

نصف لیوان اسفناج خورد شده

1عدد پرتقال

1عدد انار

1عدد کیوی

5عدد گردو خورد شده

2قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن سالاد

2عدد نارنج

1قاشق چایخوری شکر

نمک و فلفل هرچقدر دوست داشتن

 

حالا شروع میکنیم به هنرنمایی:

 

کاهو و کلم رو خورد میکنیم و با هم مخلوط میکنیم ، اسفناج خورد شده رو هم اضافه میکنیم و توی ظرفی که میخوایم سالاد رو سرو کنیم میریزیم ، انار رو دونه میکنیم و یک سومشو نگه میداریم واسه روی سالاد بقیشو میریزیم تو خوردکن ، آب نارنج رو هم میگیریمو اضافه میکنیم ،گردو و روغن سالاد و شکر و نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم بعد دستگاه رو روشن میکنیم تا دونه های انار له بشه. این سس سالادمونه حالا چند قاشق میریزیم رو کاهو و کلم،  پرتقال رو پوست میکنیم و حلقه ای برش میدیم بعد پره های پرتقال رو از هم جدا میکنیم که مثلثی شکل میشه بعدش میریزیم رو سالاد ، کیوی رو هم به همین ترتیب پوست میگیریمو خورد میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم. باقیمونده ی سس سالاد رو هم میریزیم روش ، آخرسر هم دونه های انار رو روی سالاد اضافه میکنیم.

سالاد خیلی خوشرنگی میشه طعمشم هم عالیه  

نوش جان.

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٠/۱۸ ساعت ٤:۱٧ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


پاستا با گوشت راسته و سس نارنج

اینم چیزایی که میخوایم:

نصف یک بسته ماکارونی 500gr

250grگوشت راسته

2/1 قاشق چایخوری گرد لیمو

2/1 قاشق چایخوری سماق

نمک و فلفل هم با سلیقه ی خودتون

 

حالا برای سس نارنج چی میخوایم:

2 قاشق غذاخوری کره

1.5 قاشق مرباخوری آرد

4 عدد نارنج متوسط

1قاشق غذاخوری شکر

بازم نمک و فلفل دلخواه

 

حالا با یه اجی مجی غذا آماده میشه:

 

اول از همه آب رو بذارین جوش بیاد ، گوشت رو باریک باریک برش بدین یکم بهش فلفل بزنین ، توی تابه یکم روغن بریزین و گوشت رو بریزین تا تفت بخوره یکم که سرخ شد نصه استکان آب بریزین تا نرم شه در ضمن گرد لیمو و سماق رو هم اضافه کنین و حرارت رو متوسط کنین تا گوشت طعمشونو بگیره ، توی آب در حال جوش یکم نمک وفلفل و روغن بریزین و ماکارونی رو اضافه کنین.

حالا برای سس نارنج اول کره رو بریزین تو قابلمه و آرد رو هم اضافه کنین تا یکم آرد تفت بخوره زیاد تفت ندین که رنگش تیره بشه بعد شکر رو الان اضافه کنین تا رنگ سس خوشرنگتر شه البته مقدار شکر به سلیقه ی خودتون و مقدار ترشی نارنج بستگی داره سپس آب نارنجا رو بگیرین ونمک و فلفل بزنین و به آرد اضافه کنین البته اول چندتا قاشق اضافه کنین که آرد تو سس گلوله نشه ، حرارت رو ملایم کنین تا سس جا بیفته و غلیظ بشه ، یه سس ملس رو به ترش میشه .

ماکارونی رو آبکش کنین و روی حرارت با چند قاشق ازاین سس مخلوط کنین ، من ماکارونی رشته ای انتخاب کردم ، حالا ماکارونی رو توی ظرف بکشین و گوشت رو روش بریزین در کنارش سس نارنج رو هم سرو کنین . البته خیلیا پاستا رو با سس کچاپ دوست دارن ، با اینم میتونین استفاده کنین اما طعم این سس مخصوصا چون گوشت داره لذیذتر میشه .

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٠/۱٦ ساعت ۱٠:٢۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


رولت خرما و گردو

و اینک توجه شما رو به این شیرینی خوشمزه جلب میکنم:خوشمزه

 

شیر 1پیمانه

پودر شکر 4/1 پیمانه

روغن مایع 4/1 پیمانه

وانیل 8/1 قاشق چایخوری

سفیده 1 عدد

زرده 1 عدد

آرد 1 تا 2 پیمانه

خرما و گردو به مقدار لازم

 

 

و حالا:

 

تو مرحله اول باید هسته ی خرماهارو جدا کنین و به جاش گردو بذارین، تو مرحله دوم پودر

شکر، روغن مایع، وانیل و زرده رو مخلوط کنین و هم بزنین تا یکدست و سفید بشه، مرحله بعدی اضافه کردن آرده که باید اینقدر بریزین که خمیر به دستتون نچسبه(اگه آردتون زیاد بشه خمیرتون سفت و شکننده میشه)اوه، تو این مرحله خمیر باید 1 ساعتی تو جای گرم بمونه،و اما مرحله آخر،خمیر رو به قطر نیم سانت پهن کنین و به صورت چهار گوش تقریبا 5 در7 برش بزنین و وسظ اون یه خرما بذارین و رول کنین،باید خوب سرشو ببندین که وا نشه بعد تو سفیده زده شده بزنین و توی کنجد یا پودر رنگی  بغلطونین و در فرc 180ْ به مدت 20 دقیقه قرار بدین. درست کردن این شیرینی هم مثل همه شیرینیها به صبر و حوصله احتیاج داره ولی کوه انرژیه میتونین تا 1 هفته هم تو دمای محیط نگهش دارین٬ نوش جان چشمک

                                                   

 

                                                        

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٠/۱٦ ساعت ۱٢:۱٠ ‎ق.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


شیرینی گردویی(اسکار)

 

و حالا تستر اعظم براتون یه شیرینی خوشمزه آماده کرده: عینک

 

کره 1 پیمانه (150گرم)

زرده تخم مرغ 2 عدد

پودر قند نصف پیمانه (100 گرم)

آرد تقریبا 300 گرم

سفیده تخم مرغ 2عدد

پودر هل سبز نصف قاشق چای خوری

گردوی نگینی شده 2 پیمانه

پودر قند و پسته برای تزئین

یه کمی هم  حوصله

 

و اما طرز تهیه:

اول کره و پودر قند رو با همزن حسابی بزنین تا کره سبک شه  بعد زرده هارو دونه دونه اضافه کنین وخوب هم بزنین، حالا آرد و هل رو که با هم مخلوط کردین به مواد کم کم اضافه کنین، اندازه آرد به اندازه تخم مرغتون بستگی داره باید کم کم  اضافه کنین تا خمیر لطیفی بدست بیاد (اگه آردتون کم باشه شیرینی تون موقع پخت وا میره)،حالا از اینجا به بعد باید کمی حوصله به خرج بدین و از خمیر به اندازه یه گردوی کوچولو بردارین و توی سفیده تخم مرغ  که از قبل یه کمی زدینش بغلطونین و بعدش هم توی گردوی خرد شده بزنین و روی کاغذ روغنی بچینین، اگه مثل من توی کاغذهای کوچولو بذارینشون خوشگلتر هم میشه، این شیرینی باید به مدت 18 الی 20 دقیقه توی فرc 180ْ طبقه وسط بمونه، دیگه تزئینش با خودتون.

من این شیرینی خوشمزه رو شب یلدا درست کردم که خیلی هم طرفدار پیدا کرد پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین. مژه

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٠/۱٥ ساعت ۱٢:٢۳ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


یه دسر ساده و خوشمزه

چیزایی که تستر کوچیکه آماده کرده:

یک بسته پودر ژله با طعم دلخواه
نصف لیوان بستنی وانیلی ( شل شده باشه)
نصف لیوان آب سرد
یک لیوان آب جوش
یک عدد موز
مربای توت فرنگی

حالا آماده کردنش:

اول نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش کاملا حل کنین بعد نصف لیوان از بستنی رو اضافه کنین و کاملا هم بزنین ، حالا یه ظرفی انتخاب کنین که وقتی این مواد رو اضافه میکنین تا نصفش رو پر کنه . واسه این دسر برای هر کی جداگانه باشه خوشگلتر میشه . حالا ظرفای دسر رو بذارین 2ساعت یخچال که کامل ببنده . بعد از اینکه گرفت توی یه ظرف دیگه باقی پودر ژله رو با نصف لیوان آب جوش کاملا حل کنین بعدنصف لیوان آب سرد رو اضافه کنین و بریزین رو دسر قبلی و بذارین که ژله کاملا خودشو بگیره . موز رو حلقه حلقه کنین و روی دسر بچینین یه کمم از مربای توت فرنگی وسطش بریزین البته من با انار و برگای تازه ی نعناع هم روشو تزیین کردم که تو عکس هست. تازه میتونین ترتیب ژله و بستنی رو هم به سلیقه ی خودتون عوض کنین.
نوش جان من و آقای خونه که کلی هم خوشش اومده بود.

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٠/۱٤ ساعت ۸:٤۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()